Panda má fialový jazyk?
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
Když se dobrovolníci zaregistrují, jak se pak zjistí, který z nich tu televizi vzal?
Profíků prostě tolik nemáme. Máme pár hasičů, kteří ale už jedou jak dlouho.
tak se zase odhlaste, je to prostě pes podobný špicovi a na jiném webu píšou, že odběr je listopad nebo tak nějak, že teď se můžete jen přijet podívat a udělat reservé
ceny psů hodně spadly, koukala jsem včera
takže bezpapíráci za kolem 10 - úplně normální cena (teda kdybych chtěla svoje peníze hodit oknem a podpořit tohle choromyslné chování)
množka by si řekla 30 a podvodník vyrobí krásné fotografie
Nevim kolik, ale jsou. A nemají vajíčka. Slépkám dávají chleba, zbytky z kuchyně. To mi lidi říkaj. Tak říkám - vajíčko, nejhodnotnější jídlo na planetě, složené z bílkovin, vody a tuku, z čeho to ta slepice asi poskládá? Maso pro psy 30 korun.
Tohle dělají ale i chytří lidé, asi dědictví.
Hlavně trapný je, když někdo řekne - mně nevadí, že mám třeba jenom dvě vejce od pěti slepic.
No jasně, slépce vůbec neva, že vlastně tráví zásoby až do vyhladovění a cípnutí.
Granule se jim zdají drahé, to teda souhlasím, ale jedl by člověk jenom chleba a pšenici, kdyby aspoň našrotovanou, a žil spokojeně, chodil do práce… a snášel k tomu všemu vajca, že? 😀
ne https://www.sbazar.cz/Pavlastenickova/detail/212899033-stenata-spic-pomerain
No jo, tak to je, širší lať a tak. Úplně se mi nechce bořit jejich domek, aby trám střechy nebyl výš než hřady. Je to pitomé. 25 m2 podlahová plocha, výšku nevím. Tu plochu vím, protože se chystám koupit průhlednou střechu, aby měly přirozené světlo. Ale furt váhám, něco mi říká, že je to blbý nápad, jenže nevím proč. Asi že máme kopy sněhu.
U mě se nic neklove, jenom když přijdou nové, tak se porovnávají, ale to je chvilku. Nejstarší slépka ráno některou, co běží rychle, chytí za límec a říká - po chodbě se neběhá! Jenže ony si z toho nic nedělají, služebně nejstarší je pidislépka hybrid.
Bydlí ve zděné kůlně, má to dvě okna, normální dveře, jdou spát, když chcou, ven jdou brzy, moc bordelu tam nenadělají, je tam beton, sláma, házím ji na kompost, teda říkám tomu kompost, čmelíky ještě neznám, ale to přijde, že jo,
jsem s nimi celý den, někdy jim vyprávím pohádku,
mají les, potok, zahradu, papají rajčata ze záhonku, pěstuji speciálně pro ně trávník,
a nedávno jsem skoro týden plakala, protože jsem blbá a nevzala jsem si na rozhazování Sandezie brýle, takhle pro ně trpím : -)
mají rády mého bojového psa, leží spolu v záhonech, krmí se masem, mám vajec nadbytek a celou zimu a nejhorší je,
že se mnou občas některá jde na náměstí (tady mám mezery, protože pod brankou je mezera, musím to zadělat, ale ony stejně přeletí, ale snažit se můžu, to se cení), chce až do krámu, jenže dovnitř prej nesmí, takže musí zůstat doma, protože
neumí povel - čekej před krámem, umí skoro všecky jenom - pipi, pojďte domů,
máme ještě hodně práce.
(Mám to takhle jednoduché, protože se flákám doma.)
Slépky jsou úžasná zvířata. Jenom ta svoboda… venku číhá nebezpečí… a taky nesu špatně, že nějakou určitě budu muset zabít, když bude stará a nemocná, že se asi nestává, aby hybrid umřel jen tak stářím. Ach jo.
No a teď mi to připomnělo, že kdyby přišlo zas nařízení slépky zavřít, tak nemám síť nahoru na výběh. Vlastně nemám tak velký výběh. Mám malý, tam bych dala tu slépku, co by mi dala Zrzavcová, jenže ona je škrt, schová si ji pro sebe, nech si ji, nech!
Se to protáčí pod prstama. Slepice se namáhá, aby se jí to neprotočilo, takže si neodpočine, nevyspinká se. I nějaká deformace kostí může dorazit.
Bude se tam točit jak na hrazdě, když to přeženu. Zkuste udělat stojku na tyči, jak dlouho se tam člověk udrží… lepší je, když může mít prsty trochu natažené.
To si myslím, ale jak je to dle odborníků, nevim.
No a měla by být jako trochu opřená hrudí nebo co. To na tyči kulaté taky nejde…
Ale co mi dal kamarád slépky, on je truhla v tomhle, nocovaly venku, na stromech,
takže tady, co asi udělaly večer, vyskákaly na stromy
a hustý je, že na úplně tenoučkých větvích spaly
musela jsem je pár dní sundavat hráběma 😀
dala jsem různé šířky různých latí, trámečků, i obří trám a traverzu tam mají,
no a ty větší mají nejradši měkkou postel 😀 slámu v bedně, hnízdě a tak
a není to výškou, to jen vždy nové slepice mají nařízeno od starších spát níž
a za pár týdnů jsou zas poházené všude
teoreticky je můžu všecky hodit do latě, teda na latě, když jim zakážu vstup jinam
ale proč bych to dělala… než sem dorazila kráva liška, spaly i venku, ať si dělaj, co chcou, moje zvířátka jsou svobodná
A já je nutila, aby lezly na stromek? Mají tam asi 20 různých věcí, na kterých mohou spát.
Ta jedna si myslí, že je pes, vodím ji domů a vždy jde do jednoho domečku se slámou, do jiného ne.
Já za to nemohu.
Jedna furt leze do kuchyně. Tak jsem se zamyslela, kdyby s sebou vzala mrkev a celer, hm.
Jezdili jsme přes kopec, klinika Samohýlová v Lomnici.
prosim, odkaz na veterinu https://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/19139-nasi-adoptaci/30/#prispevek228342
když to není reklama na granule, nechte 😀
násada od krumpáče
ale ten mi někdo sebral
moje slépky si oblíbily starý vánoční stromek, jedle kavkazák, bez větví
ale tak třetina spinká na slámě
Vy bude asi trošku 😂
Dobrý den, Michale - nedělá se čárka, když je tam i oslovení
záleží, na tom jaké psa máte
to je jedna čárka blbě + dvě chybějící písmenka v jednom minisouvětí (celkově v tom skvostu cca 10 chyb)
s kremním… to mělo bejt s kamením, nebo s Kramným?
težší… to mě těší
ale Jako štěně… pěkný jméno pro štěně!
Britt, či Cantrilove… Brad Pitt z venkova, cajk
a kupuji na propesany.cz Většinou… to jsou nikdy nekončící nákupy, ale čeho, to slovosled neprozradí
Takže nikdo ocaď ani nikdo, koho znám, na tom eshopu v životě nekoupí NIC.
Blahopřeju a pošlete sem dalšího, je to docela legrace.😀
Vás reklamní blbechky neučí češtinu?
funkční, dík
Kdo to je?
A my přišli o veterinu, obě dr. odešly,
můj pes nechce být s těmahle zbývajícíma ani v čekárně a to se dr. nikdy nebála.
Co mi v okrese, kraji zbylo?
Děkuju
Přesně! Buggyra, marketová říditelka to vymyslela!
Taky maluju meginkovi na hlavu a bok. Nike, Adihas, kytičku.
Barvama na obličej, pro děcka.
Už nemám žádný. A to jsem chtěla hodně kytiček, aby byla jako levhart! Zkusim potravinový.
A na čelo jí napíšu Def leppard.
dyž ale ta videa tady hrozně zaclání
nemyslim video, že někdo dá svoje psy
nebo v politickym vlákně
tu výroky
tu spinkala
Nikdo mi nenapsal zprávu, tak nemůžu posoudit, jak hrozné jsou ty změny.
😀
nevim, co je tam vtipný, neotevírám to, na překážející videa je facebook, dybych chtěla facebook, tak jdu na facebook
mně ta videa přes půl displeje tady vůbec točí,
ale taky je zima a v zimě sem na odstřel,
ale stejně nevim, proč musim vidět náhled