Aktuálně: 3 383 inzerátů217 782 diskuzních příspěvků18 337 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 10.06.2024, 10:20:39 xxx.xxx.124.84
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 10.06.2024, 10:16:32

Jako že stopy nemoci? Játrama jsem se jednu dobu, dyž sem byla eště chudší než teď, živila. V českých obchodech jsou mražená furt, v PL je nevidím. Takže tam jsou hnusná, proto nejsou v obchodech? Žaludky vídám výjimečně, v ČR pořád.

megi-the-pes
megi-the-pes 10.06.2024, 10:17:00 xxx.xxx.124.84
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 10.06.2024, 09:44:25

Nee, třeba DUHA, kterou ale zaštiťuje stát; EU, to jsou opravdu vstudovaní přírodopisci, ekologové; živ. prostředí, patří do toho KRNAP atp., to je taky systematická zoologie atp. 
Jde o to, že stát má úředníky a ne lidi na to, aby monitorovali a zkoumali vlky, rysy, medvědy,… ale nebojte, až zas Lejnový něco sežere poníka, budou to dělat myslivci zadarmo. Jako že my všici chodíme do práce zadarmo. 

megi-the-pes
megi-the-pes 10.06.2024, 09:37:48 xxx.xxx.124.84
N:

Tak třeba vyloženě nehrajou tanky,ale zíraj na vlky.😀 Velmi hodnontná to činnost.😀 To zvládnou myslivci a ještě zdarma.

Myslivec je člen soukromého a zájmového spolku, přijde ti, že tak důležitou práci jako monitoring chráněných zvířat a krajiny má dělat kroužek mladých křížovkářů?
A všici pojďme dělat k pásu, výplaty spočítá nevrend, že. 

megi-the-pes
megi-the-pes 10.06.2024, 09:30:41 xxx.xxx.124.84
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 10.06.2024, 09:27:12

No to né, tak, jak jste to napsala Vy, to zní sprostě, hulvátsky, a to nebyl můj záměr. ;-)

megi-the-pes
megi-the-pes 10.06.2024, 09:29:40 xxx.xxx.124.84
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 10.06.2024, 06:30:20

Se nepoto.
Proč se v jiných tématech podepisuješ a v politice a tady ne?
Tohleto drobení kuřat a plýtvání nemám ráda. Nekupuji řízky, samotná křídla atp., k tomu dostane člověk polystyren …
Poláci prodávají kuřata s krkem. Ale sáček s vnitřnostmi tam taky není. Ale nevidím je běžně ani v krámě, málo. A ryby bez hlavy. Podle mě to šrotujou do krmení pro psy.
Mě napadlo, esi náhodou ty vnitřnosti v sáčku uvnitř kuříka nezakázala EU, je jim to podobné. Ale asi vyhrál kšeft. Uděláme ze spotřebitele debulla. 

Nekrmilo se kuříky? Tak to je blbý, Megi kromě kuříků jí už jenom šrot pro slépky. 😀

megi-the-pes
megi-the-pes 09.06.2024, 20:50:42 xxx.xxx.124.84

Protože je tam plno vajec. 🙂 Divné. 
Ale nevšimla, šla jsem si to přečíst. Zajímavé. I když… nevzpomínám si, že bych jako děcko jedla kuřecí řízek nebo “čínu” atp. 

Všimla jsem si jenom dibule. 🙂

Mimochodem slépky šly spát na stromy, su zvědavá, jak je sundám.

megi-the-pes
megi-the-pes 08.06.2024, 14:26:40 xxx.xxx.124.84

Jsem neschopný majitel psa. 
Šli jsme kolem ohradníku, Megi obešla sloupek, karabina se zahákla do lanka ohradníku a šup, řvací pes. Sáhla jsem na karabinu, dostala jsem taky, hodně a hodněkrát (ne, nerozsvítilo se mi), tak jsem chytila postroj a vyvlekla ji z něj. Trochu mě teď nenávidí. Doma říkala, že jí mám okamžitě dát šlehačku a peřinku. 
Chtěla jsem se vymluvit na druhou polovinu, že prý ohradník není pod proudem, no ale proč já tomu věřila, stačilo nepustit k tomu psa, měla jsem ho na vodítku. Debull, no. 
Jdu koupit vodítko s jinou karabinou. Ne, tohle jsem tam nenechala navlečené na ohradníku i s postrojem, ale chtěla jsem, jenže mě pak napadlo říct druhé polovině - hele, prej to není pod proudem, můžeš sundat to vodítko, dík…

megi-the-pes
megi-the-pes 08.06.2024, 14:15:15 xxx.xxx.124.84

Už trénují 😀 😀 Letištní úseky dálnic existují a jsou občas testovány od 70. let. Teď se cvičí na A1 v Rakousku, u nás jsou taková letiště dvě. 

Macron a spol. o zapojení se mele minimálně rok, nikdo svéprávný nepochybuje, že si dělají, co chcou. 

Jo a bacha, včera jsem v Polsku viděla mraky vojáků, migranti útočí, všecky nás pobijou klackama a sežerou nám psy.

A nevrende, jsou to námořní míle?

Moc ho nečílte, nebo se zas začne vzteklit a hrozně nám vynadá a pozuráží všecko a seberou mu wifi.

megi-the-pes
megi-the-pes 08.06.2024, 09:53:54 xxx.xxx.124.84

V Evropě je několik výrobců, co dělá směsi bez GMO, co mě zajímají, takže doma to dělat proč, když oni mi to i dovezou. 
Slépkám dávám maso pro psy, zeleninu, vločky, rýži, ryby, pšenici, v zimě kukuřici…
nepřijde mi, že bych v tom utápěla mraky peněz… ale 
s výrobou doma máte jeden dva velké problémy - nemáte stroj na výrobu, nemáte sušárnu, kde máte antioxidanty; za chvíli vám to žlukne, zplesniví,… 
Maso pro psy mám za 23 Kč/kg, výrobec to má tak za půlku, si myslím, spíše i třetinu.
On mi prodává směs za 13 Kč, moje teda asi nepůjde pod 3x tolik. A ještě ji po týdnu vyhodím, nebo si zabiju slepice.

megi-the-pes
megi-the-pes 08.06.2024, 09:46:53 xxx.xxx.124.84
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 08.06.2024, 09:26:03

My vždy odkýveme vše, uděláme vše, co EK vyzvrací. Takže sem úpě v klidu. 🙂

megi-the-pes
megi-the-pes 08.06.2024, 08:44:13 xxx.xxx.124.84
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 08.06.2024, 07:33:14

To byla divadelní hra, ne. Esi myslíme stejného. On hlavně figuruje v Pandora papers, jenže zas - koho si jako měli vybrat.

Ať jde do EP kdokoli, pro nás se tím nic nezmění, je to úpě fuk. 

megi-the-pes
megi-the-pes 08.06.2024, 07:18:45 xxx.xxx.124.84

Ten pán, že by propagoval pití sava, osobně jsem ho neslyšela, to je pravda.
Firmu založil on, 6 let to jelo, prodávali i léčbu covidu… a pak se změnil majitel. Na sestru. To jsou fakta, rejstřík.
Říká, že chtěl ségře pomoct s podnikáním, že tabletky byly vitaminy… ne, nebyly, musel zasáhnout stát, bylo to nebezpečné. A ty přístroje, omg. 
Takových blbostí se tady jede víc, není to jen on.

Je horší klasický český podvodníček, 
nebo velký český podvodníček typu ODSzáložna (to je pavouček do nadřazené “ods” celé Evropy), Bobešmegakradujinaktonemacenu, Bendanechodiljsemdoškolyalemamtitulapakzasne, …
No tak Turkovi to “nemám s tím nic společného” věřím úplně stejně jako finančně negramotnému premiérovi.
Ale co s tím? 

Voliči budou muset tohle zahodit a jít za vírou… za názorem.
Jinak nemáme koho volit.

Co mě překvapilo - u nás jsou volby dřív než v jiných zemích. Výsledky se zveřejní naráz? Je to zvláštní. 

Mě ale zajímají jiné volby… nějak to neutíká. A vlastně… co se bude dít, přes noc se vše změní? 
Hehehe.

megi-the-pes
megi-the-pes 04.06.2024, 10:57:10 xxx.xxx.124.92

28 stop vysoká socha černého labradora instalována na  Orange County Museum of Art
v Newport Beach v Kalifornii. (FB)

Obrázek
megi-the-pes
megi-the-pes 03.06.2024, 13:18:45 xxx.xxx.124.92

“já dvě a půl planety” 😀 to mi stačilo, odkaz jsem neotevřela