Tak to se asi utluču smíchy, že by snad někdo rád fialodozimetr.
Vy s tou nenormalitou umíte něco udělat?
Tak to udělejte.
Protože já nevím, co dělat. A proto se tím nestresuju 24 /7.
Nemáme na to vliv. Drží všechny důležité posty.
Co uděláte? Stávku, vydávat tajný časopis, mlátit lidi na ulici, aby se jim to natlouklo do hlavy, že tuhle partu už nikdy nesmí pustit k moci, spálíte barák EP a vlajku EU?
Budete to muset ještě rok vydržet. A třeba ještě 40 let. A tohle, když si člověk připustí, zblázní se.
Kuřata kupte jinde
a mějte taky z něčeho radost.
S..t na ně.
Dělají se zkoušky, ale nejsou jednotné pro celý svět.
Ne, není na to každý pes vhodný. Od toho je ta výcv. org. Ne, ne vždy…
atd atp
»
Odpověď na příspěvek uživatele
drvodelkafialova z 19.07.2024, 16:45:42
To jste hodná, ale já jsem akorát bezcitná. Jak někdo zmatkuje a panikuje, dostane facku. (Obrazně.) 😀 Já umim rozdělat oheň a ségře jsem musela zakázat brát do ruky sekerku. Ona se u nás už dvakrát praštila do nohy. Naštěstí nesekla. Dvakrát. 😀
On to útok být může, jasně že mě to napadlo hned… je blbý, kdyby napadli takového obra v oblasti bezpečnosti… hehehe…
No ale… ta trika s modrou smrtí jsou pěkná. 😀
Náhodou, hustý to je, oni se moc lidi ani nevyděsili, že?
To bude chtít řádný výpadek proudu. Na tři dny.
To by byly pouliční války, že?
Už jdu shánět konzervy.
A sklidit mrkev! Musim brzo vstávat!
»
Orionka z 19.07.2024, 21:56:20
Myslím, že lidé na to mají svého psa, jejich pes jde do učení, učí se spolu a pak spolu skládají zkoušku.
Je teda hrozný, co tady popisujete, ale když vidím nějaká videa, vidím veselého psa.
Čímž nevylučuju, že mezi těma 400 milionama lidí v USA, kde jsou tito psi hodně, nejsou svině.
»
Fikovnice z 19.07.2024, 21:43:46
Tak já tam viděla otazník. Ale už asi jdu.
“Kde je záruka, že pes tuto paní dostane z jejího psych. onemocnění, anebo jí v tom bude aspoň nápomocen?”
»
Fikovnice z 19.07.2024, 21:28:07
Mám pocit, že u nás terapeutický pes není uznán jako zdr. pomůcka.
Ale jinde ve světě to normálně funguje. Velmi dobře.
Můj pes je pro mě skoro to samé. Ne že bych měla nějakou takovou vážnou nemoc, ale když jde se mnou můj pes, všecko je jiné.
Ano, pes pomáhá i při takových příhodách. Lehne si k člověku a umí přivolat pomoc.
A že je pes terapeut, ví každý, kdo má psa, i když na to ten pes není cvičený.
No a známý, nevidomý, jezdil sám do školy vlakem, naučil se nazpaměť město tam, městečko doma, doma ulice zvládá i bez hole, prej překáží… jsem říkala, proč nemá psa… prej jsem debull, co by s nim jako dělal. 😀
Ale v Praze by to nedal. Asi s nim uzavřu sázku.
Jezdila jsem tam jako malý spratek na prázdniny, furt jsem někam utíkala, jednou prej jsem se nějak dlouho nevracela, tak mě hledali… a našel mě tento nevidomý pán.
Tyjo, tohle když někomu řeknu, neuvěří.
Že jo? 😀
Paní Doušová tam říká jednu důležitou věc - psa může dnes cvičit každý debull.
A tak to je.
Není žádná komise, kde by se pes ukázal; ne nějaká jedna oficiální, že by to nemoh dělat každý.
Tihle psi, mám pocit, byli vycvičeni zázračně rychle a předáni mladí. Pochybuju, že nějaké seznamování proběhlo, nějaké velké.
Znám border kolii a jednoho pána, je to katastrofa, jak se k psovi choval, byli u nás doma, odkud byl pes, vlastně nevím, ale pán říkal, že ten pes je hyperaktivní… no. Často jsem je vídala ve městě a koukala, jak pán říká hezky “dveře, Míšo, hledej dveře” a pes nic… kdo ví, jak se ten pán cítí. Ale obecně je to tak, jak říkáte, dost hrozné chování k těm zvířatům.
A je tu krásný zlaťák s klukem na vozíku a to je něco, jak je vidíte, oni rozzáří celou ulici. Ten pes má radost, jsou jedna duše. Popsat se to nedá.
»
Doron z 19.07.2024, 19:34:27
Ten pes se ale takhle bál od začátku. U Klímy uvidíte, jak byl pes veselej i v centru P., ale jak přišla XY, schoval ocas. A tohle opravdu nebyl první pes.
Ani kočka. Kůň.
Můj názor je, že bordery, australáci atp. se sem nemají míchat. Nejsou to psi do města, jsou, jak se říká “labilní”, protože patří ke stádu ovcí nebo na závody, jeden z nejakčnějších psů pro nejzkušenější lidi
a ona je kříží kvůli barvičce a prodává nevidomým… ne, tady není chyba u příjemců.
A jak Vám teď k tomu zapadá nevodící pudl Archie? Taky chyba majitele?
Já vim, myslíte to dobře, jste prostě hodně hodná. 🙂
Týká se to jen win počítačů, ale může za to křemík, co sebevražedně spad z družice.
(Stejný procesor a linux nemá žádný problém. Záhada. 🤦♀️ Běžte to říct CS - to není CounterStrike, to je realita - celý svět čeká.)
Tak dobrý… ale je dost divné, že takové důležité “firmy” tohle riskují. Nejvíc napadnutelné věci: win + android. Jeden z důvodů je, že je tahle dvojka nejrozšířenější. Už proto přece volím cokoli jiného.
Dobrý vtipy na twytru. 😀
»
Anonymní z 19.07.2024, 17:45:13
Vše Vám tady vadí - žijte jinde.
Pá.
»
Anonymní z 19.07.2024, 16:53:23
Nedovolila bych si Vám radit, jo, je mi tak třetina, co Vám, takže o životě vůbec nic nemohu vědět, tak jen uctivě napovědět - proč se neodstěhujete ke Kimovi?
»
Zrzavci z 19.07.2024, 12:37:31
krásnej
tohle potkat v noci, tak zvedám svého bojového psa do náruče a rychle na druhý chodník
Tak dnes konečně dorazil ten velkej reset.
Ségra mi volala z letiště (Praha) a nerozuměla jsem ani slovo.
Tak píše - říkali, že počkáme a spraví to, nebo zítra přes Německo (let do Londýna).
Řikám - oni lžou, komplet planeta je spadená, každej počítač musej spravit ručně, takže domů jedeš za dva roky. Kup si lístek na bus a hodně rychle, než se vyprodaj.
To bylo 12 hodin.
Ona - já sem nervozni, nevim co, kde…
Vona je fakt děsivě nepraktická. Ale musí to bejt masakr. Tak jsem jí šla online koupit jízdenku. Posledních 9 míst. Pak leda v úterý. 4x ten web spad, jednou už to vypadalo… no a u platby spad. 😀 Ale už dobrý. No a co kufry… má zaplacený u letenky, že jo, jenže bus toho tolik nebere… to sem jí radši neřekla, protože kdyby musela vyhodit svých sto tisíc párů bot, tak tam někoho zavraždí.
Tohle je veselej příspěvek, kdyby někdo tápal.
Ale čumim. Letiště, banky, tísňové linky (prej v Austrálii), obchody, snad ne nemocnice… celá planeta.
Mě nenapadlo, že někdo na důležité věci používá Windows.
Takovej film by nikdo nenatočil, protože všici ví, že Windows by nikdo nepoužil.
Dyť je to furt rozbitý.
»
Saga z 19.07.2024, 07:03:15
To je ale ultra levné. Kdyby se Vám chtělo, napíšete pak někdy výrobce nebo něco? Dík
Komu se to nechce číst, probírat řádek po řádku… Psa nejdříve chtěla vrátit - v noci ho uvázala sousedovi od chovatelky za kliku. Pak byl v útulku atd.
Najednou ho lidé začali vídat jako vodícího. Teda prodán byl jako vodící, ale nevodil…
ivulka2 je chovatelka/cvičitelka něm. ovčáků, myslím? Jako že nikdo vymyšlený. ainu dělala zajímavý věci, recenze na výrobky pro psy a měla aj youtube něco… no prostě ti lidé jsou skuteční, žádné pomluvy.
Nechápu, ta paní nemá žádnou soudnost, sebereflexi… určitě za rok přijde zas. 🙂