No nevím, uni rada od RD je - cuknout vodítkem. Nic psa neučí, jen mu škube vodítkem. Nemůžu se na to dívat. Ale když to tu někdo pustí, nasazuji sluchátka… přesně vím, co kdy řekne, on totiž nic jiného kromě užití fyz. síly neumí.
Poslední, co jsem zaslechla, a musela jsem utéct - pes musí být zvyklý na štípání od děcka, tahání, bla bla, ani ho nenapadlo říct, že pes není hračka a na co tam je ta matka…
Už jste si všimli, jak se bojí pitbullků?
Jediné, s čím můžu souhlasit - pes potřebuje zaměstnání.
Tito dva mají jedno společné (to i Sýzr) - něco jiného říkají, něco jiného dělají.
A to nejsem žádné sluníčko, na psa zařvu a některá lekce nebyla úplně… no… srny… ale aspoň netrhám psovi za krk, dám mu postroj (netrhám vůbec, držím postroj, se bojim, už mi ruplo vodítko za mnoho a mnoho korun zakázkové).
Ten stafford mu před psy nikdy fungovat nebude, pokud nebude pod povelem. A bez vodítka se takoví psi prostě nepouští. Vidím cizího psa, svého odvelím a chytím.
Tohle bych mu nevyčítala, se samci samec prostě ne-e.
Ale neschopnost koupit držák na klec pro misku, tyhlety metody hlad žízeň,
bavila jsem se s ním na fb, v čem je to kouzlo, co je to za metodu (to jako byla hádanka, pomlouval pozitivku), dověděla jsem se, že jsem blbá (to je mi novinka), protože jsem řekla, že dělá pozitivku a pomlouvá to.
On prostě neví, co dělá, guláš, přesně.
Moc nechápu, co mají lidé s těmito psy za problém - prostě od těch tří čtyř měsíců se musí učit pusť (hra přes chyť), čekej. Jedna záchranná brzda a jinak život samá legrace.
Potkávám dva extrémy - pes absolutně neposlouchající x takto smutný projev, protože je potřeba “tvrdá ruka”.