Aktuálně: 3 733 inzerátů210 934 diskuzních příspěvků18 261 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 22.06.2024, 15:29:38 xxx.xxx.124.124
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 22.06.2024, 14:01:02

…, ještě že…
nebo spřežka …, ještěže…
Sice se UJC jednou zmínil o verzi, jako píšete Vy, ale jenom proto, že prostě lidi neuměj psát, tak aby se nerozbrečeli.

megi-the-pes
megi-the-pes 21.06.2024, 17:16:25 xxx.xxx.124.0

Fakt slepice neumí plavat? Zkusím. Až bude teplo. Mají krátké tělo, takže těžiště na houby, ale jedna stará hnědá furt stojí ve vaničce, kde maj vodu k pití, dřív tam bydlela želva, třeba to cejtí…
edit.: tak tady říkaj, že jo, sice je to jak bójka, ale už jdu vymýšlet, jaký bazének jim dám 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=j8-jZqVzz5Q

megi-the-pes
megi-the-pes 21.06.2024, 15:39:33 xxx.xxx.124.0

Jsem chtěla říct, že jsem měla to “štěstí”, že jsem viděla na netu tu pátračku a zprávu o nástražném systému, což oboje hrozně rychle z netu zmizelo, takže to asi spousta lidí neviděla, proto jsem si myslela, co jsem si myslela. Myslet je stejně ale to…

megi-the-pes
megi-the-pes 21.06.2024, 15:34:58 xxx.xxx.124.0

Nechtěla jsem mít pravdu... 
Žila jsem v dojmu, že jsou takoví sehraní, jsme chránění a tak. Jenže se to najednou sesypalo. Vše, co jsem tenkrát kolem oběda viděla na seznamu, se teď potvrdilo. Celé to je fakt o tom nepředávání si informací. Ta hlídka, co to teď na ni svalí samozřejmě, rozhodně nemohla vědět, že hledá pravděpodobného vraha, což ostatní věděli, ti policisté by přece neodešli z budovy bez prohledání, kdo ví, esi to vůbec věděla pražská policie, to zas by neposlali k tak hodně nebezpečné věci jen dva lidi.
Policisté nic nezpackali, celé to je o tom, že vždy, jak se stane neštěstí,
všici jsou otřeseni (i to vedení a vláda) a slibují a řeční a vymýšlí, co udělají lepší,
ale za chvíli to vyšumí. A že oni vyšumí rychle. Všici jsou stejní, je fuk, kdo zrovna rozhoduje. Akorát Rakušan to teda teď dobře pohnojil, zapírat svoje vlastní slova, chudáci pozůstalí. 
Takže to chce radikální změny. Ale jak moc? Abychom zas neměli policejní stát, jak se říká.

S policií jsem měla trable jednou - tohle není na trestní oznámení, to je občanskoprávní spor (od té doby na to jdu jinak), to byly zničené gumy u auta a různé takové věci kolem baráku. Jednou chtěli legitimovat moje 12leté dítě a že kde má občanku a proč sedí na lavičce (čekají na kroužek; sbor) a divné kecy, že určitě bere drogy. No a to je jediné, co zrovna moje dítě nedělá…
Ale když se něco v okolí, tak já to povím jedné paní policejní a ona má ráda Megi a domluví jim. Pomohli mi třeba k navrácení psa, i dojeli 2x za jednu noc kvůli hluku. 
Je potřeba znát svoje práva, ale není třeba být hrubý, drzý, říkat policajti sou xxx…

Policajti nic nezvrzali. Dělali to, co se jim řeklo. 

V dnešní době, samé chytré technologie, je to k neuvěření.
Snad se to už nestane. 
A ne, nevím jak na to.

megi-the-pes
megi-the-pes 21.06.2024, 14:18:53 xxx.xxx.124.0

Mě rozesmál komentář policejního generála (tyvole, co to je za funkci?)
- drogy a chlast patří do práce, chlastejte a berte drogy.

(A staňte se politikem, budete na ten koníček mít dost prachů. A rozesmutněla mě slabá koruna.)

megi-the-pes
megi-the-pes 21.06.2024, 12:49:18 xxx.xxx.124.0

Švýcaři mají vlky asi nějak označené, neb v těch výročních publikacích mají přehled se jmény, potomky atd.

Německo - to je rok 2016. Kolem 2018 se situace u nás i v okolních státech dost změnila. 

Mě zajímalo, kolik uloví divočáků, cca jsem si to tak myslela.

Obrázek
megi-the-pes
megi-the-pes 21.06.2024, 10:45:19 xxx.xxx.124.0
»
Odpověď na příspěvek uživatele L.S. z 21.06.2024, 09:50:21

Obrazně řečeno, mlátit zvíře samozřejmě nebudu, ale dát psovi košík nebo lehčí uklidňovák snad není problém, pokud je to hodně bolestivé nebo se nenechá. 
Přiznám se, že koníky neumím, vůbec, netuším, co říkají, ale pes, může to být po mém, nebo uřežeme nohu. To samé kočka, díru skoro skrz tlapku jsme taky vyřešili, chytím za krkem, píchnu, vymáchám, sorry, tohle, nebo umřeš. A to se mi dělalo trochu černo…
Kdo umí koníky, velryby a tak, smekám, vážně, na to řešení neznám, ani ň. 
Zoufalá situace si…

Obrázek
megi-the-pes
megi-the-pes 21.06.2024, 09:40:56 xxx.xxx.124.0

Váže se přes záda i přes hrudník vpředu, stejně jako děláte závěs na zlomenou ruku, připnutí k obojku případně, Kruuse a Schein prodávají už hotové, už to tu bylo zmíněno.
Na převaz přispat, když to nedá, no bóže, už toho má dost, no, procházka s obvazem, dohled a klec. Límec dám nafukovací silný, co je pro lidi jako že polštářek do letadla, přes to hlavu neohne. 
Nebudu se ho ptát, takhle to prostě nejde. 

megi-the-pes
megi-the-pes 20.06.2024, 15:27:16 xxx.xxx.124.0
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 20.06.2024, 11:32:56

Tak já čtu rychlostí 689 km/h tři kilometry příspěvek, ať už konečně vidím ty psy s těmi novými vodítky… 😀 😀 

megi-the-pes
megi-the-pes 20.06.2024, 12:56:59 xxx.xxx.124.0
»
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 20.06.2024, 12:21:24

Já je nechci vracet, já je nechci z té přírody brát.

megi-the-pes
megi-the-pes 20.06.2024, 11:50:46 xxx.xxx.124.0

“Dost často jejich prostředí je buď ničeno člověkem (například kácení pralesů,…)”

pak nepotřebujete zoo ;-)