Aktuálně: 3 729 inzerátů210 807 diskuzních příspěvků18 259 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 31.07.2024, 19:36:26 xxx.xxx.124.49

Stačí to, že mi majitel jako chovateli psa nabídl (důkaz třeba mail) a já toho předkupního práva nevyužila, tak on psa normálně prodá. A to už mají oni kupní smlouvu sepsanou (protože mi psa nabízí za stejnou cenu; podmínek jako tomu novému majiteli; kupujícímu). 

Já nikam nemusím. Když nabídku do nějaké lhůty nevyužiju a neozvu se (tady je to o to rychlejší, že se ozvu a řeknu - nechci psa) se souhlasem/nesouhlasem, tak se to bere, že souhlasím.

Takhle si to představuju… takhle by to mohlo být. 

Já na té smlouvě vůbec nebudu. Není důvod.

megi-the-pes
megi-the-pes 31.07.2024, 11:10:44 xxx.xxx.124.49
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 31.07.2024, 11:01:18

To si dělaj pr… :-/

megi-the-pes
megi-the-pes 31.07.2024, 09:56:08 xxx.xxx.124.49
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 30.07.2024, 21:05:49

“Ale moje tolerance absolutně končí, ve chvíli kdy nejrůznější aktivisti cpou do dětí hormony, přesvědčují okolí že je normální vybírat si pohlaví nebo ho nemít atd. Není normální aby chlap měl přístup do ženských šaten, soutěžil v ženských kategoriích atd.”

Kdo tohle razí?
To bych zavřela na opuštěný ostrov.

megi-the-pes
megi-the-pes 31.07.2024, 09:54:01 xxx.xxx.124.49
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 31.07.2024, 09:39:41

Hlásila bych to jako týrání. 

Nechápu, co si lidi nechaj líbit. Zboží bylo koupeno v ne obvyklých prodejních prostorech, tzn. mám 14 dní na odstoupení. Co je za problém vzít slepice a odvézt je prodejci? 
Ale jak to, že lidem nezáleží na tom, kde jak ta slepice žila?
Hlavně že plnou hubu keců, jak nežerou vajíčka od klecových slepic.

Mi řekněte, jak to, že slépka z Kosiček je ochočená, čistá, vypadá na svůj věk.
Je fakt, že jsem neviděla, jak zvířata vypadají, když je rozváží, ale… 

megi-the-pes
megi-the-pes 30.07.2024, 17:06:48 xxx.xxx.124.49

Hele, nevím, kdo to je nějaká Králová Klára, co na klavír hrála. Fakt nevim.
Nevim, v jakých médiích. Když tu jednou za čas hraje tv, tak taky nic, neviděla jsem.

Takže nevim.

Internety čtu a na YT koukám, ale tohle mi to v životě nenabídlo, ani videa nebo texty na FB.

Takže jste se na to dívala nějak Vy, víckrát než 1x, proto se to na Vás sype.

To je normální.

Mně zas furt nabízí štěkanátka, Def Leppard a Nightwish a slépky a Simpsons.

megi-the-pes
megi-the-pes 30.07.2024, 16:34:57 xxx.xxx.124.49

To nebude jediný. Jenže to jsou teď jako koupené slepice, to by chtělo fotografie, určitě nevypadají jako princezny. 

S tou Markovou n. je to zajímavé, milion příznaků i bezpříznaků.

A v jednom článku psali, že slépky slepé (se tak narodí nebo oslepnou po pár týdnech)
mají vyšší výkonnost. 
Hustý, co.

megi-the-pes
megi-the-pes 30.07.2024, 16:30:06 xxx.xxx.124.49
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 30.07.2024, 14:53:10

😀 No já čekám, až rozvedete ten atentát. 😀

megi-the-pes
megi-the-pes 30.07.2024, 14:26:35 xxx.xxx.124.49

Jo, rapotacko, satan nás sežere, oslavujeme ho… řeckou hostinou. Uvědomuje si někdo, že ty hry jsou pohanského původu? Proto taky byly kolem roku 400 zrušeny.
A Johanka jim vyhrála bitvu, jenže měla kalhoty, takže feministka, tudíž tohle je jasná propagace… ani nevím čeho. 
Co si jako na tu výhru stoleté války, když jela na koni, měla voblíct?

megi-the-pes
megi-the-pes 30.07.2024, 14:11:02 xxx.xxx.124.49

Mně ty názory assil fakt chyběly. 😀

Jak říká orionka, že v průvodu pedofilové, zajímavé, nevím, kdo tam chodí, ale pochybuji, že katoličtí kněží nebo členové Hare Krishna. 

To je totiž prolezlé pedofily naskrz. Tak moc, že jim bylo nařízeno zřídit zvláštní organizace, které toto budou řešit. 

Mně je jedno, že teplý lidi nebo ten průvod nemůže někdo přijmout. To prostě člověk snese, nebo nesnese, to je jasné a nutit jim názor a emoce je rozhodně špatně a takové lidi bych mlátila pokličkami po hlavě. 
Ale říkat, že jejich děti nebo děti jimi adoptované tohle zdědí, nebo že ti dospělí budou děti zneužívat, no sorry, to je ubohost. 
Tohle dělá Aliance pro rodinu (a mimochodem chodí dělat bordel na takové akce a lhát v parlamentu) a potřebovala by postavit mimo zákon.

megi-the-pes
megi-the-pes 30.07.2024, 11:43:48 xxx.xxx.124.49

To by mohla být i nějaká nemoc, co na tom pozemku zůstane docela dlouho.

Nebo je to super stará slepice.

Reklamace - slepice odnesu prodejci, ten napíše reklamační protokol, nebo si stáhněte a vyplňte sami, do 30 dnů mi oznámí výsledek, a kdyby se cukal, dejte to obchodní inspekci.

Proč se lidé rozčilují na prodavače mobilu, ale u živého zvířete neudělají nic, aby ten panchart mohl dál týrat zvířata a okrádat lidi? 

megi-the-pes
megi-the-pes 30.07.2024, 10:21:18 xxx.xxx.124.49
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 30.07.2024, 07:34:13

Prosím, to mluvíte o Pride v Praze? 
Nebo fikovnice, kolik hodně kde jakých akcí se teď dělo?
Jsem asi zaspala. Vím jen o brněnském týdnu, ale v Brně je vše možné, takže tohle určitě nevyčnívalo. 🙂

Pride je týdenní festival, kde jsou přednášky, workshopy, koncerty, výstavy…
a co je zvláštní - tyto akce byly loni narvané do posledního místa. A to ty lístky jsou celkem… na mě drahé. 
Letos se neočekává účast nižší.
Kdo to zaplnil, všecky ty prostory? 

Zajímavé je, že Snoop Dogg, co je 24/7 sjetej, k tomu nikdo ubohé video nedělá - tedy dělá, ale vtipné. Co má Snoopy společného s Olympem (že je jako hodně slavnej?) nebo sportem? Anebo to je tak, že spousta lidí netuší, kdo to je, ale bylo by blbé to přiznat, tak se radši nevyjadřují?
Ale k něčemu, co nepoznali, se vyjádřit musí všici, od politiků a arcibiskupů po… po mě.

Dionýsos je otec bohyně řeky Seiny. 
Na obrázcích je hostina bohů.
To, co experti považují za svatozář Ježíše, je slunce… bůh slunce Apollo.
A takto to bylo i ve skutečnosti, ne v bájích, včetně převleků, několikadenních párty, spousta prostitutů, žrádla a tak. 

Autorů je mi líto. 

Měli tušit, že každý uvidí, co vidí sám v sobě. 

Obrázek Obrázek
megi-the-pes
megi-the-pes 27.07.2024, 07:04:48 xxx.xxx.124.199
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 26.07.2024, 16:20:56

Určitě máte pravdu, věřím, někdy mi tam něco připadá jak… říkáme Balkán. 
Jenže.
Slyšela jsem, že lidé často ignorují § 140 TrZ., 
ale - můj skromný názor - to není důvod tento § nemít.
Porovnávám to s tím, co máme tady a co psala LK - máme čipované psy, ale nemáme povinnou registraci, máme spoustu případů pokousání člověka, ale není, že pes je v podmínce. Opustit zvíře je trestné, ale nevíme, komu to zvíře patří. 
Moje teorie má asi pár děr, např. co potom se psy, co porušili podmínku,
ale říkám si - na co jsme dostali povinnost psy čipovat, když ten zbytek neexistuje.

megi-the-pes
megi-the-pes 26.07.2024, 15:12:01 xxx.xxx.124.176

Když už mám nějaký registr, nazvěte ho klidně exkrementový, tudíž jsem si nevymyslela, že potřebuji jiný, než už je pro zápis fen u SVS nebo registr KVL pro pasy, abych si mohla ulejt 20 mega, tak už se dají lehce kdykoli upravovat požadované informace.
Na Slovensku je tohle:

“Súkromný veterinárny lekár nesmie vykonať veterinárne úkony na psovi, ktorý nie je začipovaný (ak už začipovaný má byť), okrem nevyhnutých prípadov v záujme ochrany zdravia psa alebo človeka. Za porušenie tejto povinnosti uloží orgán veterinárnej správy súkromnému veterinárnemu lekárovi pokutu od 1 750 eur do 20 000 eur.
Súkromný veterinárny lekár je oprávnený vyžadovať od vlastníka zvieraťa preukaz totožnosti."

Po mně nikdo nechtěl občanku ohledně psa u ničeho, řekla jsem jméno a telefon a dostala pas. 
Je to zajímavé, můžu jakéhokoli psa dotáhnout na veterinu a je můj. 

Pro mě je lepší mít něco. 

Ne, neumím vyřešit množírny a osady, i když ty osady se malinko řeší, ale při tom, jak se rozkrádají granty pro neziskovky, to jde hodně pomalu, nekonečně.
Samozřejmě super je kastrace psů, to někdo dělal, nevím kdo.