kometa:Viz výše.
Při přechodu z IF jsem se tam přihlásila, ale nepoužívám, protože mi nevyhovuje. Takže jsem tam taková mrtvá duše.
No ale jednou tam jste, tak aspoň ten messenger na pokec používat můžete. 😉
kometa:Viz výše.
Při přechodu z IF jsem se tam přihlásila, ale nepoužívám, protože mi nevyhovuje. Takže jsem tam taková mrtvá duše.
No ale jednou tam jste, tak aspoň ten messenger na pokec používat můžete. 😉
No to je teda paráda 👍, že mě to taky dřív nenapadlo, než jsem ty vlasy skoro do pasu ustřihla a hodila normálně do koše. Šedivé taky zatím nemám, ale zase ta barva nic moc.
Fikovnice:Kometa právě nemá ksichtoknihu…😟
Jak to že nemá? Podle mě má, já ji tam vidím.
Fikovnice:Jo Kometo, TEĎ jsem online…ale Vás zase nevidím ve výpisu aktivních uživatelů…😟
Tak si ji najdi na FB a napiš zprávu, to je asi jednodušší, řekla bych, než vyhledávat v aktivních uživatelích.
Doron:To je příšerný ☹️
Je. Myslela jsem si, že toto se děje jen ve městech. A už to dorazilo i sem na konec světa.
Orionka:A toho kdo strčil mají? Bude se z toho zodpovídat?
Já teda úplný podrobnosti nevím, jsem doma na homeoffice, mám jen info, že ti lidi se rozprchli a než přijela policie, tak už se jí nepodařilo nikoho zajistit. Pro kolegu přiletěl prý i vrtulník. Uvidím, co se dozvím zítra přímo v práci.
Tak edituju: info už mám, byla tam dopravka i PČR, už je mají, jsou to všechno fetky a v podmínce, je jim to prý jedno. Kolega má otřes mozku, zlomenou lopatku a tři žebra, všude po těle odřeniny.
impact:https://www.novinky.cz/clanek/krimi-muz-na-teplicku-ubil-zeleznou-tyci-fenku-pitbulteriera-k-smrti-40482055
Lidi začínají být čím dál větší svině a nemají žádné zábrany. Kolega z práce byl v době dovolené s rodinou na vyjížďce na kole, objížděl na silnici nějaké chodce, jeden z jich ho schválně strčil. Kolega teď leží v kritickém stavu na JIP.
Peru, ono po pár letech na vyhození je to tak jako tak, když ho furt tahám a ta síťovina na zádech se úplně odře.
Jani, slovensky správně jsou Jánošíkove diery nebo jen Diery, je to kousek od Terchovej, cestou na Oravu, vždycky jezdíváme kolem.
Není to ten AZ kvíz?
orionka-2:Je snad zablokovaná ona a ne pes. Když pošle handlera, tak může být pes normálně na výstavě. Jinak to nedává smyl.
Bavíme se o systému Dogoffice a ten je vázaný na majitele psa a nelze ho jen tak změnit. Že může psa předvádět handler, samozřejmě víme.
Dnes jsem našla na Youtube tento dokument, moc zajímavé
Lenocka:Noo v ČR asi ne. Většina výstav je hlášená přes DogOffice a tam nelze jen tak změnit majitele. Takže pokud by se dala “zablokovat” přímo tam, tak smůla.
Ovšem v zahraničí je to asi jinak. Tam nejezdím, takže nevím.
To je otázka, jestli ji to v Dogoffice zablokuje. Docela by mě to zajímalo.
PumaCZ:Ted jsem zjistila, ze jsem dala starsi fotky, tak napravuji :)
Foto ze dne 22.7.
Moc pěkné. 👍
Doron:Oni toho pohodlí zvířata na výstavách vůbec moc nezažívají.
Paní si prostě chtěla odvézt tituly, stát na pomyslné bedně a fotit se s pohárem.
Přijde mi to podobný,jako když matky přihlašují svoje malé holčičky do těch soutěží krásy.
Je to jako všude, člověk od člověka. Znám vystavovatele, kteří dají psa do klece a víc se během celé výstavy nestarají a pes se jim v té kleci třeba i počůrá, nebo to udělá někde ihned po vytažení z klece. Nebo viz případ chovatelky, která nechala psy za horka v autě a šla si vyřizovat papíry do výstavní kanceláře, jeden pes jí uhynul. Pro mě je priorita pohodlí psa a pokud vidím, že je to dost na hraně, tak jedu domů, zvlášť ve vedrech. Po loňské zkušenosti na výstavišti v Olomouci, kdy jsem to odnesla hlavně já úpalem, tak rozhodně odmítám čekat na posuzování víc jak 2 hodiny, pokud není kam se schovat do stínu. Někteří organizátoři jsou schopni toto zajistit, jiní to mají na háku a musíte se přizpůsobit. Na takové výstavy už nejezdím.
Njn, rychle stárnou a čím je člověk starší, tím víc to utíká. Ach jo. Já mám teď doma aktuálně 7,5, 7 a 5, ale chtěla bych aspoň ještě dva roky počkat, myslím, že s Dragem snad ještě něco zvládneme.
Určitě stará nejsi, ono si to sedne. Ale že jich máš moc, to je teda pravda, mě by kleplo.
Já už ani nedávám ty dnešní zájemce o štěňata. 🙄 Už asi čtvrtá ženská si nechá udělat rezervaci a že se zeptá manžela a ten to vždy zamítne, takže rezervaci opět ruším. Ach jo, mám já tohle zapotřebí.
Moc vám to sluší a moc gratuluju a přeju hodně štěstí. 🌹
Taky bych potřebovala, ono bohužel jak přicházejí ty různé zdravotní neduhy, tak to běhání už nejde tak, jak dřív.
Arosek:Kdyz ja nevim kam to pripichnout, tak jsem vybrala aspon trochu steneci tema, pardon 🙂
Aneb predstavujeme mistnimu osazenstvu nas novy prirustek.
Oficielnim jmenem Ready for Ragnarok (vybrano mnou a vzhledem k povaze jednoznacne odsouhlaseno chovatelkou).
Domacim jmenem Romi. Uz prekrtena na Roma-DURA, pac zasadne oziva ve tri rano a kupiruje mi vlasy a usi 😀
Chytra je jak vopice, ziva jak tekuty stribro, akcni a nebojacna, … presne povaha pro nas. Jo a kouse. I louzicky dela, ale zatim vzorne venku 🙂
Je krásná, už jsem viděla na FB. Moc gratuluju. A teda fakt čumím, jak to zvládáš, protože já mám tři a váhám si nechat štěně z vlastního odchovu. 😊
Nevím no, ale fackování a kopání nohou mi v pořádku nepřijde. Děti jsem třeba plácla přes zadek, psy taky, když zlobili a člověk potřeboval spíš, aby se uklidnili. Ale tady na tom videu mi přijde, že ta slečna nebo paní má vztek a potřebuje si ho vybít. Netvrdím, že se mně to třeba v 25 nestalo, že bych dítěti vlepila facku, člověk se prostě musí naučit ovládat. Viděla jsem kdysi, jak chlap kopal dceru a nebylo mně z toho vůbec dobře. On si to právě člověk asi nejvíc uvědomí, když vidí dělat něco takového někoho jiného.