Takže bez igelitky nemůžu mít sandály a ponožky? 🙂
Sandály taky nemám vůbec, protože potřebuju botu, ne kus nějakého provázku. Ale kdyby to byly jediné “boty”, tak ponožky rozhodně. 1) odřenina 2) potit se do bot?
Mě jenom zajímalo, proč se to teda nemá dělat, odkud to přišlo nebo tak. Vyčtu někde.
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
Jé, Doron, to my měly asi ze stejného vrhu psy. 😀 Donesli mi ho jako dárek… super pes, bylo mu úplně fuk, s kým jde ven, vůbec nebyl můj, nechápal čůrání venku doma, ale měl své přednosti - donesl cokoli, co se mu řeklo, i se pustil do strže pro půl stromu, cokoli našel, co člověk zahodil… a tohle ho nikdo neučil.
Nedávno jsem dostala kohuta.
No už radši jdu, už jsem si to zdiagnostikovala. 😀
Gůgl říká, že právě hodně lesklá jsou a fakt nejvíc vhodná na Velikonoce, od růžové a tyrkysové po tmavě zelenou a hnědou. Akorát že není moc jasné, jak kterou verzi krmit, počet vajec je velký u malé verze… a jsou to samotáři, tak to fakt vhodné jako okrasa zahrady asi. https://vesmir.cz/cz/casopis/archiv-casopisu/2021/cislo-2/v-chladnem-prostredi-jsou-vyhodnejsi-tmavsi-vejce.html
https://www.amazonconservation.org/egg-coloration-in-tinamous-are-their-colorful-eggs-a-smart-adaptation/
https://en.wikipedia.org/wiki/Tinamou
proč nesmí být ponožky v sandálech?
A co rodiče a sourozenci?
Asi to bude víc buldokovité, než byli ti předchozí.
Ale kdybych to chtěla řešit, to kousání, tak kousání spouštím já - přetahování a učit chyť a pusť, to je základní výbava. Neodvádím psa, když začne kousat lidi, odvedu ho, když je vše ještě ok.
Je ostuda najít mu jiný domov a pořídit si něco, co je ovladatelné a nemá schopnost zabít?
Štěně si ještě někdo vezme, roční dvouletý pes už je problém.
To si mě asi s někým pletete, já je sem nevozím, před 20 lety jsme měli něco podobného na Slovensku, tady nikdy.
Ale dobrá narážka… asi se tady pes nedá lehce sehnat - z útulku. Tedy je tu psů málo. Tak se to tváří. Spousta spolků mi psa nedá, má podmínky, které neakceptuji a tak dále.
Ne, tohle ne, vím, že to myslíte dobře, ale pozadí těch dopisů bylo úplně jinak, než se to tady prezentuje.
Ani to o třech dětech není pravda.
Fakt neuvěřitelné, když čtu, jak Slováci neví, komu patří ty pozemky, na kterých někdo nelegálně bydlí.
Tak je to Slovensko, nebo Balkán nebo co?
Jak mi může někdo vlézt na pozemek? Jo aha, já nevím, že mám pozemek.
Buggyry nápad je super. Určitě je u sousedů dost nezaměstnaných, kteří zvládnou úřednickou zkoušku a půjdou dělat pod Prob. a med. službu - dohled zajištěn.
Ale to bych musela připustit, že osady patří do toho státu. Ne že dělám, že neexistují.
Běžná součást jídelníčku a my sem vozíme co? Když jsou sežraní.
Kdyby se mi na dvoře množily jitrnice a já měla ráda jitrnice, tak je prostě sežeru, a polovina mých trablů je pryč. Navíc se pak můžu v televizi ukazovat, jak úspěšně řeším přemnožené psy. Jitrnice teda.
To vážně?
Jíst psy je legální. Myslím, že spoustu zákonů máme společných, bude to tam taky tak.
Ale děje se tam spousta nelegálních věcí, které se neřeší. Zajímavý úkaz.
Domestikuje se divoké zvíře, nikoli člověk, a když už, probíhá po generace.
Masaryk vydal nařízení, že tito lidé mají zakázán vstup do města.
Dříve a později se mohli usadit ve vsi pouze s povolením tamních obyvatel.
To ještě četníci fungovali.
Pokud někdo neposílá dítě do školy, nebo to dítě bere drogy, rodiče patří do vězení.
Takhle jednoduché to je.
Kdepak se tam berou všichni ti psi? Že by tahle divoká zvířata měla tolik jídla, aby uživila množírny? Večer tam není pes, ráno tam je pes. Záhada. A to jich určitě ještě stovky měsíčně sežerou.
Kolik neziskovek se na tom živí? Jehehe, neziskovek.
to množství kvůli bílkovinám není
není to bonus, je to jen trochu vlákniny
a stavební složka granul
mí koucouři právě snědli koláč s jablky
na hrachu je špatné skoro vše
hrách není hrášek
a já vůbec nejsem na rostlinné věci… to sou samé antinutrienty a amoniak
esi Marp může doložit, že tam je fakt 91 % z živočišné říše, tak to sežeru
Hrachu je tam něco mezi 4 a 2 procenty.
Co je na hrachu špatně?
Vy tím nekrmíte, ale víte, že v tom jsou sra…
Já tím nekrmím a žádné sra… tam nevidím.
Je to těžký. 😀
Už to zní jinak, že? Kuřecí mají 91 % bílkovin z živočišných zdrojů. Mi ukažte lepší granule. V tomto i v jiných ohledech. Akorát jsou drahé.
Nadáváte značce, ale reklamu roznáší lidé, kteří se tím živí.
Dobré taky je, aby se v autě dělo i něco dobrého. Než jen blinkání. Třeba hra. Svačina. Nechat otevřené auto a dělat blbosti, běžné věci, pak zas jdeme dom.
Auto ≠ nepříjemnosti.
Ty léky taky pomůžou, zas to vyrobí “auto mi neubližuje”.
Takhle bych na to šla u psa, co do auta nechce.
Zázvor je osvědčený, ale esi to jí pes? Sušenky by mohl, tablety, nevím.
Mně zázvor hrozně vadí, takže jedu v drogách.
kometa:A už je to tady!
Jděte s tím do háje! Prý, že kočka je masožravec a vaše granule obsahují 100% masa. Tak co tam dělají brambory, česnek, řasy…? Ale jo, obiloviny tam nejsou, zato spousta jiných sračiček.
Kde je napsané, že obsahují 100 % masa? Dejte odkaz. Díky
1) Pořád je to jeden “anonym”, furt ten samý, co obchází vše a vše pozuráží (nebo si to aspoň myslí).
2) Fakt musíte řešit autora a ne výrok? Jak děcka ve školce.
Jak to zvenčí vypadá… na instagram, že jo… a přitom je to obyčejnej kretén.
Už vidím ten rozsudek. Ne, na to ani nedojde vlastně, dostane pokutu tisícovku a tak rok zákaz chovu? Koupí novýho.
Pro tyhle případy by byl super trest EO, domácí vězení a vypnout internet.
Docela mě děsí, kolik týračů žije v tak malé republice.
Těch 14 vlků bylo video z Kanady, byly tam totiž i černé kusy, které se u nás zatím nevyskytují. Ale v Or. horách samozřejmě vlci jsou, častěji na polské straně, ale i kolem L., jsou tam už pár let stabilně, od 2020 rozmnožování.
Lidově řečeno, to je celé. Staré, zastaralé, starší neznamená zcela chybné.
Už máte taky krátke i. 😀 Hrůza, že. 😀 Mír.
Jsem jen chtěla, abychom se bavili o slepicích, zvířatech, ne o tom, kde bylo krátké/dlouhé písmeno. 🙂
Nepíše. Sice existuje příslovce, ale nikdo (cca) nikoho nenutí užít toto místo dvou částic.
A Vám chybí na konci tečka. Což nemusíte ještě vědět, jelikož jsme se na tom dohodli nedávno (Varaxi mi poradila a ÚJČ).
Zadání této slovní úlohy nebylo nejlepší, takový běžný cermatspor, bych řekla. 😀 Mohlo mě napadnout, že píše dítě, omlouvám se mu.