Mně se granule jako odměna nelíbí aj proto, že se nafukují. Myslím, že pes by měl mít po spořádání granul klid.
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
Protože holubice.
V Anglii mohou psi do kostela, ale nevím, esi to je jen pro přitažení lidí, nebo si vzali příklad z historie - ale zas jen anglikánská církev. Taky mají u nás kousek, ale s tou velkou, o které se asi nejvíc bavíme, se moc nebaví (teda opačným směrem).
Moje chyba, měla jsem říct katolíci, ne křesťané. Evangelíci jsou u nás takoví jako anglikáni. Platí pro ně dost rozdílná pravidla oproti katolickým.
Czendlik je výjimka, on dělá vše jinak, známe se od jeho příchodu do ČR.
Myslím, že taková dieta se dělá, když jsou před tímto obdobím tlustí. Jinak je to jen menší úprava.
Koukněte sem, esi vám to dává smysl.
Knížka z 2011, to máme skoro 13 let. No a to jste ještě neobjevila tu třetí…
Na jednu stranu je to fakt - psy jsme tak krmili vždy.
Ale neříkali jsme tomu BARF.
A na té moderní vlně té cizokrajné zkratky se veze pěkná řádka barfshopů, která mi kuře prodá za dvojnásobek oproti kuřeti z běžného krámu.
A všecky ty barfshopy žijí, takže tam páníčci nakupují.
Dřív se tak krmilo (syrové a čerstvé), protože to jinak nešlo… dnes, protože je to moderní. 🙂
Zkuste říct farářovi, esi pokřtí psa. Nebo ho pohřbí. Odslouží za něj mši.
Domnívám se, že vlk a beránek v ráji; nebi nejsou zvířátka. Budou to cca Pelištejci a Izraelité a tak podobně.
Ale dost mě štve, že kdejaké barabizně, autu, chlastu,… církev požehná, ale pes nemůže mít pohřeb a nejde do nebe.
Copak barák má duši?
Hřeší pes? Krade, aby se těšil z množství nakradených věcí, nebo aby se nažral?
Zmínky o psech v Bibli jsou… Lazara olizovali psi, jenže ten na tom byl blbě, že jo… ale jinak je pes něco podřadného, toulajícího se, špinavého, zrádce, sobec a hřích.
Těžko může jít do nebe - na to místo, ve které věří křesťané, že když budou žít podle Bible, podle přikázání, že se tam dostanou.
To je další věc, která je v Bibli blbě. Když si křesťané mohli předělat jiné věci, aby zapadaly do dnešní doby a zákonů,
tak proč zvířata, která na rozdíl od lidí nedělají takové hnusy, nemohou do nebe?
(Takže jdu do pekla, chápu.)
To je zajímavý, jak já z matiky nevím už vůbec, ale vůbec nic. Ale problém si nějak vyřeším. Třeba - mám 1890 Kč a chci deset slepic, jedna stojí 195 Kč. Pošlu Megy do práce. A tím mi odpadá, nad čím přemýšlím dva měsíce - koupit kohouta?
Ten minulý byl zlý.
Buggyro, máte kohouta? Na prodej. Teda spíš na dluh. Ale chcu kohouta normálního, ne takového, co mi napadá bojového psa.
No to právě ty výpočty, co vypadají víc do školy, jsem viděla… ale asi u jiného testu. Jo, ty maturitní mají postupy pořádné online.
https://www.onlinestudia.cz/_files/ugd/23cbfa_fdea6a821dba48dfba26457cc0e7f9ab.pdf
je to odsud https://www.onlinestudia.cz/testy-na-procviceni
jsou tam i videa, zadání, řešení
ještě někde jsou postupy jinak, jenže jsem je ztratila
Ono to asi nebude pravda nepravda, možná se to říkalo jen někde.
No a je to. Orionka má tady pravdu. Enže já nevěděla, že by něco dalšího bylo… a na s sebou máte e-verzi. 😀 A ta moc nikoho nezajímá. To je dobře. Papír je papír. Podle mě jedna z nejhezčích obálek ever. (Nemám s ní nic společeného.)
Tenká kniha nestojí v knihovně. 😀
Ale já to fakt četla, nemám ten slovník doma, takže neověřím, ale znám to slovo z nějaké staré knihy, Lada to asi nebyl, ale někam tam mi to směřuje, kvůli té zabijačce a obrázku prasete.
No, to nebude… že prý příští rok už pojišťovny nemaj z čeho. 😀 😀 Já jim dávám 4 měsíčně, nemocná jsem byla kdy, ani nepamatuju, ok, nerouhat se… a ony nemaj. 😀 Nemaj, nebudu dávat.
Jo, trochu jsem zezelenala. Trochu. Už jsem měla vše ve složce, že si vyberu, co by tak šlo… jakože příběhy. A pak jsem náhodou překlikla něco… a tam, ehehe, ARCHIV. Archiv! Kopec příběhů. Hora příběhů. Moře. Oceán.
Hm, já vlastně nevím, esi jdu dělat další díl.
Pá.
Já jdu koupit zítra. Mají 14týdenní. Moc těším. Budu velkofarma. Kašlu na počítače. Nechám si jen dva na knížky. Jeden malý, eden velký. A budu mít 30 slépek. Ne. 50. Tak.
Prasinec byl dřív prosinec. Nekecám. Někde jsem to kdysi četla.
Oni by druhý díl chtěli všichni, hlavně mě teď hodně zajímá, jak dopíšeš to s tím klikrem. Už běž začít. 😀 😀
Chtěli všici, ale budeme muset zaklít tiskárnu nebo tak něco, protože ty ceny jsou fuj.
A já chtěla otisk tlapek. A taky nic!
No, takže máme leden… to do prasince dáme. 😀
Už jste z toho něco četla?
Sleduji napříč internetama, že je ta mluva nakažlivá. Je?
Zas ji pomlouvá.
😂
Co furt říkáte o Pekarové, že byla dealer mobilů. Dyť to není pravda. Dělala vždy na manažerských pozicích. Dealer, co si já pamatuju, chodil po ulici a nabízel paušály. Pak to zatrhly. Ona nebýt v politice, tak to byl docela hodný člověk, směřovala k práci s nemocnými dětmi.
Ona vidina peněz asi…
Ale zakroužkovalo ji 48 tisíc lidí, Fialu jen 38 tisíc. A blba z Kolína 60 tisíc. Třetí nejvyšší účast v historii ČR, psali někde. No tak byla polovina ožralá, no.
Vyhráli o 0,6 %. Spojený. I přes to “sesadit bobše”. To je spíš ostuda než výhra. No doufám, že potáhnou. Ale nejdřív chci vidět (pak můžou táhnout) to, co ten den řek Nutelík:
"Toto je změna, my jsme změna, vy jste změna. Spolu a společně jsme přinesli šanci České republice na lepší budoucnost. Tyto volby jsou vítězstvím slušné a hodnotové politiky.“