Nejde… jak to upravují za provozu, tak teď zrovna “upravit” chybí. Však to je fuk, počkáme. Ale “smazat” by se fakt hodilo
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
Příspěvky uživatele nemají psané; proklik, v kterém vlákně jsou.
Mám vidět, kdo dal hlas?
Počet příspěvků vedle nicku nepotřebuji. (Kdyby tam někdo chtěl dát počet hlasů, tak to už vůbec. 🙂)
Všecky inz. na Kavalíry s PP za 5 tisíc jsou podvod. Inzerent mi poslal do mailu všechny možné i nemožné fotografie psů, čeština translator a vypadá to, že ani f*ck xxyy*** nezabralo, aby odtáhl na iFauna.cz třeba. 🙂
No a teď prostě nevím, na co je to reakce, protože se mi nechce stránkovat zpět a hledat datum a čas.
Rámečky nemusely mizet, ale tenčit se, mlátilo to do vočí.
Teď je to ok, úplně akorát.
Hygroma. Je to tam napsané aj se zdrojem, když se zvětší.
Že tohle existuje i takhle dole, jsem teda nevěděla.
Každých 14 dní koupat psa v Arpalitu? To myslíte vážně? Chcete ho zabít?Proč prostě nedáte pořádný chránič kočkám i psovi?
Proč nebavíme a proč by se to nemohlo ukázat za hodinu? Narazilo to na překážku a vylezlo, záhady konec.
Nedávno měl můj pes pod okem bouli velikosti tenisáku. Z ničeho nic. Výjimečně ani do ničeho nenarazila ten den, ani předchozí. Nikde žádná díra, zuby ok, a dokud si nevezmu rukavice nebo nějakou divnou lahvičku, kde by mohla být desinfekce, nebo, probůh, pinzetu, tak psa NIC nebolí. A i když bílý pes, pod kůží nevidíte nic.
Jaké věci. Parazité existují i u psů, u lidí. Tady třeba je zajímavé “nebolestivý” a červíky hledali také, nohy zadní, tlama, ale... https://www.mdpi.com/2306-7381/10/7/409 Diskuzi si přečtěte. Rozhodně bych to ničím nepatlala ani nestahovala, dokud nevím, co to je. Sraženinu bych nikam posouvat nechtěla. Jasně, vymýšlím, beztak je to jen po ťuknutí do pařezu, možná bych na to nechala kouknout sono něčím, nevím čím. Pro můj klid. Aby to neztvrdlo, nezůstalo, to tam bude překážet.
https://www.navratvlku.cz/o-vlkovi-historicke-a-soucasne-rozsireni/
https://vlktravunezere.cz/situace-v-cr/
http://mapa.selmy.cz/cs?layers=101 škody si tam můžete zobrazit také, ale nemají nové informace
https://www.selmy.cz/ https://cesky.radio.cz/vlkum-se-v-cesku-dari-vlcich-teritorii-pribylo-smecky-se-rozrustaji-8765900
štípanec spíše tvrdne… a svědí… a bolet taky začne se zpožděním, to jsou ty umrtvovací jedy hmyzí… záleží, jaký je pes… ještě se dnes může ukázat… nebo taky parazit, ale to je jen teoreticky, jsem něco četla
ale hned člověka napadá, esi to s tím lymf. sys. nemá něco, že
Zatím sem moc troubů nechodí, ale až jo, to “nahlásit”, malinké, by se asi hodilo. 🙂 Odpovědět… chodí do mailu, že mi někdo odpověděl? Počet příspěvků u nicku… ale to je detail. Který mě za chvíli začne děsit. Přestanu psát. 🙂 Jaký to má účel?
Tato verze vypadá o dost lépe!
Mammothův návrh je taky dobrý, akorát “odpovědět” atp. je moc tmavé a chybí IP, ale pravou stranu takto odlišit, tlumenou barvou, je super.
Tak to je na houby. Trifexis? Je něco stejně účinného?
Máte starost o játra psí, ale že blechy přenáší nemoce a taky mít dítě pokousané od blech, hm, nevim, nic moc, a mezi tabletou a spotem a náplastí atd. není rozdíl.Dokud nedostanete blechy z prostředí pryč, pes nemá šanci. Psovi dáte Comfortis. Blechy takhle postupně sám z bytu vychytá. Chcípou rychle.A pak, až celý byt vyperete a dezinfekce a s bezpečným odstupem od toho Comf., dáte psovi Bravecto (nebo slabší Nex. či Simparica)a už mu až do zima/jara nemusíte dávat vůbec nic.
Zatímco takhle mu skrz kůži do krve (a těch jater, že) rvete každý měsíc něco. Bravecto dám v únoru, březnu… a celý rok už vůbec nic.
To je vyzkoušené. Esi některé spoty a obojky vydrží takhle, nevím, ale obojek bych nedala, když je tam dítě nebo s námi pes bydlí v posteli.
Hlavní text příspěvku v tom všem okolo zapadá. Pravý panel by bylo dobré odlišit od středové diskuze - mají stejné barvy, písmo, pozadí.
Tlačítka citovat a odpovědět jsou hrozně výrazná, veliká,pak ještě ruší plynulost čtení silné rámečky kolem každého příspěvku… aha, anonymní je nemají…
Prostě chci číst příspěvky, ale furt mi je přerušují tlačítka, obrysy.
Nějak tak.
Skeeve:Na mobilu takto 😉
Hm, to je lepšejší.
Mít slépky (natož na balkoně) je dnes IN. Slépky mají svůj FB, IG, nejvíc sledujících mají ty vytažené z továren na vajca.
Ono to vpravo celé jakoby splývá (a ruší mě tam profilové obrázky, ale možná jen mě) s příspěvky, protože stejné pozadí, barvy, font. Takže možná kdyby se pravá část nějak odlišila, ztlumila, nemusela by se rušit. Miniatury zvířátek budou v nových barvách asi také rozpoznatelnější. Ta tlačítka v diskuzi jsou horší.
A kde budou hrabat? Esi teda některé to nepotřebují, to nevím. A pak větrání. Moje slépky chodí po zahradě se mnou, když vyrábím nový záhon, hrabou se mnou. Mohou klidně přijít do kuchyně, ale tady není co hrabat.Vzorník jsem si k nim nepořídila, jsou to slepice obecné hnědé. Myslím, že tady je trochu větší problém v tom, od koho ta zvířata kupuji. Co za dobytky podporuji. A co slyším po vsi, je to docela hnus, nečekala jsem, že ten i ten a tamten taky jsou schopní tohle podpořit, neva, že polovina koupených umře, nakoupí tam znovu, avšak dosud jsem je měla za vcelku normální, sympatické lidi.
To nebude barvami. Nějaké tmavé a ostřejší jsou důležité, protože bez nich nemají oči vodítka. Problém je spíše v tom, že je na stránce moc věcí. Tedy nevím, co vidí mobil, nejsem sebevrah.
Strašně moc textu. Ale já se chci soustředit jen na střed - diskuzní příspěvky, nebo ty inzeráty.
Vpravo vidím tohle (a mozek čte, čte a čte):
Kdo je v diskuzi online? megi-the-pes, kocoura219, zbynek, OndraHusak, raven_kix, lesnizinka, Daja, Kilian, Poldaj, zvedavec, + 40 neregistrovaných Pravidla diskuze Nápověda Nejnovější témata diskuze Ostatní Ostatní Hledáme autory článků 24.06.2023, 10:40zbynek Ostatní Články ifauna - autorství 19.06.2023, 22:21raduz Ostatní Odkup diskuze iFauny - vyrozumění 01.06.2023, 12:27zbynek Ostatní Co s iFaunou? 26.05.2023, 15:48mastnacekk Ostatní PPéčkování pro palicolámání 25.05.2023, 11:16Zrzavci Ostatní Dárek pro milovníky koní 18.04.2023, 09:06Anonymní Nejdiskutovanější témata Ostatní Ostatní Rady a nápady k webu ChovZvířat.cz 05.01.2014, 20:00227 příspěvků Ostatní Odkup diskuze iFauny - vyrozumění 01.06.2023, 12:27207 příspěvků Ostatní PPéčkování pro palicolámání 25.05.2023, 11:1695 příspěvků Ostatní Co s iFaunou? 26.05.2023, 15:4880 příspěvků Ostatní Zajímavé fotografie a videa zvířat 05.03.2015, 14:5523 příspěvků Ostatní chov kočkovitých šelem 18.03.2018, 19:2119 příspěvků Nejaktivnější uživatelé Ostatní Fikovnice Jana Fíkovnice (Fikovnice) 83 příspěvků mastnacekk Jaroslav Havel (mastnacekk) 70 příspěvků Zrzavci Zrzavci Zrzavci (Zrzavci) 55 příspěvků raven_kix Lubomír Pokorný (raven_kix) 54 příspěvků zbynek Zbyněk Pokorný (zbynek) 41 příspěvků megi-the-pes Meg Megi (megi-the-pes) 33 příspěvků
Přečetl jste to někdo?
Každý příspěvek má vpravo nahoře tohle: 01.07.2023, 10:09:57, ip: xxx.xxx.150.203, #132878 …tam je dobré, že font menší a čím dál vybledlejší…Ale samotný text příspěvku není o tolik výraznější. A je to fontem možná.Vypadá to, že velké písmeno není verzálka, ale kapitálka. Větší písmeno se čte lépe. Možná je to typem fontu, je nízký. Od toho je jeho automatická výška řádku… no, to nic, ale celkově mám na stránce prostě strašně moc textu, který mě při diskutování nezajímá, ale nedá se mu vyhnout…a plynulost čtení mi narušují ještě ta tlačítka vpravo dole u každého příspěvku - nahlásit je ok, ale odpovědět (tuto funkci asi nechci, neb se mi nikdy nechce hledat, na co že to ten člověk odpovídá, někdo ale asi jo) a citovat - to jsou takové skoky, výrazné schody, co mě zastaví ve čtení - jsou veliké, tmavé a vlastně jsou to největší tlačítka/texty na stránce (když opomenu nadpisy vpravo Nejnovější témata atp.)
+ text tlačítek odpovědět, citovat, přidat…. tracking… zvětšit mezery, u velkých písmen rozhodně.
Ale pokud měníte barvy (já bych se samotné zelené vyhnula kvůli podobnosti iF), možná počkáme na nový vzhled, odstíny zelené a hnědé, pastelové, to bude lepšejší.
Nic moc, protože by to nazvali “akvizicí” a psalo by se o tom tak, jako se psalo, když Pet media group byl sežrán Hästnet nebo podfirma PMG koupila AnnunciAnimali. Všecky finance se dají najít, musíte prolézt pár stránek, které zveřejňují tyhle věci. Pak napište. 🙂 https://www.owler.com/company/hastnet/news Takových stránek je hodně, ale tento obchod nějak nikoho nezajímá… zajímavé… a přitom je veřejně i každý blbý vnitřní mail, že má říďa novou adresu. Hm. 🙂