Furt nevím, co to je v tom Polsku s kuřaty. Supermarket - levná kuřata, vedle dražší s cedulkou “chov bez atb”. A proč jsou křídla a stehna za směšné ceny (třeba 25 30 Kč), u nás je to naopak. Škoda, že to nemám kam dát, krmila bych tím psa, kočky.
Tak krmím vepřovým a krůtou, to je tam do 70… A to i jím a nerozumím výrobě, ale zdá se mi, že je to maso měkčí a na pánvi neprská. Odleželé?
Nevím, čím ta prasata krmí. V tom bude taky zakopaný pes. Doufám, že pes tam není.
Jako je to divný celý. Od 2022 měla být hromadná ATB u hos. zvířat zakázána.
A oni jako přiznávají, že někde něco sypou a někde ne?
Zákaz je od 1981.
A co součástky, ze kterých se vyrábí krmivo? Voda?
Kuřatům nic dávat nemusí (a to šlo původně hlavně o hovězí a vepře, ale o tom nikdo nemluví, furt jenom že kuřata, tak je nejezte, no), i tak toho do sebe naperem tolik…
Mně přijde divné řešit to na Ukrajině. Proč prostě neposlat pár tajných služeb někde přes Aljašku a neposbírat generály, politiky, Putíka?
RF s Čínou mají nevyčerpatelné zásoby.
Furt jenom pošlete zbraně. A co jako? Co dál?
Na jak dlouho to eště vidíte, podporovatelé USA?
Rok, dva, TŘICET?
Mohli byste mi vysvětlit, hodně jednoduše, protože jsem blbá, na co je mi území, kde jsou povětšinou Rusové?
A kde se už 10 let válčí.
Jo, teď tam dorazily i tanky, ale jinak se tam masakrují i do vlastních 10 roků,
proč se masakrují 10 roků? Proč to někdo nezatrh v té době?
Proč je tohle mezi lidmi? Jak dlouho obvykle řešíme nějakou válku?
Všecku tu rozhádanost, nenávist, pochyby, beznaděj… od začátku zasévá mezi lid tahle koala, co se po.rala.
Lidé jen trapně opakují, co slyšeli v televizi, co si přečetli. Sláva Ukrajině!
Ahoj Bandero, seš frajer.
Rusové maj lepru a patří pověsit do pytle na budovu ministerstva.
Jsme ve válce!
Ruský plyn je špatný!
Přelepená etiketa.
Panama papers, Pandora papers, jsme vláda odborníků, pryč s Babiš pampers,
kde jsou ostatní z těch seznamů, otázka jednodušší je, kdo tam není.
Jenom Rusové si dovolí v této super moderní době napadnout jinou zemi.
Ostatní to dělají skrz spojence. Nebo těch 20 let v Afgh. bylo jako co, cvičení. 🙂
Poslední 4 roky jsou jedna velká zk.rvená manipulace.
A volby, esi budou, nic nezmění.
Je potřeba se s tím smířit a žít něco jiného.
»
Odpověď na příspěvek uživatele
orionka-2 z 31.05.2024, 13:38:15
Ona to dnes ale umí každá druhá mini kamera - zaznamená pohyb, začne nahrávat atp., aplikace, cloud, karta, oboustranná komunikace, mikrofon, reproduktor, točí se o 360…
pravda, ta nejlevnější Xiaomi za 700 není IP65 (mraky jiných modelů jo), to ale ta z aliexpress taky ne, dali ji pod plastovou střechu do plastového krmítka…
Nastavení je asi tak tři kliknutí - to právě vše dělá sama ta apka…
Přemýšlím, že bych dala kamerky slépkám. Ale kam, aby se mi neoběsily. Ty slépky.
Je kocour eště kotě, když je mu rok?
Vlk v kleci na tři hodiny = okamžitě utíkáme zabavit.
Psi, kočky, koně, děti umírající ve sklepě = nemůžeme nic dělat.
Voni tam v práci topěj koksem, a vyhodili toho, kdo to prozradil.
Tak se to dělá!
😀
»
Sarah01 z 27.05.2024, 17:48:11
Je to ochrnutí po infekci a je akutní… Jako laik z toho chápu, že to těžko pes zdědil.
Našla jsem toto - zmiňují se o testu, o potvrzení tím, že vyloučí otravu atp. …a 100% příčina známa není. Jsou tam další odkazy a zkušenosti.
Jak bych jako zdědila infekci?
https://www.tierisch-anders.ch/totale-laehmung---polyradikulitis-1.html
Buďte v klidu. Nemáte s tím nic společného.
Zajímavé je, že se o tom píše jako “Polyradikulitis vom Typ Guillain-Barré-Syndrom”.
To je taky po covidu…
Teď se to v nějakém tématu… o tom b-komplexu atp. psalo, ale kde, nevím.
Nevidím důvod, proč chovnost zase nezrušit, když nulová agrese k člověku je skoro základ toho standardu. Prostě se nebudou zapisovat potomci.
Kdybych si koupila pitbulla, cožto by bylo cca mraky peněz, a dostala tohle; zjistila bych, že předci jsou vadní, no tak prostě vadného psa nechci… takový pes je nevypočitatelný vraždící stroj.
Nulová agrese k člověku je v jeho DNA, když dostanu něco jiného, nedostala jsem pitbulla, ale debulla.
Takoví se musí střílet.
No kdo vám to řek? S tím se chodí k veterináři. Stává se to, u dětí častěji. Příhoda jednou štěkanátko nezabije, stává se, kdo ví, co kde sežralo, ale za dva dny může být placaté.
Mohl by admin příspěvky o ER přesunout do toho tématu, kde se bavíte o mez. zkouškovém něčem? Aby to tu neplevilo, a hlavně mě zajímá, co k takovému povelu může říct ph.
Dík
»
Sardullah z 26.05.2024, 14:08:49
To mě taky zarazilo, že vlastně registrují potomky psů, u kterých bylo prokázané zabití člověka. Napadení. Ta organizace by prostě neměla vystavovat papíry potomkům. Nejsou to chovní psi, nazdar.
»
keriton z 26.05.2024, 14:02:43
Mám za to, že ER = přebíjím to, co je před psem. Zaplavím ho neobvyklou, nejlepší odměnou, což se u ostatních povelů neděje. Každý ten ER učí jinak, Šusta o tom i mluví - jde to i operantním p. Ale klasickým p. je to lepší. Je tam superklikr, superodměna. A kvůli tomu superklikru by se neměl pes přivolávat, ale zastavovat. Protože by pak mohl vybíhat jen tak, aby dostal tu superodměnu.
Pokud je to jinak, tak tomu opravdu nerozumím, no taky dobré vědět. 🙂
»
keriton z 26.05.2024, 13:22:20
Není to kravina, to jsem neřekla, je to založené na fyzickém zastavení, proto to pes bere vážně - stejně jako to dítě.
Já toho psa donutím zastavit. Beru mu něco, co chce; dávám mu něco nepříjemného.
Je to negativní a pozitivní trest.
Stejné jako s děckem. Necukám děcku za ruku, když chci, aby zastavilo na konci chodníku. Je to postupný a mírný tlak na vodítko. A jakmile dítě přestane tahat, tlak uvolním a jde se dál.
Ten tlak zaznamenaly svaly. A stalo se hrozně nenápadně. Jako by to pes chtěl udělat sám… podvědomě.
Podobně se štěně učí sedni, zatlačí se na zadek… ale povel stůj funguje ještě lépe, tvoří se reflex ještě lépe, protože je to krátký cvik, pes nemá čas přemýšlet.
Povel stůj není přivolání, je to stůj. Pes zůstane stát čelem ke srnám nebo cizímu psu, tím svého psa nevystavuji nebezpečí, on se cítí ok, zatímco při přivolání by se musel od nebezpečí nebo hodně chtěného odvracet a je to milion kilometrů pohybů - uši, hlava, spousta noh a utíkat ke mně. To v takové situaci neudělá. Ale zastaví.
Svaly, nikoli mozek, stůj, nikoli přivolání.
A plácáte psa, když neposlechne? Když pes ještě neumí, proč bych ho fackovala, když nesplní. Jak u děcka vím, že už umí spolehlivě?
To jsem myslela, Doron, ten rozdíl, jak píše balu oprávněnost plácnutí. Psa dám na vodítko tam, kde vím, že nám to ještě nefunguje. Dítě nechám selhat a pak mu dám lepáka.
Ale ono je to o tom chovateli. Některý tak “učí” i psy. Škube mu vodítkem a řve 300 povelů, které pes ještě neumí…
Dnes přišla slépka do obýváku a Megi šla lovit. Zabral povel, hodně zařvaný, tak nevím, esi dnes vůbec mám vylézat z baráku. Myslela jsem, že jsme si to už vysvětlily a taky že mě po deseti letech nemůže už nic překvapit. Ale je fakt, že na nudný psy já nejsem, tak vlastně… dík, Megi, jsi nejlepší.