Vůbec nevím, na co to je. Zavřít psa do budky, odkud nic nevidí? Někdo blbě vyrobil kontejnery, tak to vydává za psí boudy.
Paráda!
Pár firem v PL má podobné (ale pes vidí ven) za 7 tisíc.
Vůbec nevím, na co to je. Zavřít psa do budky, odkud nic nevidí? Někdo blbě vyrobil kontejnery, tak to vydává za psí boudy.
Paráda!
Pár firem v PL má podobné (ale pes vidí ven) za 7 tisíc.
Polostahovací obojek se stáhne až po kolečko, takže se pes neuškrtí zcela. Je to úplně zbytečný obojek.
Kupte normální. Na obojek si zvyknout musí, i když bude mít postroj, protože by se mohlo stát, že někdy postroj nebude moci mít.
Pamlsky potřebujete. Pár dní necháte jídlo, na které je zvyklé, pak najdete něco neutrálního, což nejsou třeba škvarky. Do plnící hračky můžou jít granule, rozmixované kuře, kráva, takový hřbet, skelet bez klíčních kostí mixnout na paštiku… piškot s holandským jogurtem…
Někdo granule zahodí hned, někdo po pár týdnech vymění jednu dávku granulí za masové jídlo… když budete dávat po troškách, nic se mu nestane.
A kdyby se jednou poto, no bóže, tak mu ten jogurt příště nedám.
LD atp. jsou jen odhadované a je to trochu jinak.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6429166/table/ijms-20-01222-t002/?report=objectonly
Byli to dva lidé, hrabali se v kontejnerech, aby sehnali něco, co mohou vyměnit za heroin a chlast. Odhad byl, že s látkou se mohlo setkat 130 lidí a že si to dcera Skripala mohla dovézt i s sebou, řešilo se cca 9 kontaminovaných míst. Teorie byla, že otráveni (on a dcera) byli u dveří, a proto za to může RF, protože bylo známo, že testovala použití na dveřních klikách. A mělo jít o tekutou formu.
Tajní v RF sou tak blbý, že hodili důkaz do popelnice. No tak to konec už. A pak to dali do parfému.
“K první zdokumentované toxicitě došlo v roce 2018, kdy byli Sergej Skripal a jeho dcera otráveni A-234 v Salisbury. Při vyšetřování této události byli otráveni i dva policisté. O měsíc později byla toxicita hlášena také v Amesbury, kde byli muž a jeho žena otráveni lahvičkou parfému ( Kloske a Witkiewicz, 2019 ).”
Fikovnice:Ehehé, sedlo. Na Vás!😄🤣
Pokud uznáváte a “žerete” názory Jozefa Banáše👌, nemáme se dál o čem bavit. Žijte si ve svém iluzorním světě, ať se Vám daří!👍
Jo a s Rapotačkou já mám dlouhodobý přátelský vztah, takže beru, že jsme si poskytly každá svůj pohled na lháře a manipulátory. Já neberu ten její, ona nebere ten můj. To je vsjo.
Ale dnes tu tedy agitka jede!!!👏
Nevím, kdo je Jozef Banáš.
Podívala jsem se na video, co poslala Rapotacka, a přišlo mi vtipné, vůbec nevím, o co jde s kým.
Vy jste mne svým komentářem chtěla urazit, nebo jak si mám vysvětlit výrazy jako “agitka”?
Mi neodpovídejte, já se tomu tady fakt směju a neberu to vážně. 🙂
Gregor uhodil hlavičku na hřebíček, to vážně nešlo pochopit? Cemper je prostě ovce, lhář a pokrytec, zmanipulovaný ČT, manipulátor.
Nutno říct, že jakmile Greg vleze do politiky, stane se tím samým.
Přemýšlejme… máme dost svého rozumu, abychom si informace ověřili sami? Z více zdrojů?
Nebo nám stačí název webu? Někdo si za 135 Kč zaregistruje takový vtíravý, úderný název, takže má pravdu?
Ehehehehehe, to sedlo 😀 😀
Poslete mi letak? Ja tam nic nevidim. Milbemax je odcervovak, to Dafi nepotrebuje, pochopila jsem, ze jde o klistata.
Na interakci je potreba se fakt zeptat odborniku.
Advocate není na tyhle potvory, jen na blechy a vnitřní potvory.
Advantix jo, ale zas ne na vnitřní potvory.
Mají účinnost asi 1 měsíc, 4 týdny, na další “dávku” čehokoli bych se ptala radši vet.
Jo ták, pardon.
Izrael je v podobném paktu jako NATO, to přece vidíte, kdo jsou spojenci. Má v NATO i zástupce.
Zatímco UA se pomáhá (ano, pomáhá, dostali Starlink, od Izraele taky neco takového, jenže ted s tím RF vypekla, no a plno vecí, to je fuk) proto, že tam maj Bidenovic decka obchody a na vyjasnení, kdo ho má vetsího, je to super umístení. Můžou se tam hádat do aleluja… ale kdyby nekdo vlít na nekoho z NATO (a Izrael se bere podobne)… No proste nemůžete jít sestřelovat rakety nad UA.
Přijde Vám, že Izrael pomohl a pomáhá UA málo? ;víte o nejakém státu, co jim nepomohl, krome kamarádů RF?
Dyt i Musk, co ho maj vsici ted plnou hubu a kamarádí prej s Putinem, jim dal to nejlepsí, co existuje.
Já bych to vyřesila. “Zadus se Donbasem, debulle.”
Celý je to taková černá díra.
Irán zásobuje Rusko velmi dobrými zbraněmi, jde to i z RF do Iránu.
V říjnu se dohodl s USA, že propustí pár jejich lidí za to, že uran a ropa, sankce.
2015 prý přestal s jaderným programem… hehe… tak určitě.
Slovo sankce se klidne může vyskrtnout ze slovníků.
Este počkáme, co Pákistán, at ta poslední válka stojí za to. No tusím, že kamarádí s RF.
Kdo kamarádí s námi? Chce to koupit ostrov a jít do pr…
Polila jsem si klávesnici. Potřetí za rok. Dva kocouři tu chodí, už i slépky, pes, nic, 2x druhá polovina to polila a ted já.
S tím, jak vytrvale ignorujete, že v jakémkoli konfliktu na UA vystupuje a spolupracuje policie, armáda a náckové, to začíná být trapné. Jako by se nedala otevřít Wiki.
“Humane Rights Watch, Freedom House, Amnesty International a Front Line Defenders otevřený dopis adresovaný ukrajinskému ministrovi vnitra Arsenu Avakovovi a generálnímu prokurátorovi Juriji Lucenkovi. Organizace odsoudily zločiny rostoucí z nenávisti na Ukrajině a beztrestnost”
A esi si myslíte, že to je nějaké pokřikování na ulici, ne, tam prostě ty lidi zapálili.
Zapálili. Národní družina, Azov. Ne jednou. Jdou proti čemukoli, co není bílé a zcela ukrajinské, dokonce proti feministkám, prostě hitlerovci, dobytci, kteří se dostali do ofic. armády i vlády.
Nevíte, co je UA. Ta zem byla v hajzlu dávno předtím, než tam ta svině vlítla naplno.
Ne.
kometa:Asi ano. Stávají se z nás kanicové nebo mečovky?
Mělo by to smysl. Když nemůžu rodit, tak aspoň oplodňovat.😉
No tak to skoro určitě není možné, protože většina lidí se 3 a 4 písmenky místo dvou je neplodná. A když budete pátrat po četnosti výskytu, to už se snad ani nedá mluvit o výjimce. Není mi jasné, proč tohle, až na pár výjimek, lid ignoruje.
https://naschov.cz/vysledky-kontroly-uzitkovosti-u-hrabave-drubeze/
Počítali teda 13 m.? Od 18. týdne do 518 dnů.
Už jsem si nalezla studijní mat., pak se vrátím! 🙂
Tu je zajímavé čtení. Jak za 20 let dokázali zvednout produkci a snížit věk.
A píšou, že budou prodávat kuřátka, takže se zachránili? Hustý.
Kdyby týden, tak je to 365 minus 52 přestávek. Nebo třeba 65 přestávek. Ale furt jsem na čísle 300. 🙂Ale už asi končí, cca měsíc se objevují u starých taková hrbolatá vajca, občas, ale jsou. Já jim říkala - je zima, kašlete na to - jako jo, týden nesla půlka… pak zas v mraze pár dní půlka, ale jinak mě moc neposlouchaj. Uvidíme, esi ty mladé budou mít víc rozumu.
Kdy to má být, to přepeřování? Jsou to letošní kuřice, tak letos, nebo příští rok?
Furt nevidim. 300 - 350 vajec vyrobí slépka, přestože si mezi sériemi dovolenkuje.
Máte prostě kratší rok než mé slépky, no.
Neříkám, že tohle se děje běžně, mám první slépky, mám porovnání jen mezi 2 druhy hybridů, takže jo, nevim o slépkách nic, ale Vy píšete nepravdy.
Pá.
Esi má rok 365 (letos prej víc) dní a slépka má pauzu 6 týdnů, což je 42 dní, tak může vyrobit 323 vajec.
300 - 350 vajec označujete za blábol, ale podle mých slépek spadá číslovka 323 do rozsahu 300 - 350.
Aha?
Já bych něco měla… slépky přijely v listopadu 22 jako již roční a pelichání a výpadek v dodávkách vajec furt nikde, co mám dělat?