Ty moje by to v lese bavilo, ale oni by byli schopni se v tomto vedru uštvat, musím mít rozum aspoň já. Jinak my jsme v podhůří a v noci je to strašné, všechno dokořán, jen teda vchodové dveře si netroufnu, a nedá se vůbec spát. Dnes ve stínu 31, nepamatuju, kdy naposled tady bylo takové vedro.
Příspěvky uživatele
Sarah01
Já taky zatím čistím jen kostma a dávám kelpu. Ale ten utz kartáček je v plánu.
Ph:Dneska to neni o venceni, ale o tom, jak si kdo ustele - a nekteri pachaji asi sebevrazdu 😀
Plánovala jsem zajet k rybníku, ale vzdala jsem to. Jsme všichni zalezlí doma, venku se to vůbec nedá, těhule se občas chladí v koupelně na dlažbě.
Zamilovaný? Ženatý, zamiloval se na půl roku a sex byl ve školním kabinetu o přestávkách. Hm, spíš bych řekla, že měl mozek v kalhotách a jako autorita ve škole si to ani moc nemusel vynucovat, využil toho. Ta holka si ve svých 14 letech nemusela úplně uvědomovat, co vůbec dělá, je to ještě děcko. A teď se to s ní potáhne.
Njn, vlk taky sliboval. Jako kdybyste nevěděl, že u soudu se naslibuje všechno, hlavně dostat nižší trest nebo nejlíp jen podmínku.
megi-the-pes:Fakt mě zajímá, na co mi bude varování.
Někde jsem četla, asi na Mimibazaru: vezmu zavařené maso, sbalim minitroubu a půjdu do lesa někam do hor. 😂🤣
Martin:Ďakujem Vám. Vedeli by ste mi odporučiť granule s ideálnym obsahom taurinu a ostatných zložiek? Priznám sa že sa v tom trocha strácam
Nejlepší je přírodní zdroj, megí vám to napsala, prostě čas od času dejte psovi syrové maso.
Mně se to líbí jen u australáků, jinak ne. A přesně tak, za ty zdravotní problémy to nestojí, takže do bez PP psa s tímto zbarvením bych nešla ani omylem.
Buggyra:Tak vy asi nepotřebujete platit ani silniční daň, na co.
No, nejsem živnostník ani podnikatel, takže ne. A po D1 zásadně nejezdím.
Já osobně si myslím, že největší šanci má teď ANO. Lidi jsou dost nas.aní.
Buggyra:Nemají obyčejná autíčka dálniční známku?
Já už žiju s tolika nespravedlnostma.. třeba platím daň z nemovitosti. No.
Máte alternativu? Ráda na ni naskočím, ale internetové připojení si chci ponechat. Tak jak na to?
Já třeba dálniční známku vůbec nepotřebuju, na co?
On se možná objeví znovu, ten inzerát. A nebo bude na bazoši.
megi-the-pes:Vy můžete umývat nádobí, ale co maj dělat chudáci ti, kteří maj myčku. 😢
Já mám taky myčku, ale zapínám ji většinou jen o víkendu, každý den ty 3 misky, 2 hrnky a 2 talíře se mi tam nechce dávat. A psích misek víc ani nemám.
janaa:Světlušky dobrý. Adéla včera objevila “chutnost” chroustů. A já se divila,co na tý zahradě furt dělá😄
U nás je bugr,už měsíc rekonstruujeme,nejdřív koupelna,teď chodba, psiska se musela naučit chodit domů oknem. A abychom se nenudili,tak jeden zánět análních žlázek, jedna prokouslá noha, a jednookej Kevin si do zdravýho oka pořídil vřed. Budu potřebovat dlouhou dovolenou
Boha jeho a kdo má prokouslou nohu? 🙄
assil:Nezruší, žádná další vláda nezruší nic, co jim nese peníze.
Njn, prasata nenažraný to jsou.
efe:Já musím spát opravdu min. těch 8 hodin, jakmile je to byť o půl hodiny míň, doháním to několik dnů a jsem jak mátoha.
8 hodin normálně v pracovním týdnu nedám, jedině o víkendu. Kde na to, holky, berete čas?
Ronja s motejlem:Tak na to vstávání musí být člověk nastavenej. Normálně chodím spát se slepicema, teď je to posunutý, když je světlo a večer není takový vedro, ale fungovat po tý desatý mi nejde, to bych se moc probrala, pak neusnula a bylo by vymalováno.
Jj, přesně, já do 11 do večera umývám nádobí a uklízím, takže pak nemůžu usnout, zvlášť v tom vedru. Včera jsem si nechala okno dokořán a zase mě otravovali komáři.
Taky mně to vadí. Už platím Skylinku, taky zvedli cenu základního balíčku na 205 korun. Navíc bez ČT se obejdu, nic pořádnýho tam k vidění není. A jak už řečeno, reklam nemají zrovna málo . A peněz taky, tak nechápu, proč to zvyšování. Dle médií měla ČT na konci roku na účtech o miliardu víc, ředitel bere měsíčně 289 tisíc, loni v září dostali všichni mimořádné odměny. Kdo to má? Doufám, že příští vláda to zruší.
Já vždycky koukám, když někdo na Fb napíše, že se stihnul přihlásit. Já stěží zaregistruju, že bylo přihlašování vůbec spuštěno. 😁
Varaxi:Já si taky myslela, že to nedám. Teď mám dítě, které má asi 22hodinový denm nebo fakt nevím, zkrátka naprosto nepravidelný režim. Už tři měsíce vstávám, jak si békne, jednou ve tři ráno, jednou v poledne, jednou v devět večer.
Když to dám kvůli dítěti, dám to i kvůli psovi.
Spíš to není skloubitelné s prací, kterou si nemůžete přizpůsobit.
Jenže vy jste mladá matka a ještě to časem dospíte. 😉 Já spala tento týden dvě noci po 4 hodinách, mám jen 3 chlupáče, ale dává mně aktuálně zabrat hlavně zahrada a dnes už odpadávám. Jsem ráno vážně přemýšlela, jestli mám do té práce vůbec jezdit. Ale nakonec, když musíš, tak musíš, že jo.