Škola není firma. ;-)
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
No co budou dělat, když už nemají domeček? Umřou, schovají se někam?
Mně je to líto. I když tomu nerozumím. Nemohli poprosit nějakého včelaře, aby je šel sesbírat všecky a přemístit je?
A ty, co je odvezli za město, až se ochladí, tak umřou?
“Mojžíš potřeboval, aby vymřeli pamětníci starých pořádků v egyptském otroctví (kam se židi přihlásili dobrovolně aby nechcípli hlady).”
To má nějaký zdroj?
By mě hodně zajímal, protože o tom, že Mojžíš vůbec existoval, není žádný důkaz. Kromě jedné knihy, kterou psali podle vyprávění generací generace.
Ale ta kniha říká, že pozdější Izraelité v Egyptě žili v pohodě, klidu a míru, dokud se k vládě nedostal nový faraon. Ten se bál přemnožení, takže je začal otročit a všechny narozené chlapce utrácel.
Esi to měl být pokus o urážku, tentokrát Židé, hm, dost trapné.
Tom50, Vy si myslíte, že jsou všici okolo úplně blbí, mladí a neklidní, tak si vymýšlíte báje a pověsti, aby se hodily do nitě. 🙂
Já nemůžu najít progresivně liberální tsunami. Zato je hned na začátku jakési politické prohlášení a obvinění, že “nahráváte liberální totalitě”.
Před tímhle lidé psali o trestech, že u nás jsou ubohé, takže kolem zvířat si každý dělá, co chce.
Je úplně fuk, o čem je téma, vždy přijde tohle.
A tady se žádná tolerance nezmínila,
a stejně. 😀
Proč prostě si nezaložíte vlákno Zvířátka v politice?
Tam za Vámi budou chodit lidé, které to zajímá, můžete svorně nadávat na EU (já to dělám taky, ale ne v každém vlákně na zvířecím fóru), můžete si na sebe dávat čísla a vkládat se do adresářů.
Nebo to dělejte dál takhle, ale pak se nedivte.
Mimochodem zajímavé, Klaus? S jeho ukradenou neviditelnou rukou trhu Adama Smithe a největším tunelem v historii lidstva, po čemž nám tady nezůstalo nic, absolutní nic a vůbec nic, a proto teď na vše nadává(me)te. Dobrý, co.
No a proč by se někdo vracel někam, kde nejsou včely, zato je tam: idiot, pitomec, liptard, libtard, … aktivista, to mě rozesmálo… celkově je to ale o ničem.
jo, celé to má asi vypadat takhle
Ajo! Na vyvážení jsem zapomněla! 😀
Mám několik koček furt, všecky přišly jako divoké, poslední Tomášek je ještě ke všemu na hlavičku… Mně se tohle prostě nelíbí. Přitáhnout psa na veterinu násilím, narvat mu košík a škrtit ho na obojku je taky ubohý. Když nejde o život.
Já bych jedno elektrické chtěla, ale nemám na něj a výroba prý nestíhá stejně, a já chci jenom zelené a s korbou, jako má Hilux, jenže to ještě nemají, tak musím čekat. Na korbu dám totiž psy, kočky, slepice, kozu, krávu a kapybaru a jedem na výlet.
Aha. Je to logické, likvidace.
Vlezla jsem na fb hasičů a tam tohle
https://www.facebook.com/share/p/3aTSz9QASsZBqVYz/
a píšou tam o moru plodu a hnilobě, v tom světle je to odvezení za město teda hodně divné
Psali tam, že se poradili se včelaři… Možná nejsou záchranné stanice pro včely?
Podobně https://tydenikpolicie.cz/ke-kontejnerum-v-brne-nekdo-vyhodil-vcelstvo-i-s-plastvemi/
Jako že včelám nevadilo, že tam lidé nosí pytle odpadu?
A nikdo si předtím nestěžoval, že šel vyhodit petlahve a odnesl si pár žihadel?
Spíše se to tam objevilo nějak narychlo,
tohle asi včely nevystaví přes noc, nebo jo? To nevím.
Tak ale takhle vyklopit kočku z přepravky? Měla je dokousat všecky.
😀 😀 Na displeji poběží ten druhý nápis?
Ne, to je zajímavé, mě vůbec nenapadlo, že to je z nějakého takového jazyka a že jich je víc. 🙂
Říct někomu, že je idiot, není názor, je to sdělení diagnózy, což obvykle dělají lékaři, čímž Vy nejste, cožto víme jistě, protože lékař by toto zastaralé a pejorativní označení nepoužil.
A to je to, co lidem vadí - tyto výrazy.
Nikomu nic nevysvětlíte, když se budete vyjadřovat takto.
Vy s tím, co se tu převléká za anonyma, hrajete o nějakou cenu? O bludišťáka? Kdo urazí víc lidí? Ale oni se vám smějí. To vidíte, ne? trojAAAcko to řekne pěkně, asertivně, no Vaše reakce je reakce člověka, který povolí pod srandovním tlakem.
Kde jsou ty včely z popelnice?
Jste jak malí Jarinové. 🙂
cože 😂😂
On ten Škopek se i stejně tváří. 😀 😀
Už vím, co mi to říká, toho pána znám přes ADHD (všecky články, studie a knihy jsou zajímavé, vesměs se to ale točí takhle…) a on to vše spojuje s rodiči atp., právě i s životem před narozením, dědičnost, sklon k depresím, závislostem a tak,
jsou to věci, které vlastně všici známe, ale ten pojem neznáme.
Není vedený v obou. Jezevec není žádné zvířátko.
Jezevec je rod. Ve skunkovitých. Je tam jezevec smrdutý a krátkoocasý.
A pak je zvířátko - jezevec lesní - a ten je v lasicovitých. Třeba je to taky rod jezevec, ale jinde. 😀
Ještě jsou další věci - podčeledi nadčeledi čeledi nebo co - jezevec - jinde.
Možná za to právě může čeština.
Proklikejte si ty dva oddíly a uvidíte.
https://www.biolib.cz/cz/taxon/id650201/
Myslím, že není potřeba taková přísnost. Tady mají být hlavně psi v médiích
a ten člověk nám už nic nenapíše, když se pak řeší jenom chyby.
Votráví to každého.
Byl to pro telefon dlouhý a složitý text, stane se, a kdo si otevřel přehled těch šelem, hned mu to bylo jasné, taky je možné, že je někdo ďizgrafik, dyslektyg, mně uš to vlasně ani nebavý číst, jak se furt někdo opravuje.
Začněte psát jez… a telefon to opraví na ježura. Dtto druhý případ.