Irma ironicky tohleto vtip. ;-) Ale kdo ví, nějak se čertíš.
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
To jsou, ano, pod asi 10 tis. daltonů (už si to moc nepamatuji, pardon) jsou ty složky potravy nedetekovatelné.
Jenže stroje, které granule vyrábí, jsou kontaminované,
a někdy se opravdu stane, že místo nějakého štěpeného proteinu tam spadne úplně něco jiného.
Dietu v pytli zcela neodsuzuji, ono to poskládat doma nemusí být pro každého jednoduché. Ale jak už zmínila Arbora, dá se najít trochu lepší.
U opravdu nemocného zvířete jdou ale tyhle moje řeči stranou, bez debat, tam je nutné, aby zvířátko papalo.
Jsem tu jednu teda tady protekčně pro Tebe… nevěděla jsem, že jsi neviděla toto, omlouvám se hluboce. 🙂 https://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/15250-stene-kouse-a-dela-louzicky/76/
Už ji aj z postroje vysvlek.
https://en.wikipedia.org/wiki/Brewers_rice
Ty diety… dávají tam kraviny, aby to nerozhodilo alergika, nemocné ledviny, játra, trávení,… To oni mají otestované dobře, však proto si drží tu psí a kočičí stáj, přesně ví.
Jenže se stává, že v krmivu pro alergiky na kuřecí se mezi jehněčím objeví kuřecí protein… Je lepší to sestavit doma z normálního jídla.
A spojení “předepsaná dieta” zakázat. V lidech to budí pocit “dostali jsme recept, je to lék”.
Bohemiapetfood je super, není to ani předražené, dyť ty suroviny jsou drahé jak sviňa
a je to výhodné i tak - já si teda celého muflona fakt nekoupím, ani nemám kde uskladnit.
I když… nový mamut (štěňák) by to dal za dva dny, sežere kuřecí křídlo, granule, pamlsek pro dospělého psa, polívku, suchý chléb, šišku, klacík, trávu u potoka, kukuřici slepicím, slepičinec, zaječí bobky, vajíčko si sám z košíku vzal, granule kočkám, zkoušel i jednu tu kočku, naštěstí se mu celá do tlamy nevejde, ale dočkej času…
Nejlepší je, že teď vůbec netuším, na čí účet se bavím. 😀
Je jasné jak hvězda nad Betlémem,
někdo si může myslet, že je to jen pes, který z toho nemá rozum.
Ale Ježíšek z toho má rozum, takže mu tam hned dotáhneme komplet výbavu do začátku i věno v podobě osmi tun drahého kamení.
Lidé mu dali tyto malé dárečky, což dnes napodobujeme, protože byli vděční, že už nejsou ztracení. Přišli mu projevit úctu. Poděkovat. Říct tak, že jsou rádi, že přišel.
Proto slavíme Vánoce, že se narodil.
Přišel jim ukázat cestu. Ale tak jako skromně, však byl nahatý, neměl nic,
možná úsměv, ale spíše tu noc dosti řval. A stejně dostal dárky.
Někteří už nevěřili, kdo by taky tisíce let vydržel neztrácet naději.
Ale přišel, a tak viděli, že mohou věřit. A taky tam pro ně vždy byl. A nic za to nechtěl.
Takovému stvoření dávám dárky. Ono mi dalo to nejcennější.
Voda ničemu nepomůže, virus se neutopí. Ani zamražení nefunguje. Slunce ano, ale ne úplně. To samé var. Klíďo si zavaříte virus do jamu.
Takže esi si někdo myslí, že borůvky opláchne vodou nebo eště zamrazí na zimu a tím se zbavil vztekliny, no, hehe. Jediné, co způsobí - borůvky budou bez chuti.
Možná najdu nějaké studie… nebojím se vztekliny, mám bojovou smečku, prostě je pak na zombíky pošlu, ale tyhle legendy… jsou opravdu legendy.
“vztah mezi přikrmováním šelem a ztrátou plachosti”
To takhle lid pravěký házel šakalům granule… a šup, Alík.
A dyť nevyjednají nic, to nebyli schopní ani jako předsedající EU. A že to byla šance něco udělat. Udělali akorát mejdan za mnoho a mnoho milionů, svačinku.
My si s tim hlavu nelámeme, já osobně se politikou bavím. Co za koninu zas ráno vyvedou. 🙂
“Výsledok- stále sú divé, dofrasa!”
Takže Malý princ je podvrh.
Věděla jsem to.
Očkuje se u nás, psi, jak zákon káže. Ale byly nějaké trable v Polsku, já su pár kopců od vstupu do KRNAP. Očkování lišek tady probíhalo… tak v devadesátkách, mám pocit. Nějak nevěřím, že vlci (Broumovsko) a lišky řeší hranice. Ne že se třepu strachy, ale…
Závidím tu pustinu. To se tam člověk postaví a… ztichne.
Teda když zrovna něco nepřijde pro slépku. 🙂
AZ kvíz, jo!
Ale kdo je v Bruselu, ovlivníte. Teď jsme to ovlivnili. Někteří tam poslali Turka. A Konečnou? Ta už tam byla. Nebo tak nějak. Vlastně ani nevim. 😀
Tak jsem se koukla, je to tak - lid si v ČR zvolil ANO, SPOLU, Turka a Konečnou a nějaké další, v tomto pořadí. Proč SPOLU na druhém místě, ti měli jít do zapomnění, ne? Nebo Bobšovu stranu. To byla asi bitva, že teď vrátíme Bobše. Nevim.
Jenže.
Hodně lidí volí stranu, která má šanci. Takže velkou. Na WC.
Nesleduju ČT ani Seznam, nemám ani televizi, ale
teda ten Seznam někdy prolétnu, když jdu do mailu a zaujme mě titulek.
Druhá polovina, když je tu, tv zapne (monitor s androidem) a politiku sleduje, čt24, jenže mně z toho za 3 minuty třeští hlava a začnu křičet, že tu tv rozmlátim a vyhodim z okna, protože se ty debullové nedaj poslouchat, tak ona to teda ztiší, ale nepomáhá to moc.
SPOLU, pětixxx, no, když vyhráli, tak já - jako jedna z mála, možná úplně jediná - jsem, eště na iF - řekla, že to bude průšvih jak Brno, bude to katastrofa, zachraň se kdo můžeš, co jste to udělali… a lid se na mě tak sesypal, bylo to velice zajímavé, jak se kdo odkopal, a ne že bych se někomu chtěla smát, že neví, že je slepý atp., chtěla jsem se smát, ale z překvapení jsem nemohla. Lid podlehl tomu antibobeš. A u volby prezidenta (ne že by tam měl být Bobeš teda, to rozhodně ne) repete.
A teď mi každý říká - já je nevolil.
Tak jasně, nikdo, nikdo je nevolil. Vono samo.
osmisetmetrový
Pro slovosled nejsou úplně přesně daná pravidla. Nemluvit jak Tatar, jasně, ale…
“Ona tam ta mluvčí v té větě určitě nedala čárky na špatná místa.”
Tohle chápu tak, že v té větě byla nějaká mluvčí. Mluvčí té věty bydlela ve větě. To je trochu blbé, ale jen trochu, šílené ne.
A proto používám tolik čárek, vsunutých vět, podotek, vsuvku, tak si pomůžu. Jenže. Jsem zjistila, že to lid v 99% nechápe a myslí si, že jsem blbá totálně.
Ona tam ta mluvčí, v té větě, určitě nedala čárky na špatná místa.
Lépe by asi bylo:
V té větě tam ta mluvčí určitě nedala čárky na špatná místa.
Jo, psaní číslovek a čísel je těžké! A mně se teda vůbec nelíbí “25letá”. Složenina čísel a písmenek na mě působí hrozně divně.
A jo, s tou tramvají, to bylo o Brně, mám pocit. Nesměju se lidem, že neumí česky, nemám to ani ráda, ale tyto komentáře mě fakt dokáží rozesmát. Jako ta paní, co říkala, že Zem je stará jen 2000 let, takže… a to jsem zbytek zapomněla, ale dtto jako tramvaj.
Komentář pod krásným obrazem Jakuba Schikanedera… Mně se ten obraz fakt líbí, chtěla bych ho domů, je uklidňující, ale takovým jiným způsobem, že i člověk přemýšlí… Vyskočilo na fb:
Renata NesmrtelnáTeta: Škoda že nejezdí všude to koňské spřežení to by byla krása a neposlouchejte názor vygumovanych mozků kdyby šlo mávnout proutkem aby jsem se vrátili byla bych asi první žádné napětí klyd a pohoda
Ten klyd mě úplně rozhodil. 😀
Dyž já ani nevim, co je extrémní levice.
Hele, anonyme, tady je tolik příspěvků, že prostě nevím, které strany se to týká, normálně jsem se zeptala a nikdo mi to nechce prozradit, no
tak děkuju za pěkný den a Vám stejně tak, zdar!
Víte, ono se to o vzteklině takto u nás říká, ale chcete žít s mnoha zvířaty u hranic země, kde museli nedávno očkovat i kočky? Budete říkat to samé? Zvlášť mě rozesmívá to, jak někdo rozhlásil, že starší psy není třeba očkovat. Ale protilátky si nezaplatili, jen to dál a dál roznášejí jako FAKT.
Liška je “pejsek”, roznáší prostě ty věci, co nechcete.
Lidé si tu dali krmelce na zahrady, asi aby měli o víkendech na co čumět.
No, třetí sražená srnečka u pozemku. Hm, hm.
Tohle přikrmování je blbý. lesnížínka atd., radujete se, že liška papá a je hodná a nebere na věčný výlet vaše zvířátka… no ona se napapá u sousedů, ob 5 baráků, ale to vy nevíte.
Jenže. Jak říká Horsana, je mezi lidmi hrozně zlých, opravdu sadistických, trápitelů a tak,
takže radši tento přístup
a hezky se to čte, že je mezi námi tolik hodných lidí.
Jo, Buggyry volba, tak určitě. 😀 Moje taky, rozhodně!
Jak se zakládá politická strana? Založím. Až přiložím. A pak přiložím.
A Vy jste retard, proto nemůžete normálně odpovědět?