Třeba maj ty divočáky z farmy na náměstí.
Mě tam teda v tom sdělení překvapilo ještě něco jiného - srst. Maj tam takový bordel, že jim do jídla padá prasečí kožich?
Třeba maj ty divočáky z farmy na náměstí.
Mě tam teda v tom sdělení překvapilo ještě něco jiného - srst. Maj tam takový bordel, že jim do jídla padá prasečí kožich?
Bavila jsem se s ním, je mírně řečeno… netuší, která bije.
Je to pytel sra.ek. https://www.kultura21.cz/rozhovory/23759-frantisek-jaros-rozhovor
Ten pes žije ve vězení, trápen žízní a nepsím životem.
Myslím, že nikdy neučí žádná štěňata nic. Nikdy neučí žádné psy nic.
Neměly by se zavést nějaké licence? Jako vyhlásat to večer v tv, že tohle je trenér a tohle ne.
“přečin zanedbání péče o zvíře z nedbalosti”
Myslím, že se ztratil. Teda já si to myslím. Ale možná měl být už před časem uspán…
Aspoň že řeší něco. Ne jak támhle umře hromada psů a nic.
Ježiši, dyť je oblečená jak dozorce v koncentráku. Nebo jejich vedoucí. I se tak učesala. Asi to byl nějaký vtip…
To tu chce někdo říct, že vaření virusa nezabije?
Kdo nechce divočáka, ať mi donese! 🙂
A to mně je jedno, jak kdo vypadá, jak se neumí obléct, ale co má v hlavě. A tady máme průvan.
Ale kreditku jí nikdo dávat neměl! Eště k tomu moji! A Vaši!
Taková hromada miliard korun za takovou hromadu koko.in (ale na vykoupení ČEZu nefunguje, to je iná kreditka totiž), ani nevim, jak taková hromada miliard korun vypadá! Vešla by se mi do obýváku?
Nebo tamten, co je ekonom jako moje slépka Brahmína, zdraží vše, zvedne daně a myslí si, že vybere víc, a nic! Tak šup, další plakátky na zastávkách, kampaň za desítky milionů korun několikrát ročně. A já z toho nic neviděla. Z korun, z reklam.
Kdo chce moc, nemá nic!
Octup!
Někteří lidé to prostě neumí a nikdy umět nebudou. Třeba umí opravit auto nebo hrozně dobře počítat. Lidí, co mají za jedna z matiky i češtiny, moc není.
Budeme se tady bavit o zvířatech, nebo všecko živé vystrnadíme?
Někdy, i když vím, že mám pravdu, držím hubu. Můj život není soutěž. A život lidí okolo mne už vůbec ne.
Buďme tak hodní, nejdřív si s příchozím normálně pokecejme, a esi to někdo nemůže rozchodit, tak ok, v páté deváté osmdesáté reakci diplomaticky upozorněte, že se nám to třeba blbě čte.
Čau
On tam škrabkal nějak déle? No nerozhodla se ho chovat, to chápu… Myslela jsem, že zemře hlady. Nebo tak něco. Jak dlouho by tam asi bydlel, nevíte?
A ta škrkavka… jsem si našla, to je od mývala? A ti už tady jsou taky dost, mohl by pes, kočka donést, z pole, louky, vody? A jim to něco dělá?
Já nic neodčervila… asi roky… jdu se stydět do kouta.
No, tak esi chceme slovíčkařit, tak který ušní svrab myslíte?
Parazit přeleze, ale nezpůsobí u člověka skoro nic kromě vyrážky, svědění.
Larvy škrkavky v těle člověka napáchají docela slušné škody, způsobí nemoc - larvární toxokarézu. Ne, člověk nepapá celou dospělou škrkavku.
Dobrý? Ale to už jsem vše říkala…
To je ten, co založil školu pro psy a napsal Psí bibli?
Jaký doktor? To je bodlinky web. Ne, jasně, můžete mít alergii, ale prostě ta potvora se na Vás dostane na chvíli - to jsem psala, že budete mít vyrážku.
Zadavatel se ptá, jestli se může nakazit - ne, ty potvory u člověka nebudou žít dlouho (svrabová potvora), ale přelezou si v pohodě (škrkavčí děti i zůstanou).
Buď takové mrchy tvrdé hodím do misky s tyčovým mixérem (1200 W a víc, jinak to nedá), do toho chopperu, do toho malého… nebo musí mít mlýnek keramický mechanismus. Nožový to nedá. Teda dá… dvacet vteřin asi tak.
Jó, tak to já nehraju, odpovědi, to je úplně hrozná věc tohleto, tak pardon.
Takže ho máte jistě v textu.
Nebo tady máte další… nebo si otevřete těch tři sta minulých diskuzí na stejné téma. 😀
Proč myslíte, že se zakrývají pískoviště?
Všecko je to konspiračka! 🙂
Prostě si najdu larvální toxokaróza - je to v půdě. Neumyjete jídlo a hotovo. Komu lezou kočky do záhonů, že. 😀 Mně ne, já dala síť kvůli slépkám. A jsem prase od malička, mně je vše fuk. Ale budu to vyprávět cizím lidem?
Běžná desinfekce ani nefunguje, ale mráz např. ano.
Ve skutečnosti to má spousta lidí, říká se, že pětina.
Jako víte co… tady říkáte nějakým anonymním lidem, že je všecko super… A říkáte to napříč internetama v milionu diskuzích. Mě rozesmálo, jak přijde nějaký člověk, napíše dotaz, vezme jednu odpověď, ok, super, vůbec si neověří nic nikde a hotovo.
Hustý.
Ne, nepletu.
Plete se ten, co si myslí, že ušní svrab bydlí jen v uších.
Pardon, píší se tu nesmysly.
Svrab od kočky (jedno jaký) na člověka přeleze, ale nefunguje. Budete mít jen chvíli vyrážku.
Škrkavčí larvy do člověka vlezou, uhnízdí se v játrech, plicích nebo oku.
Není to úplně legrace.
Takovou kočku bych izolovala do úplného vyléčení všeho.
Nejčastěji za to může nevhodné složení krmné dávky, nedostatečná strava.
Peřím to začínat může, ale i třeba zraněním - jdou prostě po bílkovinách, krvi…
Dělaly to moje slépky dovezené z hrozné drůbežárny. Než zjistily, že máme jídla dost. Jiné slépky to ani nenapadlo.
Nejdřív bych se zamyslela, čím je krmím, jestli jim moc nesvítím a tak.
Kastrace jako prevence zdr. problémů funguje, ale musí být provedena hodně, hodně brzy - než začnou mít hormony vliv, před prvním háráním rozhodně. Takhle kdyby mi vet ukázal ten souhrn studií, tak nic neříkám. Většinou ale řeknou nějakou kravinu.
A u malých psů, zvláště fen, je vyšší riziko trablů s páteří atp. - dlouzí psísi jako jezevec. Protože systém vápnění a odvápnění kostí je závislý na hormonech (taky).
Ještě jsem neviděla doktora, který by to řekl naráz, aby si člověk moh vybrat.