Aktuálně: 3 740 inzerátů211 141 diskuzních příspěvků18 262 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 01.03.2024, 07:32:59 xxx.xxx.124.6

Teď je to tak, že když zemře biologický rodič, péči o dítě nepřevezme partner, protože k tomu dítěti nemá vůbec žádný papírový vztah. Dítě jde k příbuznému, nebo do ústavu.

Přiosvojení má znamenat, že ten partner si dítě (tohle dítě, které v tom páru mělo biol. rodiče, žádné jiné dítě) může osvojit, takže by se pak nemusela trapně trhat rodina. 

Podle řečí v novinách a sítích to ale vypadá, že toto přiosvojení zahrnuje i dítě osvojené z ústavu jedním z páru (oba to udělat nesmí). Tedy rodina projde jedním prověřováním, dítě bude mít jednoho rodiče, pak další kolo prověřování a dítě bude mít i druhého rodiče. 

Takove slušnej blázinec. 
Je to návrh Válkové - ANO - a Navrátila - křesťani. Jim říkám křesťani, KDU. 

Z pohledu politické hry je to zajímavé. Křesťani a Fiala říkali, že přes jejich víru to neprojde, že by to nemohli udělat.
Praní peněz, lhaní a krádeže projdou v pohodě. 😀

Ti, co to tady zorganizovali (Jsme fér), jsou taky mimo. “Chudáci partneři kvůli dvojímu prověřování…”
A děcka jako co?

megi-the-pes
megi-the-pes 01.03.2024, 00:36:36 xxx.xxx.124.6

JanoJano, vím, že to myslíte dobře, ale ten argument “lepší než děcák” je hrozný.
Proč neříct, že svazek dvou holek by měl mít stejná práva a povinnosti jako svazek kluka a holky, protože proto? Jen tak.
Proč je potřeba hledat něco strašného, jako jsou děcka v ústavu, aby se ospravedlnila adopce pro dvě holky?
Když jsou psychotesty, posudky, …ok, tak co.

Ani neplatí, že takový pár vychová dítě mnohdy lépe než holka s klukem. Proč? 
Jakože mezi teplejma nejsou magoři? Vzhledem ke koncentraci dementů na Zemi a koncentraci teplech na Zemi (tomu byste nevěřili)… 

Pro někoho, kdo mluvil o prověřování u adopce - tady nejde o prověřování. Jde o jedno prověřování při tom, kdy si dítě osvojí jeden z páru. A pak je další prověřování, kdy si to stejné dítě osvojí druhý z páru. Nejde to naráz. To dítě bude v několikaletém kolotoči.
Tak to radši nic než tahle blbost naprosto bezohledná k dětem.

A nikde jsem se nedověděla, esi bude společné příjmení.
Doteď to je tak, že společné není, musí se dát žádost a ta se nemusí schválit. 
Je to na úředníkovi. 
Stejně, jako když si chcete nechat změnit jméno na Vinetů Disneyland Apple Novák.

Dementní přiosvojení neřeší to, co je ten problém - ten druhý z páru, co ještě na dítě nemá papír, nemůže dítě ani vyzvednout ze školky. 
Není jeho zákonný zástupce. Je naprosto cizí člověk. Kdyby se druhému z páru něco stalo, tento cizí člověk nemůže podepsat papír k operaci dítěte. Nemůže nic. Nakonec přijde OSPOD, dítě strčí do ústavu. Tečka. 

Neměli si ho pořizovat, že jo. 

Zas mě nejvíc dojal Péťa Fialů, jak se pochválil, jak narovnal práva.
To se nestydí tomuhle paskvilnímu řešení vystavit děti? 
Dost se divím, že zapomněl zmínit Rusko, že už se mu schválením téhle krávoviny tolik nepodobáme. Asi mu napíšu na twytru. Ať se má čím chlubit aj zejtra.

Kdyby aspoň řekli, že to druhé osvojení bude během měsíce… když u toho prvního stejně prověřují všechny členy domácnosti. 
Není to trochu na hlavu?

A to osvojení se bude týkat pouze dítěte, které už má v tom páru biologického rodiče. Tzn. dětí z děcáku se to absolutně nedotkne. Ty si budou muset brát ty normální páry. 
Aha?
Takže moje odstavce 3 a 5 jsou úplně mimo. Ale kdo se  v tom má vyznat.

megi-the-pes
megi-the-pes 29.02.2024, 20:36:49 xxx.xxx.124.6

Pouštím kočky ven na noc, protože se domnívám, že neuloví ptáčky. Naštěstí jsou současní kocourci tak divní, že přes den jen čumí na zahradě a rychle běží domů. Minulý Kocourek jednou skočil po ptáčkovi, tak jsem Kocourka tak seřvala, že se ptala prodavačka na návsi, co se stalo… myslím, že to pochopil. 
Ale výlet na noc je lepší. 

megi-the-pes
megi-the-pes 29.02.2024, 20:27:44 xxx.xxx.124.6
Odpověď na příspěvek uživatele Rapotačka z 29.02.2024, 20:15:25

Kdo ví, co řekla doopravdy. Pokud to nebyl rozhovor mailem, že by otiskli slovo od slova, tak se tomu zas tak věřit nedá. Esi to takto proběhlo, tak nechápu… manželství chtěli mladí? Neznám nikoho dvacetiletého, kdo by se chtěl uvázat. To sou nápady. 😀 

megi-the-pes
megi-the-pes 29.02.2024, 20:21:25 xxx.xxx.124.6
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 29.02.2024, 20:07:11

Mně je ten název úplně ukradený. Vůbec nechápu, proč to někdo tak hrozně chce.
Ne, zdravotní informace dosud nefungují. Naštěstí jsou doktoři normální.
Doteď nefungovalo nic. V tom to je. Spousta lidí si myslí, že jde jen o jiný název manželství - a že práva a povinnosti jsou stejná. Na to reaguji - není to tak. Je to stejné jako zaregistrovat čip psa, akorát že toho psa můžu registrovat na více místech než ty lidi. 😀
Teď bylo něco schváleno, ještě to neplatí a podle mě by to ani schválit neměli - senát a préza. Protože to s těmi dětmi je šílenost. 
V RL by mohlo být matka a matka, pak by tam nebylo “otec - Jana”, že? 😀

To, co chcou děcka, byste se divila. Děti totiž tohle neřeší. Nesmějí se děcku, že má dvě matky. 
Víte do kdy? Přesně do chvíle, než jim doma řeknou, že to je špatně mít dvě matky a že Anička, co má dvě matky, to chytí taky.
Atp. Ale tak to je potřeba vidět live, to není hra na pravdu a lež, já to vídám, Vy třeba ne.

Mně hodně vadí to přiosvojení, je to hnus. To neměli dělat. Mohli tuhle otázku nechat na jindy, nějak to domyslet. Už tak trvá osvojení, adopce hrozně dlouho, no tak že by se to teď začalo dělat nadvakrát? To je kokotina. Chudák dítě. 

megi-the-pes
megi-the-pes 29.02.2024, 19:47:19 xxx.xxx.124.6

Já si teda nepřijdu jako auto nebo pes. Vy jo? Tak se registrujte.
A nemějte právo na to zeptat se v nemocnici, esi ten druhý třeba umírá. 

Schválení tohoto paskvilu bylo velmi hloupé - kvůli osvojení dětí. Jednou pojede kolotoč při osvojení z ústavu, podruhé, aby rodiče byli oba. V tomhle se stát naprosto zbláznil. Doufám, že ta registrovaná auta budou mít tolik rozumu, aby tohle žádné dítě na světě nemuselo podstoupit.

megi-the-pes
megi-the-pes 29.02.2024, 15:05:27 xxx.xxx.124.6

Ono se vždy říkalo - vy to máte drahý, to my máme jídlo a hadry za pakatel (anglie)
- jo, ale máte nájmy, jak kdybyste byli miliardáři. Máte drahý chlast, my máme levné a nejlepší pivo, nemáte vlastní baráky, nemáte “zadarmo” doktora, …
No a my teď máme nejdražší vše. 😀 😀
A mě to štve, protože se už nemůžu hádat se ségrou. 😀 

megi-the-pes
megi-the-pes 29.02.2024, 13:30:30 xxx.xxx.124.6
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 28.02.2024, 07:37:38

Bejt takový reklamy u nás, tak u mě doma hodně špatný, nestihla bych si jako obvykle udělat kafe, ohřát třetí večeři, naplnit pračku, uklidit nádobí. 

megi-the-pes
megi-the-pes 29.02.2024, 13:22:50 xxx.xxx.124.6
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 29.02.2024, 12:56:54

😄 dyž já to nechápu, tu větu. Jde o psi? Jako že koupím něco podobného psu, aby mi to umřelo za tři dny? 
Ahá, ona je to soutěž. 😄

megi-the-pes
megi-the-pes 29.02.2024, 13:20:10 xxx.xxx.124.6

No ano. Věci, které jsou nezbytné, mají mít nulovou daň. I materiál na výrobu. Tím to spadne o pětinu dolů a nikdo si nemusí stěžovat, že něco dotuje.
Kolik stojí provoz bufetu sněmovny a že jim dáváme výplatu a k tomu náhradu na jídlo a k tomu dotujeme ten bufet, neva. Je to stejné jako děti a ženy. 

Takže matky vykupují berunky a stát zas vybral na daních co, nic. 😀 Ten musel mít z matiky snad šestku.

megi-the-pes
megi-the-pes 29.02.2024, 12:50:07 xxx.xxx.124.6
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 29.02.2024, 12:06:06

A kdepak jste tu chov. stanici našli? Jediný, kdo tam má chovku, je Pavlátová Ivana, a jedná se o německé dogy před 22 lety.
To byly 2 vteřiny na gůglu… další vteřinu trvalo otevřít odkaz z roku 2018. Takže jste nakoupili teď. Jéj.  https://www.facebook.com/Mnozirnymnoziteleverejne/posts/1839089453051030/
Že Vy jste prostě rozumu mdlého; úplně blbej?

megi-the-pes
megi-the-pes 29.02.2024, 12:36:11 xxx.xxx.124.6
balu:

Aha… A jak to bude pokračovat? Vložky a pak co dál? Plenky pro děti? Nebo…?

Na rozdíl od toaletního papíru, který používají opravdu všichni a je to základ hygieny v dnešní době, je menstruace záležitostí žen a je na nich, aby si hygienické prostředky opatřily a zaplatily - ony nebo jejich rodiče, pěstouni, atd. To nemůže suplovat stát. 

Nebo budeme postupně platit chlapům žiletky a pěnu na holení? Nebo nejen chlapům? Opalovací krémy všem? 

Fakt Vám přijde potřeba opalovacího krému stejná? Na to ani nemám komentář teda. 😀

megi-the-pes
megi-the-pes 29.02.2024, 12:18:37 xxx.xxx.124.6

Přijde vám ok platit stejnou DPH za hyg. potřeby stejně jako za alkohol?
A není to kvůli EU, protože ta dovolila snížit daň na 5 %. Někde je nulová.
My ale musíme být nejlepší, takže jedeme dál 21 %.
Naši politici neumí zařvat, prostě ubožáci. 

megi-the-pes
megi-the-pes 29.02.2024, 12:11:13 xxx.xxx.124.6
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 29.02.2024, 12:02:43

Kolik Vás stálo bydlení?

Já že abych si tu pračku měla kam dát. 

megi-the-pes
megi-the-pes 29.02.2024, 11:25:55 xxx.xxx.124.6

Todle neexistuje, vymyšlené. 

No, vám něco povim… prodavači v lidlu u sousedů mi sami rozdělují nákup a začali trochu mluvit česky. Přepnou mi aplikaci na jejich, aby to platilo… neviděla jsem nikoho zamračeného. Rozdělují nákup na víc paragonů, abych měla každý karton mléka za polovinu a za každých utracených 200 PLN dárek. Kafe Lavazza… mletý já nerada.
Dnes jsem vyměnila vajíčka za jablka. Jsem velkofarmář!
Eště potřebuju vyměnit kohouta, je to debull, je tlustej a ráno má v 5. Buggyro, jak jste na tom s místem v mrazáku?

megi-the-pes
megi-the-pes 28.02.2024, 16:38:58 xxx.xxx.124.6

Hele… kdysi dávno, pradávno, když byla výplata asi tak 4 tisíce, tak byl dobrmánek na výcviku (ne u mě, to by to dopadlo…) a stálo to 10 tisíc. Nevycválaného psíka zvládnu. Tak esi paní chce, můžeme se domluvit, ať nežeru, 70 tisíc.