Tady si roztrhejte občanky.
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
Hele, děte si plivat na někoho jinýho, mě to nezajímá.
Jejich několik youtube kanálů je volně přístupných. Vy jste u toho porodu byla, jak to tak vypadá, to je super, běžte policistům pomoct.
Pokud víte o trestném činu, což se tady vyjadřujete, že víte, tak máte povinnost jej ohlásit.
Mějte krásný den. 🙂(A nepište mi, dík.)
esi máte ajfon, tak ten má na tohle super tlačítko - sice o 18 let později než jiné značky, ale snaha se cení, přesněji třiceti litry a výš - spoušť foťáku na boku!
a povinný registr, takže se majitel nevymluví, nějaké kontroly čipů atp. proběhnout musí, jinak na co ty zákony máme, že… a kdo se bude chtít vymluvit z registrování, tak se zbaví psa, což je mi líto, ale přes 2 miliony psů evidentně nepotřebujeme,
když je každou chvíli necháme utéct, přejet, sníst
až poběží takový čokl, spadnu přes obrubník a nechám si od majitele čokla vyplatit 20 mega, protože mě bolí záda, dokažte, že mě nebolí záda
a eště ho zmlátim, ale to se veřejně neříká, úbec jsem to neřekla
U zákazu držení a chovu a péče, je zakázaná i ta péče
a veterina má povolení zkontrolovat pozemky a obydlí, kde se odsouzený zdržuje.
Problém je, že tohle po skončení trestu zmizí jako… podmínka.
Tedy si tady může každý týrat zvířata, jak chce!
Ale tu se bude jednat o ublížení na zdraví - lidí. Takže když nebudou úplatky,
přijde spravedlnost.
a tady je ten chybějící RL (to jsou děti toho Štěpána, bratr tady toho pána z tohoto případu)
https://www.youtube.com/watch?v=rRhNodvADUw
Placených je spousta, ale s časem taky nic moc. Nedávno jsem hledala. Pojišťovna přispěje 2000, to je na jednu schůzku. Tak kamarád šel se svým nemocným otcem k hrazenému dr., chodí tam jednou za měsíc, už se “léčí” rok, a když mu říkám - proč už není v inv. důchodu - tak prý psychiatr řekl, že je času dost. No a co dělat, kde vzít jiného lékaře? A o finanční situaci té domácnosti radši nemluvit, ten člověk nemá důvod se ráno ani obléct a najíst se, do práce už rozhodně nikdy nepůjde a ten syn s ním být doma nemůže, musí makat, tak počkáme, esi až dnes přijde syn domů, najde otce živého. Nechat ho v ústavu nelze, byl tam extrémně apatický.
Možná bychom se mohli časem sami utrácet.
Ona to ani neni nějaká super sekta, je to barák toho otce, co se mu nechce do práce, protože mu šašek, co taky nechodí do práce, nakecal, že systém je špatný, takže se tam scházejí lidé, co se jim nechce do práce a nemají kde bydlet, zatim si zvládli namalovat logo na fasádu.
Šaška zavřít a zajistit víc psychiatrů.
Víte, jak těžké je dostat se ke klin. psychologovi, psychiatrovi?
Tohle se bude dít čím dál víc.
Kauza Kuřim je přece něco úplně jiného, když je dítě schované, těžko mu úřady pomůžou.
Víte, že ČR je země, která má na svůj počet obyvatel nejvíc dětí (možná i starých lidí) v ústavech?
Odkud jsou informace o tajném děcku? Bez RČ, lékaře, a tím samozřejmě bez zákonného očkování?
Že by několik tun policistů a OSPOD netušilo, že rodiče tak porušili asi 300 zákonů?
Hodně pochybuji.
To psal iDnes, Blesk?
Proč by otec nemohl to dítě vychovávat? Měli ještě starší děti a nic se jim nestalo.
Matce pomoc zavolali, otec se vyjádřil, že neřekla, že by jí bylo špatně nebo něco podobného.
Podle NS mohou por. asistentky vést domácí porody.
Je to neštěstí.
A hodně vybájených blbostí okolo.
To je na pytel. Někdy jdu kolem takového divného plotu a tam od huby odkapává příšerovi vztek, nevyběhanost a nevychovanost,
a já automaticky přemýšlím - do hlavy dostaneš.
Když jsem dostala první knihu o psech, nenapadlo mě, že to bude takhle.
Pes, co nerespektuje hranici svého pozemku, mě trochu čílí.
Ale někteří jsou takto tvořeni záměrně, dřív se tomu říkalo “do autobazaru”. S třímetrovým plotem a ostnatým drátem.
Někdo to podcenil.
Hrozně si přeju dvě argentýny, jenže nemám prostor pro dvojitý plot a třímetrový bude teda vypadat bezvadně v sousedství památek.
Si dělám takové starosti a támhle kráva neumí ambullovi nasadit obojek a takhle, jak vyběhli rotvajleři, tady na nás skočili dva labrouši (nevím, esi s něčím sprsklí, nikdy předtím ani potom jsem neviděla zlé labrouše) - normálně přeskočili plot a šli si pro mé štěkanátko. Dostali dost.
Ke mně je to ale nefér, já vyrostla kolem příběhů Dášeňky, ne že mám psy tlouct.
na fenu velkého knírače nám je akorát 😀
musí se zapnout k obojku
a ty plastové baskervyl jsou všem, dají se tvarovat
tihle lidé ale slovo košík nemají ve slovníku
No, když si představím, jak megi někomu železným košíkem napálí do voka…
Psy není těžké naučit sednout, čekat, enže to by si páníček musel všimnout, že se něco blíží, a ten povel říct, jak to chcete provést s čumákem zabořeným do telefonu.
Už vim, proč lidi řikaj, jak mám mega vycvičenýho psa.
Nemám. Umí dohromady tak dva povely.
Enže ostatní psi neumí nic.
Pitbulla nepoznáte. Třeba ten, co se podle něj psal standard, byl docela macek, ale ti praví chovatelé budou přísahat, že
má mít 17 kg. Tak to hodně štěstí u prasat. By pak tu pohádku pohli přejmenovat.
Viděla jsem křížence, u kterých ani chlup nenaznačoval nějaké míchání.
Ale tak… 55 cm a 40 kg pitbull neni a ty žáby taky ne.
Jednou mi taky přišlo, že jsou dvě za den, ale slépky nebyly oddělené, třeba přišla návštěva, nevim, spíše neumim počítat. Jeden web se zmiňuje o délce svícení, že někdo zapomíná zhasínat… u nás se nesvítí, vajec extrémní množství, ale nikdo mi to nevěří, tak to je fuk… každopádně víc vajec denně existuje, netřeba se tomu smát. Bílé hybridky, co sem přijely naposled, jsou úplně popletené, jsou to stroje, nemají ani kilo, přijde mi, že váží asi jako peříčko, a každý den (zatím) obří vejce. Přemýšlím o dietě. Co když si takhle ubližují.
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0032579119301191
Ne že nepovedlo, tak nějak, jak říká impact,
pokřížilo se cokoli, z čeho mohl vylézt Herkules. Ale s IQ -65.
S pitbullkem je to dobrý, vím, co čekat, ale co s tímhle? Když má třeba 50 kg. Jak mezi pitbullky můžu strčit ruce, tak tady jedině střílet. Nevěřim jim ani chlup.
To je hnusný takhle přemýšlet o psech.
“ten pes je strašně mladý a už stihl získat takhle agresivní chování”
To je obráceně - mladý je takový, musí se naučit, že se nežere vše okolo.
S těmi psy je třeba pracovat ode dne, kdy ho přinesu domů, ne až přijde problém.
Kdo si tohle pořídí, musí s tím počítat.
Nikdo nepočítá. Kecy furt, že on už ve třech měs. umí sedni a hraje si se psy.
Říkat jim, že v půl roce toho hracího kamaráda přizabije, zbytečné.
Dejte jim test. Otázka první: jak rychle zmizí z linie tah na kořist?
Kdo odpoví, že vše je o výchově, poletí. Takže to ani nebude stát tolik času a korun.
Dobrý ne. Mě pochvalte.
Obilí v konině? Tady nejde o miligramy. Toto je průšvih tak jako all in one.
Bacha.
Je to Marp.