Aktuálně: 3 715 inzerátů210 556 diskuzních příspěvků18 254 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 02.11.2024, 10:26:03 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 02.11.2024, 10:00:44

Najděte KDO. Neříkáme třeba červený barva. Říkáme červená barva. 
Najdu kdo, co + co dělal… a ten zbytek mě vůbec nezajímá.
Stůl je dřevěný.
Megi je bílá.
Kuře je pečené.
Výlet byl vydařený.
Setkání bylo hnusné
Setkání je nepříjemné
Setkání je pořádané.
Setkání pořádané… se povedlo.

Legenda praví, že KDO, CO - to je podmět ve větě, to je, oč tu běží - je v 1. pádě.
Kdo? Setkání.
Jaké setkání… škaredé setkání. Neřeknu - škaredém setkání. To je koncovka jiného pádu. 
Tohohle: 
Promluvíme si o škaredém setkání. 

megi-the-pes
megi-the-pes 01.11.2024, 20:46:27 xxx.xxx.124.128

No jo, když pisálek neví, kdo co pořádal. A kdo ví, esi pořádal.

Institut spořádal Obecní dům.

Obecní dům spořádal Institut. 

To bylo setkání! 

megi-the-pes
megi-the-pes 01.11.2024, 16:37:58 xxx.xxx.124.128

Sušená hovězí játra, slávka zelenoústá (Perna canaliculus), lněné semínko, směs koření, glukosamin z mořských plodů, Yucca schidigera, brusinkový extrakt, uhličitan vápenatý, sušené řasy (Spirulina platensis, Ascophyllum nodosum), uhličitan hořečnatý

DOPLŇKY (na kg): Nutriční doplňkové látky: kyselina askorbová 125 mg, niacin 50 mg, thiamin hydrochlorid 80 mg, kyselina listová 1 mg, pyridoxin hydrochlorid 5 mg, taurin 20 g, vitamín E 10 g, jodid draselný 2,4 g, oxid zinečnatý 361,5 mg, L-selenomethion 0. , oxid manganatý 6,96 mg

Technologické doplňkové látky: Alfa-amyláza 1 g Zootechnické doplňkové látky: Lactobacillus acidophilus 0,5 g Senzorické doplňkové látky: Extrakt z kurkumy 20 g Analytické přísady (na 100 g): Hrubý protein 49,3 g Hrubá vláknina: 1,2 g Hrubý tuk 9,2 g 8 g

Takže granule v prášku. Utíkám koupit. 

Někde to na videu sypal na granule. Nejdřív pomluvil granule, pak je posypal tímhle práškem, najednou jsou granule ok. Dělá z lidí dementy, no. 150 g 1200 Kč. 😀

Byl tam odkaz https://nbn-resolving.org/urn:nbn:de:gbv:95-117097

megi-the-pes
megi-the-pes 01.11.2024, 10:37:15 xxx.xxx.124.128

Pach nefunguje. 
Nechávám celou noc na dvoře rozsvíceno. Abych si nerozbila hubu, až budu pouštět Megi na lišku. Minule jsem ji nepustila, to byla velká chyba.

megi-the-pes
megi-the-pes 01.11.2024, 09:41:27 xxx.xxx.124.128

Jinak teda tohle se dá lehce spravit, pokud by to byl problém jen těch pár týdnů nevhodné výživy a pohybu, prošlapy nejsou žádná tragedie, ale rozhodně 
na to nebudu spoléhat; nekoupím tohleto, protože kde se hraje na barvičky,
tam nebudou testovaný rodiče a prarodiče a prasourozenci.
Bylo by mi ukradené, že bude dospělácká srst nestandardní,
ale vadné lokty a kyčle a očička
kupovat nebudu. Celkově tento systém nebudu podporovat; zdraví na papíře a v praxi 
má tazatele zajímat.
Registrovaný chov tady znamená, že je chovatel registrovaný, má reg. zvířata v celostátním registru. Jako je reg. čipů. Není to ISDS (pracovní kolie),
protože to jsou jiné peníze (ale “nestandardně” vyhlížející zvířátka tam jsou, mnozí by řekli, že to jsou bezpapíráci),
a hlavně by se tím chov. pochlubil. 

megi-the-pes
megi-the-pes 01.11.2024, 09:11:38 xxx.xxx.124.128

Nebo tak - ne že žerou málo, mohou žrát hodně, ale složení nebude vhodné pro rychle rostoucí tohleto. 
Kdyby tam nebyl ten merle vrh, tak si řeknu - ok, 4 litry odpovídají tomu, že si psa nikdo nekoupí na guláš a není to klasická množka. 

megi-the-pes
megi-the-pes 01.11.2024, 09:09:05 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 01.11.2024, 08:03:02

Ty merlovatý mají zbořené nohy. Může to být terénem, někdy si tak pes stoupnout může, že si hned můžu myslet, že prošlapy. 
Asi klasický stodolový, venkovní chov, kde je matka na slámě, děcka běhají po venku, žerou málo…
Ta srst by mi asi byla fuk, jsou venku, je mokro… a když se podívám na podobně stará štěňata, vidím to samé. 
Flekatý stojí na zápěstí. Jako. Co já vim, esi je to zápěstí. 

megi-the-pes
megi-the-pes 30.10.2024, 23:41:56 xxx.xxx.124.128

Mně je to teda asi taky fuk, kde jaké téma bude, kategorie nebo co. Pochopila jsem to se zprávami správně - zprávu smažu já a zmizí i z druhé strany? To je divné. Co je psáno, to je dáno! Ne, je mi to jedno.

Moje “úvodní" stránka chovu je Diskuze a vůbec si nevšímám, do jaké kategorie je který řádek zařazen. Teda ty s ikonkou pavoučka neotevřu nikdy. Ale jinak se řídím názvem vlákna. Ne/zajímá. Nebo taky kouknu, kdo tam plác poslední příspěvek, protože když třeba hmn, tak to je jasný černý humor čili tam zabila hřebíček do rakve - deset stran komentářů shrnula do dvou drsných a osudových slov - a to si musim jít přečíst!

No.

A jinak nic.

Myslim, že po této vzpouře se už nikdo blbé zprávy  psát neopováží. A plevelu už taky moc neporoste.

Dokonce ani já nebudu plevelit. 
Možná. 

megi-the-pes
megi-the-pes 29.10.2024, 18:53:00 xxx.xxx.124.4
»
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 29.10.2024, 18:43:28

Mně se tady už neděje nic (a i kdyby, nikoho nenapráším, ale zmátim ho sama 🙂), po tom, co jste spravili zprávy, aby se neotevíraly automaticky. Problém byl hlavně na tom mrtvém fóru, někomu se to ale evidentně přesunulo i sem, když to lidi donutilo odejít. 

Pokud plánujete funkce nedostávat některé zprávy a skrýt některé příspěvky (snad to ale nerozbije návaznost příspěvků; bude se tam něco 3x opakovat, protože “jsem to nečetla, mám to neviditelné”), tak je po problémech. 
Někdo si vypne zprávy, někdo anonymy a nebude zakládat další složku Akt X, proč se dotyčný neregistruje a navíc neumí i/y.

A je to. Světový mír.

Třeba se to uklidní nějak samo. Však do Vánoc nejsou ani dva měsíce, to všici měkneme.

🙂

megi-the-pes
megi-the-pes 29.10.2024, 18:38:55 xxx.xxx.124.4
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 29.10.2024, 17:43:22

Je to tak, chybějící funkce “nemůžete mi psát zprávy” je to, co lidi nutí prchat. Na nějakém zahr. fóru jsem to viděla. 
Ale nemyslela bych si, že to budu potřebovat na fóru pejskařském. 
Tento stalking probíhá už od IF, viděla jsem to v přímém přenosu a trošku jsem se smála - ježiš, tak to nečti, ne. A… hehe… po čase to potkalo i mě
a přesně jak říkáte - slušné vychování mi nedovolí psaníčka, která bohužel citově vydírají (odesilatelé, nechť se podělají, už je to potřeba říct, ať si najdou psychiatra, jednoho si také prosím, a netahají to všude), neotevřít. Doteď. Už to neotevírám. 
No a ono to není jen v soukr. zprávách, ale napříč fórem, to negativní,
proto bílí jogurt. 
Jednoho dne to bouchnout muselo.
A cítí se špatně ten, kdo manipuluje? Nene, ostatní. A takhle to dopadá. 
Kašlete na to! Nevšímejte si těch, co Vás votravují, ono je to přejde, když bude nezájem. 

No a to teda není vtipný, že se někdo vydává za Ph. Já ty Vaše názory jako beru vážně. 😀

megi-the-pes
megi-the-pes 29.10.2024, 13:42:14 xxx.xxx.124.4

jenže papírovej je za 38

akorát teda nevim, kdo potřebuje Spasitele, že by šel na “bazos”, pochybuju

nechť pánbůh dá a mlýnský kolo se podělá
a všecko doma jim zůstane

megi-the-pes
megi-the-pes 29.10.2024, 09:52:03 xxx.xxx.124.4
»
Odpověď na příspěvek uživatele --- z 29.10.2024, 09:21:54

Co to plácáš, Ronja je Ronja, nech ji bejt, neumíš číst, ty trojspojovníku?

megi-the-pes
megi-the-pes 28.10.2024, 18:53:37 xxx.xxx.124.4
»
Odpověď na příspěvek uživatele Irma19 z 28.10.2024, 17:55:36

😀 no… Tak zkuste přímo servis, nějaký by mohl být uveden v zár. listě a u jiného reklamovat nelze. Servis může poslat technika na místo. 
https://www.businessinfo.cz/navody/reklamace-zbozi-a-sluzeb/

Vzor.

Nemají ta kolečka náhodou šroubek? Když ho utáhnu/povolím, ne/budou se točit. No ale u vody by ty šroubky neměly být viditelné a není to naše starost, že jo. 🙂

megi-the-pes
megi-the-pes 28.10.2024, 17:54:31 xxx.xxx.124.4
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 28.10.2024, 15:30:20

Ajaj. Já zrovna takové mini granulky. Zeptám se Megi.

Tak prej jo. Sázíme granule v délce pěti sirek, že:
NE

NE
Už se těším na vyrostené granulky, budu s Vámi pak měnit za sirkové stromky.

megi-the-pes
megi-the-pes 22.10.2024, 15:55:10 xxx.xxx.124.4

Pro ty, co je zajímá jogurt k jídlu, tvaroh, fosfor, vápník,
tabulka tady… https://dogaware.com/health/kidneytable.html Když použijete klik pravou myšou do prázdna (Chrome) a “přeložit do češtiny”, z cottage se stane tvaroh, ale náš tvaroh to není. Cream Cheese také není tvaroh, je to něco jako pomazánkové máslo. 
Velký rozdíl u kuřecího krku s kůží a bez kůže; ne/tučné jídlo. 

megi-the-pes
megi-the-pes 22.10.2024, 15:39:17 xxx.xxx.124.4

Přesměrujte se sem. 

Nikoho tyhle výlevy nezajímají, tady je jogurt k jídlu pro psy, 
takže ti, co se v něm chcou koupat, běžte.

Moje příspěvky přeskakujte a nespojujte mě s nikým. 

Spánembohem