»
Odpověď na příspěvek uživatele
bambule z 29.11.2024, 12:52:16
Hraje si na Šustu, buran jeden. On totiž FŠ takto přesně o tom pořadu Desenského psal, komentoval metody a tak. Ale nikdy se nesnížil k takové trapnosti, k takovéhle formulaci, ba i obvinění.
A ty rasistické a sprosté kecy? To je teda
vyrovnaný člověk, přesně se hodí na trénování psů. Tykrávo. Co řádek, to perla.
A největší fór je, že tenhleten Jaroš svého psa týral. Jídlo jen v rámci cvičení a vodu mu do klece nedal, aby si ji nevylil.
Sám to v rozhovoru řekl a je přesvědčený o správnosti takového jednání. A že by ten jeho pes vypadal nějak extra radostně, to jsem teda nějak z videí takový dojem nezískala.
https://www.treninkjerozhovor.cz/t_cz/2196/760/aktuality/komentar-pro-kocka-neni-pes/
»
efe z 29.11.2024, 12:27:57
😀 To byl opravdu vyděšen dvě minuty, když přicestoval.
Jinak je takový v obličeji miloučký, svítí mu očička, on to i těma očičkama říká - já jsem miloučký, chovej mě a pusinkuj! Takže na něj koukám, koukám a nepracuju.
»
Buggyra z 29.11.2024, 12:19:58
A to se nestyďte. 😀 Se taky nestydím. I když… běžně něco říkám venku Megi, jako - jdem už domů, mám hlad, co chceš k večeři, ty jsi můj šikovnéj pés - a tak. Jenže teď musím vše komentovat oběma a každému zvlášť, Bůček čeká na pochvalu, že se vyčůral a že čekáme, protože jede auto. Že hezky jde, že nejde, že je pátek. A to samé Megi, ale každý v jiný čas. Takže asi půl hodiny v kuse mluvím sama se sebou, si myslí lidé venku.
Paní u králíkárny to říkala - aha, vy máte novýho, já myslela, že…
A nechtěla to doříct.
»
kometa z 29.11.2024, 11:39:36
Tak to radši stádo bojových vemen než jedno kotě.
Loni jsem nechtěně dostala 3 koťata. Nábytek - sbohem, lino na chodbě a na WC - čau, já dodrápaná, že krev tekla skoro proudem, pes chudák, gauč jsem teď předělala, padl za… vlast ne, nevim vlastně za co
a nevim za co jsem dostala takový trest. Holka úplně v hlavě vymeteno, nepochopila nic a podle mě viděla duchy, tu jsem dala lidem, aby byla jedináček, pak mi přestaly konečně krvácet ruce a nohy a dvířka u linky a tak podobně. Jeden kluk je mírně retardovaný, ale hodný, druhý kluk vše adoptuje a ke všemu se lísá. Toho jsem chtěla taky poslat dál, jenže děcko - né, to je můj Siri, toho si necháme! Hlavně že se Siri bydlí u mě v posteli, že.
Ale retardíka zas nikomu dát nemůžu, on je složitý, chápu ho jenom já, protože taky nejsem úplně normální, že jo
No a zdi pod parapetama úplně na… mít v tu chvíli benzin, tak to tady normálně zapálím a odejdu do dáli. Za horizont. Události.
Teď Bůček odpochodoval hustej pochod a eště tam na kopci stíhal válet sudy a
naučil se hrabat myši. On teda vůbec netuší, proč hrabe, ale hrabe. Megi hrabe myši stylem metrobuldozer a “odkousnu drn a odhodím”, tak Bůček nejdřív sledoval a pak vítězoslavně uschlou trávu začal vyhazovat do vzduchu, že to je jako ono. 🙂A oni si asi psi povídají telepaticky? Protože eště chvíli koukal ne Megi, hrábl tlapkou ve vzduchu a druhé hrábnutí už bylo do hlíny!
2x tři srny jsme potkali, no, oba se tam dívali, myslim, že je v lese v životě z vodítka nepustim. 😀
Jo, ph, máte pravdu, ale už jsem to dlouho neviděla, vyrovnané zvířátko, tak mě to nějak jako hodně překvapilo.
»
Doron z 29.11.2024, 08:01:59
😀 Ofic. je to Butcher. Totiž jsem viděla fotografii a řekla jsem - to je řezník, toho chci!
Jenže ono to české Ř nikdo neumí, tak takhle.
Jo, sem se to vůbec nehodí, jak on je hodný. Chudáci lidi, co si pořídí štěně po tom, co si to tady přečtou. Megi byla taky hrozně hodné těně, ale byla rychlá, prolétla barák 3x tam a zpět, než se člověk otočil… hledala jsem ji a ona co, ve třech měsících si šla sama do bazénu… ale Bůček je extrémně hodný.
Jak se říká - klidný a vyrovnaný pes.
Asi pošlu dokumentaci Sýzrovi a všem, aby viděli, jak se to dělá.
😀 Ne, není to vůbec moje zásluha. Možná se tak narodil. 🙂
»
Verun z 28.11.2024, 22:51:04
Jo, to si pamatujete správně, vzali si těně z útulku, já jim to rozmluvila, tak mě dítě nenávidělo, tak jsem koupila Bůčka a už dobrý. 😀
Nedělá loužičky a nekouše. Kouše jenom hračky a deku a zkouší, esi je Megi mlíkárna, Megi moc nadšená není, trochu si myslí, že ji chce těně pokousat.
Samozřejmě se mezi ně eště nesmí dát jídlo nebo hračka, to Megi netoleruje, ale
Bůček je hrozně hodné miminko, nekouše ji a nevotravuje, tak by to mohlo být dobré třeba dřív jak za rok.
Loužičky dělá venku, pak si sedne na rohožku a utřu ty pidi nohy, na cokoli mu stačí naznačit a vycouvá, nekouše kočky a větší kocour už Bůčka adoptoval.
Je tu od neděle.
Nevadí mu obojek, vodítko, postroj, jí kuřecí křídla vcelku, jí vlastně cokoli, dal si šrot pro slepice a popel z krbu, prej všecko moc dobré a přidejte mi,
je zvyklý na klec a kotec, ona je chovka chová v kotcích, sníh neznají,
Bůček takhle jak na videu kopíruje Megi úplně ve všem, takže když se šla válet do sněhu, šel taky a jako nechápu, ale on není z ničeho překvapený, ničeho se neleká,
je umazlen lidmi a vychován psy.
Video zkresluje, má ve skutečnosti malou hlavu, ale do tlamičky vezme tenisák, je to záhada. Jenže krk má skoro stejně široký jak hlavu, takže postroj se mu obleče, dotáhne kolem krku… ale už ho nesundám.
Nekouše ani mě ani nábytek. Hračky jo, ale tak jako “hezky”.
Možná je ta delší doba u maminky fakt lepší.
Jediné, co neumí - pít vodu. Prej je hnusná a naval mlíko.
Tak su zvědavá, co vymyslí za těněcí vylomeninu, to bude asi rovnou světová katastrofa, když je takový vzorný štěník.
Celkově je tam prý do 120 ks. To by zvládli v pohodě sami - zvlášť teď, když začíná zima, loví se přece převážně v zimě. Teda říkal to někdo.
A hlavně - problém s přemnoženými divočáčky je kolem Frýdlantu, ne na tomto místě,
kde za 14 milionů zabili “pár kousků”. A to mají drony, termo tohle a tamto, vrtulník a tak.
Cosi se povídá, že policisté nějak jako nedohledávají… a že se o to vše pak mají starat myslivci… jenže jiní lidé říkají, že to není pravda.
No.
Nevim.
Loni se prý odstřelilo čtvrt milionu prasátek. Je to málo, hodně?
“Naštěstí chuť nemusím řešit, už jsem někde psala (asi u cukroví), že nepoznám chuť”
toto je pecka. Nemohu se rozhodnout, esi to taky chci. 😀
Beruna v Zawidówě prej.
Lidl má právě čím dál víc českých výrobků - místo luxusního “pribináčka” prodává toho Lipánka nebo tak něco… a já tam právě chodila pro ty německé. 😀 Skoro nic něm. tam už není, vyrábí to české podniky, mléko Olma a tak. Prostě to dobré už je pryč.
Mám pocit, že to je nějaká EU/CZ vyhláška - české výrobky.
Mám pocit, že kosti pečením a vařením tvrdnou, ale to je jen pocit, přesně nevím.
Přejet tankem?
Fuj, švábi, OMG. Jak to má takové třepotající se nožičky a divný zvuk, tak mně je nevolno. Za dobrou cenu jsem potkala moučné červy (lepší poměr protein/tuk než larvy bráněnky, ble) sušené, ale furt se jenom odhodlávám a nic.
»
kometa z 28.11.2024, 10:46:58
Jak to, že Lidl zlikvidoval? Někdo mu ten pozemek asi prodal, ne? A když ten někdo si nedal do smlouvy - jako u nás - že Lidl má na tomto pozemku (jinak sází čtvrt milionu stromů ročně) vysadit 100 stromů, no tak tam dal parkovací místa. Ne?
Jinak teda komplet řetězec jede na zelené energii, má už skoro desítku vlastních foto elektráren, zaměstnance platí královsky, dává matkám 4 a 6hodinové úvazky a všem vykají. To Penny vůbec nezná, zaměstnanci jsou tam otroci a z výplaty jim strhávají krádeže. No a ta výplata je ubohá i bez toho.
Pro mě teda cena není úplně nejvíc, hodně jídla z jiných obchodů mi prostě nechutná.
Nevim, co teď prodává Penny, Lidl prodává značky, které nevyrábí dětští otroci. Mně na tom docela záleží. No ale akce jsou tu trapné, to i v tom druhém krámě, jako že musim tam jít v sobotu a ve středu a v neděli, protože akce olej jen v sobotu a… no tak to už si to radši koupim na netu… A pak jedem do polského a tam mi daj půl kartonu cukru zdarma, mlíko za polovinu, za každých utracených 1200 dárek (kafe, máslo, hehehe, tam není slyšet nic jiného než čeština), polovina krámu je akce druhý kus minus 70 % a 5 % na celý nákup, no tak to si tu blbou apku nainstaluju.
Esi máte v některém Lidlu bordel, napište jim to na FB, oni to opravdu řeší.
Prostě jdu tam, kde mám dojem, že se k lidem chovají slušně (i k dodavatelům… akorát nevim, jak s tim kokainem, to pokrytecky přehlížím… jelikož se nerozdělili).
Já jim sypu maso pro psy. Jdu se stydět do kouta. 😀 Když to tu někomu říkám (se ptají, jak to, že furt vajca), tak by mě ukřižoval a pro jistotu na hranici upálil, tak musim rychle dodat, že to stojí 30 Kč a slépka chce asi tak 17 % bílkovin. No a pak kupuju pšenici a směs zrníček a na velkou zimu kukuřici, šrotovanou tak jako napůl, kousky rozbité.
Ty psí granule sice fungují a jsou výhodné, jenže to nedělám z principu - škodlivé konzervanty a čerstvého je dost a ony mají radost.
Tak, výborně, objednám u Verun. 😀
prosimvás, to nejsou návrhy, nýbrž u několik let (u nás v 2023) podepsané smlouvy, schválené vládami a podepsané prezidenty, v našem případě touto, současnou vládou a současným prezidentem
se, nevrende, děláte, jak se v tom vyznáte, ale vlastně nevíte… ale měl byste, jako důstojník dvou elitních jednotek armád obou států, kterých se to týká
např. jaké trestné činy musí kdo hlásit, kdo je může soudit, kam můžou do hospody a tak
já si to, co ty státy podepsaly, našla, nevzala jsem ty řeči z nějakých super tajných webů
poslala jsem to proto, že tu někteří zmínili něco ve smyslu - M. a S. se tam natlačit nedá
tak určitě… protože už tam jsou 😀
a co jinýho chcete dělat, když jsme takové bezvýznamné nic
s tak super výhodnou polohou,
že až se ti dva porafou (nebo tři, Kimík je taky slušně jebnutej),
budeme na tom nejhůř, jsme uprostřed
takže jdu do lesa a tam tyhle věci vůbec nejsou
na louce se psem taky nejsou
ty věci, které nemůžeme ovlivnit, nemůžeme, tečka
Kdyby si někdo chtěl přečíst, celé znění naše a Slováků
a Maďarů.
Názory mohou Fico a Orbán před reflektory vyjadřovat jakékoli… ale ty dohody platí
a nazdar zdar šmitec čau.
A to jsou jen ty nej dohody, existují i s dalšími státy, západními, nečekaně.
Takže.
Kecy v kleci.
čtěte programy politických stran 😂🤣🙃
Na výjimku tam ti psi žít mohou, za určitých podmínek.
No a někde jich je tolik, že to asi úřady nestíhají řešit, nevím. Protože pitbull je tam spolu s argentýnou,… zakázaný od toho 91, přesto se jich tam pohybuje spousta; jejich kříženců, kteří jsou zakázáni také; ten bully se tam vlastně vůbec neměl dostat.
https://www.gov.uk/control-dog-public/banned-dogs