Myslíte, že policie, má to městská, což je úředník, to udělá za lepší peníze? Už jste někdy viděla něco stát/město udělat za normální peníze?
Budete muset postavit hodně kotců, i nějaké uvnitř budovy, karanténa, topení, kolik vody jenom, zaměstnanci…
V podání státu je jeden kotec za čtvrt mega (přeháním, ale zas tak moc ne).
Až budou mít obce prostory, tak soukromníkům přece platit nebudou, ne?
Pes, takový velký a docela náročný tvor… a víte o situaci u koček ve Valmezu? Kolik let to už je? Už dávali lidé k dispozici i prostor, ale město nechtělo, radši rozdávalo pokuty za krmení koček…
Až budou obce mít…
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
Kg 🙂 Chcu. Bude větší než Megynek. 🙂 Budou spolu ve spřežení. Na náves, na poštu… počítám, že od toho dne nepotkali ničeho nikoho už. 😀
To je zajímavý, jak premiér (vede nás, asi hrozně chytrej) ignoruje milion v záložně, ale jeho firma posílá přes tu stejnou záložnu stovky tisíc eur… a zase je přijímá.
Mluvčí ODS: Jsou to jiné peníze
😀 😀 Samozřejmě, proto se to snad dělá, ne. 😀
To nemoh aspoň koupit jabka nebo něco? Nebo Nutellovo hnízdo? Když to Čapí, na kterém se podílelo stádo úředníků, co to schválili, tak hodně vadí.
Takhle se to nedělá, Péťo!
A s tou prací pro Cermat fakturovanou na jinou firmu se bude dělat co?
Všichni se omluví a zas dobrý, ne. 😀
Prej tady v tom vlákně nic nevyřešíme, s tím souhlasím, naprosto, zcela, nejvíc… ale podle mě jsou poslední 4 roky výborná komedie. 😀
No, tak bude mít 50, to nic. 😀
Dovolila bych si s dovolením pochybovat o očkování, i kdyby bylo v očkováku.
No, 46, ale teď se zas říká, že 47… a včetně těch mrtvých?
Odebrali jich 47? Ale 4 tam byli mrtví a jednoho museli na místě utratit. Takže v tom domku bylo 52 psů? A jeden člověk?
Tohle by se mělo furt všude říkat, kolik stojí péče o jednoho psa.
774 dnů, 47 psů = necelých 190 Kč za den a psa.
No ale víte co? Eště by jí to mohli odpustit. Nevidím nikde nic o trestu. Státu propadlo jen pár psů, zbytek se jí může vrátit - tedy 22 ks chovat může. Tzn. čím se teda provinila? Nakonec si množky zaplatí právníka lepšího a poví se, že pejsci byli ve vězení neprávem a nebude platit nic a eště se jí omluvíme.
Zrzavci, koukej 😀 Aj jmenovky to má. Už máš jména?!
Jo, nakonec se ke slevě uchýlili všichni… u MND pracoval děda, takže to nekrachne. 😀
A email psát můžete? Napište mi, zavolejte, sms, kontakt víte, kde je.
Cesta - viděla jsem kdysi film. Výborný jako uspavač. A přesně to si z něj pamatuju. NIC.
Ódy chápu. Když někdo napíše vysoce odbornou recenzi, tak další se přidá, i když vůbec netuší, jaké pojmy tam plácá.
Nevěřím ničemu. 😀 Mám doma slépky z takových chovů - nekoupila jsem je, dostala, podle mě to není zachraňovaní vynesených, ale uvolnění místa, něco jak množírny psů. No a ty z klece na tom nejsou tak špatně jako ty z haly. Když známý donesl ty z haly… chtěla jsem je utratit. Časem jsem zjistila, že není hala jako hala, jsou i lepší.
A pak je otázka, kolik těch vajec potřebuji? Nemá někdo v okolí? (To není na Vás, tak obecně, někdy tak přemýšlím…)
Jsem to popletla, omluva, takhle je to správně:
V případě, že obchodník s energiemi oznámí změny nejpozději 30 dnů před jejich účinností, můžete bezplatně odstoupit od smlouvy nejpozději 10 dnů před zvýšením cen nebo před změnou všeobecných obchodních podmínek. Velkorysejší je zákon v případě, že dodavatel na změnu písemně neupozorní. V takovou chvíli můžete odstoupit do 3 měsíců od data účinnosti.
Pamatuji, že když mi dodavatel posílá mail se změnou, tak dole i píše upozornění, že když nesouhlasím, můžu odstoupit…
Tak snad takto nějak by se z toho mohlo utéct. Nějak.
To jsem v té době dělala taky… hledala jsem hlavně firmu s “tradicí”, aby nelehla za měsíc jak ostatní (i ERÚ tenkrát zůstal bez dodavatele 😀)… a napsala jsem: já tomu prostě vůbec nerozumím, takže tady máte mou spotřebu a jistič a bla bla a řekněte mi, na co se fix vztahuje a ne, kolik to u vás celkově bude ročně stát, a na základě vaší odpovědi, kterou si schovám, podepíšu smlouvu. A super.
No a teď na podzim se dělal přepis, něco jak u Vás… poslali vyúčtování, nesedělo, tak jsem poslala foto a v lednu bylo řádné vyúčt. a oni sami pak poslali opravné toho podzimního. MND. Předtím víc jak 10 let BE a nula problémů.
Jsem ráda, že jsme přežili ten vládní strop, to je hlavní. Snad už je taková blbost nenapadne.
Mám tu obálku s vyúč. vody, je na polici, čekám, až se vypaří. 🙂
25 je hodně. To je blbý.
Možná někdo neví - za každý den, kdy mi neposlali přeplatek, mi dluží… 400, nebo 600?
A není možné počkat na změnu ceny, nebo změnu ob. podmínek? Tam se dá hodit výpověď, nebo když mi tu změnu neohlásí do 10 dnů.
Nemusí být super pevná, mám v plánu je zadní stěnou přišroubovat ke zdi. Slépka nosící moc neváží. Sem chtěla říct - kupuju, co jde, použité. Jinak se plácá letecká nafta, prales jde do…
Jó, odvezte šrot, pak budete potřebovat sloupek, tyčku, plech… 😀 jako já. Mám úplně prázdnej barák, ani prkýnko, nic, sem chudák.
😂 Nejezdi do Hrombacha, recykluj. A s tím přesunováním předmětů u vás doma bacha…
Ječmen - ne pár zrnek, ale tak 10 % to mohlo být? Ony se tomu i vyhýbají, to vidim. Ono to je ostré nebo tak něco.
bedny něco jako tyto, říká se jim euro asi, ale dá se použít jakákoli jiná, on to známý koupil, když vyřazovali z… na boku je napsané Toyota 😀 jsou modré a mají silnější stěnu než ty šedé… ale takových najdete všude plno, prodávají se použité 30 - 100 Kč… jako třeba kukaně jsou moc hezké, ale uklízet to budu jak, to ne… takto vlastně z beden vyrobím jako králíkárnu
Koupila jsem lohmany z farmy, od prvního dne vajíčka pevná skořápka, jen asi první týden různé tvary a velikosti. Pak mi dali dominanty… tenká skořápka a… na nich je super akorát barva peří 😀
Lohmanky nesou bez přestávky furt a furt, někdo jim zapomněl říct, že jsou nastavené na tu pauzu… Ječmen 100% zastaví snášku. Je to sfině. To mi známý dovezl pšenici a sem tam bylo zrnko, slépky na to reagují okamžitě, prostě zlo, krucifix na ječmen.
Nových 10 lohm. je tu asi 14 dní, už poslouchají, bez klikru, za dva týdny by měly začít vyrábět, tak uvidíme.
Vybavení kurníku - dnes mi dovezli plastové přepravky. Vymyslela jsem to kvůli úklidu - vyhodím starou slámu, utřu, dám novou. Na podlahu dám skříňku/podstavec, na to poskládám přepravky (stejná jak na zeleninu, ale má plné stěny), budou ležet na delším boku, do každé se dá přepážka doprostřed, tzn. dvě hnízda v jedné bedně. Každou bednu chytím vzadu ještě ke stěně. Tyhle bedny mají nahoře rovné hrany, ne vykrojení, takže by se daly dát i zvenčí, jen přidělat panty, mají i rovné víko. No a bude to mít taky nula čmelíků… ještě u nás nebyl žádný… a nebude, nevěřím na ně. 🙂
Ať se neomlouvá, jeho osud a u Božího soudu uvidí!
Ale hezky to tu vše nechat - vidíme IP, víme, s kým máme tu čest.