Tam jde o ten drtek modifikovaný zesíťovaný kyseliny hyaluronový, píšou to v příbaláku Aptus sentrx eye drops a asi milionu dalších. 🙃
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
Tak to sme asi všici deformovaný veterináři.
By to ale museli ti rodičové rozšifrovat.
Vy… se na to.
No že si nemyslím, že je v jádru ten člověk zlý. Hledal, jak si poradit s tím staffordem, našel tu zlatou a stříbrnou a kdovíjakou akademii, zjistil, jak cca se pes učí, fungovalo to… Přirovnám to k pádu do sekty.
Jsem mu psala, když to vylezlo, esi si to nechce rozmyslet, že je to zle vysázené, že to udělám zadarmo, když to jsou pejskové… ne-e, ego… 🙂
Myslím, že spad do pasti. Ze zoufalství.
Hm. Polsko.
Proč to tam takhle je?
Tak nemusí se nacvičovat hned v hospodě, stačí park a lavička.
Na zahradě u sebe doma bych to rozhodně netrénovala, pokud je pes hlídací, tak mi na zahradu nemá co kdo lézt, nebudu psa takové blbosti učit; předělávat přirozenost.
Až bude fungovat v parku, ale jako na 100 % umět to chování, plnit na myšlenku, tak bychom mohli jít na zahrádku před hospodou…
Podtrhla bych to, co píše Doron - pes leží za mnou a já řeším. Ať je to strach, teritorium,…
Jsou videa, kde na sebe dva psi řvou skrz plot… a když se branka otevře, okamžitě přestanou. To samé, když psovi sundáte vodítko.
Teda netestujte to. 😀
😀 Mám pocit, že občas ty články píše AI. Nebo by je napsala líp?
“Muže transportovali vrtulníkem do jedné z pražských nemocnic.” (Toto se v novinách - i v tv zpravodajství - opakuje nechutně často.)
No tak ještě že ne do dvou pražských nemocnic.
😂
No úplně věřim, že vejce z J. Ameriky a UA jsou pod ultra super kontrolou.
Jako kdybych věřila, že ta evropská jsou.
Já taky čekám na tu část, kterak přišla ke klikru a proč opustila starou školu.
Hledala informace? 😀
Náhodou toto je super, žádná deprese, vždy na vše povím - liberálně progresivistický libtardi křížený s rudýma khmérama. Kvérama? Už nevim.
😀
Koukám, že blogu S. Garrett (to jsou ty přivolávačské hry a It´s your choice) už taky táhne na 18.
Zrzavci: ale jak kdo používá klikr, je něco jiné… pamatuji, jak na jiné fórum přišel někdo, kdo klik používal jako “ke mně”; jako přivolání, nepamatuji, esi tu funkci vytvořil schválně, nebo omylem; nepochopením
Podle mě klik = teď to bylo ok a přijde odměna… označení, signál, něco takového. A to můžu zajistit i jinak. Čímž neříkám, že intonačně neutrální klik (a rychlejší pravděpodobně) není nejlepší.
Jako každej může bejt trenér psů.
Informace tady byly vždy, ale někteří je nechtěli/nepotřebovali vidět.
T. Rugaas - Kon. signály existovala podle databáze už v 1997, u nás 2007.
Tak víte co, knížku dnes může vydat úplně každej.
Dyť neříkám, že klikr není výhodnější, ale funkci má stejnou. Klik přece nemusí být zvuk.
Že? 🙂
Ale oni se lidé posunují.
A až někdo zjistí, že klikr je to samé, co říct “šikulka”… Fiono. 🙂
A ne všici, co používají klikr (nebo se jim říká pozitivkáři víc či méně pozitivní), jsou ok,
viz Psí bible. Tam je totiž jeden velký problém - najdete rozhovor onoho “trenéra” (to sorry, já su čínskej bůh srandy, esi toto je trenér psů) a budete se divit, až se Vám panenky protočí. Nebo otočí a už nikdy nevrátí do původní polohy.
Ten pán prolez akademií p. Ščučky, kde se provozuje NePoPo, což je od Bellona,
to jsou jména, co?
Tak bacha.
Nebo si koupil knížku… jednoduše vše, co potřebuju k životu, ukazuje V. Stilwell v knihách od 2005 i vediích, na YT byla vždy zdarma. YT máme asi od 2005? Wiki říká, že se to vysílalo ve 125 zemích, tak i bez netu to šlo.
Šusta až 2014…
Ale diskuze byly, dyť i RD měl poradnu, kam chodila spousta lidí včetně Štemberové, … IF existovala od… nevim, od hrozně dávno. Slovenské DF je stále aktivní, 15 18 let existuje určitě, lidé tam chodili i někteří z IF, ocaď atp.
Ale teď skončili vyšetřování a předali to st. zástupci, to taky píšou, proto.
Počítám, že za rok napíšou “podmínka”.
Tam se ale ptali Poláků, ne nás… oni si vykecali výjimku…