Aktuálně: 3 423 inzerátů217 656 diskuzních příspěvků18 335 uživatelů

Příspěvky uživatele

Sarah01

Sarah01
Sarah01 25.11.2024, 21:51:02 xxx.xxx.162.253
Irma19:

Já jsem to včera prošvihla, stojí to za shlédnutí? Nerada bych z toho měla depku…

Určitě stojí za to to vidět, ale každý si musí udělat názor sám. Žádný horor to není, tak myslím, že noční můry z toho nikdo mít nebude.

Sarah01
Sarah01 25.11.2024, 21:23:59 xxx.xxx.162.253

Na Úsvit jsem se včera dívala, už jsem dřív na to četla nějaké upoutávky a zajímalo mě to.  Bylo to označeno jako mystery film, tak si myslím, že to nebyla všechno úplně pravda. Ale jinak se mně líbilo, jak to Eliška Křenková zahrála, pamatuju si ji většinou jen z rolí postpubertálních holek. Každopádně se chci na to ještě jednou na iVysílání podívat.

Sarah01
Sarah01 25.11.2024, 21:17:39 xxx.xxx.162.253
Orionka:

Sarah promine, ale takhle jsme to měly s kámoškama cca v 5. třídě. Jedns se naštvala na druhou a tu promluvila té třetí a ta to řekla té první a bylo zlé a mračily jsme se na sebe a stěžovaly jsme si nějaké čtvrté “ to je tak šílená kr..”…Za týden už jsme si zase špitaly všechny tři dohromady, dokud té jedné neposlal psaníčko kluk, co se nám líbil všem.

Já to nechci zlehčovat. Hoďte to za hlavu, když víte, kdo to je. Horší by bylo takové jednání od neznámé osoby a vy byste marně pátrala, kdo to je. 

Třeba to už skončí. Možná je ta jedna osoba (jestli tipuju správně) jen nešťastná. Znáte to - " Zoufalí lidé dělají zoufalé věci."

No, ono to bohužel bude něco jinýho, než jen takové ty hádky mezi námi děvčaty. Ale jinak asi máte pravdu. Poučila jsem se a rýpat se v tom dál nebudu, ale taky odsud nebudu odcházet. Jsem dospělá a nikdo mně nebude nařizovat, co mám nebo nemám dělat. 

Sarah01
Sarah01 25.11.2024, 19:47:35 xxx.xxx.162.253

Nejsem mimo. Měla na to celý víkend, aby mně to vysvětlila a hrála mrtvýho brouka.

Sarah01
Sarah01 25.11.2024, 19:43:38 xxx.xxx.162.253
Leithian:

A to mam koukat jak tady jeden psychopat rozeštvává celý osazenstvo diskutérů chovu svejma smyšlenkama? A kývat tomu nebo mlčet?

To jako já? Tak se jí zeptej, co mi psala, já ty zprávy na messengeru pořád mám. Ty screeny jsi posílala ty, že? Tak může poděkovat tobě.

Sarah01
Sarah01 25.11.2024, 17:16:45 xxx.xxx.162.253
lesnizinka:

Co se to tu sakra děje, tady straší?😲 Dostala jsem echo, že se sem mám kouknout, že se něco děje a týká se to víček. Nakoukla jsem, nepochopila jakovou roli v tom tady víčka hrají🙄 a co se to děje kolem Sarah to už nechápu vůbec. Sarah, já jsem vám taky nepsala soukromou, když jste marodila, možná nevhodně, za což se omlouvám, ale říkala jsem si, že třeba můžu poradit. Snad si někdo nemyslí, že tady někoho obtěžuju já?!?😲 

A tohle jsem napsala asi před hodinou, nakouknu, jestli někdo odpověděl, vysvětluje a….místo toho můj příspěvek zmizel😲 takže ho vlastně píšu podruhé. Jestli tu máte poltergeista, černou díru, nebo nevím co…tak si to tu prosím nechte, jo? 😉

To je v pořádku, Vy jste se ptala na zdraví a jestli se mi má kdo postarat o psy, to nebylo žádné obtěžování. 

Sarah01
Sarah01 25.11.2024, 14:20:38 xxx.xxx.28.39
Repta-A-Repta:

Mohou být i jiné důvody než laktační psychóza.

Třeba nadměrné ulpívání na jedné zvolené osobě, kdy vztah původně kamarádský přerostl do patologické kontroly dané osoby včetně jejích reakcí na diskuzních fórech, zvlášť když nejsou v souladu s představami, vytvořenými stalkerem, možná ne úplně zdatným v navazování a udržování mezilidských vztahů….

Asi to bude něco podobného, a proto bych do toho žádnou policii nezatahovala. Snad to vyšumí.

Sarah01
Sarah01 25.11.2024, 13:07:25 xxx.xxx.28.39
Lenocka:

Nevypadá to vůbec zle, za tu cenu to asi risknu pro ohařici. K Vánocům 😆

Já mám odsud pro psa návleky na lokty na otlaky a kvalita za ty peníze je super. 👍

Jinak na ten obchod OrtoPet pozor, mají sídlo někde v Maďarsku a ještě na iFauně byly dost stížnosti, že na reklamace nereagují.

Sarah01
Sarah01 25.11.2024, 08:24:49 xxx.xxx.28.39
balu:

Sarah, tak tu osobu zveřejněte. Tím jí vezmete vítr z plachet. A bude po tajnostech a dohadech.

Nemůžu to udělat, nezlobte se. Pořád tak nějak věřím, že to bylo nedorozumění nebo snad nějaký omyl. Nechce se mně věřit, že někomu mohla vadit taková blbost.

Sarah01
Sarah01 25.11.2024, 07:26:03 xxx.xxx.162.253
Varaxi:

No teda, uznejte, že to svědčí o Vaší zvrácené mysli. A ten smajlík, to se ještě vysmíváte, nebo co? 

😀

Ne, to fakt nejde brát vážně. Fakt to není nepodařený vtip? To mi hlava nebere, že něco tak banálního je tématem na tolik dní.

Já se Vám nesměju, ale ta situace je tak absurdní! Čím víckrát si to čtu, tím absurdnější to je.

Njn, ono by to fakt bylo k smíchu, kdyby mě ta osoba nebombardovala zprávami už od 22. 10. a už to fakt není příjemný. 

Sarah01
Sarah01 24.11.2024, 22:21:15 xxx.xxx.162.253

Komunikace neprobíhá přes SZ, ta osoba má na mě všechny kontakty. Takže už asi víte všichni, kdo to je.

Sarah01
Sarah01 24.11.2024, 19:38:58 xxx.xxx.162.253
Irma19:

Tak teď mi spadla brada 😳🤯

Hlava mi to nebere, co je na tom závadného…

No, evidentně je to šílený zločin a zasluhuji zastřelit nebo oběsit.

Opravdu už toho mám dost a s tímto člověkem končím, navždy.

Sarah01
Sarah01 24.11.2024, 19:24:08 xxx.xxx.162.253

Takže je neděle večer, tak aspoň napíšu, čím jsem se tak strašně provinila. Vadil tento můj příspěvek, viz první fotka, a tato moje reakce, viz druhá fotka. A začalo to bobtnat. Obrázek si každý udělejte sám.

Obrázek Obrázek
Sarah01
Sarah01 24.11.2024, 09:43:05 xxx.xxx.162.253

Tak teď už pozdě bycha honit, jak se říká, teď prostě budete muset řešit možné následky. A musím teda říct, že mně by veterinář ohledně těch vedlejších účinků říkat nic nemusel, zjišťovala bych si to sama. 

Netuším, jak dlouho dopředu musíte řešit dovolenou, ale existuje třeba last minute, kdy koupíte a druhý den letíte, znám několik lidí, kteří to takto řeší. Já teda na dovolenou kvůli psům nejezdím, jen na prodloužené víkendy, a to většinou jednoho nebo dva beru s sebou a ty ostatní hlídají děti. To je prostě daň za to, že jsem si je uvázala na krk. 🙂

Sarah01
Sarah01 23.11.2024, 21:05:45 xxx.xxx.162.253
Xerxova:

a teď ty nepsí - první je z nedělního Ráje, další už z lesa za humny jak dny šly a sníh padal… Ty škrábance v ledu jsou Yody podpis - rád hrabe v písku a v ledu…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Krásný fotky, máte tam nádherně jasno. 👍

Sarah01
Sarah01 23.11.2024, 21:03:48 xxx.xxx.162.253
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 23.11.2024, 20:27:00

Vycházela jsem z toho, že zadavatelka udává poslední hárání 10/23, teď je 11/24. S těmi preparáty na oddálení zkušenost právě nemám, na jak je to dlouho a tak, já bych to svým fenám nikdy nedala, ty komplikace se asi daly očekávat. Já nevím, ale fena je ke krytí cca 3, možná 5 dní, to je prostě podle mě zbytečný. Já to mám prostě jinak no.

A jaktože tasemnice? 😲

Sarah01
Sarah01 23.11.2024, 20:21:28 xxx.xxx.162.253

Nehárat mně fena po více jak roce, tak už plaším a objíždím všechny možný veteriny. Mně jednou zrovna před krytím hárala po 10 měsících a to už jsem mazala k vetovi, jestli je všechno v pohodě. Radši jít zbytečně, než přijít pozdě.

Sarah01
Sarah01 23.11.2024, 20:18:52 xxx.xxx.162.253
Aluška:

No, někdy se bohužel nabalí nečekané okolnosti…minulou sobotu  jsem si měla jet pro štěndo. V pondělí poprvé Idorek vyjel na lidožravou Bess ( skoro 7 let v pohodě, spí spolu, ona mu olizuje hlavu..), když byl u mě pod peřinou a ona chtěla taky. Ve středu na ní vyjel znovu, když mu šla olíznout hlavu. Zjistila jsem u vet, že hodně špatně slyší ( nenapadlo mě to, není třeba na něho volat, hlídá si mě jak oko v hlavě) a jak se ochladilo, můžou ho bolet staré zlomeniny ( na jaře před operací nohy zlomené divočákem byly zjištěny 4 staré neléčené zlomeniny od prvního majitele, které “ nějak ” srostly ), a před dvěma měsíci ho napadla ohařka a hnula mu krkem. Bude mu 13 let a může už i začít hůř vidět a má špatné zkušenosti. Přemýšlela jsem jak o závod, co by se mohlo stát, štěně by tu pobíhalo, mohl by po něm z leknutí startovat, ostatní by mohli chtít prcka bránit a mohla bych tu mít  potrhaných 5 psů, přinejlepším. Neexistuje Idorka zavírat někam do klece, jak byl předtím týranej, tak mě zbožňuje a musí být pořád mě u nohy. Takže jsem štěně dva dny před převzetím odřekla. Chovatelka je Ruska, samozřejmě jsem jí vše napsala, ovšem rusky už neumím a překladač taky překládá, že tomu skoro není rozumět…No prej jsem nezodpovědný člověk….

Tak ono hned odsoudit je snadný, že jo. Přijde mně daleko lepší štěně včas odřeknout, než ho pak třeba po měsíci nebo více vracet nebo posílat jinam. A že takových lidí taky několik znám.