To znám, jmenuje se to Jak měli v Obi zavřeno, tak jsem nemoh koupit pletivo.
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
Lupus, ale ošetření se souhlasem je hit asi tak posledních pěti deseti let, co dělali ti lidé předtím? 🙂
Megy umí lehnout i z chůze vedle mě, nevím teda, na co jsem ji to učila, ale přihlížející domov důchodců to bavilo. Jak ten balík spadne na zem. Tak ona se nudila a já potřebovala naučit pořádné čekej, tak se to prokládalo… Ale v létě.
Si to představte, má 8 dudlíků a na břiše asi 3 chlupy. A na gauč a před krb si umí lehnout i bez mého rozkazu. Ale to, co se teď nazývá ošetření se souhlasem, má tento pes sám od sebe od narození, takže přesně pes pro mě, co neumí naučit nic.
Jsme teda ještě o level výš - vet se zeptá “kde tě to bolí?” a Megi zvedne pravou přední. (A za chvíli zvedne levou, ale vypadá to dobře, ne?)
sardullah, ona hlídá, to v leže moc nejde… jo, kdybyste jí s sebou nosili podstavec! Tito psi se neposílají lehnout, když je chceme zastavit. Mají delší reakční dobu (nejsou hloupější) a záleží na situaci - chrt, teriér,… chtějí lovit, takže mají adrenalin úplně jinde, tudíž řveme “čekej” nebo “stůj”, ani je nevoláme, je to dlouhé, složité, dyť to víte, zastavit se, otočit ucho, otočit druhé, srna (v případě pastevce nebezpečí ohrožující smečku a majetek) natočit nohu, srna, záda, srna, další nohu, srna... a pak za půl hodiny se rozběhnout k paničce, no určitě… Jako co Gina by pohlídala z lehu? Dyť ani nic nevidí. Šlo by to proti její přirozenosti.
No jo, ale to teda nesmí číst někdo, kdo tam bydlí. 🙂 Na toto téma psal už někdo před ní a nedostal ani desetinu pozornosti. Jilík.
Je to zajímavé. Vlastně je to jednoduché - jedna obsáhlá a dobrá recenze a máme kult.
Mohlo. 4 % za každý rok kojení a 8 % za každý porod. Fena teda bude mít o 8,67 % nižší riziko vzniku rakoviny než feny bezdětné.
Ta vláda před ním, to byl dobrý cirkus, dyť říkám, že když se chci zasmát, kouknu, co zas vyved Zmatkovič s Mačiákem.
Ale Fico není žádná levice, jeho plán je úplně jinej, nej kámoš je Orbán. Sice je členem SMER, ale je to normální potkan, jak ho trefně popsal transparent na demonstraci v týdnu.
Sociální ne a demokrat? S tím, jak chce zrušit kus státního zastupitelství ve zrychleném jednání? To je čistá pomsta. A média? Nemluví o něm hezky, tak jim sebere peníze. Odvolání polic. prezidenta, nástup trestně stíhaných lidí.
Jsou tam lidi z “lovecké chaty”. Dlouho to bavilo oba národy a stále to není dořešené, v hlavních rolích Fico a otec se synem Gašparovci.
To je jak u nás. 😀
Všici stejní.
A Vy jste měl/a štěňata? Máte nějaké problémy?
Hele, ale na co je to “lehni”? Já s těma psama souhlasím.
Nebojte, vždy může být hůř. 🙂 Koukněte na Slovensko. Fašoun Fico nastoupil a už jde rušit důležitý úřad (aby ho nestihl zavřít). Slováci ale demonstrují, statečně v tom mraze. Šimkovičová a kapitán Danko mají dohromady IQ 35. Diplom si vesměs koupili a Danko neumí dát dohromady ani jednu větu (ona taky ne, ale není kandidát na prezidenta). Teď opilý srazil semafor a co, chce být prezident. 😀 Pak tam je Pellegrini, ten ničemu neuškodí, no a třetí zájemce je pán, který vypadal slušně… a pak natočil video, kde má tašku a pejska… a říká, že pes má poslouchat pána, a dává tašku psovi. A ten pes je jakože Pelle.
Jejich zprávy koukejte, ne naše, se zasmějete aspoň. 🙂
Jsme na tom dobře, líp než Slováci, už jen rok a něco a Nutellova armáda potáhne!
Tak jo, třeba mám jiné mikrovlny. 🙂 Nepoužívám poklop a neumím vařit, tak nevím.
Nu, to teda nevím, kdy tady byly nějaké noviny na úrovni. Vždy beru, že napůl lžou, tak si ty informace pak hledám jinde. Třeba na judikaty.info nebo beztrestu.cz/rozsudky - tam se dočtete, že je tady opravdu hodně dobytků a že tento soudce je jen kapka v moři. A slabší povahy to vůbec neotevírejte.
Ale to není jen u těchto šílených tr. činů. Však jsme na psech a všici víme, jaké směšné tresty padají, i když už soudci mají možnost dát trest adekvátní. Ani za několik mrtvých - utýraných - psů nepadlo nic jiného než podmínka.
A člověk potřebuje věřit, že ten systém ho trochu ochrání. Jeho, ne pachatele.
Jé, tak jsem právě zjistila, že umím vařit. Vám vybuchuje máslo v mikronce. Mně né. 😀 Hustý. 😀 Prostě tam máte vysoký výkon, a kdo má hodně starou mikronku, tak ten výkon neodpovídá čísílku.
Varaxi: jednoduchý! Místo cukru si představuj sůl.
S mikronkou jsou samé vtipné příhody. Akorát já se jim už moc nesměju… koupila jsem si novou, starší dala matce… volá, že nefunguje… dyť jí byl teprve rok, co se jí stalo? Vajíčko jsem tam dala. Aha. Dala jsem jí druhý přístroj… za pár měsíců odešla… vajíčko.
A ten párek ona sní? To bych do ní neřekla. Já být jí, tak nejdu. Nejdu. Počkám na svíčkovou.
Anonymní:Babišova Mafra
A to je super příklad té naší zaslepenosti. Nevědomost a nenávist. Proti čemu ale vlastně?
Mafru a Synthesii koupil Pražák loni v srpnu.
Babiš tam nic nemá.
Babiš má spoustu peněz, umí v obchodě tolik, co se vám ani snívat nebude
a za jeho vlád nám luxusně smazal zahraniční dluh.
Na to jsou čísla. A kdyby se na ně nenávistci podívali opravdu, hodně by se divili. Převzal velký dluh, trochu ho umazal, díváme se vzhledem k HDP, jo? A pak se to podělalo v době covidové. Ale lid z těch peněz něco viděl. Co vidí teď?
Pokud si mám vybrat mezi tou hordou zlodějů, co tam teď nějaká křesla má, tak tenhle obchoďák je jeden z mála, který ty prachy vydělat umí. Kus si ukradne pro sebe, ale není tak blbý, aby oškubal lid a nic mu nedal. Což se děje od nástupu Fialy a spol.
Řekněte, že Stanjura s Fialou umí počítat líp. A nějaký příklad, kdyby někdo měl.
Ať mu to daj na půl roku. Však celý covid řvali, že dává málo, teď řvou, že dával moc a že oni mají na vše plán, stačí je tam pustit…
Bohužel, pustili. Je to taky moje chyba, protože jsem o tom, že se takto mohou spojit mini strany, nevěděla. Chyba, no, mám sledovat televizi. A asi nejsem jediná, dyť proč by lidi chtěli někoho, kdo už tu byl v Nečasově vládě. Jenže tam byla jediná myšlenka - zbavit se Babiše. Dopadlo to výborně! Máme tam lidi, co dělají stejné kšefty jako Bobeš…(ale matika a dějepis jim moc nejdou - chléb a hry), ale to nevadí, protože se nejmenují Bobeš. 😀
Hele, anonyme, fakt Vám to nepřijde divné, že D. Feri dostal tři roky opravdové, ale netvor, který několik let tohle dělal vlastně “svěřené” osobě - nezletilé osobě - dostane podmínku? Je jedno, jak se jmenuje ten soudce. Je to normální, je to v pořádku?
Feri je přece netrestaný, do té doby příkladný občan. A nezvratný důkaz v tomto případě neměli.
Já teda nějak nechápu, proč vůbec ta možnost je - podmínka v takto závažných tr. činech. (Můj zdroj je Trestní zákoník a justice.cz, kdyby to někoho zajímalo.)
Spis jsem nečetla, myslím, že jako nezainteresovaná osoba nemám právo k nahlédnutí, ale je to škoda, protože je velmi zajímavé to, co řekla tato paní při projednávání:
“samosoudkyně Mgr. Markéta Jirásková: Poškozená popsala pachatele jako 40-50 letého (Janu Šafránkovi bylo 19 let, poškozená nebyla schopna tento rozpor ve své výpovědi vysvětlit) - PČR neoznámila zatčení Jana Šafránka státnímu zastupiteli - V době činu byl Jan Šafránek prokazatelně doma - „Když to nepodepíšeš, tak Tě zavřeme!“, Jan Šafránek byl zbit policií, přinucen násilím a vyhrůžkami k podpisu lživého protokolu – Rekognice byla provedena až poté co oběť měla možnost potkat Jana Šafránka na policii – Rozhodující důkaz (krevní skupina Jana Šafránka), který ho vylučoval jako pachatele, si nikdo při vyšetřování „nevšiml“, ačkoliv znalecké posudky soudci vždy vítají a trestní spis nebyl tak rozsáhlý, aby mohl být přehlédnut…”
Taková základní věc - biologický vzorek. Jak jinak nade vší pochybnost prokázat, že je tím pachatelem právě tato osoba?
Divoká léta to byla.
Tady je rozsudek, má to jen něco přes dvacet minut a je to ve formátu wma, tak snad je to kvalitní zdroj. Jak se říká, přímo u zdroje, z první ruky. (Záznam ze soudní síně se stáhne.) https://www.sinagl.cz/images/files/OSP2-Safranek-rozsudek-040213.WMA
To je zvláštní, bohemia.gall má stejnou adresu jako anonym. Jestli to je tak, tak se podepisujte, dyť to je pak trapně nepřehledné.
Ten výraz ňouma není myšlen tak ošklivě. Celé to Arosek vystihuje tím “kluk proste bez premysleni udelal, co se po nem zada”.
To je přesné.
Však ona by ji chytila a sežrala, kdyby neměla tenkrát tak malinké nožičky. 😀 Ne, asi nesežrala, ono to fakt žere ty malé věci, myš a tak. Ale stejně běžela daleko… louka, silnice, lesík, pole, silnice… a pak už jsem ji neviděla.
Stejně to je legrace. Když tady čtu, co dělá labrador. Proč by si někdo pořizoval jagoše? Aby se mohl nechat zavřít do blázince? Hned první den bych tam šla. 😀
Ahá, ten mezistupeň se zvukovým signálem je to vono. Signál a malinký výboj doma. Aby věděl, že teda něco takového existuje.
To je legrace, tohle mi nikdo nikdy neřekl. 😀 že já vlastně tomu psovi výboj představím dopředu. Mini výboj.
Ne že bych to chtěla používat, ale takto mi to už nepřijde tak ošklivé. Vždy se povídalo akorát o tom, že pes vypálí a dostane pecku. Aby si na výboje nezvykl.
Ta píšťalka mne moc nepotěšila, tam bych čekala, že ten pronikavý zvuk zafunguje.
My se to učily postupným přibližováním. A třeba zajíc a veverka je úplně něco jiného než srnec. Říkal pes. To mě naštval.
Jenže on je rozdíl pes, co mám já, a pes od janaa, co se zvěří pracuje, už ví, co to je opravdový lov. Můj pes nic neulovil. Doufám. Zdrhl mi jen jako malý. Dvakrát.
Anonymní:Jste si jistý že šlo skutečně o znásilnění, nebo soudite podle mediální masáže, která ma zlikvidovat soudce který neni pohodlný liberálním demokratům? Jednou uz mel být odstaven a nevyšlo to…. Je tam spousta otazníků a jenom hra na emoce. To není normální. Cíl je vyvolat přesně to co tady vedete, svatou válku za sprisneni zákonů a linč soudce. To je tak evidentní až mě udivuje, že ne tyhle levičácké hry pořád někdo naskakuje. Vytáhněte hlavy z mainstreamových pr…
A odkud čerpáte pro své názory? Mě to docela zajímá. Pokud je pro Vás policejní vyšetřování mediální masáž…
“Později se podařilo prokázat, že čin nespáchal, a v roce 2006 policisté našli skutečného pachatele. Tehdejší ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil v té době prohlásil, že je přesvědčen o chybě soudce, nicméně již uplynula promlčecí lhůta na kárné provinění. Soud Šafránkovi v roce 2013 přiznal odškodné 4,8 milionu za nemajetkovou újmu.”
Všichni mají hlavy v něčí prxxx, jen Vy tomu rozumíte správně. Ok.
Mně je např. zcela fuk, co bylo před dvaceti lety. Zajímá mne, co stát udělá teď s tímto případem. U něj také pochybujete, že se ten trestný čin stal? Esi se nestal, tak soudce odsoudil tohoto člověka teda neprávem; jde o justiční omyl (pomlčím o tom, že v případě dotyčného soudce nejde o první j. omyl). A esi se stal? Pak tento soudce poslal pachatele do domu, kde má další tři děti, které může zase roky znásilňovat.
Příště si to po sobě přečtěte. A prosím, abyste se k diskutujícím choval slušně.
😀 Ale když řeknu támhle Baronkovi (špringer) “ke mně”, tak on se celý rozzáří a utíká ke mně. Když to řeknu Megy, tak ona poví - v úterý?