Tak tam ta hlídka nebyla, nebo v autě nic neměla.
Nakonec z nich vylezlo, že ostřelovač byl a čekal na povel.
Někdo ty lidi v terénu nechal na holičkách.
A to mě tam točí.
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
To už někde běží - lékař super diagnostik, ale nevím kde.
To nebude problém.
Vycvičit psa, to chcu vidět. 😀Pokud nebude AI s IP66, tak stačí jedna pesemeska a končí.
S tím, co říkáte Vy, se souhlasit dá.
Teď se děje na tiskovce policie zajímavá věc.
Ředitel policie Prahy říká, že tam bylo skoro 500 policistů a že není snadné je zkoordinovat, dát všem úkoly atp. v tak krátké chvíli.
A po něm lže prezident policie, který říká - po útoku v Norsku jsme tohle cvičili,
po útoku v U. Brodě vznikly prvosledové hlídky, které jsou vybaveny dlouhými zbraněmi…
Aha.
To jsme ale už všichni věděli. Proto jsme si mysleli, že ty hlídky opravdu vybavíte aspoň jednou podělanou dlouhou zbraní.
Měla by se udělat sbírka na Doniu. Na zbraně pro policii.
Ředitel se tam potí a už mírně ztrácí noty. A nedivím se mu. Když vedle něj sedí někdo, kdo tak hrozně lže a kdo nedělá svou práci a má to takové následky.
On to nakonec řekne někdo na plnou hubu.
Fakt chudáci řadoví policisté.
Tohle vůbec nemají pouštět do televize.
Jenom koukám a říkám si - takže my nemáme nic.
Až to bude s kostmi, tak mi řekněte.
Meatly dělá maso z buňky vajíčka. Prý. Ale to bude furt jen mletina. To u nás nikdo nechce.
A co s tím vším, co zbývá z výroby pro lidi?
Když se tu ty filmy… proč není uvěřitelný Terminátor? Cyborg?
Kdyby se někdo nudil, koukněte na Black Mirror. Ale od začátku, ty novější díly už nejsou tak dobré.
Je fakt zajímavé, že AI se lidé vyděsit nechají, ale že by tu běhali cyborgové, to ne? Jsou přístroje implantované v lidech, ovládají se myšlenkou - aby třeba se pokrčila noha v kolenu (viděla jsem u paní s RS). Proč by takto nešel poskládat celý člověk? A to bude samozřejmě samý titan, budete ho muset přejet tankem.
Mě děsí jen lidé. Horší druh neznám.
A ten AlphaGo? Vždyť to bylo úplně jinak.
“AlphaGo si vytvářel intuici jednak tím, že mu tvůrci ukázali tisíce profesionálních partií. Analyzoval 30 milionů tahů a zkoumal, nakolik vedly k vítězství či prohře. Kromě toho sehrál miliony partií sám se sebou, dohrával určitá rozestavení kamenů a zjišťoval, kdo zvítězí.”
Udělal analýzu a hrál pak podle toho, co mohlo vést k vítězství.
A my to nazveme instinktem?
Tak nám vážně hrabe. Pardon.
K té hře… viděli jste, teď nějaký středoškolák porazil počítač v Tetrisu. 😀
A pamatujete na Y2K?
Já pamatuju. Někteří byli tak vyděšení, že skoro vyděsili i mě.
Nemusíte mít žádný takový počítač. Úplně stačí mezi lidi pustit takovouto zprávu… oni se vystraší… a kdo nezemře na infarkt, spustí místní válku. Budou hledat ty roboty, a protože jsou k nerozeznání od lidí, pokosej všecko.
Děje se plno hrozných věcí. Jo, stroj může člověka vyhodnotit jako překážku, že nemůže dokončit svůj úkol (a to může být třeba úklid příjezdové cesty k chatě). Když bude zadavatel hloupý, nespecifikuje přesně tu cestu, stroj pozabíjí všecky lidi na všech cestách na planetě.
Anebo! Ten člověk uklouzne na příjezdové cestě k chatě, poraní si záda a umrzne.
Anonymní:Určitě se najde spousta debilů co si na aplikaci půjde stoupnout na nádraží do fronty
Ale to se mýlíte.
Máte dálku na autí? Tak do tohoto ovladače to dají.
Nikde frontu stát nemusíte. Je to zdarma, jde to vzduchem jako wifi a děje se to právě teď.
antioxidanty, konzervanty
E320, E321, E319 třeba
Ale nebojte, vždy může být hůř. 😀
Jestli někdo hledá nové nebo levné krmivo, Primal spirit např. je ještě levnější než Mountfield. Polomokré, jako pamlsky taky super.
Kolik stojí uši, nevím, Megy to nechce. 🙂 Kupuju dršťky a plíce 200/kg.
chlebník je v šuplíku 😀
Ten nápoj není extrémně sladký, je takový hnusně sladký. Jako umělé sladidlo. A nemusí se vypít celý. Mám pocit, že nás tam bylo asi 10… a nikdo to nechtěl pít, jako že vůbec, tak paní pravila - vypijte, kolik zvládnete. Něco jsem zvládla. Já ze sladkého žiju. Nalačno nefunguji. Tak eště že mi tohleto dali. 😀
Kočka vlastně fakt ty cukry neto… to je pravda. A my je krmíme granulemi = víc jak polovina sacharidy. No a moji kocouři žerou chleba. Suchý chleba. Taky koblihu, veku. A to mi někdo říkal, že kočky neznají sladkou chuť. A jeden žere mašličky z dárků.
No nic, sorry za OT.
Když ono se u člověka ohledně žárlivosti myslí něco jiného než u zvířat.
Zvíře si hlídá zdroj, se říká. Zdroj potravy třeba.
Člověk si taky hlídá zdroje, taky potravy, třeba já, když mi nikdo neuvaří, tak žeru samé sušenky… Člověk má takové jako jiné schopnosti v tomto - zvíře si neřekne např. “Tak, teď jsem mu to nandal, darebákovi!” a tak podobně. Říká se, že pes žije ze dne na den.
Tak nějak to myslím. Ale vymýšlím si to.
Každý ten robot na telefonu má slabost - řeknete zřetelně “operátor” a ono vás to přepojí na živého tvora. 😀 Každý ten krám bude mít jiné slovo. Možná.
Je to docela chytrá věcička, také se umí učit - nakváká se jí pár slov a… a zkuste si poslechnout hlasy Vlasta a Tonda třeba tady (tam už není slyšet žádný stroj, když zvýšíte rychlost, hustý 😀)
No eště že ten smajlík tam je. Jasně že tohle mít strojek nikdy nebude.
A teda ale byste to tady mohla napsat, ke které teorii vzniku emocí se přikláníte. ;-)
Jaký prasata jako?! Oni se koupou a udržují pleť bez vrásek!
Megi říkala. Domů přijde čistá. Akorát když je břečka na silnici, tak to se musí umýt břicho. Ve vaně, ne v bahně. Ale je fakt, že ona vleze do potoka i přes led. To není plemenem… to je choro…
Ten ovčák ph vypadá takhle ale moc hezky. 🙂 Jak se zvlnila ta spodní část. Okrasný ovčák. On je teda vůbec hezký. Mi se ovčáci moc nelíbí, nevidím jim v obličeji, co říkají. Tento se poved.
Magnusson jsou tvrdé. Suché a tvrdé. Díky za připomenutí, dlouho jsme neměli jejich sušenky. A Bubeck dělá taky takové a má hrozně hezké obaly.
K masu je to výborné.
Já myslela, že se bavíme o robotech (humanoidech), kteří mají AI.
Když jsme na tom zvířecím tom… zvířata prý nemají stejné emoce jako my.
Jak se to zjišťuje? Spousta lidí říká, že pes žárlí. A takové to… zadostiučinění asi taky neprovozují, ne? Že by se tohle naučilo něco s AI?
Tak jako jo, vím, jak to udělat. Vezmu krabici, nahážu tam DNA z lega, RNA ze Sevy, nějaký ten motorový olej (místo krve, chápete, že jo), pospojuju to Merkurem, počítačový věci - a hlavně wifi. A řeknu - hele, až se ti bude někdo smát, dej mu do držky.
😀