A tohle byl němovčák. Roztrhali pletivo a vytáhli si ho na pole.
V Polsku, i blízko, pl strana Krkonoš, nejsou útoky na psy nijak výjimečné. Koně, krávy, často a hodně. Ale PL je veliká zem, no.
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
Hmm, říct někomu “chcípni, k.rvo”, to je výborný. A že jich tam takových je.
Odsoudili ho za znásilnění.
A v rozsudku je: není násilník.
A když jednou souhlasíte, tak všichni ex teď mohou přijít a musíte se nechat.
Výborný.
Nevím, který anonym mi něco posílal, odkaz, tak tady jsou screeny rozsudku, odůvodnění, zkráceně: jsme v hajzlu.
A kdyby si za to peníze nevzal?
Chudák Ježíšek. 🙂 Jenže oni ho na ten kříž strkaj proto, abychom každý den byli si vědomi, že jsme hříšníci a že za nás trpěl. Minulý čas. Trpěl… a pak jsme ho pohodili na ten kříž, vedle zlodějů a podobných… kočku pohodili…
Umění nemá být ničím užitečné, někomu nedává smysl to a tamto a není to o IQ. Může to člověka zastavit, donutit zamyslet se. Však i nad slupkou od banánu se pár milionů lidí zamyslelo. Vycpané zvíře v kabinetu neslouží jako umění. Má nám ukázat, jak velké nožičky má lasička. Někdo chodí do muzea a čumí na obrazy, co jsou zelené, protože ho to uklidňuje. A ta mrtvá kočka tady zajistila 3 strany příspěvků. Všici se zarazili, že.
Škoda, že nemám čas, chtěla bych vědět, co je v té Ukolébavce.
No počkej, ty a já vytváříme umění!
Teda já nic, já tady klikám… Ale srovnávat to s počůráním Ježíška? Tss.
Je to mrtvá kočka.
Smrt existuje.
Jediné, proč bych to skryla z ulice - kvůli dětem. Jinak nemám proč.
Já taky nevím, proč je vycpaná kočka špatně. Není ve výloze Coopu,
je ve Window Gallery - pro umělce to pořídili.
Co je umění, to fakt neřeknu, každého názor, za jeho názor mu nadávat nebudu…
Nevím, jak zní ta ukolébavka, co tam napsala, ale počítám něco o pokrytectví a smrti.
Víte, kolik lidí má doma svého vycpaného psa?
No tak to vidíte!
Yolopet a Lyopet je stejná značka, něco to má s Platinum. Si myslím já. Lidé tam figurují stejní. Chybí mi tam povinný údaj - vlhkost.
Nemůžu koupit granule, když nevím, jestli jsou měkké, nebo klasické. Firmy v mlze ignoruji, to nemá smysl.
Pes nezhubne přes málo bílkovin a tuku - hubnul by svaly, to nechcete.
Hubne přes snížený obsah sacharidů - v granulích jich je vždy víc jak polovina pytle. Trochu ubrat tuk ano, bílkoviny ne. Kdyby to teda byla kombinace toho masa, co pak píšete dál + granule, tak jo, ale samotné takové granule ne… light a senior granule jsou postavené podle mě špatně. Dají tam hodně vlákniny, aby vlastně potrava nebyla náležitě využita. Pes zhubne, ale ta kila ubydou tam, kde nechci.
V létě jsem kupovala barevné, protože krásné, že jo. No, úplně blbé. Pardon. Jsou úplně jiné než hnědé. Hnědé jsou krotké u lidí, psa, koček, ale když jde nebezpečí, okamžitě spustí alarm a zdrhají. A co bílé a kropenaté atp.? Ani nepípnou a neví, kam se zdrhá.
Jako fakt jsem sama sobě nechtěla věřit, ale musím, hnědé jsou jiné a jiné už nechci.
A je tu něco, na co bych to mohla svést - moje původní hnědé jsou Lohman, barevné a bílé Dominant. Ok… jenže ta hnědá Dominant je normální. Teda až na velikost vajec, Lohmnanky jsou nepřekonatelné. A všichni teda jedou nonstop.
Docela mě to mrzí, že nemám modré kropenaté hejno, že jo, aby mi to ladilo všecko doma… ale nedá se nic dělat, hnědý Lohman se chová jinak. Ještě bych měla zkusit L. bílou, ale tuším, že ji něco sežere, tak nic.
Je mi líto Vašich slepiček.
Nepřemýšlíte o síti? Esi by měly dost místa, esi by se nemuselo přikrýt moc metrů.
Přímo v inz. nic není.
W10 64bit, Chrome 120.0.6099.225
dtto dtto Firefox 121.0.1
rozdíl - na Chrome, protože ho používám pořád, mám zvětšení na 125 % a nevidím to, co na Firefox, kde je 100 % - na F. vidím nahoře vpravo a vlevo dole “topovat, editovat, smazat”
sdílet vidím v obou
nahlásit ani v jednom
edit.: v Chrome nevidím ani dole ani nahoře topovat atd., ani když dám obraz bez zvětšení (nahlásit taky nemám)
Edge 120.0.2210.144 vidím topovat atd., nahlásit ne
Zbláznila. Tak.
Mě teda ale hodně zajímá recenze od Orionky. Jako hodně. Počkám. (Na pláč času dost, že jo. 😀)
Může mi někdo říct, na co tady je Ústavní soud, když vládě vše odkýve?
My jsme se ocitli v nějaké anarchii nebo co?
Teď jsem viděla dva pohovory online… (jeden dokonce ve stejném městě)…dost zajímavý… HR kameru vypnutou, ale zájemce o práci musí mít zapnutou. Fakt zajímavý chování.
Myslím, že řidičák na psa by tady fakt vůbec nevadil.
A pak to, co provozují za oceánem - dva problémy a potřetí pes pryč.
Když to lidé nebudou hlásit na policii, tak pak jediná možnost bude ten zákaz.
A já bez toho psa nemůžu žít.
To bez legrace.
Jo, můžu se odstěhovat. Si tady sobecky takhle píšu… je mi líto každého psa a člověka, co tohle zažil, je.
Taky venku na takové nezodpovědné lidi řvu. Snažím se vysvětlovat, že kvůli nim budeme všichni bez psa.
Nemyslím si, že by zakázali jen jedno dvě plemena, vezmou i velké psy anebo bude stačit hranatá hlava. Vždyť Rathovy dva návrhy zákona byly o kohoutkové výšce!
Vím, že to půjde k přestupkové komisi a bude jen pokuta.
Chápu, když jsou to sousedé, tak to nechci, to je pak válka.
Chudák pes Jany4x, je mi to líto. Musí to hrozně bolet. A paničku taky.
Vezme si dovolenou, aby na něj dohlédla, je z toho na nervy… majitel útočníka by to měl vše zaplatit! Vždyť ten pes i panička se budou jak dlouho bát chodit po venku!