Aktuálně: 3 711 inzerátů210 564 diskuzních příspěvků18 254 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 03.06.2023, 15:21:23 xxx.xxx.210.64
Bodlinka:

župan?

to mi připomíná, že jsem chtěla noru na léto zase oholit na lva. tentokrát se nebudu bát a vezmu i celý záda a nechám fakt jen hřívu.

A to je škoda.

Mít někdy dlouhochlupého psa, nemám, nechám číro na hřbetu a eště obarvím!

Ale mám nové kočky...

megi-the-pes
megi-the-pes 03.06.2023, 08:01:17 xxx.xxx.210.64

Třeba se jenom chce podívat, co na tom stole děláte! A vy jste na něj takhle zlí. Musíte udělat bytovou prohlídku. Psa do náruče a provést. Zvednout na stůl a říct - hele, tady jím já, ty jíš tady na zemi, protože jsi pes, teda říká se to. Počkej na zemi. Když nebude vteřinu řvát, tak mu dám kus řízku. A je to. 

megi-the-pes
megi-the-pes 02.06.2023, 14:48:40 xxx.xxx.210.64

Sarbucks nedělá žádné kafe. Dělá odvar z ponožek s mlíkem a bonbonky navrchu. Jak jsem objevila zahraničí a úplně jiné ceny, nakoupila jsem tolik druhů kafe čerstvě praženého... a můžu říct, že docela hrůza... a ti, co to tady vydávají za svoje kafe, no tak to je škoda slov.

megi-the-pes
megi-the-pes 02.06.2023, 13:41:14 xxx.xxx.210.64

mastnacekk: Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 02.06.2023, 13:24:51

Ahaa ahaa, ale tak to teda porusuje v tom pripade.

Však jo :D Jejich podmínky:

"Licence je poskytnuta na dobu deseti (10) let"... a není písemná smlouva = nemají to výhradně = může to dostat kdokoli jiný.

A pak tam mají legrační bod, kde "kdy příspěvek uživatele nepodléhá ochraně autorským právem" - toto v ČR ani EU není možné, protože autor se nemůže vzdát práva osobnostního, pouze může "majetkově" pronajmout, prodat atp., ale nikdy ne takhle zcela. Ale pobavilo.

megi-the-pes
megi-the-pes 02.06.2023, 13:36:38 xxx.xxx.210.64
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 02.06.2023, 13:31:05

Dali, ale zatím málo, ale ještě jsem neměla čas lidem napsat..... budiž světlo pak, jde se venčit a zalévat a tak. Oni kdyby lidé chtěli, tak si napíšou navzájem :-)

megi-the-pes
megi-the-pes 02.06.2023, 13:24:51 xxx.xxx.210.64

Těch 10 let znamená něco jiného. 10 má iF - po této době to musí smazat. Na delší dobu nemá licenci. Kdybychom dostali od lidí souhlas, můžeme publikovat jakkoli staré příspěvky!

megi-the-pes
megi-the-pes 02.06.2023, 11:47:38 xxx.xxx.210.64
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 02.06.2023, 11:32:34

Já tam teda vidím můj profil. Ale kdo ví, co vidíme. :-) :-) Vtipné. Původně je tam totiž vložené video z YT, ne žádný screen profilu.

megi-the-pes
megi-the-pes 02.06.2023, 11:29:45 xxx.xxx.210.64

Indexované to je. Umí hledat výraz v názvu vlákna i v obsahu vlákna.

No, naznačovat, a co kdyby nás admin odstřihl? Oni vidí, kdo tam leze. Tak buď neměli čas, nebo to neumí, nebo zavřeli oči.

Však já to nikomu nenutím. :-) Tvořte obsah.

megi-the-pes
megi-the-pes 02.06.2023, 11:23:13 xxx.xxx.210.64

odkaz "moje diskuze" funguje (ale já httrack zatratila, jedu s jiným, pro běžného uživatele je moc složitý a pojede jim hrozně pomalu + bude stahovat milion odkazů, prostě složité nastavení)

megi-the-pes
megi-the-pes 02.06.2023, 10:30:08 xxx.xxx.210.64

Kronika má význam pro všechny, co si tam něco čtou, protože návaznost a historie toho rádce.

orionka? tipuji... přihlašte se znovu zde a zatrhněte "přihlásit trvale" ;-)

Co myslíte, budou tady, kdekoli jinde lidé odpovídat na už tisíckrát psané? Jsou to často skoro romány. :-) Podrobné návody. Nikdo se s tím znovu psát nebude. Můj tip. Ale třeba se hrozně pletu. :)

megi-the-pes
megi-the-pes 02.06.2023, 09:54:12 xxx.xxx.210.64
Odpověď na příspěvek uživatele Lenacia z 02.06.2023, 09:25:59

Jednoduše: teď můžete běhat po archivech různých takových služeb, protože jsou ty stránky stále online. Jakmile je smažou, nebudete proklikávat nikam. Také v archivu nenajdete stránky všechny a ne např. hodinové změny. Ukládá to tak, jak mají nastaveno. Zdroje jsme prolezli, nic užitečné, ale vypadá to, že jste jim hekla DB, se podělte, ne. :-) Se snažíme, než se naštve ještě víc lidí, a Vy máte takový poklad.

mastnacekk: dat je tam pár, má to kalendář většinou a taky je časté, že pokud stránka na netu žije, zobrazí to aktuální verzi = přesměruje

Na nikoho jsem zlá nebyla, snažila jsem se všudemožně upozornit, aby lidé počkali, až to doděláme. Je mi úplně fuk, co si o mně myslíte, sem jsem akorát přišla říct, že není nutné se takhle hádat (mastnacekk se taky uklidní, že jo), protože sice je sprostý, ale pomohl nám to uchovat funkční a napořád, nezávisle na náhodných přístupech a internetu vůbec v podobě z minulého týdne.

Pokud jsem to řekla nějak, že se to někoho dotklo, tak se omlouvám, nikoho jsem se dotknout nechtěla.

megi-the-pes
megi-the-pes 02.06.2023, 09:26:40 xxx.xxx.210.64

"Nikdo doma = nežeru, přijdu, přivítá se a jde misku vyluxovat."

Toto dělá Megy, ani nepije. A já nevím proč a už jsem z toho byla nervní, když jsem pryč celý den, jistím hlídačem. Nevezme si ani věci, kvůli kterým by jindy vraždila - špek, cukroví, chlebíček, sušenky, může to ležet u její hlavy, na zemi, nic.

megi-the-pes
megi-the-pes 01.06.2023, 22:58:54 xxx.xxx.210.64

Když jsem napsala hodnocení na fb, okamžitě zrušili celý oddíl. :-) Na Firmy.cz mají hrozných hodnocení 5. Ale třeba tazatelé psali rovnou iF. Z hodnocení: "26. února 2023

Kromě inzerce tenhle web nestojí za nic. Diskuze jsou katastrofa - spousta vyšinutých lidí tam na přispěvky psané evidentně nešťastnými dětmi, kterým umírá nebo umřelo zvířátko, reaguje stylem: "prostě chcíplo", "to házím psovi", "prašť s ním o stůl". Osobní napadání a urážky na denním pořádku, a nikdo to neřeší. Informativní hodnota mizivá.

iFAUNA:

Dobrý den, jsme rádi, že Vám vyhovuje naše inzertní platforma a doufáme, že ji budete i nadále využívat. Co se týká diskuse, máte pravdu, že někteří uživatelé právě nevynikají empatií a vyjadřují se nevhodně. Naši administrátoři diskuse procházejí a vysloveně vulgární nebo jinak neakceptovatelné příspěvky odstraňují či upravují, můžete také použít funkci "nahlásit příspěvek", pokud narazíte na něco, co adminům uniklo. Snažíme se dělat maximum pro to, aby k těmto situacím nedocházelo. Možná Vás ale potěší, že v nejbližší době chystáme systémové změny, které by měly tento problém z velké části vyřešit. Krásný den přeje Šárka z iFauny"

Hehe. To jsem si mohla přečíst dřív. :D

megi-the-pes
megi-the-pes 01.06.2023, 22:54:06 xxx.xxx.210.64

wayback machine :-) weby, které se často mění (jako diskuze atp.), moc uložených verzí nemají; ta data jsou v té formě k ničemu... 

jak najdu uživatele... no a vidíte, mně to za to stálo

myslím, že jsem tady i na fb naznačovala dost, abyste chvíli nechali protestů, Terven nic, ta tam nenapsala nic, co pak admini zběsile mazali... ale co tam se dělo, to ani v Kauflandu, když je v akci cukr

nevím, co štve lidi od koní, ale o tu psí část dost lidí stálo

myslím, že říct společně majitelům smysl mělo, nadávat jednomu adminovi ani ne... 

ne, nic nezmizí, diskuze se bude prodávat ještě v roce 2033, souhlas je k tomu, aby to bylo volně

nepotřebuji to dělat, udělali jsme to právě proto, že tam spousta lidí plakala, co se stane s roky zkušeností, ale tak když dnes už to neva, dobrá

jdeme tvořit hodnoty :)

megi-the-pes
megi-the-pes 01.06.2023, 20:54:11 xxx.xxx.210.64

A co myslíte, že celou dobu dělá?

Kdyby v tom nejelo víc lidí, tak k dnešnímu dni nemáme nic. Protože co udělala hromada lidí na protest? Deaktivace, plevelení vláken, bombardování admina. Co si stáhnete dnes? Na rozdíl od těch, co zareagovali okamžitě (Varaxi, mastnacekk & já), budete mít diskuze, kde jsou samé deaktivované nicky, což je dost k ničemu. Souhlas je potřeba, aby diskuze mohla na světlo, není to dárek ani pro mě ani pro nikoho jiného, samozřejmě zůstane uložená v soukromí, když svolení nebude; v propadlišti dějin u mě a v případě iF ji pravděpodobně budou prodávat platícím v poradně, souhlas váš všech mají. Leithian, co pourážela polovinu osazenstva, vyhodil tě někdo? Necháš se lehce vytočit a mluvíš jak dlaždič. No a co. Kdo jsem, abych soudila kohokoli, když jsem v jeho botách neušla ani metr? Nechte toho. Měli jste se spojit a napsat jeden požadavek s pořádnou nabídkou, což šanci mělo, na rozdíl od vlastníků různých webů. A co se stalo... jen zloba... pejskaři. 

Peace a spánembohem

megi-the-pes
megi-the-pes 01.06.2023, 13:09:48 xxx.xxx.210.64

S mastnackkem šlo o výborně vymyšlený "obchod", jednalo se i s SE týmem. Jiné fórum to v pohodě mohlo dostat, nechtěli za to právě peníze. Vtip je v tom, že oni ty info potřebují.

Co myslíte, že se stane s dalšími fóry, až budou mít dost lidí? Co má inzerci, dostane nabídku... dočkej času. Já bych to taky prodala :D Ale nechala bych DB lidem.

mastnacekk: to je týden, co... asi to za ty nervy ani nestálo :-) ale udělal jste obří kus práce, Švédi teď jen kroutí hlavou, co to tady máme za lidi :D ...a já děkuju :)

PS: kašlat na to ;-)

PPS: my jsme s mastn. o nic nepřišli, vše máme ještě s akt. nicky, a protože iF má nevýhradní licenci, můžu si to po získání smluv s uživateli vyvěsit, kam chci :)

megi-the-pes
megi-the-pes 01.06.2023, 12:26:01 xxx.xxx.210.64

Do db nemůžete, to je na případný prodej. iF vám nedá ani "písmenko", protože jakmile se diskuze objeví tady, oni přijdou o návštěvnost. To nedopustí, to je jisté.