Aktuálně: 3 729 inzerátů210 807 diskuzních příspěvků18 259 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 06.08.2024, 17:13:53 xxx.xxx.124.89

Já nejsu proti nikomu, výjimečně, škoda, 
psala jsem to zadavateli.
Mně stačí: první pes, děti. 

megi-the-pes
megi-the-pes 06.08.2024, 15:27:47 xxx.xxx.124.89
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 06.08.2024, 10:24:47

Možná zavolat těm lidem, co se jim má volat, když si myslíte, že jste našli pobytové znaky šelmy…

Když na obrázek kliknu a řeknu - vyhledat gůglem - tak mi to ukáže medvěda baribala. 😀 😀 😀

megi-the-pes
megi-the-pes 06.08.2024, 15:17:16 xxx.xxx.124.89
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 06.08.2024, 14:55:10

To jste si komplet vymyslel Vy. Nic takového tu (ani lidé, co znám) nikdo neříká.
Tím “pošlu dítě do školky, aby nakazilo jiné děti” bylo myšleno infekční dítě. A to se dnes děje hrozně moc a daří se těm nákazám, protože právě tam jsou neočkované děti… 

Jedná se o jedince, kteří mají oslabenou imunitu (onkol. pacienti, nemocní senioři atp.), nebo nejsou chráněni ještě z mateřského mléka. 
Tedy je to tak, že já očkovaná mám strach o své novorozeně, protože to si nemělo kdy vybudovat imunitu.
A teď teda nevím, co od třeba 35leté matky přejde z mlíka k děcku. Fakt nevím. Myslím, že vůbec nic. Kromě alkoholu, hroznového vína červeného, heroinu, chilli a kafe. 

Věřím, že jste se v tom jen zamotal, že jste to tak nemyslel. 

megi-the-pes
megi-the-pes 06.08.2024, 15:08:06 xxx.xxx.124.89
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 06.08.2024, 15:04:09

Píše se tam
“Kremlev také řekl, že testy ukázaly, že oba boxeři měli vysoké hladiny testosteronu, aniž by uvedl další podrobnosti. Lékař IBA Ioannis Filippatos řekl, že testosteron nebyl testován.”

Takže prezident spíše povídá o něčem, o čem nic neví.

Nevím, proč ty výsledky čeho vůbec nezveřejní. Nebo teda neukážou ol. výboru, nebo prostě neudělají testy teď. 
Vždyť v zájmu i těch sportovců a jejich rodin je, aby se “očistili”.
Když nechcou, tak jediné, co si můžeme myslet, je, že chlap na olympiádě řeže ženskou.

megi-the-pes
megi-the-pes 06.08.2024, 14:49:37 xxx.xxx.124.89

Neříkám, že to nevypadá dost jednoznačně…
ale že doopravdy nikdo neviděl výsledky a ten, kdo je testoval, sám řekl, že tohle vyšetření neproběhlo. Dřívější prohlášení nemá zdroj.

A tak jsem hledala citaci… a tohle mělo být řečeno teď:
"Co řekl IBA v Paříži?

Na chaotické a občas rozporuplné tiskové konferenci v pondělí v Paříži Kremlev, který si stěžoval, že ženský sport je „ničen“, použil hrubý jazyk k popisu povahy testů.

"Nekontrolovali jsme, co mají mezi nohama," řekl prostřednictvím tlumočníka poskytnutého IBA. "Mají mužské hladiny testosteronu," hormonu, který může zvýšit svalovou hmotu a sílu. "Nevíme, jestli se narodili jako muži, nebo jestli nějaké změny zasáhly [sic] v pozdější fázi.""

Oni neví, jestli jsou to muži? 
Takže o těch chromozomech je to lež?

megi-the-pes
megi-the-pes 06.08.2024, 14:47:30 xxx.xxx.124.89
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 06.08.2024, 14:40:47

Ale tam se nic nepíše… 

Zato samotná IBA píše tohle přímo na svém webu:

“Je třeba poznamenat, že sportovci nepodstoupili vyšetření testosteronu, ale byli podrobeni samostatnému a uznávanému testu, přičemž podrobnosti zůstávají důvěrné.”

No a IBA je ta org., co teď právě řekla, že byli diskv. z důvodu nesplnění podmínek.

A novináři celé planety si to domalovali.

megi-the-pes
megi-the-pes 06.08.2024, 14:34:58 xxx.xxx.124.89
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 06.08.2024, 11:53:58

Kdo, kde a proč teda ty výsledky nejsou nikde?

Kde jste to četli? 

megi-the-pes
megi-the-pes 06.08.2024, 14:31:47 xxx.xxx.124.89

Vidím rozdíl v tom, že mám psa, už jsem měla takového psa a až k němu pořizuju dítě, nebo jsem aspoň teda měla psa.
Tady je člověk, který psa neměl žádného, chce rovnou teriéra a chce ho ke dvěma dětem. Neví, co vše musí zařídit ohledně psa, plemene a jedince… ani ohledně soužití dětí a psa.
Soužití někoho, kdo štěně bude venčit, když jsou lidé v práci. Takového venčiče třeba bulík vůbec nezajímá, ani ten nanny dog (to se totiž musí vychovat) malinký ani žádný. 

Žádný pes nikdy nezůstane s dítětem sám. Nikdy. Nemohu uvěřit, že někdo uvažuje tímto směrem. Děti samy se psem.

Nejdřív si vyhraďte místnost, kde bude pes zavřený, když budou lidé v práci. Nebo v krámě. Nebo jdou s tříděným odpadem. 
Nebo “jen jsem si šel z obýváku pro skleničku do kuchyně”
a to dítě je mrtvé.  

megi-the-pes
megi-the-pes 06.08.2024, 14:13:21 xxx.xxx.124.89
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 06.08.2024, 13:15:23

Vy jste nepochopil, co drvodělka fialová píše.

“tím že se někdo neočkuje, ohrožuje nejen sebe, ale také své okolí. Viz třeba teď spalničky nebo černý kašel.”

A na to jste napsal:
“Pokud neočkovaný ohrožuje očkovaného”

Neočkovaný narušuje; dopadne to tak, tu celkovou imunitu té skupiny. Lidí. Ne protože jeden neočkovaný, ale protože jich je čím dál víc.
Proč existuje kolektivní imunita?
Protože my jsme ještě byli očkováni všichni. Ten systém povinného očkování tohle zařídil, proč to málokdo chápe?
A kolik nám je, myslíte, že to ještě drží? Myslíte, že ten stav tady vydrží navždy?
Když každý druhý, naštvaný z podvodu kolem “vakcíny” proti covidu, vynechá důležitá očkování u dětí?
U psů vzteklinu? 
Tohle se opravdu děje.
Kdo chce mít vzteklinu? Kdo si chce zabít svého mazlíčka?
Je nám zatěžko dát slepice do výběhu, protože JÁ JÁ JÁ.
Kdo chce, aby se zase objevila obrna?
Viděl někdo z těch odpůrců následky těch nemocí?

Proč si tihle lidé nezajdou k terapeutovi? Mám seznam, kde jsou všici, co je proplácí pojišťovna. Já se tomu nesměju a nesnažím se nikoho urazit, 
ale ohrozit svoje dítě nebo je poslat do školky a ohrozit cizí děti, 
to chce sakra velký prázdno v hlavě.

Breaking news pro takové lidi: šíření nakažlivé nemoci je trestný čin a nesnažit se zabránit nakažení dítěte, hele, už něco vymyslím, když ty lidi nelze legálně bít a jsem slušný člověk. 

Lidé o tom ví prostě ještě méně než já. A to už je sakra co říct. 

megi-the-pes
megi-the-pes 06.08.2024, 11:41:32 xxx.xxx.124.89

Povídalo se, že on i ona měli už jiné známosti, tak mi ten motiv nějak nesedí.

megi-the-pes
megi-the-pes 06.08.2024, 11:31:12 xxx.xxx.124.89

Víte, že ve skutečnosti ty lidi nikdo netestoval?
NIKDO.
Je to vycucané z prstu.
Ať MOV zavede testy, pro všecky, a je klid. 

A aby se to ujasnilo, prostě si to celé přečtěte. On to tam ten pán píše opravdu jasně. Nejde o pózu a u vrcholových sportovců, trénují od školky třeba, neočekávám vzhled běžné osoby. Někdo jo? Znáte někoho, kdo mega hodně běhá a má airbagy?  A nedostatek tuku znamená někdy co? https://www.wikiskripta.eu/w/Amenorrhoea
https://www.stefajir.cz/intersexualita

megi-the-pes
megi-the-pes 06.08.2024, 11:17:48 xxx.xxx.124.89

No ale někde psali, že našli netopýrka se vzteklinou po hrozně dlouhé době v 2005, kolem Vyškova, 
teď ta Ostrava, takže to tu extra promořené není, ne? 
Netopýrek nemá vzteklinu, nedostanu vzteklinu. 
A není to ani ta pravá vzteklina teda. Nebo tak nějak.
To víc věřím, že nám kolem mohou “běhat” lišky vzteklé, Krkonoše, Jizerky, vůbec nevidím důvod, proč by nedošly na návštěvu přes kopec, takže nejím lišky a bobky.

megi-the-pes
megi-the-pes 06.08.2024, 11:09:48 xxx.xxx.124.89

DMSO je kosmetická surovina, je z přírody, tomu člověk lehko uvěří, když je to přírodní… to je těžké. Na výrobu nějakých mastí možná. Jenže to musí být hodně ředěné, to si vygůglete toxicitu nad 1 %, to si počtete, jako já. 

No a co tohle, to začalo prostě s tím covidem, pokud mi není 90 roků, tak tohle byl na lidi největší nátlak,
https://denikn.cz/763040/radi-lidem-jak-lecit-covid-prumyslovou-dezinfekci-za-anonymni-strankou-stoji-predak-protestu-otevreme-cesko/

A kdo je Zapper club, hm. 

Co na tom, že jsou to hodně jedovaté výrobky… to s tím souvisí, jak zoufalý člověk hledá ten mír… no a co, že ten jeho přístroj popírá vše, co jsme se na základní škole o fyzice naučili… 

Zajímavé je, že kyanid je taky přírodní, ale nijak extra se to neprodává...
Protože je to známá věc, ohraná, nic nevšedního, nemá hezkou, záhadnou lahvičku, která nás spasí v naší samotě…
Už jdu pryč. 😀

megi-the-pes
megi-the-pes 06.08.2024, 10:21:26 xxx.xxx.124.89

já už sem nebudu chodit, tady se furt žere
pudink na dukátový buchty, nebo horký pudink leda
plech buchet
hodně buchet
zajímavý je, že tohle nejde jíst s jiným než vanilkovým
asi psycho blok, nevim

megi-the-pes
megi-the-pes 06.08.2024, 09:59:07 xxx.xxx.124.89

By mě zajímalo, esi odpůrci odpírají očkování i svým zvířatům. A dětem.
Je hromada lidí, co (zase po době covidové, všici jsme experti na vakcíny) spoléhá, že je kolektivní imunita. 
Hm. Hm.

No a mě, laika, ta chřipka u ledních medvědů teda překvapila hodně. Chápu asi, jak se to stane, ale stejně. Pouliční kočka, lední medvěd, trochu rozdíl. 😀 Překvapilo, no. (Protože ve skutečnosti nejsem expert na viry a bakterie a hokej a módu.)

megi-the-pes
megi-the-pes 06.08.2024, 09:47:42 xxx.xxx.124.89

Do doby covidové lid netušil, že vakcína existuje. Pak někdo prohlásil, že má vakcínu na covid, která vakcínou prostě nikdy nebyla a nebude, a že bez ní všici umřeme, 
ve skutečnosti k smrti vyděsili seniory, lehce i těžce ovlivnitelné mladé, staré, ženy, muže, děti, a kdyby mohli, vyděsí i kočky, psy, slepice a kytky. 
Tohle byla manipulace, jedna z nej v moderní historii lidstva.
A proto dnes mnoho (každý, jako u hokeje, prostě na to máme přepínač, taky jsem okomentovala úbor cz olympioniků, že) lidí
je naštvaných, změněných (vztekem, ne vakcínou), jsou schopní
na ulici někoho vytáhnout z auta a šlápnout mu na hlavu
a někteří naštěstí jen tráví celé dny na síti a píšou takové věci, koukají na “experty” na viry a CIA a tak (mimochodem, máme aplikaci, kam když dáte fotografii, stačí hlava člověka, a napíšete, co chcete, aby ta postava říkala a dělala, tak třeba drvodělka fialová zdejší bude tančit u talíře s palačinkami a zpívat “jsem víla”… a opravdu uvidím vílu Amálku, uvidím přesně mimiku, svaly v obličeji, obočí se hýbe a… nasadit psí hlavu je teď… no je to dost hrůza, vlastně nevím, na co se dívám, hodně teď frčí Musk, jak vypráví o nápoji Monster, ale Musk to není),
na jednu stranu to dost chápu, protože člověk se s tím, co zažil, musí nějak vyrovnat. 
Tohle není nebezpečné (když nepočítám děti, které si to mohou přečíst a kterým rodiče nehlídají net), ale myslím, že jen vypsání a vyspání se z toho nestačí. 

megi-the-pes
megi-the-pes 05.08.2024, 17:54:39 xxx.xxx.124.24
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 05.08.2024, 17:17:04

“výřez (z fotografie) byl po pitvě dodatečně upravován retuší, aby nebyl rozostřený, a nebylo tak poznat, že jde o zvětšeninu jiné fotky. „Zřejmě se tak stalo za účelem ztížení odhalení původu obrázku,“ uvedl místopředseda spolku Šalamoun Václav Peričevič.
„Je nutno konstatovat, že histologické řezy myokardu Moniky a Klárky Kramných jsou základním pilířem obžaloby a odsuzujícího rozsudku Petra Kramného, že příčinou smrti je úraz elektrickým proudem.
Z tohoto odborného posouzení plyne ta skutečnost, že obrázek a důkaz, který byl u soudu proveden a který má prokazovat, že na srdci Klárky Kramné je tzv. wave syndrom ukazující na účinek elektrického proudu, je zrcadlově otočený, zvětšený a vyretušovaný obrázek řezu srdce Moniky Kramné. Pro úplnost je potřeba konstatovat, že na těle Klárky Kramné nebyla nalezena žádná tzv. proudová stopa,“ dodává Peričevič.”

Proč se do toho vlastně Češi patlali? Pitva přece proběhla v Egyptě. 
A odkud jsou ty zfalšované snímky? Z Čech.
Eg. patologa k soudu vůbec nezavolali, prostě si vyvodili nějaké závěry z… čeho, po takové době?

Jak to, že teda Češi, patologové, policisté, st. zástupce, dozor a soudci nejdou do vězení za takový podvod?

To bych asi chtěla moc. 

Ale tak jako žijem kde, v jeskyni? 

megi-the-pes
megi-the-pes 05.08.2024, 17:48:52 xxx.xxx.124.24

OT OT OT: “něurékom” je překlep, nebo se to takhle někde říká? Už jsem to někde tu viděla? Slovensky: neúrekom; je toho tolik, že vše vyjmenovat by trvalo tři sta let.