Aktuálně: 3 711 inzerátů210 564 diskuzních příspěvků18 254 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 29.06.2023, 11:49:40 xxx.xxx.210.23

Tahle množka je známá i mně a to je fakt už dost, protože mě chov koček nezajímá. Kdo si tam šel koupit kočku i po tom všem, je na hlavu, a kdyby si informace našel, nemusel podpořit týrání zvířat.

megi-the-pes
megi-the-pes 29.06.2023, 11:26:25 xxx.xxx.210.23

To není žádný administrátor, ale lead manager. Šéf. Kdyby se tak ale podepsala, byste jí nadávali. :-)

megi-the-pes
megi-the-pes 29.06.2023, 10:38:42 xxx.xxx.210.23

"děkujeme za zpětnou vazbu. Je přirozené, že plánované změny nevyhovují všem, zvláště když nadcházející aktualizace je nejrozsáhlejší v historii iFauny. Chápeme rozčarování uživatelů těch kategorií, které jsme se rozhodli dále neprovozovat, na druhé straně nám to ale umožní poskytovat špičkové služby v kategoriích zbývajících - například zavést hlubší kontroly a nová opatření, aby se na našich stránkách neobjevovaly Vámi zmíněné množírny. Děkujeme za pochopení a přejeme mnoho chovatelských úspěchů. Vaše iFauna"

megi-the-pes
megi-the-pes 29.06.2023, 10:32:11 xxx.xxx.210.23

Essential jaguar jsou jedny z nej na světě. Lion a panther jsem ještě doma neměla. Nevím, kde se teď dělá Canagan, ale z UK je to taky, Aatu tam byly taky a Meowing,... pro psa jsem měla dlouho Simpsons, stejné to je... vybírám jako dobré tyhle značky, protože mají takovou normální, nepřepálenou vůni a nic jedovatého.

Purizon už taky chvíli používá "sušený protein" k masu, tak to můžete zkusit i ty Green/pet/woods, mají i vzorkové sáčky teď zrovna. Mají hrozně pěkné obaly. :-)

megi-the-pes
megi-the-pes 29.06.2023, 10:12:08 xxx.xxx.210.23

Jo, ono to má být na zoohitu... jenže tam nic není. :-) Dolina noteci... pak lisované nové Markus M., nevěřím, že to kočky jí... a pak Greenwoods a Greenpetfood, tam už jsou "sušené bílkoviny", což je záhadná složka... a už nic. :-)

megi-the-pes
megi-the-pes 29.06.2023, 10:04:01 xxx.xxx.210.23
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 29.06.2023, 09:56:12

Třeba se změnily :-) Konzervy neznám. Co Meowing, Aatu, Essential? Canagan je hodně podobný. A Eden má taky něco pro kočky, ale už nevím co.

megi-the-pes
megi-the-pes 29.06.2023, 09:51:43 xxx.xxx.210.23

Zoohit (spíše chodím na bitiba, věrn. program) má svou značku Feringa. Docela hezky to voní. U N&D kočičích jsem slyšela více problémů, už od pohledu techn. chyba občas. Roky jsem kupovala psí a tam nikdy žádný problém. Feringy se nemusíte bát.

Koukám na firmu, když je to nějaká nová značka... nerada bych, aby si má zvířata na něco zvykla a krmivo za půl roku skončilo, nebo taky kupovat si přebalený brit, to fakt nechci... no tak tohle je přebalené Platinum, no. :-)

megi-the-pes
megi-the-pes 29.06.2023, 09:40:38 xxx.xxx.210.23
mastnacekk:

No ja radsi pujdu za sousedem nebo za dalasim sousedem pro smesku, ale to je vedlejsi.  Ohanet se mnozirnama je proste pycovina.

Jenže tím se od začátku ohání oni - že se budou věnovat boji proti množírnám, že budou plně nasazeni na inzerci a hlídat to, a proto nebudou mít čas na diskuzní fórum. To řekli oni. A mně nevadí, že tam nemohu chodit diskutovat, byla jsem na odchodu... ale čekala jsem, že teda ta změna bude tohle - buď ukaž registraci chovu/vrhu, nebo tady inzerovat nebudeš.

Týká se to jen psů a koček, ostatní zvířata se mohla dál inzerovat normálně. Ale oni prostě těmi množkami operovali, ale teď nic... 

megi-the-pes
megi-the-pes 29.06.2023, 09:29:14 xxx.xxx.210.23

Musíte kouknout na rozdíl kondenzační/ventilační s/bez tepelného čerpadla a tak.Kond. využívá vše možné z vnitřku i vnějšku suš., aby ušetřila energii... sušičky jsou dnes úplně jinde, už to nestojí 30, ani šílené účty za el. a vodu, žádné zmačkané prádlo... Jako já vím, že jsem hrozně kecy bio eko, ale mám sušičku... jenže ono je to s tou spotřebou el. prostě už dávno jinde.

Ano, je to kondenzace, ale v kombinaci s tepelným a vlhkostním sensorem a... Ochlazování se tam neděje vodou - to je to. Dělá to tepelné čerpadlo. 

Starší varianta je s topným tělesem... a to, si myslím, že už nikdo nechce, možná ani nevyrábí, nevím.

megi-the-pes
megi-the-pes 29.06.2023, 09:18:03 xxx.xxx.210.23
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 29.06.2023, 09:12:38

Vůbec ne, sušička vytahuje vodu z prádla a posílá ji do šuplíku, nebo do odpadu jako pračka... moje má obě možnosti... prádlo ze dvou praček má přesně tolik vody, aby se vešla do šuplíčku, takže vyperu dvě pračky, přehodím do sušičky, kouknu, esi dítě nezapomnělo vysypat chlupy z filtru, máčknu tlačítko a jdu pá.

megi-the-pes
megi-the-pes 29.06.2023, 09:14:44 xxx.xxx.210.23

V baráku toho moc v zimě neusušíte a chlupů od teriéra a koček se nezbavíte - přes sušák. :-)

Normální sušička žádnou vodu nepotřebuje, ty kombinace nevím, vybodla jsem se na to kvůli možné závadě a ta možnost, že nemám měsíc (i víc, než seženou díl, což se stalo sousedům se sušičkou za 25 tisíc od Miele nebo co to je za krám, čekali měsíc, pak druhý a pak peníze zpět) kde prát... Dám dvě pračky do jedné sušičky (pračka 6 kg, suš. 7 kg) a to je prostě úplně nejlepší. Tím, že nepotřebuje přívod ani odvod vody, to můžu postavit kamkoli, hluk není nijak šílený... a uvnitř jsou pořád kočky, nevím proč. Spotřeba elektřiny se mi nezměnila, s tím straší plno lidí, ale je to blbost, tahle prostě běží hodinu padesát, sebere šílené bílé zapichovací chlupy (bílé na černém oblečení) a stála trapných 7200. Teď stojí o tisícovku víc, ale jako... to, co přežívá u nás... A netahám z toho prádlo ani zmačkané ani sražené.  Jo a taky je potřeba dobře přístupné filtry... vpředu dole máčknu a je to... nevysypete filtr, prádlo se neusuší pořádně.

Když si vezmu čas, který bych utratila u věšení prádla, v létě zničené černé oblečení od slunce venku... už se mi těch sedm litrů dávno zaplatilo.

megi-the-pes
megi-the-pes 29.06.2023, 07:53:26 xxx.xxx.210.23

Psát dvě recenze za jednu osobu je nefér. Je tam takové jednohvězdičkové i pětihvězdičkové, pán a paní by to měli smazat. Původní recenze se dá upravit, přepsat. Chovejme se jako dospělí.

megi-the-pes
megi-the-pes 29.06.2023, 07:43:35 xxx.xxx.210.23
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 29.06.2023, 07:36:51

https://www.firmy.cz/detail/13171340-ifauna-praha-vinohrady.html

https://1url.cz/Guuht

megi-the-pes
megi-the-pes 29.06.2023, 07:40:09 xxx.xxx.210.23

ee, to jsou libry... ale já mám náhodou, výjimečně i užitečnou a oprávněnou kritiku - u pitbulla je napsané, že má posunutý práh bolesti, a proto mu může dítě šlápnout na ocas a ok

to není vtipné

Píše se tam, že mají horu nových moderátorů, kteří pohlídají inzerci, ale nehlídají nic, to vidíte, je to takový jinak barevný bazos, množka vedle množky, ale podle mě tam pracuje tak jeden dva lidi, protože při ctrl c ctrl v z jiné stránky nestihli za měsíc ani přepsat pár slov... zas tolik textu k přečtení tam není a zvládl by to i automat.

Takže je mi to trošku záhadou, co se to jako stalo, jaký to mělo smysl. 

Myslím, že chovzvirat a ostatní mají teď šanci udělat inzerci opravdu bez množíren... a kdo bude první, vyhraje.

megi-the-pes
megi-the-pes 29.06.2023, 07:29:39 xxx.xxx.210.23

Všimli jste si, jak jsou si ti exvládní poradci podobní? Staněk říká stejné věci... a když se podíváte na ty výroky, musím říct, že jsou některé blbé. Z toho všeho tam svítí - nemám rád Skálu, nemám rád Baštu, nemám rád Konečnou, nemám rád Babiše, z osiva GMO nemůže nic vyrůst, nemám rád SPD, mám rád PRO, nemám rád PRO, nemám rád šmouly. Dokud jen mluví, ale nemá žádnou stranu s pořádnou podporou, nikoho nezajímá. Mě zajímá - proč ti lidé v těch vládách, před revolucí i pak, tak špatných, pracovali? Pro mě zrada. Vemte se s Pavlikem za ruce a běžte.

https://voda235.webnode.cz/ing-martin-koller/

megi-the-pes
megi-the-pes 28.06.2023, 18:38:47 xxx.xxx.210.23
chvd:

Ale copak? Uz neni co napsat k tematkum, tak budeme resit diskutujici? No ja si rikal, kdyz jsem cetl Vase prispevky k veci a s vlastnim nazorem, ze je to divny, ze by tu chodil travit cas nekdo aspon trochu na urovni a ejhle...uz je to jasny.

Právě že do recenzí se píší recenze ( o tom je i tohle téma, mám pocit), ale Vy jste tam žádnou nenapsal, jen nějaký vzkaz z minulosti nebo co to je. :-)

megi-the-pes
megi-the-pes 28.06.2023, 17:27:25 xxx.xxx.210.23

Teda Karle Barle, co mne urážíte? Nemůžete, směju se tomu, ale stejně, urážíte lidi způsobem tříletého děcka. Budete kopat nožičkami? Já slyšela, že slavný chvd byl vtipálek a upřímnost sama, ale tohle je takové fakt jako dětinské a ironie, sarkasmus, vtip a pořádná urážka nikde. Škoda. Snad se polepšíte.

Napsala jsem luxusní recenzi a to, prosím, na žádost samotné ifauny! Psali mi do mailu, ať jdu vyzkoušet (asi 14 dní zpět) novou verzi před spuštěním a napíšu připomínky. Nešla jsem, protože jsem si to v mailu přečetla pozdě, protože kašlu na mail, když jsem zjistila, že upozornění na zprávu na iF nepřijde do mailu. Asi se naštvali, že jsem poslala tři tisíce zpráv. Ale pak teda jejich umělá "inteligence" zapomněla z pozvánek k testování můj mail vyřadit. Hehe.  Ták jsem jim napsala recenzi teď na firmy a myslím, že hodnotím vzhled, funkčnost, welfare a userfriendly... NULA bodov.

Pomsta neodborných kynotlachalů? Jsem odborník. Jsem celebrita. Celebritní kynoodborník. Pojďte mi to vyvrátit. :-p

megi-the-pes
megi-the-pes 28.06.2023, 16:25:03 xxx.xxx.210.23
Xerxova:

zůstal tam článek o německé doze - je to osobní vyprávění MUDr. Čelakovského o životě s dogoušema - a podepsán je kolektiv autorů ifauny.... A jestli jsem se nepřehlídla, tak tam jeho jméno vůbec nikde nefiguruje...

Tomu se říká krádež.