Stejně akorát vyhoděj toho, kdo se prokec, a tu hlídku, která jenom plnila rozkaz,
a dál se nebude dít vůbec NIC.
Kdokoli si to může zopakovat, fíci nemaj šanci, postřílí sto tisíc lidí, Ropušan vystoupí před reflektory a pochválí se (stejně jako tamten ministr, jak se fíci schovali venku u té hospody nebo co bylo, a stejně jako budoucí ministr a premiéři jim dál budou dávat pusinky), nezmění se vůbec nic,
oni nepochopili, že aby se to neopakovalo, musí přiznat, že to neumí, a říct, že pracují na tom, aby to uměli.
Lhali jste, to bylo všem jasné už toho odpoledne tehdy, my vám to odpustíme, ale něco už dělejte!
No nebudou.
Jsme v Kriplákově.
Anebo… dementi si prostě můžou příště zapnout Teams.
Hrozně mě vytáčej ty nadlidi, co říkaj - po bitvě… Kašlu na vás, blbečci, úplně stačí, aby přišlo děcko z první třídy a naučilo vedení fíků používat konferenční hovor. Esi máte IQ -5, tak jo, říkejte dál, že po bitvě, jste sráči.
Jo a existuje na to prý test, z plné krve. Dávkování mělo být malý/střední/velký pes: 500, 1000, 2000 mg /den.
Hledat teda můžete granule, kde aspoň nějaký taurin přidali. Je to tam napsané.
Ale taurin opravdu není jediný problém průmyslově vyráběné stravy.
To budou i vitaminy (některých je nebezpečně moc, jiných málo) a tak.
Jen ten nárůst DCM případů někoho praštil do očí, proto s tím přišli.
»
Odpověď na příspěvek uživatele
Fiona.Praha z 27.06.2024, 16:20:28
Koukněte sem, já tomu stejně furt nerozumím. 😀 http://www.doggenetics.co.uk/index.htm
Psi se množí několikrát ročně, zas tolik práce to troubům nedalo. 🙂
»
Martin z 27.06.2024, 15:38:33
Taurin se dá dodat v prášku, pro malého psa je denní potřeba cca 500 mg, pro ostatní 1000 mg… na tomhle se ale pořád pracuje, výsledky budeme znát za 20 generací psů, si myslím.
Čím větší pes, tím pomaleji si taurin vyrobí, menší dobu mu vydrží…
Na obale je dávkování napsané.
Ale připadá mi to hrozné, sypat psovi z lahviček.
Pokud má pes dostatek methioninu, B6, zinku (a eště něco, zapomněla), nebo místo methioninu cystein (vejce např.), tak si taurin vytvoří. Proto možná N & D ten umělý methionin přidali.
Obecně granule jsou taková chudší strava (nejblbší jsou jehněčí granule s luštěninami), udržovací, pes z toho nemusí dostat tolik, kolik potřebuje. (Kilogramy jeho váhy neznamenají zdraví).
Takže je to buď dosypávání prášků,
nebo kombinovaná strava (ráno masová; živočišná část, večer granule atp.), aby pes dostal i ty součástky, které buď v granulích nejsou vůbec, nebo málo.
Mohou to být ta vejce, maso, mořské potvory, ryby,… Ale prostě
hlavně upozorňuju, že
není možné psa dokrmovat pouze čistým masem/vejci - pak je moc fosforu a pes bude mít křivé nohy a horší věci. Nejlépe je přihazovat kompletní kořist. Svalovina, tuk, kost.
Někdy kupuji novinky od Alpha spirit - Primal spirit a Pan Masko, mají 1000 mg taurinu. Ale na kilogram krmiva. Tzn. kdyby můj pes (27 kg) jedl pouze granule, dostane za den 300 mg taurinu. Což je málo.
A taky by mi z takové jednotvárné, uniformní stravy bylo smutno.
Takže papáme všecko.
Papat všecko = vyvážená strava. 🙂
U té nemoci se mluví o potřebě taurinu, dodávat do krmiv.
Ani jedny granule, co jste poslal, ho nemají.
N & D se sice snaží víc, přidali chondroblabla a dl-methionin (prostě síra)…
Hlavně řešte, aby krmivo vyhovovalo.
Taurin je v mase. Pokud přidávám maso ke granulím; ke kompletnímu krmivu, dávám kostnaté věci - hřbety kuřecí atp.; maso, kosti, chrupavky, tuk.
»
JanaJanaJanaJana z 27.06.2024, 12:59:15
Dyť já se směju…
Přes 100 tisíc hlasů z 2 968 889. Jen pro ni. Přes 280 tisíc pro koalu.
Takhle vypadá, že komouši už se tady nechytaj?
Si myslim, že eště uslyšíme.
Počkat, dyť před rokem stála 1500 a teď 2300…
A podle této logiky by ale měla Buggyra kupovat roční známku, nikoli denní. Protože dálnice existuje a Buggyra po ní někdy může jet, protože Buggyra má auto!
Já chci internet, tak si platím internet. Tv nechci.
Firmy do 5 zaměstnanců by nově neměly platit tv a radio vůbec.
Konečná nepatří do Stačilo!? Dyť to je koala, to Stačilo!, ne?
Vždy, když se tu děje tolik sra.ek, vyhraje někdo, kdo vyřvává, co chceme slyšet. Spousta lidí si nemyslí, že jsou to komouši, co tu byli tehdá.
Hlasů nedostala málo.
No nemaj všecka autíčka d. známku, nepotřebují. Používáš dálnici, musíš platit.
Nepoužíváš ČT, musíš platit.
😀
Poplatku za tv se dá vyhnout. Firma, papíry na hlavu, méně než dvojnásobek živ. minima. Nevím, kolik je ž. minimum, ale
papíry na hlavu mi musí dát úplně hned každý, kdo mě kdy potkal.
Merle bylo zavlečeno falšováním papírů i do britského a amerického chovu (oboje FCI uznává), KC to pak zakázal a AKC má merle marking pořád jako standardní marking.
Takže nejen bezpapíráci. Je to čivava a může být merle, když je teda jeden rodič merle… prostě to nemusí být bezpapírák.
Pomeranian je docela malý, ne? Ten to chyt od jezevčíka, ten od mini australáka. Třeba. Oni si psi v tomhle poradí…
»
Sarah01 z 27.06.2024, 11:08:02
Vy můžete umývat nádobí, ale co maj dělat chudáci ti, kteří maj myčku. 😢
Spasitel je nejlepší!
Basenji je přírodní pes, zapomeňte.
Je to kravina. Stejně tak by mohli chtít poplatek za to,
že v Praze vyseli pažitku.
My ji někdy můžeme vidět, ta šance je, takže budeme platit za pražskou pažitku.
Nebo plaťte dálniční známku všichni.
Nebo všici plaťte poplatek za psa.
No a co, že nenávidíte čokly.
Proč si vysílání nezakódovat, jako to dělá zbytek planety, že… no protože by zjistili, že ta ČT fakt nikoho nezajímá - nula předplatitelů.
Jako sorry, ale co dělají s dvojnásobným rozpočtem oproti Prima? Kradou?
Tak ale to maj jít do vězení.
No a to “skandální” zakázání ČT v RF (jak se vyjádřili Lípa atp.), mě zas rozesmálo,
takže všecko v pohodě, rovnováha nalezena, pěknej den přeju. 🙂
Mně to vadí, i kdyby chtěli jen korunu měsíčně.
Voliči demozkratů (jsem se dnes naučila nové slovo, autora jsem zapomněla, omlouvám se mu) nechápou, že jde o princip.
Pojďme dát silniční daň i běžným autíčkům! Jak se vám to bude líbit? A že to by i poloviční smysl, oprávněnost mělo.
Nemůžu žít s nespravedlností.
Ježišmarjá, to jsou samý vražedný myšlenky tady. 😀
12 x 205 = 2460 Kč za rok, to je polovina střechy, co potřebuju koupit na kůlnu. Nedám. Nedřu jak koník pro to, aby si tam vláda dělala PR.
Tam v diskuzi někdo píše, že rozpočet ČT je dvojnásobný oproti třeba Prima.
Člověk si platí Netflix, právě proto, že na ostatní stanice se nedá koukat, ale platit bude i ostatní.
No, nevím,
furt slabota, měli by nám napálit daň ze vzduchu, daň z občana, chceš tady dýchat, hned od 1 dne věku nám dej 5 Kč denně.
Jinak jdi do RF, ty prorusská kryso.
»
assil z 27.06.2024, 08:43:56
Bude to zajímavé. Stát mi bude nutit službu, kterou nechci. Moje víra mi sledování ČT zakazuje. Co se mnou budou dělat?
To bylo trochu jinak… Šéf kriminálky byl samotný Pavlíček. To nevymyslíš. Byli v tom i nejvyšší politici, Gross, kamarádili se se Zemanem,
tím se dostávám k chlastu, odkud myslíte, že si všici nahrabali tolik peněz, to byly ty divoké devadesátky.
Byli v tom státní zástupci, soudy, napříč celou republikou, tam vůbec nešlo o nějaké kluky, co vylezli ze zvláštní školy a o víkendech chodili mlátit lidi na stadion a diskotéky.
Proč asi dodnes není vyšetřeno nic…
Protože pokračujeme. Ale ve větším. 😀
»
Buggyra z 27.06.2024, 08:16:25
To modré je vlak Arrivy? Konečně skončila?