Aktuálně: 3 731 inzerátů210 783 diskuzních příspěvků18 258 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 30.08.2024, 10:29:12 xxx.xxx.124.61

Prosimvás, dejte jí někdo mokrej hadr na hlavu,

hledám slepice, ne vodní drůbež!

Sis překousla asi něco jinýho.

megi-the-pes
megi-the-pes 30.08.2024, 09:03:05 xxx.xxx.124.61
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 30.08.2024, 08:56:20

Mrkev nepapá a myslíš, že nevidí tu škrtlou jedničku? Otočila se hlavou do rohu a nemluví. 

Ty už znáš jenom zrzavou barvu, co. Megi má hnědou žíhanou. 

Si to předělej, strašný.

megi-the-pes
megi-the-pes 30.08.2024, 08:51:30 xxx.xxx.124.61
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 30.08.2024, 08:44:54

Sýrie taky neni v Africe. 🙂 

Jsem chtěla říct, že posílat davy lidí na kontinent, který je nejchudší, nemůže skončit jinak než odmítnutím.

Nápad s velkými deten. centry náhodou není špatný.

Unie má prachů dost na šílené dávky, tak má i na paneláky s režimem azylových táborů. Klíďo můžou rozšířit i naše.
Přece když přijde uprchlík, maže do Bělé a učí se tam česky, učí se o té kultuře, 
a zkoušky u žádosti o občanství jsou slušně těžké, lhůta na nalezení práce, jinak se žádost zamítá a deportace; žádné že pocem a tady máš byt ve městě a dávky.
Tak co. 
Stejným metrem. 

Ono jak se říká, že na to nemáme lidi, tak to taky není problém, protože už tak 20 let existuje dotované místo od unie a státu, stát to stojí jen malinko, jdou tam lidi z pracáku a tu žádost schválí každému,
i do soukromého sektoru. Dělat vrátného nepotřebuje VŠ. 
No a eště potřebujeme kuchařky a uklízečky… i když ty uklízečky asi né, nebudu nikomu uklízet, ať se snaží sám.

megi-the-pes
megi-the-pes 30.08.2024, 08:44:16 xxx.xxx.124.61
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 30.08.2024, 08:34:16

No né, to mi jeden pán vysvětloval, že na tomto území nikdy nikdo nebyl, takže lidé, co sem přimigrovali (z Egypta nebo odkud, už nevim), nikoho neotravovali,
a on je odpradávna Čech, i když se jmenuje Böhm. 

My děláme, co poví EU, žádná vzpoura, ale eště navíc jsme tak blbí, že děláme víc - kdo dal takovou podporu uprchlíkům? Ani to Polsko, co je nejvíc lidumilné. 
Jenom my jste takoví… asi že se chceme vyrovnat Německu, Svatýmu grálu nebo co.

megi-the-pes
megi-the-pes 30.08.2024, 08:40:04 xxx.xxx.124.61
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 30.08.2024, 07:54:13

No ale oni nejsou z Afriky, jsou z a kolem Afghánistánu. 

Což moc neladí s tím, že tu zemi hlídá Taliban. 

To sou věci. 

Taliban si nechá utíkat lidi. 

Aha.

A už jsme platili (a beztak platíme dál) za to, že Turecko a okolí uprchlíky zastaví.
A neva, že se tak neděje, hlavně že pro nás vyrábí pračky a platové krabičky s víčkem do kuchyně.

A tisíce uprchlíků měsíčně se začaly objevovat u hranic Polska v 2021,
což je rok, kdy z Afg. odešli Amíci a Běl. otevřelo cestovky.

Začíná horko, takže už nad tím nemohu přemýšlet.

Ale dobrej film, ne?

megi-the-pes
megi-the-pes 30.08.2024, 08:33:15 xxx.xxx.124.61
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 29.08.2024, 20:15:36

Co si jako necháme líbit? 

Polsko má na hranicích 17 tisíc vojáků.

Byli tam chvíli i Češi, Britové a Estonci. Existuje slovo Estonci?

Hranice s Běl. je 418 km a plot má 400 km.

Polsko má dnes asi největší armádu v Evropě. 

Vy jste na to přispěl rukama, korunama? Nebo u voleb? Aspoň u těch do EP? No to čumim, proč je tam teda další hračka Klause.

Bělorusko má asi 3 4 roky cestovky, přes které uprchlíky posílá. 

Zastřelme je, snězme je,

myslíte, že jim doma někdo řekl, že ta dohoda Běloruska, Ruska a dalších, o kterých se nepíše (klíďo řeknu, že to může být z jiné světové strany, protože EU dost překáží, má eště furt moc peněz), je podvod, řekl někdo, že tu jsou vojáci a ti mohou střílet? 

Je to cestovka.

Co jste jako čekali, že budete mít za hlas, práva, když vlezete do nějaké unie? 
Proč to furt svádíte na nějakou Merkelovou? Ona to nevymyslela. 
Stejně jako nic nevymyslel (na to je moc dutý) náš premiér (ani minulý), co před lety označil EU za zlo, no najednou je EU VSŠL.

Češi budou vždy v nějaké takové partě
jako rohožka, sluhové, blbechci.
Můžete řvát, jak chcete, od rána do večera,
nikdo vás poslouchat nebude,

budete dělat, co unie řekne.

Unie chce uprchlíky.
Za větou je tečka.

megi-the-pes
megi-the-pes 29.08.2024, 16:26:46 xxx.xxx.124.61

A myslet na to, že desinfekce pálí a některou nutno ředit. 

Pes si vydře 20 cm díru v kůži během jednoho dne, tak bacha. Sem viděla.

A někdy se to děje jen z dlouhé chvíle. 

megi-the-pes
megi-the-pes 29.08.2024, 16:21:08 xxx.xxx.124.61
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 29.08.2024, 09:39:22

Jenže já nevím, o kterém jedinci mluvíte, reagovala jsem na to, co ph psala - dala to do uvozovek, to mělo asi důvod. 🙂

megi-the-pes
megi-the-pes 28.08.2024, 20:29:05 xxx.xxx.124.61

Nepravému se říká pseudo. 

Nedokonalá samice zvenčí, o které píšete = mužský pseudohermafroditismus.

Myslím, že hermafrodit ≠ nelze rozmnožit. Když budete gůglit, najdete. 

V odkaze se říká, že herm. je ze skupiny inter. a že se úplně všici neshodují, co vše v inter. je a není.
Hlavní je, že dnes se o lidech nemluví jako o herm., užívá se prostě tento jiný, moderní a nehanlivý termín. Nelze říct, že ten a ten jedinec je tohle, nebo tamto, oba termíny označují to stejné, ale inter. označuje… musím jít sbírat vajíčka, už je tma, co je, prosinec?
Inter. označuje NEJEN stav, který můžeme vidět (i kdyby až při pitvě). 

megi-the-pes
megi-the-pes 28.08.2024, 19:49:07 xxx.xxx.124.61
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 28.08.2024, 19:44:34

Video jsem dala s časovou značkou proto, aby se divák mohl podívat, jak kuna skočila po větším zvířeti, než je ona sama.

Víc jak 10 vteřin jsem nekoukala.

megi-the-pes
megi-the-pes 28.08.2024, 19:45:13 xxx.xxx.124.61
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 28.08.2024, 07:03:29

Nemáte pravdu.
Rozhoduje přítomnost, nikoli funkčnost.
(A to přejdu, že ještě nedávno nikdo pojem intersex neznal, natož aby jím tak všude mával, takže jak jsme to nazývali předtím, hm.)

“Pravý hermafroditismus znamená přítomnost obou pohlavních žláz, tj. vaječníků i varlat u jednoho jedince (odděleně, či společně v jednom orgánu). Jde tedy pouze o specifický podtyp intersexuálních stavů.
Jaká je četnost výskytu intersexuality? To je velmi obtížná otázka, protože nepanuje přesná shoda v tom, které z výše uvedených stavů do intersexuality počítat, a které nikoliv."

https://www.stefajir.cz/intersexualita

ph mluvila o jedinci, který má oboje, to prostě hermafrodit je, neplatí, že musí být schopný rozmnožování nebo takového, jako se povídá, že je u žížaly (kdekdo si myslí, že žížala si vyrábí děti sama, je to legrační)
u jedince, který má něco schovaného v břiše, je to to samé, ta ústrojí existují, i když nejsou vidět zvenčí
https://www.stefajir.cz/pravy-hermafroditismus

megi-the-pes
megi-the-pes 28.08.2024, 17:59:17 xxx.xxx.124.61

kupovala jsem kraví uši se srstí a králičí uši, kraví čerstvé ok, králičí sušené hnus

a až se kočce omrzí myš z mrazáku, tak budu shánět slona?

megi-the-pes
megi-the-pes 28.08.2024, 16:10:52 xxx.xxx.124.61

Eště jsem zapomněla na tu hromadu nových lisovaných (Lyopet Yolopet), co jsou ultra podobné Platinum, někdy jsem to hledala, vyráběly se v tom Platinum (Německo?), což se ukázalo náhodou, protože insolvence. 

A lisované, co se vydávaly za cz značky, se dělaly někde v Holandsku, jelo to pod Bardog nebo tak, názvy už nevím, možná už ani neexistují, teď distribuuje Lara, Domovina atp., to je ze Slovenska.

Hulín dělá fakt v ČR lisované a Bohemia Pet Food jsou sušené granule a taky se asi dělají tady.
Lis není tak drahý jako extrudér, to je jasné.

No a jak bylo řečeno výše, nebudu mít nikdy svoje granule, protože stroje tolik masa neumožní, což je škoda, už mám dávno vymyšlený obal. :-/

megi-the-pes
megi-the-pes 28.08.2024, 15:55:19 xxx.xxx.124.61
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 27.08.2024, 22:06:44

Je to tak, když tu výrobu zadám někomu, kdo rozhodně nemá šanci ráno na dvoře sklízet lososy…

Ale šla bych asi sem, tam nějaké rybky a jakýsi standard jsou,
psala jsem to, že tu tolik továren nemáme,
to samé bude asi na Slovensku.
Je jasné, že by se neuživily, ale bylo by hezké, kdyby řekli - krmivo nám dělá podle našeho vymakaného receptu tahle fabrika, protože jsou to profíci…
No neřeknou. 

megi-the-pes
megi-the-pes 27.08.2024, 18:56:35 xxx.xxx.124.61

Koupim 12 argentýn a uvidíme, kdo mi bude chtít sebrat moje hadry na zahradu.

Na co potřebujeme víc složek? Co kdyby ta jedna začala dělat, co má, ježiši, to bysme čuměli. 

A jak trapně do toho zatáhli zvířata.

Ať si to táhnou vyprávět na východ od nás.