Ano dostala v roce 2017 celých 100 tisíc, v 2021 50 tisíc a Trikolora
v 2019 5 tisíc korun.
To je peněz, to jsem ani nikdy pohromadě neviděla. 😀
My víme, že Babiš je vyčůránek. Sprostě dnes nemluvím.
Kdyby náhodou nastoupil po Fialovi, tak bude taky moct říkat, že to po Fialovi nejde spravit?
Já v Rabbitu nakupuji, co tu žiju. Pro sebe i zvěř. A to jídlo má normální chuť a zaměstnanci nemají min. mzdu. Pro mě je to důležité.
Tuší vůbec někdo, proč je tu nějaký GD?
Třeba v prosinci 2023 se jisté uskupení ujišťovalo, že v tom svět chce pokračovat a schválili financování. Dělají to už od 2015, to byl Sobotka.
Samozřejmě nikdo nic připomínkovat nebude, protože jinak nedostane peníze; nebo z toho vystoupí, a tím firmy v tom státě mega znevýhodní, představa něco jako CLO, zákaz dovozu do zemí, kde limity jsou, a tak.
Ne že jen ti největší jako Agročert, Třinec. ž., Jandejskův holding… ale nikdo nebude mít nic. Ale státy okolo jo.
Fiala říkal, že EU je zlo, proč z toho teď teda nevystoupí?
Ono je fuk, kdo je u kormidla. Všichni dělají jen pro sebe samotné. Jsou všici stejní. Kdo není šmejd teď, bude, až vleze do politiky.
Mně vadí to, že ač máme tak nějak stejné klima jako Německo, Polsko, Slovensko, nemáme stejné dotace. Kdo všechno měl šanci to změnit už od toho 2015, nebo od vlezu do EU, co já vím, ať si roztrhaj občanky, ale něco se s tím dělat musí, určitě není možné sem pouštět produkty, které nevyhovují tomu, co musíme plnit my. A netahejte do toho zase UA, to je zbytek planety.
A kdo rozhodl o danění dotací, nevím, to nám zjistí Repta a já na něj pošlu Megynku.