Aktuálně: 3 730 inzerátů210 696 diskuzních příspěvků18 258 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 04.07.2023, 13:55:12 xxx.xxx.61.175
hmn:

obsaženo v této větě :

“99% bílkovin živočišného původu a současně 74% masa a vnitřností. To mi nějak nevychází.”

a má odpověď se týká jen a pouze těchto vět, ničeho jiného

Náhodou jsem to pochopila. 🙂 🙂 Enom mě zajímalo, co to je za jídlo.

megi-the-pes
megi-the-pes 04.07.2023, 13:53:00 xxx.xxx.61.175

Aha, to je konzerva.

70% (Angus hovězí srdce, Angus hovězí maso, Angus hovězí játra, Angus hovězí plíce), 29% Vývar, 1% Minerály.

V konzervě není nic, co má bílkoviny kytkové. Esi teda to není vývar kytkový. 

Drahé to je. A zajímavé, že např. Lukullus atp. mají i 6 % brambor atp. a víc bílkovin nebo stejně. Už taky ne nejlevnější. Pés je drahý.

megi-the-pes
megi-the-pes 04.07.2023, 13:23:48 xxx.xxx.61.175
Doron:

Proč můj výživový guru dnes mluví v hádankách 🤣?

A možnosti dostanu? a b c ? 🙂 Nebo esi to jsem já…“99% živočišného původu” kde to má být?

megi-the-pes
megi-the-pes 04.07.2023, 09:57:52 xxx.xxx.61.175

…že prý SAO alabajus… a to je zajímavé, já myslela, že alabaj je aboriginec a SAO přetvořený jinde 

Lenacia, rozdělím se s Vámi o oříškovou čokoládu? Se nejdřív čílíte, že co je Vám do diskuzí, co zmizely, a že proč je někam přenášet a souhlas nedáte a dup a dup a pak tohle? Ale tak já tu nejsem od toho, abych něco chápala. 🙂

megi-the-pes
megi-the-pes 04.07.2023, 09:02:44 xxx.xxx.61.175

Na co se musí pes přispat, bych vynechala, pokud to není extra důležité. A to není.

Tohle může dělat intolerance. Papá den dva a pak problém. Taky to trochu zní jako že nějaký orgán je unaven po těch pár dnech (nebo kapacita průchodnosti někde třeba?), a tak vyhlásí stávku. 

Anebo je to rozbité v hlavě, i psi mají anorexii a tak.

Ať si papá, co chce. Sice takovým pejskům děláte otroka, 👍 

ale tak mají nárok, předtím sloužili oni nám. 🙂

megi-the-pes
megi-the-pes 04.07.2023, 08:47:41 xxx.xxx.61.175

Sežere celé kuře, tři makrely a půl kila rýže s hromadou kloubní výživy, pak torze (40 tisíc korun), cvičák 9800 Kč,

v těchto zemích je zakázaný/regulovaný: Německo, Irsko, Polsko, Rumunsko, Izrael, SAE, více jak polovina státu Sev. a J. Ameriky + Malajsie a Singapur.

Prostě jedno z nejvhodnějších plemen pro lidi, co toho ví tolik, co Vy. 🙃

megi-the-pes
megi-the-pes 03.07.2023, 12:59:33 xxx.xxx.61.175

Když se budete dobře učit, tak můžete být taky manažer.

megi-the-pes
megi-the-pes 03.07.2023, 12:40:02 xxx.xxx.61.175

To je legrační, taky vytvořím novou nadávku. Třeba fidle.

= židle. Ale jak mi došly argumenty a začla jsem přemýšlejícím lidem s IQ vyšším než venkovní teplota nadávat, zakopla jsem… pýcha… nenašla jsem na zemi teda nic, co by mělo něco společného s rozumem a pokorou, tak jsem ty výrazy dala do slovníku. Dobrý, ne? Jsem nejlepší.

megi-the-pes
megi-the-pes 03.07.2023, 10:29:23 xxx.xxx.61.175

Jasně že začnou bazosem atp., if. je to poslední, hodně lidí neví, že to vůbec existuje, a co tam čekám, zrní pro slépky.

Jejich inz. pojede na uzavírání obchodů - budete kupovat psa, pošlete jim peníze, oni to budou mít v úschově… jak banka… za to by mi měli platit, maj to bezúročně a maj z čeho investovat… 

Útulková zvířata jsou na jiných stránkách tak deset let, ne. 

Jediné, co může ještě nějakou stránku odlišit - nulová tolerance bezpp (výjimka pro útulky). Ale tam utíkají koruny…

megi-the-pes
megi-the-pes 03.07.2023, 00:00:35 xxx.xxx.61.175

Na jednom webu jsou dvě recenze od jedné osoby. 

Nezlobte se, ale nepochopím tyhle výpady, nevím, k čemu to je, podle mě to není zdravé ani dobré, takhle se ke komukoli chovat. Vážně se dobře hledá práce, dnes, s malými dětmi třeba?  

Koukám, všici bezchybní, úžasní. 🙂 Že se holky takhle domluví a pomluví a vlasy vytrhají, no ale kluci, místo aby bránili? Fuj. 

megi-the-pes
megi-the-pes 02.07.2023, 23:41:30 xxx.xxx.61.175

Já myslela, že to vlastnil kluk. Radek Horký. Míval tel. 773 699 995. Zavolejte mu. 🙂 🙂

megi-the-pes
megi-the-pes 02.07.2023, 23:37:45 xxx.xxx.61.175

Si dávám webp obrázky - stačí otevřít jakýkoli obr. v IrfanView a dát uložit jako, nebo to dělá automaticky plugin, bez ztráty kvality. Pl. teda pro Wpress, pro nemehla jako já, že, ale jde to aj jinak.

Nevim nevim topování, z něčeho ten web žít musí. A mít ve snippetu “máme 13 inzerátů” není úplně nejlepší. 🙂 🙂 

megi-the-pes
megi-the-pes 02.07.2023, 21:07:56 xxx.xxx.61.175

Ne dobře, ony umřou.

Jmenuje se to šampon pro psy, ale je to docela hnus. Spíše řešte, že má blechy, ty kočky taky, on trus blech je taky bordel… a prostě celé to je… co kdyby to bylo dítě, dyť je to chudák.Esi to nevydržíte a musíte psa koupat (takhle často se koupou pouze psi nemocní, kteří to opravdu potřebují), najděte něco přírodního. 

Jak psala bodlinka - selamectin, je v Stronghold a Evicto, to druhé vůbec neznám, oboje má i spoty.

megi-the-pes
megi-the-pes 02.07.2023, 20:55:59 xxx.xxx.61.175

To je holubar. chvd s nikým nesouhlasí 🙂 ale nerve všude tolik interp. a překlepů… no a ip je stejná

megi-the-pes
megi-the-pes 02.07.2023, 18:25:36 xxx.xxx.61.175

Já nevím, má to cenu? Akcionáři jsou např. jeden z největších inz. webů na světě. Avito. Myslíte, že je zajímá, co řekne Šárka a Pepa a Franta a Jana, t.č. nevydělávající jim nic? 

Je to trochu trapné, navážet se do nějaké mladé holky.

A psát dvě recenze pod jedním jménem je též docela dětinské.

Všecky nás to naštvalo. 

Ale co jim vypálit rybník něčím, co oni nemají a mít nebudou? Běžte tady psát články. Vyrobte atlas, pomůcky k chovu, výcviku.  Ať máme co kritizovat aj tady, ne… 🙂  (Kdo chce text opravit a není to 200 stran A4, udělám.)