Čekala jsem, kdy nám předsatví ubohost jménem NePoSer, už to vypadalo, že ne, trochu jsem se bála, že to fakt nepřijde... https://www.psibible.cz/1--prirodni-zakon-moje-motivace/
Jsem chtěla vědět, esi ho někdo zná, esi fakt něco umí... no a Kilián mě teda úplně rozstřelila. :D Přivedl mě na to FB, kde se do lidí naváží, jak jsou jiní trenéři zaseklí někde v pravěku a jediný on a ještě dalších 7 absolventů akademie Ščučky používají pozitivku a to je ta jediná správná a moderní metoda a všichni ostatní ji neznáme a tak.
Byla jsem k němu upřímná, ale nedalo mi to, nechtěla jsem křivdit, tak jsem se zeptala tady. Tož dík a zas jdu.
Je to tak, má normální obojek a za ušima úplně mikro tenký provázek. Pes je jeho.
Jsem se začetla a... jako bych to už někde slyšela... potravinový pud, pamlsky = tlustý pes.
Voni maj někde hnízdo.
Editace by neměla být závislá na čase, ale na vložení dalšího příspěvku. Protože já reaguji na něco, co tam po editaci už není; je jinak.
Smazání by se také hodilo, zase závislé na ne/přidání dalšího příspěvku.
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 19.06.2023, 08:39:18
Nene, to fakt? Je to on?
Rozkaz zní jasně. :-) Někdo onoho moderního trenéra psů znáte, setkali jste se, cvičili u něj? Co na informace z jeho www a fb https://www.facebook.com/PSIBIBLE říkáte?
Narazila jsem na to na fb, zajímavé komentáře, takové lehce agresivní.
15 litrový rozptyl mě teda nenadchnul. Nemáte něco jako standard nestandard? Tak ten je za 20, tamten za 35.
Když uvedete ceny, množky to budou mít těžší.
Ceny se jasně neuvádí proto, aby nebylo vidět, že jsem levnější - kazím ceny + moji psi nestojí za víc.
Hledám pitbullka, ceny vidím hned, jiná plemena v AKC marketplace mají také ceny, dá se tam proklikat na info, co které vyšetření znamená...
Jen tady jsme záhadní, nebo kdo ještě hraje tuhle hru? Je to úplně zbytečné.
faunaportal vyrobil Ing. Petr Kopeček, reg. ukazují akci na Flora Olomouc, má i další stránky jako faunatrhy, aquatera atd. ... tvl, on okopíroval i tlačítka... a my se snažíme tak legálně :D
mastnacekk, kašlat na to ;-)
Po 4 dnech už bych zas nedávala syrové maso, ale mini dávku neutrálního jídla - od vývaru zeleniny po rýži a nula tuku atd. Do dýně, brambor mixlých postupně přihazovat po g masa libového atd.
Pes nechce syrové maso.
Zkusím jeden den chceš nechceš. Další den ráno už jiný zdroj masa.
Megy nejí nic jiného než kuře a pečenou rybu. Jednou za čas dostane záchvat nedostatku jater. Kuře z penny odmítli žrát všichni. Prostě je tam něco špatně.
Pokud pes sní něco, z čeho mu nebylo dobře, vyhne se tomu. Většinou. Tester je tady kočka. Nedávat kočku psovi, dát kočce jídlo pro psa.
Vůně může připomínat něco špatného.
Já to teda k tazateli testovat nejdu.
Ale 2 3 4 dny se pes bez jídla nenechává.
A pokud má pes fyz. a psych. zátěž, nevydrží nejíst 2 dny. Umře.
A teď je o hladu? Nejí nic? Tak to asi zhubne hned. :-)
1) je to ženská
2) to je vše
Hárání, pohárání, listopad, úterý. Dnes nejí játra, zítra jí játra, ale jen když je osmažím a dám na modrém talířku. Včera chtěla hrozně moc granule, dnes prý nevyleze z postele.
Počkám, až bude mít hlad, do misky dám to, co spolehlivě chutná a patří tam (s kostmi atd.).
Mletiny nevedeme, není přehled, co v tom je. Masu může klidně něco být, to nevíme.
Normálně čtvrt kuřete do misky. Nesní za 10 minut, miska odchází do lednice a ani u toho nemluví. Večer dám misu na 10 minut... a mezi tím pes pracuje.
Hlídám, esi se necpe někde u slepic, koní, oveček, ... nekrmí mi psa někdo z příbuzných, nervu mu moc pamlsků atp.
Kuře do misky a pá.
A kdyby se něco stalo po 14 dnech? Já jen že odpovědnost za vady má prodejce dva roky a prvních 6 měsíců musí prokázat, že to není jeho vina.
Záruka, že neumřou, tak to jsou hodní.
Proč prostě na ty trapitele zvířat nepošlete párkrát obch. inspekci? Neřeší reklamace = pokuta, větší, větší, ...
Mně tohle přijde nějaké divné. Koupím si zvíře, ono mi umře
a já jediné, na co se zmůžu, napíšu hodnocení na nějaké fórum a "podnikycézet"?
Ale jak se rozbije telefon, utíkám prodejci vyhrožovat sekerou a intergalaktickou kontrolou.
Hustý!
dyť to je pořád ten stejný a reg. v den, kdy sem nalezla ifauna
a všichni mu křivdíte :D učí se česky :D
Jaký si to uděláš... a to lidi říkaj, že pitbulek je magor, jo? Odpočívání se musí naučit, postupně prodlužovat. Neexistuje, aby mi tady pes poskakoval, když tu mám lidi nebo položený displej k telefonu, z čeho bych jako pak platila granule? A přesto mám nejrozmazlenějšího a nejtvrdohlavějšího psa pod sluncem.
A jako... byt... barák a co, pes bydlí v posteli.
Hodí se ke mně pes, můžu vůbec chodit do práce?
Chce to zkušenost, která mě hodí zpět na zem. Pravidelné venčení psa z útulku, sousedovic psa nebo tak.
Jasně že nezavřu psa na 12 hodin a pak kolem bloku... ale někdy mi to přijde zas trochu na hlavu.
Z hrdosti tam Honzik diskutoval do poslední chvíle. :-)
Řekla bych, že lid tenkrát odešel po změnách a zjištění, že PM (jé, to je zajímavá zkratka) nejsou tak úplně PM.
Co se tady člověk nedozví. :-)
A teď si budeme dělat legraci z přezdívek? Honza dělá odpolední, nebo tam chybí na konci S, nebo to je posmrtně?
Mě vždy bavilo hledat původní význam slov.
Třeba megi. Normální člověk, co nevyšel ze zvláštní školy, by napsal "Maggie". Nebo Margaret. Ale já? Jak retard - megi. No hrůza.
Tady je vidět, že je jedno, kde se lidé sejdou, lidé jsou všude různé.
Záleží, co kupujete. Barevné granulky vydrží roky (ne ty na potkany), pokud nejsou moc tučné (ne ti potkani).
Co kupuji já (20 % tuku), má trvanlivost třeba 6 12 měsíců, chem. konzervované neberu, taková hovada nepodporuji, ...nevydrží ani náhodou. Vy to nevidíte, ale už jsou tam plísně. Rozdělím 9 - 12kg pytel do pětilitrových kyblíčků max, jak se mi chce, ona smečka řekne, kdy už to není ok, jak plyne čas.
A jako sorry, někdo tady chce žrát každý den stejný starý chleba, čím dál oschlejší, plesnivější a starší chleba, a nic jiného?
Legálně: iF jste dali licenci nevýhradní = kdokoli, kdo od uživatelů dostane souhlas (licenci), může to publikovat, šířit, já náhodou úplně legálně, protože na to mám papíry. Nelegálně by to bylo tak, že něco zkopíruji a šířím, u podnikající osoby je tohle naprosto nemožné, i kdyby uvedla zdroj. To říkám jen tak, aby to někoho nenapadlo a pak nečuměl, dnes lidé nemají kouska slušného vychování ani soudnost ani nic. Nepodnikající mají možnost citovat. A to je asi tak vše.
Nemohli jsme to vypálit veřejně zde, protože několik lidí diskuze stahovalo, riskovalo by se znepřístupnění. Naštěstí machři na iF neměli čas. :-) Ale měli čas v noci bloknout zprávy, že, potom, co jim kdosi napsal. :-)
Kdo by souhlas nedal, jsem byla ochotna ručně vymazat, ale tohle mě moc neba, takže jdu dělat dospěláckou práci a
mějte krásný den. :)
PS: Obdivuji trpělivost Zrzavci. :)
Registrací na iF jste všichni dali souhlas, že Vaše výtvory budou
1) online
2) online jen s placeným přístupem
3) prodány do reklam, časopisů, webů, ...
a teď vadí, že by někde byly online zadarmo? Tak na mám teda příliš nízký IQ. :-)
A to právě vůbec nevíte, co s tím iF udělá. Ale dali jste jim souhlas k čemukoli. :-)
Několik tisíc lidí dostalo zprávu, že jste utekli jinam. Abyste se někde sešli.
To je vše.
Odpověď na příspěvek uživatele Lenacia z 04.06.2023, 20:44:25
Já od Vás žádnou otázku nezaznamenala. Asi neumím číst. Tak se omlouvám. :-) Ale spíše to vypadá, že chyba bude jinde... Zpráva se odeslala každému jedna, aby všichni věděli, co se děje a kam jít. Takže protože neumíte číst, obvinila jste mastnackka ze spamu a mě z nevímčehoani, protože si neumíte přečíst, že šlo o zastavení deaktivací, abychom měli případně co přesunovat, publikovat. Pokud byste si přečetla autorský zákon, zjistila byste, co je potřeba. O čí příspěvky je zájem, ti informace dostali.
My jsme chytrý přes počítače a vydavatelství, to uznávám, ale takové veřejné osočení z podvodu a spamu je úplně vedle. My respektujeme licenční zákon, Vy respektujte § 184 t.z. a chovejte se v diskuzích jako slušně vychovaný člověk.
Přemýšlejte nad sebou. Takhle se přece dospělý člověk nechová.
A mějte krásný den. :)
Za starou slépku chcou 179 Kč, za mladou 299.
Za 250 jsem koupila 18týdenní na farmě, za 14 dní začaly nést. Krásné, ochočené.
Odpověď na příspěvek uživatele [strong]Koloma[/strong] z 03.06.2023, 22:12:55
Upřímně, jakou hodnotu to má pro Vás, pro mě nemá žádnou hodnotu. Návod nikomu nedám. Myslete si třeba, že hodně těch lidí znám. Mohu jednu indicii... odpovědnost není na mně.
Zajímavé je, kolik lidí se vyjádřilo tady, v tématu o iF, že ty diskuze pro něj vlastně nemají cenu, ale proč se vůbec vyjadřují? Mně, když je něco fuk, tak na to nemyslím, natož abych plýtvala písmenky. :-) :-)
fikovnice, ale my chceme přesun legálně, ne že to někdo zkopíruje a vloží... to prostě nemůžete