Příspěvky uživatele
megi-the-pes
😀 To je pěkné.
Banka mlíková v okolí není? Myslím, že se to eště furt provozuje.
Vy jste ale chytrý kluk! Konečně mi to někdo (někdo jiný než příbuzní ze zemí zas. válkami) osvětlil. Teď se cítím celá osvícená.
Trv. pobyt není problém získat, jeden čas jsme dávali litr a bylo to.
Trv. pobyt neznamená, že dostanu občanství. Je to jedna z podmínek, kterou musím splnit, a ano, tuto (ostatní ne) podmínku mohu splnit (a nemusím, třeba mez. ochrana osob) různými způsoby.
A k podmínce trv. pobytu je tam dalších milion podmínek. Každá má zas nějaké výjimky - jako třeba že novorozenec se nemusí učit staročeské pověsti a jazyk.
Kdo tyhle blbosti rozesílá?
Ale nebojme se, není problém v tomto státě cokoli schválit přes noc, to ještě přijde. 😀
Stádo kosatek pobíhá po savaně, že jo.
Stádo je tvořeno cca kopytníky a tak… hejno ryb, ptáků, hmyzu (až na roj, jasně).
Nemáme 100% pravidlo.
Cit.
Stejně jako nepěstujeme psy.
Stádo ani hejno třeba u medvědů?
A group. A herd. No ty sou taky… Plaka bude muset zkusit herding herda. Teda herding kosatky. A hned budem vědět. 😀
Zprávu překládali, takže byl výběr - stádo, houf.
Kurkuma + alfa-amyláza. Štěpí ty cukry z granulí.
Toto je pecka:
“Obsahuje Canine Booster alergeny? Canine Booster si mohou vychutnat všichni psi, s výjimkou těch, kteří byli diagnostikováni jako alergičtí na ryby nebo slávky (kvůli složení produktu).”
Složení: Sušená hovězí játra, slávka zelenoústá (Perna canaliculus), lněné semínko, směs koření, glukosamin z mořských plodů, Yucca schidigera, brusinkový extrakt, uhličitan vápenatý, sušené mořské řasy (Spirulina platensis, Ascophyllum nodosum), uhličitan hořečnatý
A k tomu dosypané ty stejné umělé vitaminky a st. prvky jako v těch nejlevnějších nejhnusnějších granulách.
Tak to nemá konkurenci toto. 😀 😀
Naše cestičky - kořeny borovic přes bílý písek, bukové listí a dlouhé jehličí, poslední vrstva pískovcová skála. Teoreticky by se dalo i sáňkovat.
Přeju hodně štěstí v žabkách. 😀
Dotace, dotace, už se tu probíralo, kolik “malých” podniků bude vracet dotace, stejně jako se stalo u Čapáku? Účelově zmalinkatělý firmy. A je jich mraky.
Ale úplně to zapadlo, v novinách, na sítích, nic, pohoda.
Proč se zbytek Evropy po covidu dal celkem dohromady a my moc ne? Dyť rozdávaly víc. Proč byl před rokem PLN 5 korun a teď 6? Si řeknu - hm, koruna navíc, to dnes neni ani rohlik… ale ono je to 20 %.
Chce to někoho, kdo není Bobeš, protože ho určitě tak polovina republiky nenávidí, a není to koala, protože tu taky nenávidí polovina republiky.
Hehehehehe.
Mně to šetření nevadí.
Pokud by ty peníze sloužily k něčemu pořádnému.
Např. dám vyšší odvody - důchodci, záchranáři, policie, hasiči,… dostanou víc.
Jenže já se snažím… a ty peníze jdou do černé díry.
Jsem ta poslední, co by si na tohle stěžovala… vím, co to je mít NIC, vystačím s málem,
ale tady nevidím smysl, rozhazuje se hodně - v této situaci na nesmyslné strany.
Vždy něco vymyslí, kolik vyberou… a nevyberou nic, což ale už všici věděli, když se to oznámilo.
Kdo nejvíc křičel, ať se za covidu rozdává víc… no a Bobšovi netřeba říkat dvakrát, že jo.
Snažím se vidět něco dobrého, jako že když se teď uskromníme, za 10 20 let to bude lepší, je to prostě investice… přestavění důchodů tím je (zatímco na dávkách to bude tragédie, takže nula od nuly…), představovala bych si to lépe spočítané a jasnější.
Na jednu stranu jsem měla radost, že vyhráli ti, co prohlašovali, že mají na vše plán.
Ale ne… nešetří, zaručují se za šílené úvěry, půjčují si na… jako bych si já půjčila na dovolenou, pro mě nepřijatelné.
Takové věci dělaly a budou dělat všecky vlády. Oni tam nejsou od toho, aby vedli zemi k úspěchu, jsou tam pro odklánění korunek, jasné.
Jo, není z čeho vybírat, jeden krade, druhý krade,
ale současná vláda se lidem do ksichtu směje víc.
Když to zkrátím, tenhle sloh, je to jako dát bezdomovci dvacku, protože je zima a určitě má hlad, koupí si rohlík… ne, koupí si krabičák.
To je to.
Mně vlastně nejvíc vadí to, že je moc v jedněch rukách.
Ať je u kormidla jakákoli strana, to je fuk, tohle je hrozně špatně.
Vy ale nechápete, že tr. pobyt je JEDNA z podmínek.
Tak se zas uklidněme.
Tyvole, chudák Buggyra.
Jako Vy to berete fakt takhle lehce? Ptám se úplně vážně. Protože u mě byla liška loni… a dík, že mě zbavila hnusnýho kohúta, ale jinak… mám slépky jako štěkanátka a když si na to vzpomenu, není mi dobře. Já bych teda ani svou slépku nesnědla.
Vlastně závidím.
17měsíční prodávají? Ty už taky prodaj cokoli. Ale je fakt, že i ty staré (12 a 15 měs. jsem viděla) vypadají docela ok a jsou hodné.
Já to nevydržim, nejde to přetočit…
Jde o Canine Booster? Bylinky, bakterie, vitaminy.
Ale cenovku to má teda parádní. 😀
Mimochodem to čtou AI hlasy - myslím, že Vlasta a Toník.
NEmáte pravdu. Vím to z os. zkušeností.
Podmínky jsou na sobě závislé; musí splnit všechny tyto, platí zároveň!
https://www.mvcr.cz/clanek/udeleni-statniho-obcanstvi-ceske-republiky.aspx
Vše toto musí splnit.
Bez ironie se ptám, co udělali dobrého, nového
než předchozí vlády?
A tihle lidé tu nejsou poprvé, jen jiné posty (ne všici). Ale tak berme, že teda tahle vláda udělala od 2021 tuhle super věc… jakou?
A s játry má co? Jaterní dieta není jen snížit bílkoviny.
Vet life hepatic třeba.
KOALICE.
Jakákoli. Nějakou si přece zařídíme.
Tak jo, takhle v průzkumech jsem zcela klidná. Prostě jenom pak budu říkat - Bobeš je debull - jako vždy.
Jenže. Koala.
A kdopak jmenuje vládu?
Je to 5525547896575125587469582301258 proti jednomu.
Moje řešení - odchod do bažiny, pěstovat psy a cibuli. Teda do ilegality.
Vy aspoň víte, že to slovo existuje…
Chce někdo říct, že němvlčák, vlčák a kolie jsou zdravější než horák? Hrbatej Rex, neovladalnej čévé? To na co jsou psi?
Leda ta kolie, to je všestranný pes.
Tady L.S. má dva, běhají.
A horko jim vadit zas tak nebude, jsou to ovčáci.
Akorát se vám vybodnou na venkovní pobyt. Asi. Krátký chlupy.
Když se uvažuje Rex, tak to už si, krom buldočka s poloviční hlavou, můžu pořídit cokoli.
Takovej křivej těžkej pes. 😀
Marp je břečka.
Megi v.r.
85leta bába (pardon) umi takhle pekne pouzivat net, 67leta jezdila Olomouc - Praha, zaroven tu stovku psu nekdo krmil, koupal (ty na prodej)…