Aktuálně: 3 731 inzerátů210 779 diskuzních příspěvků18 258 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 11.07.2023, 21:59:15 xxx.xxx.61.106

Nemohu si pomoct, ale podle mne to vypadá, že mě chce prodávající podvést. T.č. u nás stále tr. čin; pokus.

kometa: odkaz, prosím

megi-the-pes
megi-the-pes 11.07.2023, 21:56:38 xxx.xxx.61.106
Fikovnice:

A také tam vysíláme lékaře bez hranic…atp.

Zrovna nedávno jsem četla příběh anesteziologa, který se chlubil tím, že ženě při desátém porodu zachránili dělohu!!! Ne, že na tuto pseudohumanitu dojedeme, už na ni dojíždíme…😕

To je šikovný doktor, ne? Měl ji nenápadně nezachránit?

Následující komentář nemá nic s tím; autorem, co cituji, jo.
Na to, co my potřebujeme a spotřebujeme, je potřeba hodně dětských otroků.
Jen takový širší pohled.

megi-the-pes
megi-the-pes 11.07.2023, 21:46:23 xxx.xxx.61.106

Ne. Na skladbu si nestěžujte. To bychom nikam nedošli. 🙂

Já že to, správně koncovka u mn. č., ale zbytek tragédie.

Takže pisatel není hloupý, ale líný.

A s tím “sice” někdo ví, vo co de? Kopíroval “novinář” zahraniční článek
a kontrola už byla nad jeho síly, pak to jen všichni opakovali?
Stejně “záleží”. To je prý celá věta. A to vím, odkud je, seriály anglicky mluvené. “Sice” nevím, odkud je.

megi-the-pes
megi-the-pes 11.07.2023, 20:10:05 xxx.xxx.61.106

Před časem jsem někde narazila na “sice” - začala tak věta,

ale nenásledovala čárka s “ale” a další část souvětí, nýbrž prostě konec. Sice… a tečka. Nazdar.

A objevuje se to teď hodně často. A já se na to nemohu dívat.

Kdo takovou krávovinu vymyslel?

“Sice je to malinké koťátko. Ale na linku vyskočí.”

megi-the-pes
megi-the-pes 11.07.2023, 20:04:22 xxx.xxx.61.106

Vypadá to, že autor text prostě odflák.

Druhou část víc než první. Přiblblé: však, ovšem, tedy, …

Protože třeba “ta sestoupila”, ale čím dál, tím hůř. 🙂 Chybí asi 4 tisíce čárek.

Vsadím pět haléřů, že to byl telefon a “kašlu na to”.

megi-the-pes
megi-the-pes 11.07.2023, 13:07:58 xxx.xxx.61.106

Sleduje někdo live přenos sněmovny? Babiš docela vtipný… bohužel, většina pravda… ale mluvil o někom z odborů, že zařídil odnos 52 miliard, mělo to něco s ODS tradičně a byty Bakaly. Víte, o koho šlo?

megi-the-pes
megi-the-pes 10.07.2023, 20:52:26 xxx.xxx.61.106

Špicové jsou venkovní. Pro ty, co si myslí, že bouda a procházka - žádný pes. Ani kočka. Ani nic. Dospějte.

megi-the-pes
megi-the-pes 10.07.2023, 20:44:37 xxx.xxx.61.106

Dyť mají obchod se slepičkami a krmivy už jak dlouho, agrotree… a recenze mají rozhodně lepší než iF. 😀 

Na fórum (co ani neumějí napsat správně) jim tam nikdo chodit nebude, protože je to úplně hnusné prostředí.

Ale co je divného na tom, že jedna společnost má třeba 10 eshopů? Čím víc, tím větší pokrytí, ne.

megi-the-pes
megi-the-pes 10.07.2023, 17:23:15 xxx.xxx.61.106

No tak když to blinká pořád, tak těžko neléčit. Ta probiotika mě zajímají, co jsou z USA, máte odkaz?

Akorát že tady by nemělo být blinkání, ale opačná strana.

Bakterie jdou transplantovat.

megi-the-pes
megi-the-pes 10.07.2023, 17:04:34 xxx.xxx.61.106
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 10.07.2023, 13:46:58

Jaká stadia, tihle žádná nemají, rozmnožují se dělením. Normálně klon. Chytrej.

Prostě chovy jsou zamořené, a jak to donesete domů, máte to na furt.

Jediné, co můžete dělat - všecko vyházet, aj krmení, nádobí, nenechat stát vodu, desinfekce všeho nejlépe vyvářka atp., dát pryč kočky… no nedáte je pryč, musíte na PCR a doufat, že to zachytí, a pak ATB, ony fungují, já za to nemohu a biaca taky ne. 🙂

Mám konspiračku. Je to ve vodě.

A jo, výzkumy říkají, že je to v chovech papírových, kde je víc koček, i nějaká ta plemena se udávají. Může to být způsobem života, může to být imunitou, ale fakt je, že většina koček tohle v sobě má, akorát jim to nic nedělá; ne všem. Stejně tak je to u ptáků atp.

PS: Zdá se mi, že už trochu urážíte. Dejte si čokoládu. Taky bych si dala. Oříškovou. Ale nemám.

megi-the-pes
megi-the-pes 10.07.2023, 16:13:23 xxx.xxx.61.106
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 10.07.2023, 16:04:43

A ti psi byli navolno? A majitel pidipsa je starý pán?

Majitel velkého dostane pokutu a možná týrání; větší pokutu. To ale může dostat i ten druhý majitel. Zatím se teda tohle stalo jednou a po odvolání pokutu pro majitele zabitého psa zrušili.

Za psych. újmu může chtít peníze.

Děs. 

Agresivní pes by ode mne dostal rovnou jednu do huby a majitel hned po něm. Musím svého psa bránit a tuhle planetu před zbytečnými lidmi. 

Když nejsou schopni dát pořádné tresty. Furt dokola furt furt furt.

megi-the-pes
megi-the-pes 10.07.2023, 13:06:01 xxx.xxx.61.106

To je jen takový… come rain or shine od Vás, ne?

Pořád že papír to dělá. 

Snažím se v lidech vidět to dobré. 

Jenže oni to pořád kazí. 

Když najdu lidi, kterým se dá věřit, tak tam ten papír nepotřebuji. 🙂 

megi-the-pes
megi-the-pes 10.07.2023, 10:45:25 xxx.xxx.61.106
Odpověď na příspěvek uživatele Mi z 10.07.2023, 10:25:34

Mi to taky nešlo se přihlásit… hlavně já si nepamatovala, které emaily jsem na těch tři sta nicků použila… tak jsem šla do hesel gůgl, eště že aspoň tohle je někde uložené… koukla jsem do mailových schránek a hledala ifauna.cz - je od nich mail o registraci - 

pokud Vám nejde se přihlásit nickem a heslem, ale vyžadují email a heslo (to jsou ale debullové, co, to se jen tak nevidí, asi si myslí, že si udrží nějaké uživatele),

použijte ten email, kterým jste se na iF registrovali, + heslo, to je stejné.

Včera jsem tím strávila půl hodiny (protože hledání v padesáti mail. schránkách mých),

beru to od nich jako pokus o podvod; podvod. Hm, je to podvod. Asi půjdu přepsat recenze.

megi-the-pes
megi-the-pes 10.07.2023, 08:55:02 xxx.xxx.61.106

A kde by furt bral zdravé rodiče… asi někde, kde to mají otestované?

Ten poslední krok je na kupujícím. V org. i neorg. chovu si musí najít o psu aspoň tolik informací, jako tak činí při koupi ledničky, telefonu.

Telefon je zrovna takový… k výrobě telefonu je potřeba kov, který dolují dětští otroci v Africe, takže já si nový telefon nikdy nekoupím. A nekoupím si psa, který má jen polovinu hlavy nebo je jinak znetvořený chovem. Na počátku toho produktu bylo (v případě psa trvá) prostě utrpení.

Ale k novému eplu za třicet patří pomík za 60, ne. Co kdyby někdo prozradil, že ty díly v jabku jsou od samsungu a pomík je z poloviny čivava?

megi-the-pes
megi-the-pes 10.07.2023, 08:42:39 xxx.xxx.61.106
chvd:

Jaky je smysl organizovaneho chovu?

Dokazat vyslechtit co nejvice geneticky zmrzacenych plemen?

Rict kupujicimu “mi psi jsou lepsi, protoze k nim mam bumážku?” a tim zpusobit oziveni trhu?

Dat moznost kazdemu pablbovi hrat si nanekoho, kdo se venuje “chovu” a tedy slechti plemena? 

Vygenerovat co nejvice utulku, odstrcenych psu apod?

Co jeste?

Tohle jsou totiz presne veci, ktere ten chov zpusobuje.

Vyplyva to jaksi ze zakladniho lidskeho premysleni, zakladnich zakonitosti trhu v nasi spolecnosti.

Přesně jste si odpověděl na výrok hmn - nevysvětluje pojem PLEMENO.

Děláte, jako kdyby neorganizovaný chov neprodukoval mrzáčky,

nešlechtil. Každá produkce je šlechtění.

Zajímavé, že téměř každá čivava z toho lepšího neorg. chovu má nafouknutou hlavu a buď má kilo, nebo 10 kg.

To je šlechtěním. Je to dědičné.

Kdyby si ten lepší chovatel, co nevede papíry, papíry zavedl, aspoň doma v obýváku napsat tužtičkou do sešitku, věděl by, že tyto rodiče má vyřadit.

Jenže takto by měl strašně velkou spotřebu, nevyplatí se mu to.

megi-the-pes
megi-the-pes 09.07.2023, 14:10:31 xxx.xxx.61.106

Tak to bacha. iF se rozhodli, že budou hodnotit chovky. Lidé budou hodnotit chovky.

Asi netuší, kde se ocitli… na tento národ nemá nikdo, co se týče pomluv a závisti.

Anebo vlastně tuší, takže to nakonec neudělají.

PS: nedělejte, museli byste si na odškodnění půjčovat od svého otce Avita

Ptala jsem se pár dní zpět na jeden inz., esi mi teda dají celé jméno psa, který je prý otcem štěkanátek bez papírů. 

Odpověď: celé jméno neznám.

Jiný inzerent (chovatel papírových psů mimochodem) mi napsal - ale ne, jsou bez PP, díky za upozornění. 

Hm, nemáš zač.

Když jim napíše 200 lidí za den, možná je to začne otravovat… 

Přemýšlím, že jim ještě poradím, ať jdou inzerovat na iF, tam mají o podvodníky zájem.

A vlastně tohle je podvod, inzerují rodiče s PP, ale jejich jména z PP neznají?

Kde to můžu nahlásit? To je přece v rozporu s pravidly inzerce i naším zákonem.

megi-the-pes
megi-the-pes 07.07.2023, 17:53:19 xxx.xxx.61.106

Ailurofobie, dá se to léčit.

Se zabíjením zvířátek to bude trochu jinak. Když něco zastřelím atp., je to rychlá smrt, ok. Ale když můj pes (což je zvíře nedivoké) začne cupovat kočku, tak je to týrání. A nebezpečí tu kočku vydal i její majitel, takže jdeme voba.
To samé s rybami. Potkany. Koupím myši a hodím je Megynkovi do kuchyně. Super nápad. Jsem hovado.

Většina lidí to chápe, když se jim to vysvětlí. No a ten zbytek je prostě nemocný.

megi-the-pes
megi-the-pes 07.07.2023, 13:10:38 xxx.xxx.61.106

Nesouhlasím a protestuji. 

Pes by se měl vrátit ke své práci. Bude zdravější a spokojenejší.

Nevidím nic blbého na těchto psech 

https://www.youtube.com/watch?v=CC_1-VuwRfE&ab_channel=DogtoothMedia

I když… zdá se, že i koza by stačila. 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=PlKc6y-zehQ&ab_channel=JosephCartertheMinkMan

https://www.youtube.com/watch?v=l2Pyu-Cj0gg&ab_channel=MatthewNoall

Většinou jsou to kříženci, účeloví kříženci teriérů a chrtů.

Tam je pes psem.

Není to tak, že když se pes zraní, nechám ho umřít u boudy, nebo střelím v lese. Ale nikdo mi nenamluví, že 

přirozená práce psa - bránění teritoria, majetku člověka a člověka je pro psa horší než cokoli jiného.

Sledujte ty teriéry. Perou se mezi sebou? Ne, všímají si své práce. A co dělá teriér ve městě? Je na nervy a vodejde z toho na ledviny. Jejich život je úplně nesrovnatelný s životem psa v jeho normální práci.

Ke slepicím špic, to je jasné.