Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 18.02.2024, 16:56:18
Ale Vy si stěžujete, že seká, jen když dostane dotaci.
Jak jste si jako vybrali člověka, který bude hospodařit na Vašem pozemku, Vaše volba, jak přispívá k tomu, aby u nás nějaké zemědělství zůstalo?
Půda je největší bohatství.
Kdo to neví, je Pražák.
Jehehé, teď mi vynadaj.
Každé dítě nemá rodný list. My, co ten list máme asi týden od narození, tam máme další dvě generace a včetně zaměstnání rodičů. Běžte svou hloupost předvádět do jiného tématu.
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 18.02.2024, 16:26:12
Nečílte se, tam je prostě duto.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 18.02.2024, 16:05:42
Tady jste taky vedle.
Máte povinnost se o louku starat. Bránit rozlézání nechtěného a séct.
Buď na to dostanete peníze od EU, tak jako všichni v EU, nebo si to zaplaťte sami.
To se tady v diskuzi o demonstraci lidí, kteří se o pozemky starají podle pravidel, chlubíte tím, že porušujete obecní, státní i EU pravidla?
Takže o nich nic nevíte. To jsme teda čekali…
A proč pronajímáte pozemky někomu, kdo tam nic netvoří, člověku, kterého tady kritizujete,
to je přece ten druh, co jde demonstrovat kvůli ničemu, že?
Takový člověk demonstrovat nejde, ten je schovaný a drží hubu, aby na něj nedošlo.
Proč takhle mrháte půdou?
jo, českých nutrií je všude plno, u Labe seděj a opalujou se
acher, ale ta česká nutrie, přeštická, má jaké latinské jméno?
Dělá se často. Stačí věk nad 35 nebo milion druhů nemocí v rodině, bla bla, není to nic výjimečného.
Porovnávat děti a štěňátka, no kdo chce děcku předat třeba Huntingtona?
Nejsme tu úplně v pravěku.
Ale pes? Prodám a nazdar, ne.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 18.02.2024, 14:40:13
Tak najděte “zemědělci vylijí mléko”.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 18.02.2024, 14:38:18
Dyť jo, dělá se toho hodně… a když se podívám na ty psy, já se nikoho ptát nemusím, s kým bude mít Megy děti. Akorát se mi pak budou blbě prodávat no.
A když někdou uvidí magorka Megy, tak budu muset doplácet. 🙂
Hele, bezpapíráku, já mám papíry. A ne na hlavu, heč. Ale chtěla bych.
No ale tatínek se šel ptát poradce chovu - stařenky. To čumíš, co.
Čau
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 18.02.2024, 14:36:20
Vydělali na tom víc než tady. Proto se to dělá.
Odpověď na příspěvek uživatele N z 18.02.2024, 14:32:03
Ty seš bezpapírák.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 18.02.2024, 14:27:23
Tak to prr. Fipronil byl ve 40 zemích, skoro v celé EU.
Ochutnejte jídlo v Polsku, mléko, máslo, maso, sýr. Nemá konkurenci. A jsme zas u těch podmínek - nemáme stejné.
A teď to porovnejme - oni protesty už před časem, min. zemědělství po schůzce rezignoval. A jaké mají dotace a kolik pozemků atp. jim zůstalo z min. režimu oproti nám.
A my - protesty… a akorát kecy na twytru.
To nás hrozně zvýhodní. 😀 😀
To maso bylo rozhodně české. Prodali ho do Německa, pak do Belgie, Španělska… a skončilo u nás. To je záhada, co. 😀
Tady asi někdo nechápe, co to je Unie.
1) musím splňovat normy… zákaz určitých látek např.
2) pak něco dostanu
UA nepatří do Unie. Produkuje sra.ky. Aby si někdo nemyslel, že jsem rasista a čumím na tv - amíci mají podobná pravidla, šílené sra.ky.
Nutno říct, že my jsme měli přísná pravidla i bez Unie. Takže.
Když nemusím kupovat drahé vstupy, vyprodukuji levnou bramboru, že?
Tak třeba já - já jsem přece důležitá, můj názor, že jo, nejvíc - odmítám slepicím dávat jídlo, které má různé hnusné příměsi a odmítám je věznit na dvaceti metrech. Vejce mě tak vyjde na hodně korun… jééééjda, já su asi zemědělec, ne? 😀 No, takže jsem zemědělec, hotovej profík. Dejte mi dotaci.
A chci tu dotaci z kapes Vás všech, hlavně lesnížínky a Repty. Šup, šup. Z Vašich kapes, protože já přece neplatim osmičku měsíčně socku atd., neseču to tady, neuklizim po slépkách, nepovídám jim pohádky, neshánim žrádlo, slámu, neplatim daně, neplatim pěkné hnusné daně na tom žrádlu pro zvěř a vodě, neodpovídám za kvalitu vajec a masa. Já jenom sbírám dotace a státu a unii nic nedávám.
Vy jste kvalitně mimo.
Nějak nechápu, že nedokážete rozeznat vlastníka louky od člověka, co vstává ve dvě, aby vše stihnul a Vy si mohli dát na pánvičku tu flákotu.
Ten vtip s Pražáky a traktory prostě padnul jak hrnec na…
Fakt si myslíte, že vlastník louky dostane miliony jak Jurečkův brácha, co dělal poradce pro přidělování dotací?
A to jsem Vás měla za docela inteligentní tvory.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 18.02.2024, 12:37:14
Jste dost mimo těmito úvahami.
Máme v dotacích jednu z nejhorších pozic. Proč myslíte, že je v Polsku tak levně? V Německu?
Poláci si toho zemědělství hodně nechali, na rozdíl od nás.
A my si ty zbytky zlikvidujeme takovou trapností, jako je závist.
Jenže mají úplně jiné dotace. Jinak postavené supermarkety. Jdu do lidla a tam normální brambory od hlíny. Chápete to?
Museli bychom rozpustit EU, aby teda byli všici bez dotací.
Tak hurá do toho, držím palce.
A tady se lidi nezmůžou na nic jiného než nadávat zemědělcům.
Vůbec netuší, kolik stojí jedna sezóna pro mě a pro stejný výrobek o 50 km dál za hranicemi.
Hlavně že to žrádlo kupují na falešných farmářských trzích nebo v penny.
Ale aby se někdo nepomýlil, to není teď problém Jurečka, Fiala, oni už tu byli před Bobšem, ten s tím taky nic neudělal, kdo pamatuje vylité mléko v polích?
Tohle je od začátku.
Všichni plnou hubu keců, ale vláda
ani lidi doma v obýváku neudělají nic proto, aby tu bylo trochu líp.
Utíkejte pro vodu z ledovců, neřešte brambory. (To není jen pro lž., takhle se chováme.)
Tahle vláda se utluče sama, nikdo, kdo je proti ní, nemusí prstem hnout.
Nejlepší je, jak z Prahy kvičí, ale jak uživit slepici nemají tušení.
Je jedno, kdo to organizuje, je potřeba, aby s těmi v Praze někdo zatřásl.
Mně se např. nelíbí, kdo zorganizoval současného dosazení prezidenta. A co jako? Nelíbí se mi záložna, co je napůl pod ODS. Nelíbí se mi, co udělal naposledy ÚS. Nelíbí se mi, že stačí, aby se podvodníci ve vládě omluvili - mrzí mě to, dám tisíc pokutu - a všecko dobrý.
A jedeme dál, ne?
Můžete mi říct, kde je Milion chvilek? Aha, posbírali miliony a šli pá.
Ať s vládou třese, kdo chce. Pokud není vrah nebo tak něco.
A samozřejmě na Hrad Repta, to je jasné.
Tahle vláda si volby prohrála úplně sama (esi teda vůbec nějaké budou), tak blbá je.
Když kradu, musím ctít chléb a hry, jinak jdu do pr…
To je prostý obchod.
Úplně fuk, kdo je tam nahoře. Musí být aspoň tak chytrý, aby se rozdělil. Když jen bere, potáhne. Pá
Myslíte, že to tady s těma trotlama pohne?
Nenapadá mě nic, co by je donutilo něco změnit. Leda zakopnutí s následkem rozsvícení skrz vidle. A to se nesmí. Prej.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 18.02.2024, 09:39:12
Lidi taky nemaj všichni povolení se množit. Třeba inbrýding různě, že jo.
Jinak teda tuto diskuzi opouštím, protože moje víra není neotřesitelná, jelikož co nemá test DNA, pro mě jako by nebylo.
Štěkanátko nemám, ale Tommy, kočičí princ bez pépé, výsledek utečeného asi člena šlechty a vesnické hraběnky (hrabe mu), donesl už podruhé štěkanátko myší, mám podezření, že je zabil zašlápnutím, šelma jedna.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 18.02.2024, 10:39:36
Přeroste? Kilová želva. Spíš jim chcípne.
Znáte někoho osobně, kdo pustil želvu do lesa?
Tahle želva posnídá raka zavlečeného, který přenáší mor.
Jako bychom měli mraky želv našich. Které jsou taky nepůvodní.
A jak jim chutnají zrzaví slimáci, plzáci, parchanti jedovatý španělský zavlečený!
Tyhle blbosti vymýšlí nemocní lidé, amíci evropští, v životě nevzali lopatu do ruky, znají jenom počítač a transparenty. Ve zkratce - kokoti.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 17.02.2024, 20:46:27
😂 Zkopírovaný zůstane ve vesmíru. Vakuově balený.
A pak přijdete sem a máčknete na displej dlouze a ukáže se vložit.
Hele, ale ono to ve vesmíru zůstává i přes počítač. Doron nikdy nedala odkaz? Hustý. 😀
Bobco, myslíte, že někdo bude řešit toho experta, když nejsou schopní potrestat někoho, kdo nechal chcípnout několik psů hlady a žízní a nebyl schopný ani odstranit mrtvoly?
Hledala jsem jiné nutrie a žádné nejsou.
Jsou sice jiné názvy, ale ne jiné zvíře. Liší se barvou atp. Ale stále stejné zvíře to je.
A tu výjimku, zda schválili, jsem nenašla.
Na seznamu je i želva nádherná, což nechápu, nějaké mini hlodavce a mývala chápu, ale nutrii na maso fakt nechápu, asi jsem mladá nebo co.
Mimochodem inzerce napříč internetama je nutriema narvaná.