Aktuálně: 3 505 inzerátů217 151 diskuzních příspěvků18 333 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 15.08.2024, 13:24:54 xxx.xxx.124.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 15.08.2024, 12:31:46

Jenže ten glyfosát máte ve všem, na obaly se totiž - na rozdíl od “GMO” - nemusí psát. Nemůžete se mu vyhnout. Znečišťuje vodu, půdu. 
A těch 500 tun ročně je ČR, kde to ještě není tak hrozné. 

Mně tyhle chemie nesmí přes hranici pozemku a i sousedy jsem mírně seřvala, ať s tím táhnou od cesty, 
a neukazovala jsem, že GMO je lepší než jiné věci a nemá žádný vliv na vše živé i neživé,
ale to, že mnoho lidí kupuje GMO a neví o tom, ba i horší věci kupuje a podporuje, jen to prostě neví. 
A to není nic ve zlém, i když, když se někdo někoho snaží zesměšnit, no tak ho normálně pošlu do pr… 
Vesměs se tu pánové, ale i jinde na netu, ne ve skutečnosti, to totiž neumí,
chovají k ženám jako choromyslní. 
Jednoduše - nazvala jsem vás pokrytci.

megi-the-pes
megi-the-pes 15.08.2024, 11:34:00 xxx.xxx.124.163

Zajímavé. Já myslela, že GMO není UFO. Kukuřice takto upravená je snad proto, aby odolávala škůdcům a byl lepší výnos.
Tak na co bych pak na pole patlala zlou chemii? 

Co produkty z řepy? Olej řepkový nikdo nekupuje? Cukr se nekupuje pro včely? 
Ta řepa je gen. upravená. 

Upravuje se kvůli odolnosti.

A samozřejmě Bayer/Monsanto monopol a šikana zemědělců a chovatelů, u nás teda ne, ale tohle je věc, proč jejich produkty bojkotuji, ne proto, že nějaká kytka je upravená. To jsou takové hnusy, jako že nesmíte uchovávat sadbu, musíte si koupit jejich… 

Ječmen - jak říká Varaxi, průmyslové směsi, kterými krmíme stále, obsahují spoustu vylepšení, aby ta slepice z toho proteinu vůbec něco dostala. Kvalitní směs samozřejmě existuje, někteří vyrábí jen směs zrní, šrotů… a několik se dá koupit i bez GMO. Směs s ječmenem, i když jí pomohli enzymy a kdo ví čím, má stejně pořád horší výsledky než kukuřice a pšenice, to si může každý vyzkoušet. 

Mě to baví. GMO je zlo a po pozemku si leju Roundup a kupuju metráky cukru, čím vůbec, ale vůbec nepodporuju zlo. 

Povídalo se, že sladké brambory jsou všecky GMO, a už pár let se pro průmysl používají i GMO klasické brambory.

U té drůbeže, já tomu nerozumím, jo, ale složení si eště přečtu, jsou to nejlevnější blbosti typu ječmen, ubohá chemie typu BHA, BHT, směs do ostřikovačů… a jak si je chovatelé pochvalují. 😀

Ale GMO je zlo.

Žiš.

Názor je názor, všecky jsou hezké, ale fakta jsou fakta, sorry.

Co myslíte, že jíte, i když se vyhýbáte GMO plodinám? Všude je glyfosát. Je to kolem 500 tun ročně jen na polích. 

megi-the-pes
megi-the-pes 14.08.2024, 11:09:14 xxx.xxx.124.163

jenom poznámka… v trávení může zůstat překážka klidně měsíce

a co projde kolem, projde, až neprojde… 

Jestli chci zjistit, co psovi je, tak je asi nějaká kontrastní látka nebo tak něco, rtg utz, to ví někdo chytrej, 
a když chci řešit jídlo, tak rozhodně ne přes granule, což je těžká směs 50 přísad.

megi-the-pes
megi-the-pes 14.08.2024, 11:06:30 xxx.xxx.124.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Luca z 14.08.2024, 07:56:40

Ptám se na výskyt zohnutého slova a vy mi pošlete vymatlance, protože nemám co dělat? Na plochou Zem je expert slovenská vláda, nebudu se jim do toho plést.

megi-the-pes
megi-the-pes 14.08.2024, 11:02:23 xxx.xxx.124.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 13.08.2024, 21:43:14

Píšu, že nevím, proč by měl hodiny předpisově ležet, ale že úvaz, pobyt ve stanu, odložení delší je dobrá věc. 
Vy jste prostě nikdy neviděla psa, který nechce být v omezeném prostoru a čekat vydrží 5 minut a konec, ale to je naprosto v pořádku. ;-)
S takovým psem je dovolená v kempu utrpení, tak se prostě učí dopředu, no bóže.

A pak píšete, jak jste měla kdysi vypilované odložení…

To jste měla teda úplně k ničemu, že?

Kde oni se kupují vychovaní a vycvičení psi? 
Že bych se na nějaké odložení vybodla a zašla do krámu…

(Překrucuju to stejně jako Vy, ono bude lepší, když mi nerozumíte, na mě nereagovat, prostě neumíte číst, co píšu, ale to je v pořádku, to je Váš problém. A legrační. ;-))

megi-the-pes
megi-the-pes 14.08.2024, 10:55:47 xxx.xxx.124.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 14.08.2024, 09:06:22

Některé štěkanátko neví, že když leží, může štěkat. Já za to nemohu. Buď mu to nejde, nebo je zmateno? 

megi-the-pes
megi-the-pes 14.08.2024, 10:11:20 xxx.xxx.124.163

Po lince nic nechodí, protože na zemi mají tolik všeho, že by už mohli i jídlo nenávidět, a na stole je moc bordel. Chodilo by k nám tolik ptáčků, kdyby moje kočky tohle lovily? A když těch 6 každý den sedí na plotě… letos nepřišla ani jedna straka, ale možná je to tím, že megi už hlídá i oblohu, to nikdy nedělala, asi jak má hodně slepic, štěká na volavku, megi ptáčky neloví, nezajímají ji, ani čáp, jenom slépka, když přijde na parapet, to je zajímavý, naše slépka na zahradě neva, ale v kuchyni velký problém, asi že tady může být jen polívková, megi to musí vše udržovat v řádu.

megi-the-pes
megi-the-pes 13.08.2024, 20:14:39 xxx.xxx.124.165

ale to nesmíte tu dálku furt ztrácet jako někdo
tak jsem pořídila čínskou náhradu za 250, umí okýnka, kufr, najít vrak na parkovišti… a když ztratíte dva ovladače, počítám, že do měsíce je nemáme, tak se to dá ovládat telefonem (to píšu kvůli orionce, aby měla radost 🙂)

megi-the-pes
megi-the-pes 13.08.2024, 18:52:04 xxx.xxx.124.165

samozřejmě výchova psa trvá rok, tak přeju hodně štěstí tomu anonymovi, co nemůže mít kočku

megi-the-pes
megi-the-pes 13.08.2024, 18:50:36 xxx.xxx.124.165
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 13.08.2024, 18:03:06

😂

drvodělka: musíte pořídit teriéra 🙂 viděla jste videa, jak kříženci a norek (norek? nevim) chodí takto likvidovat krysy na farmy? Dost čumím, že ti psi nezabijí tu malinkou potvoru, asi je to jejich kamarád, no hustý to je. 

megi-the-pes
megi-the-pes 13.08.2024, 16:31:11 xxx.xxx.124.165
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 13.08.2024, 14:27:03

Jako že ten mechanismus nestrhnete? Hehe. A pak budete muset dveře stejně rozdělat. 🙂

megi-the-pes
megi-the-pes 13.08.2024, 16:29:04 xxx.xxx.124.165
»
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 13.08.2024, 14:47:19

Ano, dělá se to, tábory se psy. Nevím teda, proč by pes měl předpisově ležet celou dobu, to tak asi myšleno nebylo, ale naučit psa stanovat je hodně dobrý nápad. 

megi-the-pes
megi-the-pes 13.08.2024, 16:26:29 xxx.xxx.124.165

Je to štěně. 

Čekej v jinou denní dobu je jiný cvik. 

Ono se to ochodí. Prostě spojení - jdu pryč, on jde pryč = pes ví, že se vrátíme. 
Udělám pár kroků, vrátím se, když pes nekvičí, odměním. Dál to znáte. 

Máte vlastně strašně ultra hodně vychovaného psa. 

Kdo to měl, v tak nízkém věku psa?

Skoro nikdo. Hodně lidí totiž kecá.

A koukat za někým, co opustil smečku, je správně! 🙂 
Štěkání je pro některé psy nemožné, když leží. Zkuste. 🙂 

megi-the-pes
megi-the-pes 13.08.2024, 14:43:08 xxx.xxx.124.165
»
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 13.08.2024, 13:41:24

Jen esi nemáte vadnou čtečku. Majitel zvěře je nájemce honitby. Ať si to daj do pořádku!