Aktuálně: 3 711 inzerátů210 564 diskuzních příspěvků18 254 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 28.06.2023, 14:26:23 xxx.xxx.210.23

Tak já šetřím na psa a on prý stojí litr. :D :D A těch nesmyslů tam... Něco je okopírované, ale většina je vytažená z našich příspěvků, mi přijde. Jako by AI vzala z každého vlákna něco, ale protože absolutně netuší, o co jde, namatlá to takhle... a nikdo to samozřejmě neopraví, protože o zvířatech nic neví. https://www.ifauna.cz/psi-atlas/americky-pitbulterier/

megi-the-pes
megi-the-pes 28.06.2023, 12:53:08 xxx.xxx.210.23

Zpřístupnit nedodělaný web, to teda chce odvahu. Texty jsou okopírované ze zahraničí, nepřepsané skloňování, chyby všude, tlačítka vedou na neexistující stránky, v radách pro kupující je FCI, ale v jiných radách KC (britský Kennel club), který pod FCI nepatří. Celé je to mega ostuda.

megi-the-pes
megi-the-pes 28.06.2023, 12:24:19 xxx.xxx.210.23

Už vím, co se stalo, teď se mi to stalo vedle v teplákovce. Dala jsem citovat, upravit citaci, smazala část té citace a začala psát. Po kliku na Přidat se objevilo tohle (Chrome 64bit win10 last verze, jiný jsem nezkoušela) - Nebyla vyplněna položka text příspěvku. 

Obrázek
megi-the-pes
megi-the-pes 28.06.2023, 12:22:39 xxx.xxx.210.23

Buggyra:

No mně kdyby někdo zavřel do baráku dvéře i okna a nedal mi klíče, tak se taky půjdu schovat na zastávku aspoň, no né rolling-laughing To mi tu inteligenci jen jen dokládá winking Nečekám od holek, že budou bušit na dveře a dovolávat se svých práv....

Mě prostě příjemně překvapilo, že jim stačilo ukázat jednou :-) 

Mě slépky překvapily úplně hodně. Lidé říkají, že jsou slépky hloupé, no já nevím, ty moje právě vylétly na parapet a klepaly na okno v kuchyni, že došla voda, já blbá jim dala maso na tom parapetu, když mi skončil záchvat smíchu... a ony pak klepaly 10x denně.

megi-the-pes
megi-the-pes 28.06.2023, 11:51:42 xxx.xxx.210.23

Před koupí jsem přečetla milion recenzí tady i v zahraničí a nikoho spokojeného s kombinací jsem nenašla, už to je ale 2,5 roku. Na pračku můžete dát mezikus a na to sušičku. Taky jsem na dva spotřebiče myslela proto hlavně, že když se rozbije sušení, nemám kde prát a to se půjdu pověsit na švestku. Co mě zajímalo pak nejvíc - ať to má krátký program, mám 1.50 h. a není problém ani peřina, polštář, boty, nic netřídím, naházím vše naráz - a bez nutnosti přívodu vody, jen šuplík, který vyleju (má i možnost hadičky do odpadu) + dlouhá záruka. Mezi značkami dnes nějak není rozdíl.

megi-the-pes
megi-the-pes 28.06.2023, 11:42:57 xxx.xxx.210.23

Buggyro, nechci Vám kazit radost, ale slépky pozoruji celé dny a ony prostě najdou díru, kudy do bezpečí, místo, které už se osvědčilo. Když zavřete oba vchody, budou chvíli chodit okolo a pak zalezou někam na stranu, pod keř atp.

megi-the-pes
megi-the-pes 28.06.2023, 11:33:43 xxx.xxx.210.23
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 28.06.2023, 11:21:04

No, jsem, taky na to koukám jak tele. Neřeknu foto (žádné jsem tam nedávala), nebo expresivní výrazy (nadávám jen v pátek), ale tohle? :-)

megi-the-pes
megi-the-pes 28.06.2023, 11:15:25 xxx.xxx.210.23

píšu půl hodiny a pak to zmizí a napíše "nebyl správně vyplněn text příspěvku" notvl

megi-the-pes
megi-the-pes 28.06.2023, 10:26:18 xxx.xxx.210.23

Tak jsem se podívala, čí to je společnost... Lyopet a Yolopet - Ing. Wozniak, založeno loni a už insolvence... no jo... ale v těch papírech je jedna zajímavá věc. Říkala jsem si, kdo to vyrábí, protože tady určitě ne, na to nemáte prachy (nemáte zisk a nemáte ani velký dluh, takže se žádná linka v Čechách nestavěla)... A oni dlužili za výrobu a dodávky od společnosti Platinum. To se dělá v Německu. Takže stejně jako dalších dvacet českých firem jen přeprodávají to, co se vyrobí jinde. Dostanou svůj obrázek na sáčky a řeknou - české granule.  

Co se složení týká, 70 90 % masa je samozřejmě nesmysl, když je ve výsledku 30 35 % bílkovin, což je normální číslo pro granule, kde je 30 40 % masa + další výplň. Není tam psaná vlhkost, ale jako Platinum to budou možná nějaké polovlhké, takže se maso s obsahem 60 - 90 % vody hodí do hrnce, přisypu to a tamto... výsledek jsou gulášové bobky.

S příšernou cenou. 

megi-the-pes
megi-the-pes 27.06.2023, 22:26:56 xxx.xxx.210.23

Zas někdo na oddělení nezavřel dveře.

megi-the-pes
megi-the-pes 27.06.2023, 21:58:35 xxx.xxx.210.23

Ale tady se neprodává špatný mák. Ani nepěstuje. Máme hustej mák. :D

https://www.vitalia.cz/clanky/mak-v-cr-obsahuje-prilis-morfinu/

Jinak teda šlo hlavně o nezralý...

A nejezte to, je tam moc fosforu.

Ne, prostě chci všechen pro sebe, makový buchty, ach jo, nemůžu sem chodit.

megi-the-pes
megi-the-pes 27.06.2023, 21:40:59 xxx.xxx.210.23

Já už to chápu... to je gůgl překladač. Takže ifauna je teď takové to "pošli zálohu, pošlu ti koně vrtulníkem z austrálie". 

megi-the-pes
megi-the-pes 27.06.2023, 21:27:49 xxx.xxx.210.23

Pustit web s pravopisnými a gramatickými chybami, no, tak to si asi měli nechat jen ty inzeráty. Dali tolik korun za ifaunu, že jim nezbylo na korektora. :-)

megi-the-pes
megi-the-pes 27.06.2023, 18:03:53 xxx.xxx.210.23
Odpověď na příspěvek uživatele chvd z 27.06.2023, 17:58:57

Příklad zneužití papírů, prosím.

megi-the-pes
megi-the-pes 27.06.2023, 17:38:58 xxx.xxx.210.23

"Máme pro vás řadu praktických článků, které odpovídají na nejčastější otázky. Nemůžete najít, co hledáte? Obraťte se na náš specializovaný tým pro důvěru a bezpečnost."

Oni mají tým pro důvěru a bezpečnost.

😄

A ten dělá asi tohle: "Pokud získáte dojem, že štěně může být produktem tzv. množírny nebo jinak neetického chovu, odolejte snaze štěně „zachránit”, odejděte a prodávajícího nahlaste našemu týmu."

Ale že by prostě nepovolili inzeráty na zvěř bez papírů, to ne. Hm. :-) :-)

Tak schválně... kdo bude první, kdo to zakáže? 

megi-the-pes
megi-the-pes 27.06.2023, 16:11:36 xxx.xxx.210.23

Těch deaktivovaných je v největších diskuzích hodně. Chytla jsem to ještě ve fázi, kdy to byli asi tři čtyři účty... jenže zrovna třeba účet bodlinka je naskrz vším a to je škoda veliká, je to děravé a bez autorů to vypadá blbě. To bylo první den. A pak se deaktivovala hromada lidí, to už je úplně na nic.

Získat souhlas od ifauny je vám k ničemu, protože se začalo před 23 lety a oni mají souhlas pouze na deset let - nemají právo nic staršího nikomu předávat. Kdo psal anonymně, není potřeba souhlas vůbec. A pro ostatní stačí, abyste udělali zaklikávací formulář a tady a na fb výzvu. Práce na deset minut. Jednoduše můžete taky všechny uživatele kontaktovat. Buď ručně, nebo s rizikem, že půjdete do vězení. :-)

Má se to tak, že spousta lidí je ráda, že to zmizí. Protože se stydí za to, jací byli. Schválně... pustím psí, kočičí a koníčkovou na ulozto... vsadím smažený květák, že mě za to upálí na hranici. :-) 

megi-the-pes
megi-the-pes 27.06.2023, 10:28:58 xxx.xxx.210.23
Odpověď na příspěvek uživatele chvd z 27.06.2023, 10:02:37

Vidíte to hrozně černě. Zkuste hledat to pozitivní. 

V granulách je to změřené, normálně přes krev a odpad, nic zvláštního, tam záleží, kolik kalorií a bla bla.

Nebojím, no, není to jediné a pravidelné jídlo a nejsem štěně ani březí. :-)