MP je úřednictvo. PČR je opravdická policie.
Kdo sem přijede, když bydlím na vsi?
Obecní policajt. 😀
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
Adblock je mrtvý, Google se naštval a blokuje ho.
Funguje Ublock. Vyzkoušejte si to na Youtube. Když máte Adblock, tak vám gůgl video po chvíli přeruší a hodí reklamu. Na Ublock zatím nemůže. Ale všeho do času.
Samozřejmě to musíte nacpat do každého prohlížeče.
Jinak reklamy v aplikacích, co máte zadarmo, nezablokujete; ne tím, že dáte tovární nastavení, proto jsou zadarmo. To je rada. 😀
Protiproud je magor.
Jenže grilování lidí v tom domě opravdu proběhlo. Nejen tam, už dosti známé je opékání lidí z tábora.
Bylo jednou jedno referendum. Do evropské, nebo ruské (nevim název, pardon) unie? Skončilo to nějak těsně…. 38 37 36 39 nějaký jedno dvou procentní rozdíl.
Demonstrace začali studenti, přidal se Pravý sektor (to jsou ti, o nichž mluví Protiproud, hodně si vymýšlí, ale to, že jejich vedení bylo i ve vedení státu, je pravda)… a to je v pytli. To byla strana proevropská, prozápadní.
A ta druhá byla proruská. Studenti nikoho do Domu odborů nezahnali a nedělali v táboře z lidí živé pochodně. A taky neodmítli Minskou dohodu. Hasiči prý přijeli za hodinu (Oděsa je něco jako Praha, představte si to…). Proruským aktivistům bylo bráněno z budovy utéct. Obě strany házely zápalné lahve. Zemřelo skoro padesát lidí. I když se přikláněli k ruské unii, pořád to byli lidé.
Tohle spáchal Pravý sektor.
Tohle se stalo.
Zdroje jsou na Youtube, Wiki, je toho hodně. Nebyla to Sametová revoluce.
Mně se teda vůbec nelíbí, že je tam propírána nějaká osoba, která sem může přijít, jako že dřív či později přijde. Nešlo by to nechat čistě o stěžování si starší generace na mladší generaci a ten úvod smazat? Chudák holka.
Anonym 19.03.2024, 21:59:17 je neschopný udělat velké písmeno na začátku věty, taky mu založte téma. Děkuji
Bravecta podělaný, dík za připomenutí, tak jsem měla chvíli radost, že mám nějaké peníze. 😀
Psal starosta: Včera ráno obdržela Městská policie Uherské Hradiště telefonát od paní, že vidí z okna bytu psa na parapetu okna. Lízal vodu, byl vyhublý, podvyživený. Hlídka se okamžitě vydala k nahlášené adrese. Strážníci našli byt, ve kterém pes přežíval. Nebyl označený jmenovkou, ale zápach linoucí se přes zavřené dveře napovídal, že je něco opravdu špatně. Na zvonění nikdo nereagoval a nikdo ze sousedů nevěděl, kdo v bytě bydlí. Strážníci zavolali na pomoc hasiče. Ti díky výsuvnému žebříku vstoupili do bytu otevřeným oknem a psa odchytili. Potvrdilo se jim, co už tušili: v bytě se nikdo nezdržuje. Bohužel se potvrdilo i další podezření. Byt byl plný výkalů, pes bez vody a krmiva, v zoufalosti dokonce vypil i vodu ze záchodové mísy. Případ si převzala Policie ČR s podezřením na spáchání trestného činu týrání zvířete. Z databází zjistili, kdo je nájemce. Zavolali mu a nevěřili vlastním uším. Do bytu se prý nemuseli obtěžovat vstupovat, protože je prázdný a nachází se v něm pouze pes. Pejska městští policisté okamžitě převezli k vyšetření na veterinu, teď je v péči s 24hodinovým servisem dobrých lidí z Nalezení psi Uherské Hradiště, kde se dává dohromady.
Já moc nechápu, co v té televizi je, že bych ji měla platit. 😀
Skylink jsem měla kdysi, když karta stála něco a měla být na furt. Najednou chtěli 30 měsíčně, 60, 100… už u 30 jsem to vypla. Princip. Porušili něco a já jim mám platit, tak určitě…
A za shlédnutí reklamy by měli platit oni nám, ne?
Možná bych se i na něco dívala, ale kde vzít čas, nevím.
Netflix prý bez další platby pustí reklamy…
Ředitel ČT bere 289 tisíc měsíčně. Exříďa dostal na rozloučenou pár melounů.
A ona ta tv nemá peníze, tak mě nechá nakonec platit i za to, že mám počítač?
Ať natočí dokument o tom, jak tam kradou. Pak jim pošlu 3,50 Kč.
Některé už popadá paranoia… Janu přece známe.
A těch 29 dalších Jan taky.
Orionko, hejtmana dnes řeší přece. Něco z 2009 2012… úplatky za léky. A že Bobeš sbírá data o politicích, navíc stylem k.kot. Nějak tak podobně. To je fakt vůl. Dělá to každý, a kdo říká, že ne, … a von si splete adresu, to není možný tohleto. 😀
Podle mě jeli v zajetých kolejích, ne? Támhle tunel, je z něj ministr financí, tuhle takový podobný se dokonce stal prezidentem, mimochodem kvůli němu nemáme na důchody… no tak dnes mělo hnutí říct - odstupuje okamžitě.
Víte, kolik voličů by jim to přihrálo? Když všichni ostatní podvodníci a zloději zůstávají ve funkcích s výmluvou “já jsem se omluvil”.
UA je právě úplně jasná. Je to hranice mezi zbytkem světa; NATO. Kde jinde se dá tak dobře vyjednávat? Navíc se tam válčí od 2014, jenom se posunuli…
Kdyby RF chtěla, už to tady srovnala se zemí. Měla moment překvapení. Zmáčknout to, ničemu nepomůže, že někdo jiný má taky takové zbraně.
Proč nepřipustíte, že vlastně nikoho nezajímáme?
Méně starostí, ne? 😀
S mobilizací si vůbec nedělejte starosti. Mluví o ní všichni, ale rozhodne Francie, Německo, Brusel - my rozhodně ne. Ale rozhodně poslechneme, to jo, samozřejmě.
Nic se dít nebude… protože když budou všici ve válce, tak koho bude kdo ovládat? Když budu řešit, že mám něco zastřelit a nechat si všecky končetiny, tak mě věci typu grýn dýl… vlastně mě přestane zajímat úplně vše - kromě zachování si života.
P.F. řekl, a ne sám, že jsme ve válce. Tím straší dva roky. Černochová se cítí ohrožena Putinem a říká, že se na UA nezastaví.
Tahle vláda je v tomhle extra blbá. Marketing nula, nic, prostě tupelo.
A ti, co přijdou po nich, asi, jsou od dnes taky tupelo. To podělali s tím stíhaným něčím.
Měli říct - odstupuje, hned!
A tím by vyhráli u mnoha a mnoha lidí,
protože by se jednou takovou obětí od podvodníků typu Dozimetr, záložna pračka poloviny vlády ČR i EU, tunel Opava se stáňurkou, donpablo a zbytek mafie sakra odlišili.
Strašný debily máme.
🐮
Nově se bude platit i za telefon, tablet, počítač atp. a taky se to zvedá na 215 cca.
Eště neschváleno, ale to voni udělaj v pohodě přes noc, se nebojim. 😀
Markovič má bejt ten kriminalista, co jsem přečetla všecky ty mini knížky, protože jsem byla eště chudší než teď a ty knížky stály 2 Kč?
Jasně že nešlo do města jíst lidi. Ale nějak se tam dostalo… a tohle se stávat nemá. Buď jim vystavět rezervace, kde je nebudou otravovat běžkaři, nebo lidi přestanou lejt všude betón.
Porucha není na vašem přijímači. Nesnažte se srovnat obraz. Příští hodinu budeme řídit vše, co uvidíte a uslyšíte. 😂
mám disney a plno blbostí zadarmo k netu… o2… a stejně nekoukám
na prehrajto můžete koukat zadarmo, ale je to trochu krádež, že jo, i kdyby si (na co jako?) někdo platit vip přístup… pojedou jak uložto, jsou to prostě zloději
když nemám koruny, nekoukám
už ten net je drahý, ale to zas potřebuju na práci
paušál tel neplatím…. jehehe, můžu jít psát příručku na šetření… název už mám… Jsem chudák 1
Eště jeden odkaz stojí za přečtení https://curacore.org/vet/2023/11/23/why-do-some-dogs-appear-to-develop-neurologic-problems-after-anti-nerve-growth-factor-monoclonal-antibody-injections/
A už ji někdo nenápadně nasměroval na terapii? Chcete si pak povídat o sebevraždě?