prosimvás, jaká výchova, to zdědily, ne? A teď jsou mezi námi a tají to!
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
Já nemůžu pracovat, mám nové slépky, jsem velkofarmář!
Tak já na ty garančky chodit nebudu! 😀 Přijdu o tu záruku, že jo. Ale si tak říkám, když ta Kia/Hy si troufne na 7 let, tak to možná něco, něco málo značí? Nevím co, protože ani jedno blízce neznám.
To si právě listopadovou bílou s černými detaily pořídil náš pan architektonix… dopodrobna jsem to prolezla, nechápu, co stvořili za ty peníze, ale že si i fakt dali záležet na každém detailu. Se podívám zpředu a říkám si - omg, to je vážně ten ubožák z Rumunska? (No není, uvnitř jsou díly Ren. a Nissan, Valeo atp., všecko jsme to u starého rozdělali.) Všici se té značce smějí, je to Renault, ale 4 - 4,5 l nafty, najeto 220 t. a akorát olej a náplň klimy - 10 let a není to ani zrezlé, pořizovací cena 185 t. Kvůli nájezdu právě máme vyměnit pár věci, proto přemýšlím… Viděla jsem to nové a říkám - strčim jim to protiúčtem, případně zahodím a jdu pro nové. Ale každý mechanik, kterému spravuji počítače, říká, ať si necháme to staré, protože režie a asi kvalitnější kovy nebo co. Naše klima je obyčejná náplň, nová auta mají pěkně hnusně drahou, dtto filtr p. č.
Jenže ono to nové fakt vypadá skvěle. A co je super, do starého ani nového se nemusím ohýbat, je to takové zvýšené… a toho místa uvnitř. I kufr, není jen o litrech, ale když porovnám s okt., co má známý, combi, tak tam má vražená kola z boku, to ubírá místo, u sandera to není ani v jednom.
No a teď mi přijde zajímavý plyn. Ale o tom si budu muset číst dva roky, než to vymyslím. 😀 Třeba zatím vyrobí nějakého normálního hybrida, ten současný se opravdu nepoved. Myslím toho, co vyrábí energii bržděním např.
Co mi připadá důležité - je to hrozně lehké (kvůli vozíku taky bacha), oproti té combi okt. to není přilepené k silnici. Pro některé (pro hodně) je to na houby.
Pro mě paráda. Aspoň jsme nespadli do řeky.
K vetovi běžte. Je tam protizub.
A vzala bych si účet a šla za majitelem. Ne kvůli korunám, ale aby věděl, že má nezabezpečeného psa a že si to lidé nenechají líbit. Kdyby se nenapravil, policie, nebo policie rovnou.
Jinak si furt bude dělat, co chce, ne?
Jdi s tim víš kam!
Do politiky.
protože ty maj půl roku staré leda tak po povodni, pardon, nebudu je pomlouvat, oni to zvládnou sami 🙂balu
vím, vím, je to v ceníku, ty garančky… 3 4 roky není staré - pro mě, to je fakt!
Ale tak když chci auto, jakože mít auto…
Půl roku staré auto není auto z áček ale. 🙂 Takové tam v životě neviděli. 🙂
A pokud chci saab, volvo, no tak to si nové fakt nekoupím, to je pravda a pláču. 🙂
Ale kolik nasypu do starého? Člověk, co je chudý, koupí něco starého… a pak nemá na to, aby to dal dohromady. Hlavně koukám na to, že si někdo půjčí 200 na staré, to moc nechápu, splácím a ještě do toho rvu, co se musí vyměnit…
Dyť si tu Hilux budu muset taky koupit starou! 😀
No, Sarah01, něco za něco. 🙂
Když mám králíka, dám králíka. Ale možná by stačilo i vyhodit vše, co už teď dostává, nechat jen jeden zdroj bílkovin. (Bílkovina je i v mrkvi.)
K poznámce, že ten pes má moc masa - čím menší pes, tím víc masa. Přílohu na nic nepotřebuje.
Nechala bych něco “neutrálního”. Rybu, vepře, králíka. Jedno z toho.
Konzervu vyhodit, do toho nevidíme, navíc je to fakt kuře… Občas mě napadá, že za to třeba ani nemůže kuře, ale to, v čem žilo, co jedlo a čím je kontaminované.
Někdy to lidé říkají - kuře v průmyslovém krmení pes nemůže, domácí ano.
Myslím, že to ani 8 týdnů trvat nemusí; mělo by, ale změna je vidět dřív.
Kvasinky se takto mohou přemnožit, ale někdy stačí i piškot, rohlík, sacharidy, ony se tím živí… měli jsme s tím trable, pak fena dospěla a trable fuč, samy, asi se srovnaly hormony, na jídle to závislé teda nebylo.
Prý zemřel, ten rýdžbek. Ale nemohl se zaběhnout? Že by ho majitel vyhodil i s tak zvláštním obojkem? V době soc. sítí? Někdo ho pozná.
NASA uvolnila 😂 to je dobrý 😀 bude to nejspíš obyčejné aditivum, víčko do nádrže, ne?
😀
Já si šetřím na hilux… na korbu dám slépky, psy, kočky a kozu a pojedeme na výlet. Budu na to šetřit tři životy, no. 🙂 a jako kurník chcu viz obr., jenom karos. a kola, budou tam bydlet slépky.
Tak vzhled… první klik Mits. space star 360 tisíc, aut., zcela nové. Kia Picanto dokonce 320 a 7letá záruka.
Asi bych našla i lepší ceny, ale řekla jsem to jako názor, že nevím, proč do bazaru, když nové se dá pořád koupit za docela hezké peníze. Jestli si mám půjčit 150 200 na staré, o jehož historii nevím naprosto nic (přes počítač jsem se úpravy naučila za měsíc), nebo 300 na nové. Ale je to jen moje nastavení, no.
Ten C3 v černočervený je moc pěkný, sladili mu i kola. Jsou to docela zajímavá malá autí, uvnitř je prostoru, že nevím, jak to tam dostali. Do města dobrý. Pro mě malý. Můj pes musí mít celé zadní sedačky pro sebe. Je to rozmazlené. V kufru máme 4 roční období a obří nákup.
🙂 Jo, Verun, já fandím tomu, kdo ze zákazníka nedělá blbechka.
Máte malou postel a svádíte to na zvířátka.
Ano. Ale kde ten pes žil? Labrouš. Buldok. Vzniknout nějaké plemeno u nás na zahradě, tak jo, zrovna ČR je taková univerzální, všecko tu máme, až na banány, v uvozovkách. Odkud je basenji, saluki? A tyhle kecy mám i u lidí, jsem ocaď, jím brambory a zelí.
U těch psů, zvlášť u těch, co nemají podsadu, se ještě dost podepisuje živ. prostředí - oni jdou nízko u země - výfuk auta, jiná teplota…
Si dělám legraci u Megýnka, je to cca pes, kterého si vzali Irové, Angličani,… s sebou na lodě, aby jim chytal krysy, a jeli do Států. Proč? První vlna utíkala před bramborovým hladomorem.
No a Megy na brambory fakt neni. Taková blbost, že? 🙂
Jen tak pro zajímavost, teda já su hrozně zvědavá, pardon, která to je konzerva přesně a co tak cca bylo v té večerní dávce BARF? Je to anglický buldok, když mluvíte o vráskách, jo?
Bych chtěla říct, že poslední odvolání (stažení z oběhu) granulí jsou zrovna veterinární granule - hodně přestřelili vit. D. A stává se, že jim tam upadne i jiný protein, než deklaruje obal, tak hodně štěstí, alergici.
A ono to s tématem souvisí.
Co jedl pes před 100 150 lety, když ta plemena vznikala?
A co jim strkáme do misky dnes a říkáme tomu BARF?
Psi jsou stavěni na monodietu. Nikdy neměli přístup k padesáti odstínům mas, olejů, bylinek, tabletek.
„Před volbami jsem volební tým Petra Fialy upozornil, že Podnikatelská družstevní záložna je problematická firma a není dobře, aby tam měl peníze. Bylo mi řečeno, že to vyřeší,“ popisuje Pavel Wurst.
PF: "Důvod založení účtu byl jednoduchý: celý život jsem měl peníze v jedné bance, všichni experti ale radí „diverzifikovat“. Proto jsem tam část úspor uložil. Ptal jsem se tehdy několika známých, co doporučují, sám moc banky a finanční produkty nesleduji. Tuto záložnu mi doporučil její dlouholetý klient Miloš Růžička, kterého znám ještě z doby působení na univerzitě. Účet jsem zrušil na podzim 2020 v souvislosti s rozhodnutím naší rodiny koupit byt v Brně. Až do návštěvy Janka Kroupy jsem si bohužel neuvědomil, že účet v družstevní záložně znamená nějaký podíl, i když jen v symbolické hodnotě."
Tj. ta instituce, kde se ztratilo 14,5 milionu eur pro UA.
Tučná písmenka mě rozesmála.
Ve světle toho, co říká o Bobšovi, že ten neví, jak žijí obyčejní lidé.
Co to je, nějakých 950 tisíc korun. Symbolická hodnota. Drobné.
Rakušan má lepší poradce… každý den maká na tom, aby byl sám za sebe a stím zlým Fialou neměl nic společného. Akorát mu to teda v té K. nesežrali… Ale odvahu ukázal, na to lid slyší. Amen s náma.
Premiér neví, jak se vyplňuje DP, nemá litr na účetní, fin. negramotnost… a to nám šéfuje?
No já nevím… víte, že nové auto se dá koupit pod 300 tisíc? A má asi tak 150x lepší výbavu než škodofka. Jo, ta nemá vlastně žádnou… 320 stojí např. C3 a pětiletá záruka. Předváděcí jsou tu samozřejmě ještě.
Když jsem viděla, co si dovezl náš pan architektonix za 315 tisíc, mám chuť naše hodit ze skály; nedělat na tom nic a jít koupit nové.
Má tam procenta. Plus seno a voda, co hrdlo ráčí. Mě zaujalo, co říká o té době - připravte králici jaro. Pestrost, obilovin o pětinu víc.
Nemám králíky, jenom mi to, co píše tady zadavatel, přišlo jako hodně redukční dieta, ne jídlo na zimu a reprodukci, tak jestli to třeba nechce ještě trochu pročíst.