Jo ták, bavíte se o SPD.
Hm. Když já beru ty strany tak jako globálně; evropsky, celoevropsky.
SPD mají debullní kecy proti určitým rasám, náboženstvím a tak podobně.
Pro mě je nepřípustné, aby někdo chodil po Zemi a lepil plakáty “Ne islámu ne teroristům”.
Esi někdo nerozlišuje muslima od teroristy, pro mě je to ubožák.
AfD s českou SPD může mít zbytek programu ok, však oni ví, na co lidé slyší… ale přes výše zmíněné nejede vlak.
Takhle to začíná a Hitlerkem končí, sorry, ne.
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
Bezva. Mně stačí taková “blbost” a člověk u mě skončil.
U slepice?
Myslíte tu otázku života, vesmíru a vůbec?
To by mě zajímalo, proč můj komentář (link na původní video) cosi z YT smazalo.
A komu že to věřím?
Tak až sem jsme došli - jsme rádi, že aspoň člověk to píše.
😀
„Jeho pes se podobal německému ovčákovi, měl krátkou, černou srst na hrudi se světle hnědým žíháním. Podle jistých indicií by měl majitel i se psem bydlet v Novém Boru,“ dodala mluvčí.
To je nějak blbě rozdělené, ne? Nevím, co se ten novinář vlastně snaží říct.
Esi se opakují, tak sorry. 🙂
To bylo trochu zbytečné.
Je to blázen. Asi tak 50 - 70 cm vysoko se odrazí všema 4 a letí dolů. Dělá loužičku a nestihnu ani fň a on už letí, na placáka, normálně plachtí. Jednou tak skočil na záda Megi a jednou na cestu. Ani jedna nožička se mu nepodlomila. Teoreticky může jít na olympiádu, prakticky mi způsobí infarkt, takže ho tam nebude mít kdo odvézt. Se odveze sám, už je to jisté. Už si i sbalil raneček. Sebral všecky pamlsky Megi, vyskládal si je ke vchodovým dveřím a čekal, až se otevře. Na co si ale s sebou vzal houbičku na nádobí, netuším. Ubytoval ji v tlamě a odmítl pustit. Prostě zamkl. Přemýšlím, že ho vezmu pátého na náves, místo čertů.
Tak když chci psovi dopřát i něco jiného než kuřecí nohy z beruny a hovězí mletiny… no a to tu berunu tady nemáme, že jo.
No, nevim. Neznám nikoho, kdo si myje motýle,
natož v břuchu.
Že to p. Drulák od někoho převzal, je možné, to jsem nevěděla, ale tím spíš
by si měl ověřit, co posílá dál.
On tu řeč Trumpa uvedl jako reakci na Bidenovu akci teď. Řekl - a co na to říká T.?
T. na to ale nic neřekl a jeho tým ví proč. To není jak PF drmola v neděli u oběda. Ty projevy skládá obří tým a T. je čte. Není dovoleno říct, co chce, to by se taky mohlo stát třeba něco ošklivého. Takže proč to teď někdo vytáhne a řekne - a co na to říká 18.11.2024 - když to říkal v době, kdy nebyl prezident… (3/23) …nebyl prezident.
Z diváků a odběratelů si dělá legraci kde kdo.
Ale tohle je vysoká politika, i kdyby nízká, je potřeba vyjadřovat se přesně.
P. Druláka vůbec neznám, takže jsem se jej nesnažila urazit, ani Vás, vůbec nic takového,
pouze jsem napsala, jak to je.
A za mě je to špatně. Necítím z toho dobro.
A toto by stálo za přepsání, esi se někdo nudí a psává do Wiki.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Pr%C5%AFkaz_p%C5%AFvodu
Jó, jsem to zjistila teď, že kluci, koukám koukám. 😀
Mohla bych teda říct, že sepsání, sestavení rodokmenu, jeho vyobrazení
není žádný doklad, protože to není ověřené. Na rozdíl od průkazu původu - rodného listu. Ale průkaz původu zvířete, nevim nevim, esi je to nějaké úřední.
Rodokmen máme každý a má ho i každý pes. Na to nepotřebujeme průkazku, u lidí rodný list (úřední doklad) třeba nebo nějaký výpis předků přednějších. Jsme se narodili z nějakého kmene, nebo kmeníme z nějakého rodu. Jsem si vymyslela.
Průkaz původu psa je doklad (od zájmového spolku, chovatelské organizace), kde je tento rodokmen vypsaný, je to tedy takový jako “RL”.
Ve skutečnosti je rodokmen pouze pro chlapečky; sledují se jen ti. Je to zajímavé.
A u zvířat se prostě říká “s rodokmenem” jako s papírama. Ale rozdíl v tom je dost velký.
PS: Každá organizace dá psovi PP podle jiných požadavků, známých a zapsaných x předků. Ale dá se i nezapsaným, stačí k tomu vzorky DNA; test. U některých org. si můžu nechat vystavit PP, kde bude milion generací, u té nejznámější se píší 4?
Junglefowl. Mají to na IG.
“Kur Sonneratův je bažantovitý pták z rodu Gallus, jeden z divokých předků kura domácího čili slepice. Přirozeně se vyskytuje ve střední a jihozápadní Indii, kde je stále poměrně hojně rozšířen lesích, houštinách a částečně i na otevřenějších stanovištích jako jsou lesní okraje a opuštěné zarostlé čajové plantáže.” (Wiki)
Tedy to nebylo vlastně zfalšované video, jen na Bidenovu pomatenou akci použil ten vážený profesor Drulák video z března 2023, protože se mu hodilo a vynese mu slávu.
A teď bych chtěla vidět, kde nevr ent viděl ten originál toho zfalšovaného…
Ve zfalšovaném videu je to přesně tady:
https://youtu.be/Go--8rh8Kx0?t=605
Nechápu tyhle lidi, co si myslí, že na to nikdo nepřijde.
Vůbec nic by se nestalo, kdyby řekli - hele, co říkal Donnie loni, má pravdu.
Ale ne, musí vymýšlet krávoviny.
Jenom se shazují. A ti lidé v komentářích? To je netrklo, proč je to tak rozmazané?
Ne, slepě následují nějaké jméno.
No a teď je jasné, že je ten pán lhář a má ten YT kanál jen na to, aby obíral zoufalé lidi o peníze.
To video je strašně nekvalitní, pokud mluví nově zvolený prezident země, která si myslí, že je prezident zeměkoule, tak to takhle blbě nenatočí.
18. listopadu se stalo tohle:
https://www.theguardian.com/us-news/2024/nov/18/trump-biden-ukraine-missiles-russia
Donaldův syn, Kulík asi? Řekl něco na twytru. Ne Donald, ale mladej.
Píšou tam, že starej se k tomu nevyjádřil.
On se totiž vyjádřil loni v březnu, toto je originál:
https://www.donaldjtrump.com/agenda47/agenda47-preventing-world-war-iii
Poslouchejte to video orionky, peace without delay
= „Každý den, kdy tato zástupná bitva na Ukrajině pokračuje, riskujeme globální válku,“ řekl prezident Trump. „Musíme být naprosto jasní, že naším cílem je OKAMŽITĚ úplné zastavení nepřátelství. Veškerá střelba musí skončit. Toto je ústřední problém. Potřebujeme MÍR bez prodlení."
No a co teď dostanu za odměnu?