To je teda diskuze. Všichni dávno víme, kdo je mastnacek a kde bydlí, sám sem i na if dával všechny údaje.
Tak že bychom šli zase diskutovat o krvelačných bestiích?
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
A ten, co na psa drbe, by ale testem neprošel.
To bych nechtěla, aby jaký pán, takový pes. Můj pes je opak, proto ho mám.
Korigovat to trošičku jde… ale pardon, toho psa nepředěláte. Výcvik jo, dřít a dřít a dřít a pak je ten pes ovladatelný. A kdo nechce dřít, nemůže mít psa. Nebo nikdy nepustit z vodítka, taky řešení.
Vždy, když je průšvih, řekne ten člověk - ale on to ještě nikdy neudělal.
A je to ten stejný člověk, co tvrdí, že výchovou…
Kdyby to bylo výchovou, tak proč řešit zákaz plemen?
A já pořád rošty venku nechápu, musím se teda podívat na nějaká videa…
Protože. Rošt v kurníku, rošt venku, roštované nohy slepíc. Takhle dobře mi to myslí v pátek odpoledne. Heč.
Ono tomu autu už zase nic není, nebo to je jiné auto?
Nechtěla jsem říct, že dělají něco špatně.
Ale to jejich - když to jde u nás, tak u vás taky - je nesmysl. A podávat to jako “děláme zdarma”, ne, žádná neziskovka zdarma nedělá. To by totiž na tu pastvinu nikdo nepřišel, neměl by čas.
Tady je několik smeček a další chodí přes hranice. Kolem Domažlic je jeden ks. Když to přeženu. Ty oblasti se naprosto nedají srovnávat, taky proto, že tady je to samá CHKO (plot problém) a turisti.
Ať pase, dělá záslužnou věc!
Ale ať z majitelů zvířat, co chovají např. kolem Broumova, nedělá blbechky.
Právě - nejsou tady schopní kontrolovat ani… nic. A když, tak trest nula.
A mně mají kvůli tomu sebrat psa? Fuck.
Na slámu kašlat, slámu do hnízd a konec. Štěpka, nevím, co to je. 😀 Jako ta kůra, co se dává kolem keřů? To je dobrý.
Kytky neznám. Znám kytku červenou - růži - a tak. Bacha na to, co je jedovaté pro Kočkusa a Talinku.
Přesně! Normálně Zrzavka trefila i ten utýranej výraz, že se nevejde, všecko obsadily ty ludry. Nejlepší je, že tendle pes nepíská, nekníká, nevrčí, jen se tváří utrápeně a čeká, až si toho všimnu. Když povím - ty jsi můj chudáček malinkej, štěňátko moje, viď - tak stačí, usměje se a lehne.
Okamžitě bych od testu vyrazila lidi, co říkají, že všecko je o výchově.
Zas jsem včera viděla video od Staffordi a spol., učí tam vlčáka nebýt agresivní na psy… trhaj mu vodítkem jak nesvéprávní. Že by ho naučili “k noze”, to ne. Cvičák je sprosté slovo.
Jeden povel. Jeden. Kdyby uměli jeden povel.
To je strašný, jak se lidi dívaj na zprávy a pak jsou agresivní. Nedívejte se a je to.
Majitel pitbullka musí být klidný. Řveme a házíme nádobím jen na dvorku.
Argument jezevčíkovitý je debullnost, nikoli argument. Jezevce odkopnu. Otevřu mu hubu a poletí.
Stafforda, co ho někdo koupil na bazoši, sundám ze zápěstí jak? Cca budu již omdlelá, než cokoli zkusím.
Ale oni ani papíroví psi nejsou v pořádku, to je samý srbský rodokmen, jsou to magoři a jejich majitelé dvakrát tolik.
Už dávno nelítám na ulici matlat každou hranatou hlavu.
Není výjimkou, že mi po feně vyjede sameček.
Ať majitel prokáže aspoň základní znalost držení těch zvířat.
A to by se mělo u všeho živého.
Stačí kontrola jednoho papíru - licence na chov zvířete.
Aspoň největší debully to vyřadí.
Potřebuju hodit do obrazu… o čem to mluví ten taveňák?
Tak určitě. 😀 https://www.hlidacstatu.cz/subjekt/48342220
Je to normální neziskovka, ale lid si představuje, že v neziskovce se dělá zadarmo…
tam máte odpověď poslední příspěvek, ale nečtěte, no, budeme to plevelit tady
balu napsala:
"Neříkejte, že někdo, kdo dnes chodí na dvanáctky do montovny, má stáda ovcí tak rozsáhlá, že je není schopen zabezpečit. To jako chodí do práce a o ovce se nestará, nechá je na pastvě ve dne v noci bez kontroly, bez dozoru? To asi sotva. A pokud ano, tak zrovna v tomto případě by byl pastevecký pes, tedy ne jeden, na místě. A pokud má pár ovcí, tak proč je na noc nemůže zahnat do ovčína, zavřít a tím ochránit před vlky? Moc práce po té dvanáctce? Ale na dvou židlích se sedět nedá…"
Zahnat můžete malé stádečko, ne třeba to, co je tady kousek u mě, to se vyžene nahoru na obří kopec… Dyť jako se všici mohou podělat z té neziskovky s jakama, tak je poslouchejte přece, proč s nimi cupitají krajinou, nebo proč se nastrkali koně k Milovicům… pohádku Třetí princ jste snad viděli…
Ale já mluvila o tom, že dřív tady montovny nebyly, takže ti, co nesehnali práci, se stali pasáčkem.
Abyste zaplatili lidi, musíte se stát neziskovkou.
Rotvík nebyl pastevec, nýbrž skoták. Honák. Cattle, herding. Jako leopard. Opravdu nechcete, aby se leopardi a podobní proháněli po pastvinách v ČR.
Předci byli ovčáci, pastevci, byli to lidé u těch zvířat… protože nechodili na dvanáctky do montoven.
Musí se rejt často, aby se vycvičily. 😀 Musím pomalu, no, jinak bych je fakt zasadila. Ale úplně odpadá práce na hroudách, ony to opravdu zpracují
😂