Vy ale nechápete, že tr. pobyt je JEDNA z podmínek.
Tak se zas uklidněme.
Vy ale nechápete, že tr. pobyt je JEDNA z podmínek.
Tak se zas uklidněme.
Tyvole, chudák Buggyra.
Jako Vy to berete fakt takhle lehce? Ptám se úplně vážně. Protože u mě byla liška loni… a dík, že mě zbavila hnusnýho kohúta, ale jinak… mám slépky jako štěkanátka a když si na to vzpomenu, není mi dobře. Já bych teda ani svou slépku nesnědla.
Vlastně závidím.
17měsíční prodávají? Ty už taky prodaj cokoli. Ale je fakt, že i ty staré (12 a 15 měs. jsem viděla) vypadají docela ok a jsou hodné.
Já to nevydržim, nejde to přetočit…
Jde o Canine Booster? Bylinky, bakterie, vitaminy.
Ale cenovku to má teda parádní. 😀
Mimochodem to čtou AI hlasy - myslím, že Vlasta a Toník.
NEmáte pravdu. Vím to z os. zkušeností.
Podmínky jsou na sobě závislé; musí splnit všechny tyto, platí zároveň!
https://www.mvcr.cz/clanek/udeleni-statniho-obcanstvi-ceske-republiky.aspx
Vše toto musí splnit.
Bez ironie se ptám, co udělali dobrého, nového
než předchozí vlády?
A tihle lidé tu nejsou poprvé, jen jiné posty (ne všici). Ale tak berme, že teda tahle vláda udělala od 2021 tuhle super věc… jakou?
A s játry má co? Jaterní dieta není jen snížit bílkoviny.
Vet life hepatic třeba.
KOALICE.
Jakákoli. Nějakou si přece zařídíme.
Tak jo, takhle v průzkumech jsem zcela klidná. Prostě jenom pak budu říkat - Bobeš je debull - jako vždy.
Jenže. Koala.
A kdopak jmenuje vládu?
Je to 5525547896575125587469582301258 proti jednomu.
Moje řešení - odchod do bažiny, pěstovat psy a cibuli. Teda do ilegality.
Vy aspoň víte, že to slovo existuje…
Chce někdo říct, že němvlčák, vlčák a kolie jsou zdravější než horák? Hrbatej Rex, neovladalnej čévé? To na co jsou psi?
Leda ta kolie, to je všestranný pes.
Tady L.S. má dva, běhají.
A horko jim vadit zas tak nebude, jsou to ovčáci.
Akorát se vám vybodnou na venkovní pobyt. Asi. Krátký chlupy.
Když se uvažuje Rex, tak to už si, krom buldočka s poloviční hlavou, můžu pořídit cokoli.
Takovej křivej těžkej pes. 😀
Marp je břečka.
Megi v.r.
85leta bába (pardon) umi takhle pekne pouzivat net, 67leta jezdila Olomouc - Praha, zaroven tu stovku psu nekdo krmil, koupal (ty na prodej)…
hotova vesela vyloha
Jenze leithian rekla, ze to nebyla ona.
Je komunista a komunista. Dusek rikal, ze to rozvraci zevnitr.
I dnes jsou komuniste a komuniste. Jsou i ti, co jsou pro EU. Kom. stranu ma skoro kazda zeme.
Hruza. Uz ani ty komousi nejsou co driv.
Samozrejme ta vlast mohla byt SSSR nebo co to bylo tehdy, tak nam zbyva Budanova a Litvjakova.
Muj tata je George Washington.
Jedeme dál.
Na rade je balu.
Dobré ráno.
první československá stíhací pilotka a zároveň první pilotka proudového letounu v Československu po absolvování výcviku v letech 1952 až 1956 = nadporučice Eleonora Báčová-Kellerová
leithian napsala: Babicka i děda sloužili vlasti jako piloti. Ona jako první žena na stíhačkách.
E.B.-K. nebyla komunistka, presneji popsala ph.
Božena Laglerová = první pilotka u nás vůbec, ale to este stihacky nebyly... Taky ne komunistka.
Vojtíková-Janků = KSČ
“Eleonora Báčová (na Mig-15) a Stanislava Vojtíková byly jediné dvě pilotky vojenského proudového letounu až do roku 2002”
JEJDA.
Vojtikova-Janku.
95 g vajco. To mi teda reknete, jak to ta slepice udelala.
Kde je napsane, ze inter se nemuze rozmnozovat? Kde presne je to napsane, kdo to rekl?
20 % paru je neplodnych.
Vsecko jsou to omyly, hricky. 😀
https://cs.wikipedia.org/wiki/Levice_v_Evropsk%C3%A9m_parlamentu_%E2%80%93_GUE/NGL
😄 https://cs.wikipedia.org/wiki/Strana_demokratickej_%C4%BEavice_(1990)