Tak já šetřím na psa a on prý stojí litr. :D :D A těch nesmyslů tam... Něco je okopírované, ale většina je vytažená z našich příspěvků, mi přijde. Jako by AI vzala z každého vlákna něco, ale protože absolutně netuší, o co jde, namatlá to takhle... a nikdo to samozřejmě neopraví, protože o zvířatech nic neví. https://www.ifauna.cz/psi-atlas/americky-pitbulterier/
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
Zpřístupnit nedodělaný web, to teda chce odvahu. Texty jsou okopírované ze zahraničí, nepřepsané skloňování, chyby všude, tlačítka vedou na neexistující stránky, v radách pro kupující je FCI, ale v jiných radách KC (britský Kennel club), který pod FCI nepatří. Celé je to mega ostuda.
Už vím, co se stalo, teď se mi to stalo vedle v teplákovce. Dala jsem citovat, upravit citaci, smazala část té citace a začala psát. Po kliku na Přidat se objevilo tohle (Chrome 64bit win10 last verze, jiný jsem nezkoušela) - Nebyla vyplněna položka text příspěvku.
Buggyra:
No mně kdyby někdo zavřel do baráku dvéře i okna a nedal mi klíče, tak se taky půjdu schovat na zastávku aspoň, no né rolling-laughing To mi tu inteligenci jen jen dokládá winking Nečekám od holek, že budou bušit na dveře a dovolávat se svých práv....
Mě prostě příjemně překvapilo, že jim stačilo ukázat jednou :-)
Mě slépky překvapily úplně hodně. Lidé říkají, že jsou slépky hloupé, no já nevím, ty moje právě vylétly na parapet a klepaly na okno v kuchyni, že došla voda, já blbá jim dala maso na tom parapetu, když mi skončil záchvat smíchu... a ony pak klepaly 10x denně.
Před koupí jsem přečetla milion recenzí tady i v zahraničí a nikoho spokojeného s kombinací jsem nenašla, už to je ale 2,5 roku. Na pračku můžete dát mezikus a na to sušičku. Taky jsem na dva spotřebiče myslela proto hlavně, že když se rozbije sušení, nemám kde prát a to se půjdu pověsit na švestku. Co mě zajímalo pak nejvíc - ať to má krátký program, mám 1.50 h. a není problém ani peřina, polštář, boty, nic netřídím, naházím vše naráz - a bez nutnosti přívodu vody, jen šuplík, který vyleju (má i možnost hadičky do odpadu) + dlouhá záruka. Mezi značkami dnes nějak není rozdíl.
Buggyro, nechci Vám kazit radost, ale slépky pozoruji celé dny a ony prostě najdou díru, kudy do bezpečí, místo, které už se osvědčilo. Když zavřete oba vchody, budou chvíli chodit okolo a pak zalezou někam na stranu, pod keř atp.
No, jsem, taky na to koukám jak tele. Neřeknu foto (žádné jsem tam nedávala), nebo expresivní výrazy (nadávám jen v pátek), ale tohle? :-)
píšu půl hodiny a pak to zmizí a napíše "nebyl správně vyplněn text příspěvku" notvl
= je to "maso" vařené v papiňáku cca a dostanu prostě to maso, brambory, ..., i s tou vodou; vývarem
a tohle je prostě komplet lež https://www.yolopet.cz/nas-pribeh/
Tak jsem se podívala, čí to je společnost... Lyopet a Yolopet - Ing. Wozniak, založeno loni a už insolvence... no jo... ale v těch papírech je jedna zajímavá věc. Říkala jsem si, kdo to vyrábí, protože tady určitě ne, na to nemáte prachy (nemáte zisk a nemáte ani velký dluh, takže se žádná linka v Čechách nestavěla)... A oni dlužili za výrobu a dodávky od společnosti Platinum. To se dělá v Německu. Takže stejně jako dalších dvacet českých firem jen přeprodávají to, co se vyrobí jinde. Dostanou svůj obrázek na sáčky a řeknou - české granule.
Co se složení týká, 70 90 % masa je samozřejmě nesmysl, když je ve výsledku 30 35 % bílkovin, což je normální číslo pro granule, kde je 30 40 % masa + další výplň. Není tam psaná vlhkost, ale jako Platinum to budou možná nějaké polovlhké, takže se maso s obsahem 60 - 90 % vody hodí do hrnce, přisypu to a tamto... výsledek jsou gulášové bobky.
S příšernou cenou.
Zas někdo na oddělení nezavřel dveře.
Doron:A články bude psát umělá inteligence.
Přesně tak. Výtah z diskuzí.
No a to měli recenze na FB a já napsala... a recenze na FB už nemaj. :D
Ale tady se neprodává špatný mák. Ani nepěstuje. Máme hustej mák. :D
https://www.vitalia.cz/clanky/mak-v-cr-obsahuje-prilis-morfinu/
Jinak teda šlo hlavně o nezralý...
A nejezte to, je tam moc fosforu.
Ne, prostě chci všechen pro sebe, makový buchty, ach jo, nemůžu sem chodit.
Já už to chápu... to je gůgl překladač. Takže ifauna je teď takové to "pošli zálohu, pošlu ti koně vrtulníkem z austrálie".
Pustit web s pravopisnými a gramatickými chybami, no, tak to si asi měli nechat jen ty inzeráty. Dali tolik korun za ifaunu, že jim nezbylo na korektora. :-)
Příklad zneužití papírů, prosím.
"Máme pro vás řadu praktických článků, které odpovídají na nejčastější otázky. Nemůžete najít, co hledáte? Obraťte se na náš specializovaný tým pro důvěru a bezpečnost."
Oni mají tým pro důvěru a bezpečnost.
😄
A ten dělá asi tohle: "Pokud získáte dojem, že štěně může být produktem tzv. množírny nebo jinak neetického chovu, odolejte snaze štěně „zachránit”, odejděte a prodávajícího nahlaste našemu týmu."
Ale že by prostě nepovolili inzeráty na zvěř bez papírů, to ne. Hm. :-) :-)
Tak schválně... kdo bude první, kdo to zakáže?
Těch deaktivovaných je v největších diskuzích hodně. Chytla jsem to ještě ve fázi, kdy to byli asi tři čtyři účty... jenže zrovna třeba účet bodlinka je naskrz vším a to je škoda veliká, je to děravé a bez autorů to vypadá blbě. To bylo první den. A pak se deaktivovala hromada lidí, to už je úplně na nic.
Získat souhlas od ifauny je vám k ničemu, protože se začalo před 23 lety a oni mají souhlas pouze na deset let - nemají právo nic staršího nikomu předávat. Kdo psal anonymně, není potřeba souhlas vůbec. A pro ostatní stačí, abyste udělali zaklikávací formulář a tady a na fb výzvu. Práce na deset minut. Jednoduše můžete taky všechny uživatele kontaktovat. Buď ručně, nebo s rizikem, že půjdete do vězení. :-)
Má se to tak, že spousta lidí je ráda, že to zmizí. Protože se stydí za to, jací byli. Schválně... pustím psí, kočičí a koníčkovou na ulozto... vsadím smažený květák, že mě za to upálí na hranici. :-)
Vidíte to hrozně černě. Zkuste hledat to pozitivní.
V granulách je to změřené, normálně přes krev a odpad, nic zvláštního, tam záleží, kolik kalorií a bla bla.
Nebojím, no, není to jediné a pravidelné jídlo a nejsem štěně ani březí. :-)