Můžete mi vysvětlit, proč mě urážíte? Je to sice virtuální prostředí, ale chodí sem řada “profláklých profilů” s různými názory, a i tak se k sobě dokáží chovat slušně, i když se třeba nepotkali nikdy osobě, vědí o sobě řadu věcí a snaží se tu vytvářet vesměs kultivované prostředí.
Čili tímto bych vás ráda požádala, ať se tu chováte slušně anebo si jděte vylívat svůj kyblíček někam třeba na Novinky.cz, tam je těch agresivních narušenců hromada a budete se mezi nimi hezky vyjímat.
Kašlete na 12ku, dyť je to jen nějakej anonymní výkřik do tmy. Nevšimla jsem si, že by přispívala pravidelně, natož aby tady dávala rady ohledně psů. To bude nějaká frustrovaná osoba, která už se ani neozve.
Chcel by som sa opytat.Krmime nasho maltezaka granulami Brit premium.Zeria dobre.Stolica dobra, vitalita dobra…len postava ako kensky maratonec.Davky dostava trocha cez, no nie a nie pribrat.A teraz v zime…trasie sa ako osika.Nema skoro vobec tuk.Mali by sme zmenit stravu.Z barfu zvracal.Zral s chutou, ale zvracal.
Co myslíte tím “stolica dobrá”, konzistenci nebo množství? Protože nejspíš lidově řečeno “co sežere, to vysere” neboli ty granule mu jen projdou trávicím traktem bez využití. Tady bych hledala zdravotní problém a nebo mu ten šrot opravdu nesedí.
Ženská je v lochu, tak asi moc vysmátá nebude, prachy nejspíš ulitý pro rodinu, Advokátní komora se prostě zachovala jako všechny tyto instituce. Ono svěřit takový velký peníze jednomu člověku, a je jedno jestli je to advokát nebo notář, je v dnešní době fakt trochu naivní, normálně se přece využívají bankovní úschovy.
No já si myslím, že je jí to úplně fuk, je v důchodu, tak se o ni ve vězení na starý kolena postarají. I vzhledem k tomu, jak vypovídá. Buď si z nich dělá srandu, nebo je totálně hloupá. Spíš tipuju to první. JJ, všechny různý komory jsou úplně zbytečný instituce. Nejspíš byly zřízeny proto, aby ty zlodějiny , podvody a různý pochybení ještě posvětily.
Nemůžu to pobrat toto. Peníze neznámo kde, ženská je vysmátá a u České advokátní komory se člověk ničeho nedovolá, stejná sebranka jak ČLK, úplně k ničemu.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 29.11.2023, 08:51:12
My si ho jednou přivezli ze zkoušek a jednou z výstavy. Žádného kašlajícího psa jsem si tam ale nevšimla. I když je to prý hodně nakažlivý a přenášejí to i psi, kteří ještě nemají příznaky, takže kdoví.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 29.11.2023, 08:40:49
Četla. Klasickej článek, kterej vyvolá akorát zbytečnou paniku. Nejdřív líčení, jak je to hrozný a smrtelný, jak se to během chvilky rozšířilo a na konci věty o tom, jak je to vlastně banální, že úmrtí nejsou tak častá a jak je vlastně málo informací. Na FB byla zpráva, že si zase plno psů dovezlo z nějaké výstavy ošklivý psincák. Nehroutím se z toho, nejhorší je smrt z vyděšení. Uvidíme, jak se to časem bude vyvíjet.
skor mi išlo o počet šteniatok,nie je zle vediet kolko šteniat sa ma narodit,a či ide všetko v poriadku😉
A na co vám to bude? Logicky stejně po porodu pojedete na poporodní vyšetření, jestli tam něco nezůstalo, ne? Pro mě je prioritou, aby byla fena před porodem v naprosté pohodě. Nikam jsem ji už netahala, všechno bylo připravený, klid a pohoda. Možná bych to víc řešila, kdyby se mělo narodit jen jedno štěně a tím pádem plánovaný císař.
Včera jsem měla podezření, ale dnes už jsem si jistá, že mám v obýváku myš. A druhá je v garáži. Zítra jdu koupit pastičky. Ale dnes dopoledne tu asi bylo veselo. Když jsem přijela z práce, byly všechny vetbedky zmuchlaný do koule.
Já mám loveckého psa bez PP od pana myslivce, který má jeho oba rodiče. Proč myslíte, že bez PP psi nemůžou být používaní k práci nebo proč myslíte, že nemohou mít zkoušky?
A kde ty zkoušky se psem děláte? Po mě vždycky chtěli PP.
Ja na to ted cumim jak vrana, ze mi to skocilo omylem k tobe … pardon. Snad me omlouva fakt, ze je poledne a ja jeste nemela jediny kafe 😀
Jinak teda abych nebyla offtopic - tak u GR (a obecne vsech retrieveru) je k uchovneni potreba rtg kycle a lokty, pricemz lokty muze mit pes klidne 4/4 a stejne do chovu projde, u kycli max, do C/C (tedy dvojky). Pak je potreba 2x vystava, z cehoz jednou CACova klubovka a staci na obou ziskat VD. No a nakonec OVVR - coz je zkouska vloh a prezkusuje se tam mimo jine i povaha.
Suma sumarum troska cviceni aby pes donesl aport, jedna navsteva veterinare a jeden vikend, protoze klubovky se vetsinou delaji dvoudenni … takze prace az nad hlavu 🤪
Uprimne mi z toho vychazi, ze duvodem k neuchovneni nebyva povetsinou politika klubu, ale fakt, ze ten vorech ma v hajzlu kycle, nevypada ani vzdalene jako prislusne plemeno a/nebo je bazlivy/agresivni.
Howgh.
Ty lokty teda já osobně vnímám jako horší než kyčle, ale prý jakákoliv snaha chovatelů, aby to klub požadoval jako povinné, byla vždy odmítnuta. V podstatě je to jedno, prostě rentgeny tu jsou a vzhledem k tomu, že nikdo nebude chtít štěně od rodičů se špatnými lokty, tak se na nich ani nechová. Jinak třeba ty OVVR jsou pro některý lidi velkým strašákem, prostě podle nich je retrívr pes na gauč a na co lovecký zkoušky a ještě k tomu s mrtvou zvěří, to už je úplně tragédie.