Aktuálně: 3 444 inzerátů217 270 diskuzních příspěvků18 333 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 22.07.2024, 10:56:53 xxx.xxx.124.204

Jo, jo, kde je zbytek videa, ten útok, určitě to bude slyšet a že by i někdo jiný nezapnul telefon… 
Ale muselo se střílet? Fakt nejsou jiné prostředky? Běžně se píše o zneškodnění taserem, pepřákem… Jak pes zranil policistu? Museli ho ošetřit v nemocnici? A toho minulého napadeného? Po takovém napadení by ten majitel psa neměl snad chodit povenku, nebo jo? Takže na tohle by nedošlo. Napadení strážníka je přece něco jiného než pokousání někoho v parku.

Fakt by mě zajímalo, proč to video takhle střihl, dyť sám říkal, že pes je problém, tak přece tím střihem nechránil majitele toho psa. 

megi-the-pes
megi-the-pes 22.07.2024, 10:51:20 xxx.xxx.124.204
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fiona.Praha z 22.07.2024, 10:00:32

Řešit se to mělo, ano. Páníček do vazby (ublížení na zdraví a možná útok na v.č.) a pes samozřejmě do útulku.

A teď teda tohle budete schvalovat u všech psů? 
Takových psů a páníčků je tady mraky.

megi-the-pes
megi-the-pes 22.07.2024, 08:29:05 xxx.xxx.124.204

Město má ve vyhlášce nula volného pohybu psů, musí mít vodítko. Přestupek.

Kdyby můj pes někoho kousl, pak jsme potkali MP,  a protože by mě mohlo napadnout psa pustit z vodítka… 

No to snad ne. 

Na co se zdržovat správním řízením, to zastřelim a dobrý. 

megi-the-pes
megi-the-pes 22.07.2024, 06:44:32 xxx.xxx.124.204
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 22.07.2024, 06:22:38

No to by byl. Že by ho museli odprásknout takhle, místo aby s páníčkem řešili přestupky, o kterých teda věděli…  Řekli mu běž pryč, šel, hezky to vzal obloučkem se psem nakrátko, co jako víc chtěli? 
Neomlouvám toho pána a kousajícího psa už vůbec, navíc když mu říkají stafford, to mi taky vadí. Ale tak vypadá tak, no. Tyhle věci bych řešila - jeden průšvih a táhni s tím něco dělat, jinak si psa vezmem. A po nějaké době utratíme. Je mi líto. 

megi-the-pes
megi-the-pes 21.07.2024, 18:10:59 xxx.xxx.124.204
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 21.07.2024, 17:35:36

Tam někdo říká, že na psa byl zatykač. Nevím, co to teda je, to jsem v souvislosti s ČR ještě neslyšela, ale tohle prostě dělat nemuseli. Co čekali s teleskopem a pistolkou v ruce. Věděli kdo to je, mohli si pro něj a psa dojít domů s uspávačkou. 

A mně teda přijde, že ten pán se psem nezachází špatně, drží ho nakrátko, přitahuje, posadí ho a dá před něj nohu, dělám to samé a Megi štěká úplně stejně.

Podle té psané zprávy a titulku jsem měla zato, že pán byl ultra opilý a pes policistovi vykousl kus ruky. 
Ani jsem neslyšela upozornění “jménem zákona stůjte, nebo proti vám bude…”, jen “stůjte”, no to bych neudělala, když můj pes nemá rád policisty. I bych řekla, že se jich bojí. Ale to je jen můj dohad, nesmysl. Ale ten štěkot je mi povědomý. 

Video není celé, možná se ještě nějaké ukáže, třeba toho psa pustil a fakt pes někoho pokousal. Ale je to celé zvláštní, veřejná akce, děti, na co ta zbraň, stačil pepřák.
Paní na konci říkala, že jsou tam dvě hodiny a o psovi nevěděli. Nebo tak něco. 

Kdysi, když jsem bydlela v nájmu u strašlivého psa jménem Asta, přišli strážníci, že prý někoho pokousala, no to ona furt, to nebyl můj pes, že potřebují mluvit s majitelem… a ona byla na řetězu a oni přes ni nemohli… ale normálně jako normální lidi řekli - psa, prosím, odveďte, ať můžeme projít, my počkáme. 

No už asi nebudu chodit do města. 

megi-the-pes
megi-the-pes 21.07.2024, 17:26:56 xxx.xxx.124.204

Pes před nimi utíká a stejně ho zabijou. Chudáci, nemaj na odchytovou tyč. Pro známou firmu si přece mohli přijít jindy. 

megi-the-pes
megi-the-pes 21.07.2024, 17:10:11 xxx.xxx.124.204

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-policiste-na-zdarsku-strileli-proti-psovi-ktery-na-ne-zautocil-40481058

V diskuzi nějaká paní říká, že pes byl na vodítku a štěkal… a jiná pani, že se to musí zakázat a že v Anglii jsou prý všici ti psi kastrovaný…

Pes prý nedávno pokousal policistu… to znám z legend “můj Azor, jak viděl esenbáka, už ho bral” (ale to byli vždy vlčáci). No a to už by měl ode mě psovod nakázaný cvičák atd. atp., pokutu jak kráva a další prohřešek netoleruju. 

Každý den si říkám, už mě nic nepřekvapí. A ejhle. 

Video (na to, že je opilý, drží psa nakrátko a dokonce ho posadí) https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/565768-policie-na-slavnostech-zastrelila-psa-mel-byt-agresivni-videly-to-deti-zuri-zena

megi-the-pes
megi-the-pes 21.07.2024, 12:01:53 xxx.xxx.124.204

Jste voba praštěný. Někdo se vás zeptá, slušně, a vy z toho děláte tohle? 

Někdo by si moh myslet, že jste voba recesisti, že tohle vše je ironie, sarkasmus, legrace, no furt jsem čekala, kdy to někdo prozradí… a vy to myslíte fakt vážně. Tak jo. Váš problém, vaše žaludeční vředy.
Ale proč se snažíte (jen snažíte, nemáte na to) urážet lidi, co se slušně zeptaj, co by mohli dělat? Ptaj se vás, protože vy víte, co s tím, koho volit, jak to tu změnit,… Nebo si to aspoň myslíte, mluvíte tady o tom.
Nebo jste vlastně to, z čeho obviňujete zbytek světa; nemáte žádný plán, jste zoufalí, nevíte co s tím, nebo spokojení s tím stavem a rádi, že je na co nadávat? 

Taky nevím, koho volit, aby se tohle už neopakovalo. No ptát se teda radši nebudu. 

Prosimvás, řekněte, že to byl nějaký extra černý humor.

Jste mi rozbili všecky iluze. 

megi-the-pes
megi-the-pes 20.07.2024, 21:06:31 xxx.xxx.124.238
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 20.07.2024, 20:56:56

Však to bylo s rozběhem, rozeskokem u toho plochého vodítka, to se nedá. Anebo neumím, to je taky možnost. 🙂 Tenčí šňůry se bojím. Jako že o svoje ruce. Samotného psa s vodítkem, kde jsou zvířata, lidi, nepustím. Jsem chtěla říct, že sice ta vodítka na foto jsou hezká, ale u nás by nepřežila. 

megi-the-pes
megi-the-pes 20.07.2024, 20:21:28 xxx.xxx.124.238

Tak já nevím, mám starou verzi toho Tamer, tu s trapnou karabinou, ale lana maj asi furt stejný?
Placaté vodítko, hrana a tank, to vůbec nebylo legrační. 
Kulatá vodítka jsou proto, že je to horolez. šňůra, může se na tom tahat auto. A protože je hustější, více vláken, za těch plno let, kdy to vláčím po zemi lesem potokem … nemá to nikde žádnou vadu.  Na víc vodítek jsem moc líná.

Bobca má moc hezká vodítka, ale tank Megi má nařízeno táhnout do kopce… zakázkové placaté ruplo, šla se bít… Kožené máme, na ozdobu na věšáku… Ale jako moc bych chtěla vodítko a postroj s kresleným Batmanem! Ten ManMat je samozřejmě výborný, máme postroje… ale není tam Batman. No musí vydržet moje bezohledné zacházení a tah mě - balvana - do kopce. My nemáme nic jiného než kopce. Proto taky nepíšu nikdy nic o venčení, protože bych si jenom stěžovala. 

megi-the-pes
megi-the-pes 20.07.2024, 18:04:56 xxx.xxx.124.238
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 20.07.2024, 09:46:29

Taky mám posuvné, jenže někdy potřebuju jako to vodítko zkrátit a namotávat ho je pomalé, prostě to drapnu u uzle. A to mám centimetrové… mít tenké, tak nevím, asi tam zauzluju aj tu ručku z odkazu. 😀 To musí bolet jak sviňa, lituju Vás nejvíc!

megi-the-pes
megi-the-pes 20.07.2024, 14:05:32 xxx.xxx.124.238

A neptá se třeba na chemii ve směsích?
Ne, toto fakt nevyleze. 
BHA, BHT,… 
Tohle dáváte zvířátkům ve většině kom. vyráběných směsích.

A ono to tam ale musí být, pokud nenakupujete hodně často, protože jinak krmivo chytne plíseň, žlukne,…

Dá se to i přírodně, ale prostě to nemá pořádnou trvanlivost.

E321 zůstává v tuku, nějaké mikro množství. 
A je to karcinogen. 

Je to i v potravinách a kosmetice, tak záleží na nastavení každého, esi studuje i svoje jídlo…

Brojlery koupíte tak do týdne věku, ne? To se snad eště zkazit nestačilo. 

megi-the-pes
megi-the-pes 20.07.2024, 11:59:42 xxx.xxx.124.238

Jak může někdo vyšetřovat mrtvolu, když cestou ztratili nějaké orgány…
Tohle je naprosto směšný případ. 
A to nechci nikoho urážet, rozhodně.
Ale to urputné - no a co, nebudem to dál řešit - je hodně zvláštní.

Stejně jako zamítnutí žádosti o obnovu procesu těch dvou ze Slopného. 
Co by se jako státu stalo, kdyby tomu dal hodinu… i kdyby to měli lidi zaplatit, kdo chce, ať se teda nemrhá penězi d. popl. 

A co ta holka, co se sama 54879586x bodla do srdce?

megi-the-pes
megi-the-pes 20.07.2024, 11:51:06 xxx.xxx.124.238
»
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 20.07.2024, 08:39:57

Nebyla.

Kriminalisté a soudci především nemohou vinu prokázat  mimo jakoukoliv rozumnou pochybnost. Tento člověk tedy nemůže být odsouzen. Ústavní soud to řekl jasně.

U ÚS jsem také nebyla.

Presumpce neviny je základ trestního práva, v demokratických zemích určitě. 

Mám zpochybnit Úmluvu o ochraně lidských práv a základních svobod?

E e, ne e. 

megi-the-pes
megi-the-pes 20.07.2024, 10:26:40 xxx.xxx.124.238

Mě by zajímalo, esi se něco změní urážením lidí na anonymní diskuzi a esi někdo ze stěžovatelů několikrát denně chodí za politiky a řve na ně, nebo si vystavěl vlastní hnutí a utíká při příštích volbách něco změnit. Třeba jen ustájení a složení krmiva těch kuřátek. Samozřejmě si na to sežene peníze a rozdá je chovatelům. Nemohu se dočkat. 

PS: kuře ze supermarketu z Polska (3 druhy) nechutná jako bláto, takže teď nevím, esi nadáváme jen sobě, nebo komplet unii. 🙃

megi-the-pes
megi-the-pes 20.07.2024, 10:17:58 xxx.xxx.124.238
»
Odpověď na příspěvek uživatele biaca z 19.07.2024, 18:19:32

Aspoň tak, ale po tolika letech… insolvence je velmi vážný problém, je to, jako by byl člověk trestaný, v podmínce, nedostanete spoustu pracovních pozic… veškeré dokumenty jsou volně přístupné online, kdokoli se na vás může dívat.

Docela ostudná se mi zdá reakce státu - nemoh počkat, až rozhodne soud. Trapné. 

megi-the-pes
megi-the-pes 20.07.2024, 09:54:02 xxx.xxx.124.238

I jsem si říkala, esi u posudku od soudního znalce třeba nebyl požadavek mluvte nemluvte… 

Bobca: žlutí jsou prostě: krátký chlub - labrador, dlouhý chlup - zlatý retrívr. 

Vídala jsem labradoodla vodicího, taky veselej, mírnej.

Ne, neviděla jsem video, kde by byl vycvičený pes od H.N. Nehledala jsem teda dlouho…

https://www.youtube.com/watch?v=0JPAVKgDyMI