Příspěvky uživatele
megi-the-pes
No fuj, eště že ste to tady napsaly, dík! Jdu shánět plech.
Esi se mi ztratěj 3 za rok… Mně se taky ztratil Kocourek.
Ale jsou rodiny, vidím je rok co rok s novým psem. On byl blbej, všude čůral.
Teď jsem moc naštvaná, tak nemůžu psát. Chlap s pitbullem, jsou tady noví, Megy se nelíbí ani ten pes ani ten chlap, což je divné, protože psy kluky miluje, no a ten chlap na něj tak hnusně mluvil a trhnul vodítkem, pes si lehl na silnici. Jsem se na něj podívala nejhnusnějc a šel pryč… příště ho zmlátím. Ale před 14 dny šel kolem nás a pes ho táhl přes cestu a teď to vypadá, že se pokouší cvičit… až nebudu naštvaná, z koho si vzal tak debullní příklad.
Co kdybyste jim řekla, že den ve Vašem zařízení stojí 200?
Vlastnictví zvířat by mělo být někde psané. Komu se ztrácejí, už by neměl další povolení dostat.
Kde je vchod kam? Tak to bude muset být výběh užší, aby vedle něj člověk prošel? A když bude potřeba na půdu dát něco velkého, tak už tam neprojdu vůbec. Jako u nás 😀 Máme schody dole zalomené skoro do pravého úhle, takže cokoli dlouhého, velkého… škoda mluvit. 😀
Nějaký pan Zelinka napsal kdesi v diskuzi:
“Je to vlastně nový moderní trend . Je třeba v České republice zavést systém OMLUVENEK . Prostě , zapomenu zaplatit daně , tak se jednoduše vyplní omluvenka a je to v pořádku . Přestupky a nezákonné jednání se rozdělí na tzv . omluvené a neomluvené . Může se to klidně zdigitalizovat , alespoň to nebude fungovat .”
Mě rozesmál. Nejvíc. 😀 😀 😀
Jsem koukla do zákona… 3 vrhy za 2 roky jsou dovolené.
Mně to nepřijde normální. 3 za život, možná.
Na YT najdete návod. Jednotka (celá + se mění 3 levné věci) stojí od 680 eur, i amazon to prodává (1200 eur), Polsko lehce přes 20 tisíc, tudíž bez cla a dodatečné DPH. To stejné má Alfa, Bravo, nějaký Jeep, Punto. Neverend koupí.
Nic napevno tam není a vařit se dá lepidly. Zrovna jsme jedno testli a jenom čumím, co dokáže blbost za 70 Kč a že to neoznačili za chem. zbraň.
Ale podívejte se na YT, ať vidíte… Já si tak hledám, co se bude dít, kdo mi lže, komu auto/sušičku/vysavač nesvěřím a tak.
No a kdyby to někdo nedal podle videa a vařením, tak to je taky důvod, proč si nepořizuji věci, u kterých tak nějak tuším, že je neuživím.
Eště musím spravit vysavač. Tak přeju hodně štěstí na lidi.
Voni sou ty množky úplně blbý. Test stojí patnáct stovek. 1) produkovali by “zdravé” psy 2) mohli by se tím testem chlubit
Hustý je, že u malých teriérů se nemoc projeví tak brzy - takže brzy po koupi zjistím, že psa budu muset uspat.
U velkých teriérů je jiná ataxie, projeví se až tak po druhém třetím roce, takže množky to rozmnoží…
Tady u těch psů, co všici ví, jak mají vypadat, mě nákup kdesi v tramtárii dost udivuje. Dyť se mi pak budou lidi smát, co to mám. Nebo možná v té záplavě dnes… už nevíme, jak má raslík vypadat?
Vtip je v tom, že normální člověk si na tu práci dohlédne, ne že mi někdo bude hrabat do skříně, aby to tady shořelo. Někdo tam nedal docela velikou krabičku a nikdo si nevšim… no to je prostě blbej majitel, no, měli jste mu koupit domeček z karet. Když něco nevim, najmu si právě toho el., že jo… Pá
Tady máte psa, no a co, že má tři nohy, stojí jenom pět tisíc (parva bonus, stejný princip).
To já byla si někde ve školce nebo tak. 😀 Další část reformy je majetkový test. A to teda je k pláči komplet. 1) dělal se vždy (máš barák, auto, na účtu kopec korun, nedostaneš od nás nic) 2) teď prý můžete mít dům, auto, chatu a 100 tisíc na účtu
Jako ale… kdybych měla chatu, tak ji prodám a nelezu po pracáku, ne.
Voni sou drsný. 😀
Aha… mně to došlo až teď… ono se to jmenuje úřad práce, pracovní úřad, protože tam chodí pracující.
Boží! To je boží! Dva, prosím, dva! To je výraz, boží prostě!
Prosimvás, všici, nedávejte sem žádný fotky psů, nevejdou se mi domů!
Nechcu Vám do toho kecat, jo, ale proč řešíte diktafon, proč se s nimi ještě vůbec bavíte. Mám takovou teorii - pokud se na někoho vztekám, mstím se, chci cca zadostiučinění (ale i jen třeba se hádám, nadávám, zvyšuji hlas,…), zároveň jsem slušný člověk, citlivý, hodný nebo jak to říct, tak pak ta má činnost bude bolet víc mě. Svině se oklepe a jde dál. Já si to nepříjemno budu pamatovat… třeba i navždy.
Hm, tak tomu nevěřím, hádéčko mi chcíplo, což se zjistilo… no to je fuk… el. to volal čezu, protože plomba se musí hlásit… přijeli, ohlásili se, že tam jdou lézt, ukázali mi starou krabičku, novou, že je hotovo a novou plombu.
Že by si majitel domu nedozoroval montáž, hmm, když ne on, tak jeho elektrikář, asi neschopný, no.
Sorry za OT, až někdo bude nadávat, smažte všecko! 🙂 (Ale pes s tím souvisí, akorát nebyl v médiu, ani jsem ho nevyfotila, Megi totiž má okno u té skříně a řve, na čezáky řve hodně. 😀)
A tak může zavolas vet správu, ať se postarají, že jo.
Heleďte, co se to děje s těmi dávkami? Že nějaké novinky. Kdo je na pracáku, musí mít aktivizační plán (to je už 15 let určitě, ale jmenuje se ind. akč. plán), pro dávky musí odmakat 20 hodin (to je už 15 let určitě), kdo pracuje, dostává vyšší př. na dítě (už je od minulé vlády), řeší se školní docházka (to je tady od pravěku, zákon č. 111/2006 Sb., o pomoci v hmotné nouzi), to tam vymýšleli dva roky? Proč to teď všude píšou, že jako něco zreformili, vymysleli, vyřešili? Si připadám jak z jiné planety, to fakt vidím jenom já?
Já na pracáku byla a tohle se normálně provozuje, tak vo co tady de?
Podle mě mám halucinace. Že jo?
A je ok, že pracující lidé musí jít na pracák pro prachy?
Nevymysleli nic nového, každá úřednice jim to poví… ale to, že člověk, co chodí do práce, nemá na to, aby neskončil pod mostem a hladový, neřeší.
Pojďme všici na pracák, tam je peněz… je, hodně, co?
Tahle verze je tak hrůzostrašná, že dělám, že neexistuje.
🙂 Megy by nechytili, ona by byla s dětmi ve školce na obědě, nebo u poštmistrové na večeři, dle času vycházky.
ježiši chudák malá
síť bych tam dala /strašák taky dobrý 😀/