Na fb je velká skupina (soukromá), kde je o nú hodně moc, ve veřejné (LIBRELA - The TRUTH) se dá najít např.
“The week following each injection her urine and breath have the same odor. Very unusual odor. My vet was not concerned and said she did not know of this being a side effect of this drug. However, it has happened each time she had the injection. I did a little research myself, and found that a ‘rare’ side effect is liver and kidney damage/disease…and that unusual urine and breath odors can be a symptom of said damage/disease.”
Ta velká: Librela Experiences …něco jsem početla, kidney failure se vyskytuje, ale nakolik se těm všem lidem dá věřit…
Někdo tady shrnul nejčastější problémy a všecky ty velké skupiny.
Je tam jedna věc, co považuji za ubohou konspiračku… ale jinak se tomu věřit docela dá, hlavně potom, co popsala plaka.
Ten kofein je docela dobrý příklad. Je v rostlinách, aby je chránil proti hmyzu. Hmyzák prostě chcípne. A prý plž taky.
Teobromin (s kofeinem v kakaíčku) je toxický pro psa. Pro nás ne.
Bez, no tak tomu já se vyhýbám jak… je na zahradě, schovávají se tam ptáci, ale já se toho nedotknu, je mi z čehokoli s bezem blbě, jako hodně ale. Podobně blbý je to s ostružinami, hodně s aronií. Ale borůvky můžu na tuny.
Kofein, zdá se, na mě nějak neúčinkuje, asi nízký tlak… kafe je moje nejoblíbenější pití.
Takže co já jsem za zvíře?
Je přece normální, že po něčem umře člověk a zvíře ne. Avokádo. Zatím to nikdo nerozluštil, možná jde o odrůdu, zeměpis.
Bez bez tepelné úpravy se jíst nemůže. Hehe, to je ale věta.
Teď jsem se v jedné práci dočetla, že nejvíc to od kardioglykosidů schytají býložravci. Bez - je to něco jako kyanid… udusí se nakonec.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 19.02.2024, 14:24:30
😀 Ale to musíte venku, tam je vlhkost správná. Za dva tři dny plíseň všude, zaručeno. 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 19.02.2024, 14:05:41
Vyzkoušej si to přece! Ať si zabahněná Talinka lehne na slámu a druhý dobyteček na hobliny. A nalej tam litr vody. No a uvidíš.
Členové Aspen I. nejsou tajní, to není konspirace, je to normálně veřejně přístupné, známé.
Např.: Petr Pavel, Petr Fiala, Michl, MPA, Rakušan, Adam (Ken), Kovanda, Havlíček.
Prošli tím programem a není to tajné. Ten skutečný stav samozřejmě tajný je.
A mně je to ukradené.
Spíše mě zajímá napojení ODS na… ále co, kašlu na to,
jdu krmit slépky.
PS: to bylo o Fialovi, který uráží kohokoli, kdo s ním nesouhlasí. Jeho status z twytru r. 2014 “Aby to bylo jasné: nejen agent, ale i důstojník StB, člen ÚV KSČ apod. může být nyní ministrem. Já je zpátky nechci.”
A proto dnes máme komouška na Hradě.
2014: “Jsem proti EU”.
2021: “Směju se vám do ksichtu.”
Nejhledanější fráze dnes: Kdy skončí Fiala?
Nekecám, fakt, začnu psát Petr Fi… a tohle tam skočí.
Sláma nic nesaje; skoro nic. Hobliny něco jo. Slámu mám jako postýlky. V kurníku venku (teď bydlení v kůlně) jsem dala slámu a nasypala nahoru hobliny. Sláma jako izolace. Na hoblinách vyrábět vajca nechtěly; vybraly si slámu.
No ano, u nás jsou to podporovatelé Kremlu, demonstranti po celé Evropě jsou ale zemědělci.
Co budou politici hlásat ve čtvrtek?
Tam budou protestovat ti správní, ti protiruští, takže stejné požadavky budou vyslyšeny, ba něco se fakt změní?
Tak já čekám na čtvrtek.
Tak teď půjdeme po Jandejskovi, že von se na ty králíky nevy… 😀
Je to proruský troll. Takže protesty jsou špatně.
Nebýt té 10leté války, nemohli by říkat - proruský troll. Na co by se vymluvili?
Bacha, holding dostal dotaci.
Temu Seznamu, co má sídlo na Maltě, aby tady neplatil, slušně jebe.
Je to postavené na “prachy se musej točit, tak si nikdo nevšimne, že vlastně žádné nemáme”.
Odpověď na příspěvek uživatele Repta-A-Repta z 19.02.2024, 07:50:17
Kukuřičnou monodietu. V záchvatu grýn dýlu se tady pěstuje kukuřice ne na krmení, na zrno, ale na topení. Řepku už jsme hodně dlouho neměli.
Uživit by se dalo. Muselo by na tom makat hodně lidí. Asi i těch kancelářníků pražských. 😀 A museli bychom sem tam zbourat nějaký ten sklad Amazon a tak.
Takže by mě moderní lidi utloukli. No jo. 😀
Já su skromná, já za to nemožu! 😀
Před dvěma lety jsem kupovala tady vše, teď už jen to, co se dá jíst a zaplatit. Pak se z obchodu s drůbeží stala skládka odpadů. Ono stačí o stupeň dva stáhnout chlaďák a končíte.
Ale to je pořád o tom jednom - jaké podmínky mám já, jaké Polák, Němec? Nějak jsem si nevšimla, že bychom na tom s dotacemi a energiemi byli stejně.
Strašný tohleto. Nemám auto z Číny. Nenakupuji na alíku. Vše, co jde, koupim tady v okolí. Jednou za dva za tři měsíce jedu nakoupit jídlo, u toho je výlet, koupim cestou i jídlo pro zvěř, ani neplácám naftu. Nechodím každý den do krámu, nejezdím autem každý týden na nákup. Do města je to 10 km… jednou za ty dva m. jedu 50 km.
Počítač starej, recykluju, oživuju, telefon už jsem koupila starej a už ho mám 10 let, oblečení made in bangladesh nevedu, pes má český postroj a na mě fakt nemáte,
já spravila i sušičku a myčku (platíme si tady soukromou čističku a nevyplácám tolik jak ve dřezu). Všecka ta drogerie je aspoň trochu bio rozložitelná.
Celá tahle věc je úplně vo …víte čem.
Protože nejhorší znečišťovatelé jsou Čína a tam dole + USA.
Ale protože konzumní člověk by nemohl nakupovat nesmysly co týden nové,
neudělá pro změnu nic… a že by šel řešit Čínu? Jehehé. Bych se smíchy umlátila, kdyby to nebylo k pláči.
My si to necháme líbit, tak na koho jiného dělat bububu, že jo.
Ano, budete mít šunku se slanou vodou. Protože
KONKURENCESCHOPNOST.
Nakupuju hodně věcí u severních sousedů, ale aspoň neshazuju práci zdejších
a nemám trapné kecy o tom, že kdo jim bude zítra platit tu naftu.
Neskutečné, kolik zlých lidí se přes víkend napříč internetama vyrojilo.
Znovu se ukázalo, že jsme národ závistivců a stádních neználků. Nadávám, protože Blažena taky a Máňa říkala…
Je to fakt tak těžké?
Já musím vypěstovat pšenici pomocí prostředku, který neotráví půl planety a nepomůže té rostlině tak rychle vyrůst. (Vymýšlím si, ale tak jako se snažím jednoduše…)
Takže ten prostředek mě stojí hodně peněz a déle čekám na sklizeň; nemůžu to dvakrát otočit. Např.
No a vedle je někdo, kdo si s chemií hlavu neláme.
A dodáváme na stejný trh.
Už?
Chrání mě CLO. Je to obchod - já udělám něco pro planetu a organizace mě ochrání.
Ale takhle to není. Dotace jsou pro mini, střední i velké. Pro každého je něco jiného. Cca.
Víte vůbec, o čem se teď hádají?
Jediní my a Slováci dotace daníme. Plus - je na světě nějaká zem, co má hnusnější daně?
Chápete to? Já to nechápu. Jak jako někdo může bejt tak blbej a vlézt do party s takovými podmínkami?
Půda je základ. Prostě je. Nebudete mít co jíst. Já tak přemýšlím. Přežití. Mám základ, už hlady neumřu, i když mě to bude stát hodně práce, mně j to fuk.
Ale pokud to mám prodávat, vyrábět jídlo pro lidi… a moje práce stojí 300/h a o 50 km dál stojí ta stejná práce 100/h… nende, nende to.
Když se na to takhle budou dívat všichni - mně se to netýká - no tak pak to takto vypadá.
ne, nemůže, máme na to zákony
a já si to odpustím, je neděle…
Odpověď na příspěvek uživatele N z 18.02.2024, 17:11:44
O rodný list si já jako rodič musím jít říct na matriku. Když jde o utajený porod, nalezence, … tak žádný lísteček v kapsičce nemá, žé. A místo RL funguje rozhodnutí soudu. Až někdo dítě objeví. Až někdy.
Je to zajímavý, jak poslední měsíc lidem jebe, o některých jsem si myslela, že jsou sice kok.ti, ale mají docela něco v hlavě… a ono nic, není tam nic. 😀
Jako že se mi otráví slepice a já nezavolám veterináři, esi náhodou nemůžu něco udělat, že by existovalo antidotum? Nebo esi se mi nechce volat, tak asi postřílet.
Nebo tohle někdo myslí vážně?