Aktuálně: 3 731 inzerátů210 715 diskuzních příspěvků18 258 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 06.07.2023, 13:51:18 xxx.xxx.61.106

Nono.

Už doma Trichomoniázu měli, zlepšení po ATB je, pak se to zase objeví. Současně mohou být giardie. PCR není chemie. 

Celoživotní vzdělávání, ne.

Např. tady se píše, že i v Evropě se našly skoro u poloviny koček, nebyly asi venkovní, protože drahé kočky v chovkách.

Často se to vrací i jen ze stresu. https://www.abcdcatsvets.org/guideline-for-tritrichomoniasis/

Kdyby to bylo tohle, možná bych přemýšlela o podpoře imunity, protože nic profláklejšího mě zrovna nenapadlo. (A ty lidi v odkazech taky ne.)

megi-the-pes
megi-the-pes 06.07.2023, 13:35:27 xxx.xxx.61.106

Nejlepší je pořídit kocoura. Ale to bych řekla lidem, co mají zvířata rádi.

Se záhony není problém, hodí se síť, co se prodává jakože proti ptáčkům. Mám pro slépky černou, v terénu neviditelná.

A mám straku. Chcete někdo straku? 

Ale fakt, co se ztratil Kocourek, chodí sem cizí kočky. Megy je z toho na nervy. Teda ona ne, já jo, ona je chce sníst, spustí vždy vražedný řev, normálně byste utekli před vlastním psem. 

A víte co. “Natrhal jsem vám kočičky.” A tam v novinách kousky… 

A to nechcete.

megi-the-pes
megi-the-pes 06.07.2023, 10:44:04 xxx.xxx.61.106

třeba škodí i sousedovi

odneste jim experimenty zpět, na parapet do kuchyně

dejte na plot vraceč, kulatá věc… síť… vytvořte kočkům wc v rohu

nebydlete na vesnici

vyměním kočky za husy

megi-the-pes
megi-the-pes 05.07.2023, 16:32:57 xxx.xxx.61.175

Pletete.

Šamponem mu zničíte ochrannou vrstvu. Pokud se srst cuchá a moc špiní, je mastná, příčina bude někde… 

Vyválí se venku, aby byl zase psem.

Buďte ráda, že se neválí před bojem jako Megy. Bere na sebe pach srn, je to pak pěkně zelený pes, který je vhodný k zavření do protiatomového krytu… aby ji nepoznaly a mohla je sežrat.

Ovčák by měl mít srst docela samočistící, dyť bydlí u ovcí.

Každý den češete?

megi-the-pes
megi-the-pes 05.07.2023, 13:56:56 xxx.xxx.61.175
biaca:

nebo jako například tento: 

https://www.chovzvirat.cz/inzerat/182073-bengalska-kotatka-s-prukazem-puvodu-hledaji-novy-domov/

Bengál s PP stojí od 16-20 tis. (na mazlíčka) určitě ne za 4 tis. kotě. 

Doufám, že myšlenky nebudou zneužity na jiných stránkách, protože za Vaši práci si zasloužíte uznání. 

Jasně že budou, části, na které jsme poukazovali - v atlasech - už jsou přepsány.

Editovat lze tou tužkou vpravo pod příspěvkem.

Pro toho, kdo není vlastník inzerátu, nemusí být tlačítka arch., editovat,…, stačí tisk a nahlásit nebo tak něco.

megi-the-pes
megi-the-pes 05.07.2023, 13:56:01 xxx.xxx.61.175

A papírové výrazně oddělit, rozlišit, velkou slavnostní ikonku… a kdo uvede cenu, dostane lízátko.

Týjo, kdyby fakt všichni začali ty ceny uvádět…

megi-the-pes
megi-the-pes 05.07.2023, 13:53:21 xxx.xxx.61.175

A já myslela, že blinkání je z nedostatku B9, i naopak, ale když jiné příznaky nejsou, tak nic, počítám, že se by se jednalo o potravinové doplňky, z běžné stravy ne. Které vet v JBC se máme vyhnout? 🙂 To na fotografii jsou šťávy - hlad, neprůchodnost, něco nemůže strávit, něco se furt snaží zpracovat a nejde to, ale už je tam pět litrů šťáv, a tak jdou ven.Co třeba maso i konzervy vyřadit, když čtu o olizování se a pak blink.

megi-the-pes
megi-the-pes 05.07.2023, 13:21:20 xxx.xxx.61.175

Jelikož se neptáte na kvalitu jídla, ale na vitaminy atp., no tak v této konzervě je 1000 mg taurinu (na kg žrádla), což je minimum pro psa (u kterého se počítá, že je to jen jaksi doplněk, nikoli životně důležitá věc jako pro kočku.

Takže ne.

Lepší je třeba Feringa, teď kilo kolem 80 Kč, ale obecně konzervy levné neseženete a vyšší cena nerovná se kvalita, ani náhodou.

Vlastně to, co tady popisujete, má každý supermarket, tak 15 korun bych jim dala, to měli minule v lidlu.

Nechce žrát z mnoha důvodů. Pokud nechce žrát své nejoblíbenější jídlo, tak víte co. 

megi-the-pes
megi-the-pes 05.07.2023, 13:08:20 xxx.xxx.61.175
Doron:

Konzervy jsou teda zvlášť velkej luxus, podle mýho.

A dobrý jsou taky jogurty, naše vetka prodává takovej malej jogurtík od Yoggies za šedesát korun 🙄.

A pamsky.., ty taky nevedu. Náš trenér na mě tuhle fakt znechuceně koukal, jak tahám z ledvinky syrový maso 😂.

A to je zajímavé, bere ten pes syrové maso jako odměnu, když má k večeři syrové maso?

Třeba byste ani to maso nemusela nosit. 🙂

megi-the-pes
megi-the-pes 05.07.2023, 13:05:38 xxx.xxx.61.175
hmn:

a julie=erika=reklamní agent 

Díky.

Tohle vlákno je celé reklamní. 

Však neva. Sami se umlátí. Napíší lež, já to povím a je to. 🙂 🙂 

megi-the-pes
megi-the-pes 05.07.2023, 12:10:05 xxx.xxx.61.175

Mi to přijde totálně mimo, to, kde si myslí, že vyniknou. Ty peníze v depozitu. Tak jsme kupovali byt, že peníze počkali v adv. kanclu, než bylo vše přepsané. 

Koupit tak psa? Jako že množitel bude čekat, až já řeknu, že je vše ok, a pak on dostane peníze, prozatím schované u iF?

Nu, Češi na tohle nejsou zvědaví. 

Protože. Buď si koupí psa v chovce, tudíž k tomu iF vůbec nepotřebují, nebo chcou psa rychle, a tak jdou na bazoscijinehnizdomnozek a platí na ruku bez potvrzení a mají psa hned, a o tu rychlost jak u nákupu rohlíků jim jde.

Kontrolovat množky? V zemi, která je jedním z největších producentů štěňátek a koťátek ve sklepě? Tak to leda tak, že vše bez papírů vyřadím.A tím mi v inzerci zůstane asi tak pět a půl inzerátů.Jo, ještě tohle… nechám inzerovat útulkové psy.Protože přece nemáme Pesweb a ostatní inz. stránky taková zvířátka taky nenabízí.

Někdo si asi neudělal domácí úkol.

megi-the-pes
megi-the-pes 05.07.2023, 11:56:16 xxx.xxx.61.175
Atamanka:

Nejsem nová tvář, jsem ze staré IF -od cca 2002r a tady jsem sledovala váš úprk u IF koncem května  🙂 Pamatuji ještě Koňadru, Sdyllu, Clayton a ostatní -Ketty Sharp taky -nyní assil 😉

Myslím, že Ketty je inspektor,

ale já nemyslela Vás, že nová tvář, nýbrž iF sem leze a čte jak zběsilá. 🙂

Vás znám. 🙂

megi-the-pes
megi-the-pes 05.07.2023, 10:10:43 xxx.xxx.61.175
Lenacia:

jo, nedám svůj souhlas někomu, kdo nás tu všechny nazval slepicemi. A pourážel tady náš intelekt. Nedám no…Faktem je, že mi nejde o ztrátu toho co tam kdo napsal, ale o ztrátu identity webu. A její přeměnu. Neúctu vůči komunitě lidí, na které byla jejich sláva a návštěvnost založená. To díky nám byla ifauna největší chovatelský web na českém webu. A nějakej švédskej lenoch toho zneužije aby jeho zverimex byl na předních příčkách ve vyhledávači? To prostě bejt nenechám. 

A co že s tím budete dělat?

Tolik písmenek, to už by byl pěkný článek. 

megi-the-pes
megi-the-pes 05.07.2023, 10:08:55 xxx.xxx.61.175
Atamanka:

Je z IF - kdysi dávno, a choval SAO s PP -budiž mu ke cti.  Na IF  nás tam bylo  hodně, pamatuji, že to bylo neregistrovaní a registrovaní či tak nějak.

Ještě na jaře psal pod tímto nickem.

Nová tvář tady čte rychle a zběsile.

megi-the-pes
megi-the-pes 04.07.2023, 14:15:07 xxx.xxx.61.175
Sardullah:

Mám Google Chrome a zobrazuje…

Takže spiknutí. 🙂Vidíte reklamy? A jste na mobilu - android - nebo pc a tam win10, nebo linux, Chromebook náhodou?