Já myslím, že Jana už sem nepřijde.
Příspěvky uživatele
Sarah01
Anet10:V4 ze 30 fen, pro mě úspěch.
No jeje, já bych měla dojetím slzy v očích. Krása, velká gratulace
Musím se opravit, překlepla jsem se, bylo celkem jen 20 fen. 😄
Anonymní:Tak a na ifaunu se teď nedostanete. A až ji otevřou, tak půlka inzerujících tam nebude mít místo. Jak to s tou ifaunou dopadne?
Vrátili mně na účet kredity, inzerovat už tam nebudu.
Včera jsme s Cherry byly na klubovce, poprvé od loňského porodu, získaly jsme v naší třídě V4 ze 30 fen, pro mě úspěch. 🥰
Happy Dog, dávala jsem štěňatům už od druhýho týdne a žádný průjem neměla.
Mám kukuč x 3 😉
Espiro:A za těmi XXX jsou pak koncová čísla IP adresy
Tak koukám, že v práci mám jen ta x, doma tam číslo mám. Hm, tak asi v práci nemůžu.
Vahine:Zradou je pro me to, že se ten někdo nemá odvahu se podepsat...
Právě. Já se v těch anonymech poněkud ztrácím. Já mám totiž u IP adresy jen xxx.xxx
Espiro:Jsem byla rozhodnutá tu k tomu nic nepsat, ale jak vidno, má vůle za moc nestojí
Já to vidím tak, že Fikovnice je prostě citlivý tvor s potřebou spousty "slovní omáčky" ke všemu. Proto to může působit dojmem, že pořád jen píše a přemítá a nic nedělá. Což není pravda, pokud jsem postřehla, vyšetření probíhala a probíhají. To, že to sáhodlouze rozebírá a zvažuje to i ono, popisuje ten či tamten problém, je prostě její styl vyjadřování. Ale určitě nebude z těch majitelů, co štkají na internátech a doma jim potichu chcípá zvíře.
Na druhou stranu to, co tu padlo od Bodlinky a Megi (?) mi nepřišlo vyloženě hrubé nebo snad hovadské, aby tu padaly výrazy, jako svině a hajzl. Bylo to přímé? Ano. Nepříjemné? Ano. Přínosné? Věřím, že určitě ano. Toť vše. Takže dramatizovat to (promiňte, Vahine) jako zradu a podobně, je podle mě trošku moc. Není každý sluníčkově milý, to je prostě fakt. A i ti víc přímí a drsnější mají častokrát mnoho užitečného ke sdělení. Vždycky se vedly diskuze, kde padaly i názory nepříjemné, takové, které se člověku nečtou nejlépe, ale o tom to přece je, ne? Tak trochu přibrzděme, na obou frontách.
Já jsem jen komentovala ten příspěvek HAHA HA. Kdo to psal, nevím.
Měl byste krmit granulemi pro březí feny, březí fena potřebuje víc tzv. "nabušený" granule. A nebo k těm pro dospěláky budete muset přidávat ještě něco jiného, např. maso, vitamíny a minerály. Já přidávala i jogurty a tvarohové krémy, aby mně fenka moc nezhubla při tolika štěňatech.
Tak ten cyklista byl podle toho videa uplnej blb.
Anonymní:Nevěřím, že toto je Megi. Taková svině ona není.
To bude jinej trotl.
To jsem psala já.
Tady to Švamberk trochu rozebírá:
https://www.novinky.cz/clanek/komentare-komentar-ze-znasilneni-nesmi-byt-mozne-se-vyplatit-40434579
Musím se zase pochlubit 🥰 můj pes dokončil předchozí víkend šampiona SK.
Teď mě tak mimoděk napadá...zajímavé je, že si nikdy nestěžovaly fanynky Goťáka. Asi to uměl.
Gwaat-Hei:Argument otázkou, zavádějící otázkou? Feri je obviněný ze zneužití nezletilé dívky a dvou žen. O případu taky moc nevím ale vy to vyloženě zlehčujete. Tvrzení proti tvrzení to bylo vždycky, co s tím?
Ano, přesně jste to popsala, je OBVINĚNÝ, nikoliv ODSOUZENÝ.
O případu nevím taky moc, stejně jako vy. Takže uvidíme, co všechno za důkazy PČR posbírá a co s tím udělají soudy. Mimochodem si neodpustím poznámku...co ty holky na něm proboha viděly? 🙄
Sarah01:Megi, proč ale máte spadeno obzvláště a jen na Janu, na nikoho jiného?
Tak tedy nevím, komu jsem to vlastně napsala, protože Megi tady registraci má.
Megi, proč ale máte spadeno obzvláště a jen na Janu, na nikoho jiného?
Když já si nemůžu pomoct, no. Tady toto a ještě skloňování psi/psy. 😉 To se ale vás netýká.
Asi vůbec neznáte Janinu situaci. Ona bere všechny zde jako svoji rodinu, protože jinou nemá. Snad to můžu napsat, když to zde většina přispívajících ví a Jana to i do fóra několikrát napsala. Komu se má svěřit se svým trápením? Sám, Anonyme, víte, že sdělená starost, poloviční starost.
A proč to vůbec píšete jako anonym? Dle příspěvku nevypadá, že byste byl nově příchozí.