»
Odpověď na příspěvek uživatele
hmn z 05.09.2024, 11:45:32
Článek říká, jak co pes vnímá.
Bude to kus od kusu, ale spíše víc tak, jak si to nastavíme.
Pes často přijde sám a opře se hlavou, nalepí se zády, já za ním nechodím, už tak je toho dost. Jediný, kdo to nedělal, byl němovčák, co pobíjel lidi.
Byla taky Asta, co žila přes den na řetězu a o které pánik říkal, že nesnáší projevy přízně od lidí. Ukázalo se, že když se přestanu bát, že mě Asta zabije, a začnu drbat Asty záda a břicho, Asta přestane cvakat a nadává, když drbat přestanu.
On pes je dnes docela změněný. Hodně psů nerozumí psím signálům, což by mohlo být výchovou…
anebo je to tím, že pes je už hodně “lidský”.
A proto se na někoho lepí aj ten germánský ohař, cožto je úplně zvláštní,
když trochu známe jeho historii, cožta z něj vyrobila mírného autistu, který by měl toto všecko nenávidět.
A taky nesouhlasím, že pes je smečkové zvíře, což bylo v jiném tématu, nevím ve kterém.
A to vše mě vede k tomu, že jsme psa hodně moc změnili.
»
Zrzavci z 05.09.2024, 11:40:54
Dyť.
To je základ žití, základ života
s meginkovitým psem. Lepí se to na člověka pořád.
Si někam stoupnu a už tam sedí pes, nakřivo, opírá se o mě a zpola mi sedí na noze. To třeba, když jdu přiložit. Takže jsem přiložila, zavřela dvířka a že jdu zas ke stolu… nejdu, nalepený pes 26,5 kg,
neujdu ani dva milimetry.
Sednu na gauč, zas se to přilepí.
Když už jsem dlouho neprovozovala stoj nebo sed na gauči, otočí se hlavou do zdi
a je smutná. Musím jí každou pětiminutovou přestávku vynahrazovat. Což začíná omluvou, z celého srdce.
Tak tohle, až povím meginkovi, mě nechá zatknout a odvézt do blázince zároveň.
»
N z 05.09.2024, 00:35:33
Nó, legenda praví, že každý psycholog/psychiatr bere antidepresiva.
A největší část sebevražd se děje mezi veterináři.
Jediný, kdo tu nálož může vydržet bez drog a alkoholu, je, teda říká se to, Bůh.
Hele, už pár dní chodí výhružné emaily školám ve dvou státech
a všici experti dvou států nemůžou najít odesilatele?
Že Telegram, takže Rusové.
A že Fico je takový do Ruska, proč by někdo vyhrožoval Slovensku, divné není?
Taky mám Telegram.
Mě tyhle věci strašně zklamávají. Žiju v představě, jak máme milion policistů a ajťáků a… a on někdo pošle email a buď se vymyslí, že to je ruská vraždící skupina, nebo nemůžeme nic najít.
Dva státy nemůžou nic najít?
Pak si říkám - nebýt to ve školách, že ta děcka poslali domů, tak věřím,
že někdo je takový dobytek, že to dal do novin jen tak, abychom nevyšli ze cviku, když už se nikde nepíše, kolik denně zemřelo lidí na covid.
»
Anonymní z 04.09.2024, 21:04:22
Dyžtak si najděte ve slovníku “závětří” a jak se v zimě zahřát. Mohly (jenom holky) bychom kozu ládovat teplym čajíkem s medíkem, ne? Esi Vás něco napadne, lepšího, tak mi dejte vědět. 🙂 (Plést neumim.)
Kdyby to byla stodola, kde uvnitř je budka, kam nevleze ten hnusný mráz (my máme minus 15 17 únor březen), fakt velká a suchá vrstva slámy a zároveň bude kromě té ložnice okolo dost místa, aby zvíře jen nestálo, ale se mohlo pohybovat, čímž se i zahřeje a tak vůbec nebude podobné benzinové sekačce na trávu,
tak by mohla být koza sama, ale jen po dobu, co jsou pánici v práci.
»
Buggyra z 03.09.2024, 15:02:16
otvíráky na kanály 😀 to je dobrý 😀 jsem asi jediná, komu se porsche nelíbí… ale když nebudu vědět co s prachama, což je u zvířat kravina, tak beru xiaomi su7, cožto je zpředu klon poršáka, zatím má, co se týče autověcí, na jejich vysavač
je totiž to auto krásný zelený a spolujezdec má ledničku a všici maj masáž a chlazení a topení, to se bude meginkovi moc líbit
může mi pak zatopit všude
nejen jak dělá ostudu kdekoli na veřejnosti
např. teď chodí jako oslíček, co táhne dvě tuny, ale netáhne nic, jenom se tak tváří, zastaví a nejde a lid si myslí, že ju týrám
»
megi-the-pes z 02.09.2024, 14:57:18
díky za dva hlasy, ale napsala jsem to špatně, třetí osoba je to, i když je druhá
první je samozřejmě mulder
»
Sardullah z 03.09.2024, 14:49:20
😀 Jsme chudáci, my pejskaři. 😀 Jdu koupit peřinu pro sebe a co řeším - nebudou z toho meginkovi vyčuhovat nožičky, nebude jí zima?
Tady si to přečtou všici, protože všici krmímě granulama, že.
Nemůžu si vzpomenout na značku ochlazovače, klimy, do bytu, bylo to vysoké a užší a nahoře otvor, odkud šel studený vzduch.
Někdo z tadytěch pejskařů to měl doma. A nebyl to žádný blbý concept sencor atp. A mělo to i funkci topení a dálku.
Dvě kafe nepomohly, furt značku nevím. Jenom sem si vzpomněla, že to bylo celkem drahé.
»
assil z 02.09.2024, 14:52:46
scaly - šupinatá
scully scale scaly - skalyjová váží žampiony
ale - kolik myslíte, že amíci znají hub?
pečárka Agaricus bisporus
scaly white mushroom
žampion
»
Sarah01 z 02.09.2024, 08:37:46
otevřít inz.
vpravo nahoře vedle ceny jsou tři tečky nad sebou
Dobrej tah, zvýšit min. mzdu, ten, co půjde za rok ke kravám.
Kdo dělá za min. mzdu? Kromě mě.
Na min. mzdu je ale navázána spousta věcí, hlavně výplata jejich, prasátek,
a ehehe odvody… a to se zvyšují eště jiným mechanismem + tohle,
tak dík,
ty křesťane.
Dnes je neděle, tak nemluvím sprostě.
»
Ph z 31.08.2024, 17:52:46
U nás teda s pitím u lisovaných problém nebyl, kupovala jsem to tak do roka věku (u psů v zátěži, co máte Vy, to bude jinak), ale ty z Hulína budou určitě eště úplně jiné, jsou takové hrbolaté na obrázku.
Koukala jsem na misky, na kterých je postavená lahev, jakože dávkovač vody, barel.
Teoreticky by se to dalo přidělat na stěnu.
Jenže jsem našla samé jedovaté plasty a moderní mini mističky.
Ale pro slépky se dělá ze sudu… 😀
»
Fikovnice z 01.09.2024, 08:42:28
Tam jsem měla na mysli hlavně estrogen, jinak je to jasné.
Jak začala doba covidová, tak známá, co je ta, jak se připravuje na konec světa, začala polykat D a vápník a jíst tuny hořkého jídla, protože někde říkali… všude říkali, že… a teď teda nakoupila kamion doplňků a hrdě mi to říká… a já - hele a kolik ti vlastně je, to toho musíš jíst aspoň 3x tolik…
Jako… ona tomu věřila. Děsivá doba.
A tou achro achry nevimco ale zase se potvrzuje úloha kyselin…
Každopádně jsem si myslela, že to s tím citronem u skořápek je nějaká legenda…
Jenže nejspíš je to tak, že předkové věděli, co mají jíst.
»
Fikovnice z 01.09.2024, 08:36:47
To byl příklad, jak by to mohlo fungovat, je to tam hezky jednoduše vysvětlené.
Kyselina, sůl, rozpustnost, něco
jako bodyguard vápníku.
Je to vlastně hrozně jednoduché.
Ta studie od J5 to popisuje taky, akorát že řešili žaludeční kyseliny…
a tam by mohl být rozdíl - bohužel o chemii nevím nic,
ale můžu si to představit - kyselinu poskytnu té potravě o dost dřív, než se ocitne v žaludku a střevě.