Oni mají ve vazbě internety? Nebo… no jo, já zapomněla, tady se nezavírá. Nejdřív se jí ptali, esi je pustí dovnitř, aby se podívali na zvířata… to taky zkusím, až mi zas zakážou pouštět slepice ven…
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
Prej testuje, jak se chová pes a páníček, esi ten páníček psa nějak ovládá, chrání?
Jako panička bych totálně selhala. Pustila bych Megi a počkala, co bude RD dělat.
To jsou Wolfsblut, jsou prostě drahé, no.
Eště aby nebyl alergický na hrách nebo dýni nebo brambory nebo mrkev nebo vojtěšku (má stejné množství proteinu jako maso) nebo nebo nebo.
Bych měla názor, proč to udělal, ale nechcu dávat návod… i když ten už asi podobní právě tímto dostali.
Nebudu to číst! 😀
Ta měď je takto skoro všude; často, i v drahých granulích.
Vím, čí to jsou granule.
Hodnoty odpovídají pečeným a lisovaným granulím, pro štěně (i pro mého dospělého psa) je to dost slabé.
Pro štěně obřího plemene to bude dobré, protože málo kalorií - proto málo Ca a tak; z toho, co tam je psané, pes využije ještě méně.
Ale jinak obecně štěkanátkům bych to nedávala, budou muset mít velikou dávku.
Nic jedovatého tam není, to vidíte, ale taky nic výjimečného, proč bych to šla koupit.
Mám super levné granule (poloviční cena u extrudovaných a o třetinu nižší u lisovaných), kde mám i gram taurinu, tady žádný není, domnívám se,
že dnes je to standard, taurin, l-karnitin a tak.
Tohle je taková záchovná dávka, základní recept na granule.
Kdyby tam neprskli vajco, mohlo to být pro alergiky.
Tak v USA mají s takovými bohaté zkušenosti, asi si tady vystavíme něco jako Quantico.
Možná nám poví, že někdo, kdo střílí na lidi, se má picnout.
U nás se to neví totiž.
Ve vyjádření je, že jde o udržování takového pořádku a dodržování zákonů
na shromážděních a demonstracích.
“V kontextu veřejného pořádku jde tedy o takové projevy, které přerůstají do protiprávního jednání.”
Co si z toho mám vzít?
Presumpce neviny kaput?
Co přerůstá do protiprávního jednání?
Oni mají potírat něco, co ani neumí vyjmenovat?
Rakušan si bude moct zavřít kohokoli - preventivně.
Hehehe.
No nemohla, neříká si gay.
Když jsme u těch dětí… zachytili jste to o volbách, jakou podobu se snaží protlačit vrchnost?
Volit by mohly osoby nad 16 let.
U protinožců si povídal Lipavský o korespondenční volbě, na zpáteční cestě se porouchalo letadlo, tak ne že by si koupili letenky na běžný let, ale pošle se pro něj letadlo ocaď.
Grýn dýl platí jen pro spodinu.
16 let?
Cvičný cíl existuje, dělá se to tak, že se pes na tomto chudákovi nechá vyhrát.
Ale že by se sháněli takto, to asi ne, už pro to, že by si mohli ke svému majetku dovést nějakou nákazu.
No… nemusí krást psy, protože si jich množí tisíce, že jo. I v centru našeho velkého města, nijak tajně.
Hnus.
Fikovnice:Tak zrovna Kuběnka a Sugar Denny (nebo jak se přesně jmenuje) ovlivňují obrovské masy mladých lidí. Nedělá mi to dobře, ale je to tak. Youtubeři ovlivňují názory dětí. Ptala jsem se pár +- desetiletých díťátek z mého okolí, jestli znají Youtubery výše uvedené a další, a horlivě přikyvovali. A co je největší síla, Kuběnkové a Sugary, atp. jsou finančně ve věku 20 let prakticky zajištěni když ne na celý život, tak na půl života ano. A nedělají de fakto nic. Divná doba.
Ptala jsem se svého díťátka, esi zná Kuběnku, a pravilo - jó, to je ten debil.
Tak jsem jí řekla, esi chce lepáka, tak pravila, že ne, že je to teda jen trapák.
Nevím, kolik máte let, asi ne 26 nebo tak… ale my jsme byli dost jiní, nebydleli jsme s rodiči a nežili jsme z instagramu.
Teď ta děcka od školky už potřebují psychologa a mnoho z nich si řekne - odliším se takto, ubližují mi (už jen tím, že jim někdo řekne ne) a tomuhle ne, tak já budu jako on.
Ne kosmonaut a zpěvák, ale youtuber. A ten youtuber prohlašuje, že je gay.
Neomlouvám nikoho, že je děcko.
Když bude mít nemocný člověk dítě, pravděpodobně by si na tom dítěti léčil své komplexy, použil ho k výdělku na instagramu nebo se choval stejně, jako když má štěňátko.
Takových lidí je v této době hodně. A to nezahrnuji lidi, kteří jsou schopni dítě zavřít do sklepa a mít s takovým 13letým dítětem dítě. Nebo tři. Jediný vadný člověk, který ví, že by neměl mít děti, je katolický kněz. Milion knězů nebo tak.
Ostatní lidi nepodstupují psycho a vědomostní testy, zda se mohou stát rodiči a nemají to papírově zakázané.
A není to “ta dnešní generace je hrozná, to my jsme už ve 24 měli dvě krásné děti”. Tuhle generaci vychovali nějací rodiče.
Tuto generaci jsme vychovali my.
Ne všecka děcka jsou taková.
To by zas bylo házení do jednoho pytle, že jo…
Dnes musí být gay postava v každém filmu a v každé knížce. Znám spisovatele, kteří nic jiného nepíší, a průměrný čtenář těchto výplodů AI je 40letá hetero žena.
Takový Táďa si na tom vydělá a teplej člověk se stydí i za něj.
Ani nevím, proč vzniknul ten průvod, k čemu a kde všude se dělá. Musím si to vygůglit. Pak se sem přijdu podívat, esi už někdo odpoví, proč je pro většinu (odhlasovali to) lepší, že gay pár adoptuje dítě nadvakrát místo najednou.
Zatím to vypadá, že o dětech doopravdy nikdo nepřemýšlel.
U nás je dovolený takovýhle obchod s dětmi?
A není to tak, že matka je ta, které se dítě narodí, i kdyby dárci byli mimozemšťani?
To, že se dítě cizinců narodí tady, nemá s tímto nic společného - zákaz přijímat cizí pacienty asi nemáme.
Nečetla jsem ty zákony (a zda si § tady vymysleli, nevím), ale tenhle model povolený na 100 % není.
Je to taková spíše podvodná stránka (ale kdo by po tom pátral, že jo), 4 společnosti v UK (pronájem nemovitostí a podobné nesmysly), všecky zrušené.
A najednou to tady prodává děti, jasně.
Myslíte, že Kuběnka (musela jsem si vygůglit) je prototyp gaye?
Mně spíše připadá, že neví, kudy kam. Děcko, které mámě říká křestním jménem.
Vážně stavíte na stejné místo panenku a člověka (ano, je to člověk) s jinou s. orientací?
Měli bychom posuzovat lidi, co se chcou stát rodiči?
Dehonestovat rodinu, zajisté ne, ale nevím, kdo to dělá, asi dost nečtu noviny.
Mě ten zdroj zajímal… zdá se, že je vymyšlený, nebo se jednalo o párty v Hollywoodu z dob Mansona a kytiček.
https://en.wikipedia.org/wiki/Promiscuity
Což se ve zbytku světa nedělo (až na Anglii atp., stejné párty).
Jednoduše proto, že lidi neměli dost prachů na tolik kokainu jako tam za oceánem. 😀
Teplý přispívají k tomu, aby planeta nebyla přelidněná.
A furt bude mít někdo kecy.
Ale balu, proč ignorujete, co to slovo doopravdy je?
Je to smlouva s ženou nebo svazek dvou osob.
Jen někteří lidé si myslí, že když místo mal řeknou man, že to znamená muž.
Když budeme trvat na dodržení smyslu toho slova, dvě ženy mohou tedy uzavřít manželství.
To je ale blbý, co?
Hele. EU řekla, že co platí v jedné zemi Společenství, musí platit i v dalších jejích zemích.
A tak Češi neuznali děti, manželství a tak.
To nechám stranou… protože v EU to je tak, že každá země si může různě upravit…
Toto taky ČR upravila. Vlastně z teplých lidí udělala něco jako kusy nábytku (ale daně plaťte, to jo).
A teď mi někdo vysvětlete, proč se nepostaví a neřekne - my chceme pro zemědělce stejné dotace!
Hm? To není důležité? Nestojí to za to?
Hlasuju, abyste jim to tam pak šla vysvětlit, poprvé v životě budu sledovat přenos. 😀 Mluvnicky nadřazeným. 😀 😀 😀
co říkat tomu svazku pojmem nadřazeným
živě to vidím 😂