Protože je tam plno vajec. 🙂 Divné.
Ale nevšimla, šla jsem si to přečíst. Zajímavé. I když… nevzpomínám si, že bych jako děcko jedla kuřecí řízek nebo “čínu” atp.
Všimla jsem si jenom dibule. 🙂
Mimochodem slépky šly spát na stromy, su zvědavá, jak je sundám.
Jsem neschopný majitel psa.
Šli jsme kolem ohradníku, Megi obešla sloupek, karabina se zahákla do lanka ohradníku a šup, řvací pes. Sáhla jsem na karabinu, dostala jsem taky, hodně a hodněkrát (ne, nerozsvítilo se mi), tak jsem chytila postroj a vyvlekla ji z něj. Trochu mě teď nenávidí. Doma říkala, že jí mám okamžitě dát šlehačku a peřinku.
Chtěla jsem se vymluvit na druhou polovinu, že prý ohradník není pod proudem, no ale proč já tomu věřila, stačilo nepustit k tomu psa, měla jsem ho na vodítku. Debull, no.
Jdu koupit vodítko s jinou karabinou. Ne, tohle jsem tam nenechala navlečené na ohradníku i s postrojem, ale chtěla jsem, jenže mě pak napadlo říct druhé polovině - hele, prej to není pod proudem, můžeš sundat to vodítko, dík…
Už trénují 😀 😀 Letištní úseky dálnic existují a jsou občas testovány od 70. let. Teď se cvičí na A1 v Rakousku, u nás jsou taková letiště dvě.
Macron a spol. o zapojení se mele minimálně rok, nikdo svéprávný nepochybuje, že si dělají, co chcou.
Jo a bacha, včera jsem v Polsku viděla mraky vojáků, migranti útočí, všecky nás pobijou klackama a sežerou nám psy.
A nevrende, jsou to námořní míle?
Moc ho nečílte, nebo se zas začne vzteklit a hrozně nám vynadá a pozuráží všecko a seberou mu wifi.
Možná mají veteráni emerické army výjimku.
V Evropě je několik výrobců, co dělá směsi bez GMO, co mě zajímají, takže doma to dělat proč, když oni mi to i dovezou.
Slépkám dávám maso pro psy, zeleninu, vločky, rýži, ryby, pšenici, v zimě kukuřici…
nepřijde mi, že bych v tom utápěla mraky peněz… ale
s výrobou doma máte jeden dva velké problémy - nemáte stroj na výrobu, nemáte sušárnu, kde máte antioxidanty; za chvíli vám to žlukne, zplesniví,…
Maso pro psy mám za 23 Kč/kg, výrobec to má tak za půlku, si myslím, spíše i třetinu.
On mi prodává směs za 13 Kč, moje teda asi nepůjde pod 3x tolik. A ještě ji po týdnu vyhodím, nebo si zabiju slepice.
»
Odpověď na příspěvek uživatele
Anonymní z 08.06.2024, 09:26:03
My vždy odkýveme vše, uděláme vše, co EK vyzvrací. Takže sem úpě v klidu. 🙂
»
Orionka z 08.06.2024, 07:33:14
To byla divadelní hra, ne. Esi myslíme stejného. On hlavně figuruje v Pandora papers, jenže zas - koho si jako měli vybrat.
Ať jde do EP kdokoli, pro nás se tím nic nezmění, je to úpě fuk.
Ten pán, že by propagoval pití sava, osobně jsem ho neslyšela, to je pravda.
Firmu založil on, 6 let to jelo, prodávali i léčbu covidu… a pak se změnil majitel. Na sestru. To jsou fakta, rejstřík.
Říká, že chtěl ségře pomoct s podnikáním, že tabletky byly vitaminy… ne, nebyly, musel zasáhnout stát, bylo to nebezpečné. A ty přístroje, omg.
Takových blbostí se tady jede víc, není to jen on.
Je horší klasický český podvodníček,
nebo velký český podvodníček typu ODSzáložna (to je pavouček do nadřazené “ods” celé Evropy), Bobešmegakradujinaktonemacenu, Bendanechodiljsemdoškolyalemamtitulapakzasne, …
No tak Turkovi to “nemám s tím nic společného” věřím úplně stejně jako finančně negramotnému premiérovi.
Ale co s tím?
Voliči budou muset tohle zahodit a jít za vírou… za názorem.
Jinak nemáme koho volit.
Co mě překvapilo - u nás jsou volby dřív než v jiných zemích. Výsledky se zveřejní naráz? Je to zvláštní.
Mě ale zajímají jiné volby… nějak to neutíká. A vlastně… co se bude dít, přes noc se vše změní?
Hehehe.
28 stop vysoká socha černého labradora instalována na Orange County Museum of Art
v Newport Beach v Kalifornii. (FB)
“já dvě a půl planety” 😀 to mi stačilo, odkaz jsem neotevřela
»
Fikovnice z 03.06.2024, 12:01:09
Si pamatuju jméno, prostě MMS, plazmový generátor, podvodník
a ani mě za to nemůžou zavřít, protože úřad státní zdravotnický nebo co to je za kravinu před tím vším vydal několik varování.
Ono je fuk, koho tam zvolíte, normální lidi totiž do politiky nelezou.
Jo, mi připomnělo… byl tu pán, taky neví, jak nainstalit program, homeopatie. 16 tisíc v akci. Dobrý… a hrozně si o tom chtěl povídat, tak jsem ho hned v začátku utla, že vím, že většina toho je podvod, kromě bylinek, což zas ale není homeopatie, super byznys plán, tak si asi moc nepokecáme… ale on mi to musí říct…
Byl nemocný chlapeček, autismus, nějaký hrozný. Zjistili prý, že se to dá vyléčit homeopatií… jenom sehnat dinosauří vejce.
Sehnali dinosauří vejce (já se hodně přemáhala, abych se nezačla smát, byla jsem i dost zmatená, esi jako to je nějaký vtip, že pán nakonec řekne, že ne, nejde vše vyléčit…), udělali nějaké to kouzelné ředění a zaklínání… a kluka vyléčili.
Myslel to vážně.
A pak přišel pán, že taky něco, že má kontakt od tamtoho… a pravil, že k tamtomu pánovi jezdí lidé z široka daleka hluboka a on fakt léčí.
A toho Turka myslíte toho, co radil lidem pít Savo kvůli parazitům, AIDS, rakovině? A ten, co prodává Zappery, nesmyslné přístroje, co vás zbaví všech nemocí?
Dyť je to sekta. Byl tu jeden pán, co si ten přístoj koupil (15 tisíc) a nevěděl si rady s programem… takovou sra.ku jsem teda dlouho neviděla, opravdová sekta, popírá to veškeré fyzikální zákony a vymýšlí nové.
Turek je podvodník.
Sorry.
»
Fikovnice z 03.06.2024, 10:43:42
Mně ta paní nepřijde k smíchu. Někteří lidé mají prostě nula pokory, obří ego, někteří jsou možná normální, ale hrají roli. Nemůžeme být všici dokonalí.
Jak si všici všímají, co kde trolí po twytru, v debatách, to je snad každou minutu…
a co se děje za tím? Kde jsou nějaké zprávy od naší nejlepší vlády? Oni nepracují?
Napadlo vás někdy, že kandidáti jsou pečlivě vybíráni a hrajou nějakou roli?
Jeden furt někde kecá a o druhém neslyšíte.
Je to jenom hra, zbytečné je řešit, a ano, tyto volby jsou k ničemu.
My žádný hlas v EU nemáme ani když jí předsedáme.
Jsme jen dodavatelé levných energií a příjemci neskutečně hnusného a drahého jídla.
Tečka.
Nerudová je teď za STAN.
Aha. Proč. Kde je Farský? Zase při neschopence běhá po náměstí, beztak.
»
kometa z 02.06.2024, 15:42:24
Určitě ne. Odhlasovali to 2018, platnost dlouho po tom.
Do 2006 se ATB používala jako stimulátory růstu atp.
Ale tady šlo o hromadné léčení; preventivní podávání, to skončilo opravdu nedávno.
Nejde o to, že by soud řekl, aby vrátila peníze, v tomto případě to rozhodně neřekne. Hehe a ona tohle píše třeba ta chovatelka, hurá, nebudu nic vracet…
Chovatelka by měla cca doložit, že pes byl ok. Před prodejem kontrolovaný veterinářem, tam by na faktuře bylo číslo čipu… (protože vydáním nemocného zvířete by porušila zákon)…
Důkazní břemeno je na ní, ale tohle stačí.
Samozřejmě kdyby byla smlouva, v ní ten čip…
A kdy že už bude konečně zakázané koupit psa bez čipu a ten registr máme kde…
OT: mě to tady vůbec nebavilo, furt si říkám, něco tady chybí… a ona tu nebyla hmn_ 🙂