Aktuálně: 3 724 inzerátů210 794 diskuzních příspěvků18 258 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 08.08.2024, 07:19:04 xxx.xxx.124.165
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 08.08.2024, 06:55:19

Na mě to teda působí celé ironicky. 

Školám snad nikdo nenařídil, že si mají pozvat zrovna tuhle partu, nebo jo? 
Kdyby neměli trable s něčím jako šikanou…

Chápu, že jsou to čerství absolventi, snaživky snaživý akční, mám na to alergii…
Na jednu stranu - dnes jsou děti o kolik let napřed,
na druhou - snaživka snaživá to bude vyprávět dětem na prvním stupni a ve školce?
Kdyby děti znala, věděla by, že žádné dítě nemá s odlišností u druhých problém.
Problém mají jen rodiče. Děti věří rodičům, co jim nakecáte, to budou opakovat.
Moje dítě chodilo na normální devítiletku, ani jednou nepřišlo, že by se někdo smál…
Zato jí dvakrát zničili telefon. 😀 

Děti tohle nepotřebují. Běžte to zkusit vyprávět rodičům, co jim je teď 40 50. Vás utlučou.
Takže kde by se tolik neziskovek realizovalo. Na rodiče odvahu nemaj.

megi-the-pes
megi-the-pes 07.08.2024, 19:33:30 xxx.xxx.124.89
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 07.08.2024, 10:34:52

Mohla bych být, protože bylo řečeno, že se pokusil dupnout… a příčinu zjistí pitva, říkali to v Rexovi a to já si dobře pamatuju!

megi-the-pes
megi-the-pes 07.08.2024, 19:32:15 xxx.xxx.124.89
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 07.08.2024, 17:34:50

To bylo moje nedělání teček za větou atd., každý řádek byla jiná věta, nesouvisející. 🙂

megi-the-pes
megi-the-pes 07.08.2024, 12:39:41 xxx.xxx.124.89
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 07.08.2024, 12:30:39

Na videu jeden z učitelů říkal - myslel jsem, že to máte pod kontrolou, že víte, co děláte, když je to univerzita. 
A tohle chápu, to je asi jediný argument, co možná můžu pochopit.
Zbytek nechápu, protože mám asi fakt problém. 😀

megi-the-pes
megi-the-pes 07.08.2024, 12:15:22 xxx.xxx.124.89

z toho teda není klidná smrt, ale zajímavost - chronická otrava, zvýšené mn. arsenu se dá zjistit z vlasů
u některých jedů, třeba u všech? se musí dělat přímo ten test na ten určitý jed, ne? takže když nemám podezření na to a tamto, asi nedělám nic extra než na běžné jedy, nevím

megi-the-pes
megi-the-pes 07.08.2024, 12:06:48 xxx.xxx.124.89
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 07.08.2024, 12:01:46

😂

megi-the-pes
megi-the-pes 07.08.2024, 11:44:48 xxx.xxx.124.89

A hlavně si myslím, že nejde úplně o autoritu, nevidím ji tam. Protože jestli je pravda to, co píše tady ten pán (https://psychologie.cz/milgramuv-brutalni-experiment/ učitel se zeptal, kdo je odpovědný za újmu), tak to byli dobrovolníci, kteří se s tou autoritou neznali, nebyl to jejich nadřízený, průvodčí ve vlaku, ředitel, otec,…, tudíž proč bych tu osobu brala jako autoritu… málokdo je tak moc slabý, ale je fakt, že ten původní exp., v té době, mohlo to tak být, ale moc tomu nevěřím.
Oni si tak vysvětlili, obhájili, proč nacisti… 
tak na tu autoritu svádí až moc činů, 
myslím si prostě, že lidi jsou svině. To nebylo žádné slepé následování, syndrom zajetí atp., ti lidé chtěli ublížit; cítili se (ti, co to pálili do obětí) nadřazení, cítili se dobře.

megi-the-pes
megi-the-pes 07.08.2024, 11:27:51 xxx.xxx.124.89
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 07.08.2024, 11:10:21

Hmm. Já žádný autority neuznávám. 😀 Jenom svýho psa!

megi-the-pes
megi-the-pes 07.08.2024, 10:32:40 xxx.xxx.124.89

Jenže je tam taky fakt (kdo to dosvědčil vše vlastně, když všici byli opilí?),
že oběť odtam odešla a našli ji až následující den 800 m daleko.
Z toho by se mohl dostat i bez obhájce. 
Pitva? Jenže oni ho našli živého a byl pár dní v nemocnici. Jak prokážu, že zemřel na následky zranění na té oslavě?

To “zkusil dvakrát dupnout na hlavu” je pokus o…, za to trest.
Ale za smrt? To nikdo nedokáže. 

megi-the-pes
megi-the-pes 07.08.2024, 10:29:05 xxx.xxx.124.89
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 07.08.2024, 10:24:44

Než jsem dočetla sem “„Obžalovaný poté muže opětovně povalil a dvakrát se mu snažil dupnout na hlavu,“”,
tak jsem myslela, že neštěstí, strčím do někoho, on spadne a udeří se do hlavy.
Ale tohle je nějaký debullní vtip, že jo?

megi-the-pes
megi-the-pes 07.08.2024, 09:53:45 xxx.xxx.124.89

Tomu furt nemůžu uvěřit. Že majitelé tomu svého psa vystavili, dyť to muselo být jasné, kdo dnes chodí v poledne se psem ven, jakýmkoli, natož běhat,
a že tam nějaký rozhodčí, nebo kdo to byl, řekl, teď to teprve je zajímavý (nebo něco takového, už to číst nikdy nebudu, tohle byl teda zážitek, s každým dalším řádkem horší a horší, jenom jsem čuměla, ani sprostý slova neřekla, prostě nic a úžas a hrůza).

megi-the-pes
megi-the-pes 07.08.2024, 09:49:34 xxx.xxx.124.89
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 07.08.2024, 09:44:41

Jsem na to video narazila taky a myslela, že je to podvrh. Furt doufám, že je.
Já už ten net asi nenávidím.

megi-the-pes
megi-the-pes 07.08.2024, 09:48:49 xxx.xxx.124.89
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 07.08.2024, 07:58:29

Jo, ale vidím z té tiskovky, že prezident té org. řekl, že chromozom a testo., 
ale lékař, který to měl dělat, řekl, že nic takového neproběhlo.
Takže to beru jako že neproběhlo. A výsledky kvůli GDPR chápu, ale lékař řekl, že nebyli schopni říct, zda to ne/jsou muži, tudíž beru, že ty konkrétní testy opravdu neproběhli, snad dnes umíme tyhle dvě věci otestovat.

Jenže to celé nechápu, proč dělají takové zlo.
Samozřejmě být na místě těch sportovců (a mít čisté svědomí), jdu do nezávislé lab a výsledky pak rozvěsím všude (a už nikdy nevylezu na světlo boží, protože té ostudy a pohledů už bylo dost na tři životy). 

Je to hnus, na jednu stranu MOV kráká po sítích “neprojevujte nenávist”,
ale že by zavedli fair pravidla, to ne. Na soutěži, na kterou se třeba někteří připravují celý život
a teď maj (kvůli věku např.) po kariéře. 
A celé by to vyřešil test, jeden, mají několik soutěží, kde mohou čerpat přijatelné hl. testosteronu u žen. Nevyhovuje - čau.

Na co tohle zlo, na co tolik nepříjemností pro ty odstupující i ty, u nichž jsou pochyby, a zničená nejvyšší a nejtradičnější soutěž ever.
Protože jsme už dlouho nebyli zklamaní?

megi-the-pes
megi-the-pes 07.08.2024, 09:37:29 xxx.xxx.124.89
»
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 07.08.2024, 09:18:30

Tak. Ale u těch hranatých hlav je předpoklad docela velký, že k dětem sedne. Jenže sedne, jen když ho to naučím a vhodný jedinec, samozřejmě.

Trochu protestuju proti “je to výchovou” u jedinců “jdu seřezat toho psa, co na mě blbě kouká”.
Tohle potřebuje vymazat z internetů a hlav všech lidí. 
V tom psovi to je a majitel bude mít tolik práce se s tím porovnat a psa naučit, že ho nemůže vláčet přes silnici, přes koleje a přes mrtvoly, překousat vodítko a jít něco zabít. 
S některým jedincem bude té práce méně, s většinou megi hodně. 
To tady tak jako píšete všici, jenom mám potřebu to vypíchnout, protože… vidím a slyším hrozně často, naposledy včera, člověci, co k nám přišli
“jak to že je ten pes tak hodnej, proč jim říkaj bojový, dyť je tak hodnej, když se dobře vychová”.
A pak musím používat slova jako zabít, roztrhat, urvaná tvář, pes vejpůl, ukazuju, kde měl pes prokouslou nohu. Aby to trochu pochopili, lekli se. A nic. Většinou ani to nepomůže, jak kdybych nic neřekla, prej je to výchovou. 
No a řekla bych, že megi je hodně mírnej jedinec. 
Staffbull je úplně jinej, je to hopík a proto ho nemám, ale je o hodně, o hodně mírnější než stafford/pit (zato aktivity potřebuje mraky, to mě taky neba, jsem líná). Bulíků jsem potkala hodně, málokterý byl zvládnutý, většina na vodítku, jeden mě zakous (bezpapírák s nějakým cca rage syndromem), zajímavé u majitelů je, že říkaj “pevnou ruku” a manželka toho psa nechtěla (jeden pán mi tu nedávno skoro plakal, jak že má přemluvit manželku na bulíka, ona chce čivavu).