A co s tou kolií budou rodiče dělat, když mají svého psa? Na kterého asi tak trochu kašlou, nemohu se zbavit toho dojmu. To je tak vždy, zeptá se dítě, řekne, že ten pes, co je doma, je blbý, po kritice řekne, že je to vlastně jinak…
Je tam pes, který si sedm osm let pamatuje nějakou čivavu, a celou dobu to nikdo neřešil. A teď dostane kolii. Staršího psa se zbaví, nebo rozdělí dům na dvě poloviny? Maminka malamuta pomalu neudrží, a teď, jak bude dítě ve škole, bude venčit dva takové psy.
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
Znám lidi, co taky pravidelně kupují nějaká taková zvířátka na výkrm - od této “firmy”. A nemají problém.
Jestli náhodou tady není ten zakopaný pes - co se má sníst, to prodávají dobré. Ne furt vše, ale jakžtakž. A tohle je ve hře udrží.
Ale slepice?
Přepravka se poutá pásem, některou můžete nacpat proti zadní straně předního sedadla, takže se nehne, ale to by tam musela padnout.
Jakou pořídit, neporadím. Někdo má Gulliver, ty bývají i do letadla schválené, takže očekávám kvalitu. Někdo má jen látkovou přepravku.
Mám pocit, že každá přepravka musí být připoutána.
Postroj pro takové mláďátko, nevím, aby se mi neoběsil. To by musel být zapnutý hodně nakrátko. Nemám z toho dobrý pocit.
Ale ona už psa má. Chce učit kolii triky, ale neví, jak se trik učí. Jinak by malamuta naučila trik - koukej na mě.
Tady jsou rodiče, co už psa mají, nezvládnutého, a dalšího nechcou.
Kdyby dítě ukázalo, že se snaží, studuje psí učení, zkouší, tak třeba…
Dyť s koliou dnes jít po ulici, to je úplně stejné, jak s tím malamutem.
Nám bylo dvanáct jindy, ne v tomto století, že jo? 😀
však to tam chudák s tou výškou nedojede, zvostane na pařezu kymácet se jak želva votočená na zádech
ale přirovnání mě rozesmálo 🙂
JardaPecival:Nejde upravovat citace, nebo to jen neumím?
Citace už opravdu nejde upravit, ale nedávno šla, ne? Teda myslím. Jo, určitě jsem v citacích mazala tři sta odstavců a citovala jen nějakou větu.
Ikony jsou takto jednoduché fajn, jen ten červený pruh - to lze jednoduchou výměnou barvy v PS a kouzelná hůlka a převod na vektor a cajk.
Mě vlastně ultra moderní weby rozčilují. A tady se má inzerovat a diskutovat, takže… chcu vidět jasně informace, text inz. nebo příspěvku a do jaké kategorie to lezu. A co říká recenzent, mě moc nezajímá.
fakt stačí zahodit červenou
Já mluvím o ikonkách, které vidím v hlavních kategoriích, ne až u plemen. Ty jsem ani neviděla… ale prostě hlavní stránky, ikony nahoře a vlevo, nahoře jsou trošičku větší, ale ten pruh v nich…
https://www.chovzvirat.cz/diskuze/
raven_kix:Ale musím říct, že mi těch ikonek bude líto, koukněte, jak jsme měli propracované třeba papoušky 🙂.
Aha, tak vyhoďte ten červený pruh a je to. Kvůli němu není vidět hezky silueta. Do vektorů převede na pár kliků “vektorizátor” apod.
Zbytek grafiky celého webu bych neměnila - vzhled.
Taky hlídací pés… ani jednoho nezvládli. 😀
https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-bidenuv-kousavy-pes-commander-uz-leze-ochrance-na-nervy-40438836
Když někdo mluví o pastevcích (ne čuvač a pyreneják), měl by velmi podrobně a ostře popsat, jaký režim musí domácnost dodržovat ohledně návštěv, plotu, cizích dětí atp. a kdy přijde ten zlom, že z medvídka je tichý a nekompromisní hlídač.
A kdo hledá hlídače obecně, by měl vědět, že zlodějům se nesmí nic stát.
A v září jde na střední. My měli v pondělí od 7 do 16.30 a cesta hodinu tam a hodina zpět.
Na fotografii od Ivus vidím jinou kolii, než běžně vídám. Takovou jsem znala jednu, byl to normální pes. Bez urážky - border kolie nejsou psi do normálního provozu.
Dášeňka 🙂
Budete něco dělat s ikonkami kategorií? Když si to zvětším na 150 % (17´´ fhd), tak už rozeznám, co je to za zvířátko. 🙂Jinak vidím něco jako vlajku. Českou, ruskou, vlastně jsem teď zjistila, že tyto barvy má 29 zemí. 😀
Na odznáčky jste dali takové hezké obrázky, a tady tohle! 🙂
Jako kdybyste neměli co dělat… 😀
Především si koupit knížku a zjistit, co je povel.
Pak si půjčit psa na venčení, třeba v útulku (počítám, že bez dospělého člověka to nepůjde, nevím… aha, proč asi), asi tak měsíc v kuse venčit a cvičit, brzy ráno, v dešti, mraze, vánici…
a až rodičové uvidí, jaký jste se psy machr, máte border koliu doma ještě to odpoledne.
Musí snášet jiné psy.
Jich máte v kotci víc?
Kupte husy. Snáší vejce.
Ten toho uhlídá v kotci, ten kotec bude hlídat, jo? Aby mu neukradli mističku.
Vy jste myslitel!
Tak třeba pure cotton. Nějak nevěřím, že ten hnus, co škrábe, je to, co je na štítku, a není to nějaká cvc purcotton nebo tak něco. Polycotton. Tak může být jiný poměr bavlny a něčeho, co nazvali eurocotton. Na látce by měl být další štítek, kde je žehlení atd. A bude tam praní ruční a na dvacet. 🙂
Nevím, co je euro cotton, ale ono stačí i jen zpracování, chlor, když se bělí. A barviva, no tak to vůbec, proto se té produkci vyhýbám.
Opravdu bavlněné a nezávadné ponožky jsou staré armádní. Pozná se to tak, že po namočení mají asi tak 3x větší délku. 😀 Ale po usušení se vrátí do původního stavu. A časem padají z nohy. 😀 Zkuste army shop, osahat, nebo malou galanterii, tam někde leží pod pultem, zapomenuté 50 let.
To neznám. 100% bavlna ale není jen bavlna.
Znamená to, že bavlna, která je součástí toho výrobku, je opravdová bavlna.
Ale jsou tam i další součásti, polyester bude škrábací.
Vyrobil to někdo vychytralý; málokdo dává na štítky přesné složení.
Tady v description se píše, že každá část trika má jiný podíl polyesteru
https://factory1direct.com/products/short-sleeve-t-shirt-man-eurocotton-tcomadc?variant=40121598771334
Nemoci nemoci ale úraz? To tu operaci asi zaplatím, ne?
Je to jiné než odmítnout dělat testy na alergie.