Jo, SEO, dny a roky práce, pak se gůgl rozhodne, že změní kritéria hodnocení…
Spolehnout se můžete akorát na klíčové slovo (jak se bude opakovat, gůgl vás odsude do sklepa) a soc. sítě. A to slovo by mohlo být to, co if zrušila…
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
Mohl by se obléct do nepromokavého něčeho, pytle,
a navrch běžné povlečení, cokoli, co se vypere. Jako se dává na matrace miminům.
😄
😂Tak to se jdu okamžitě zbláznit. 🙂
😂 Popište něpěkný vzpomínky, prosím. 😂
Ale já se chovám uctivě. Na rozdíl od vás ostatních jí vykám.
Malamuta bych brala. Doronek mi koupí. 🙂
Kupte si dlouhé vodítko a používejte je.
Když pes neplní, co říkám, tak to neumí.
U zvěře se cvičí až v posledním levelu.
Do té doby cvičíte doma, na zahradě, na náměstí, …
a máte to vodítko.
Protože
1) zvěř prostě pes nebude štvát!
2) vodítko zajistí splnění povelu… ne žádné kotrmelce
Teď můžete se psem kolem polí běhat, oba, s vodítkem, to ho zabaví. ;-)
Soused kosil křoviňákem v půl deváté večer. Jdu ven, říkám - Dobrý večer, to myslíte vážně, je svátek a večer.
“Do deseti času dost!”
Hlavně že měl sluchátka.
Musela jsem mu říct - vypni to, debile, nebo ti už fakt natluču.
Jsem zkoušela po dobrém, že esi to má tak na deset patnáct minut, že to teda přežiju, ale že už to po roce je trochu neúnosné, prý ne, do deseti.
Si chcete v létě otevřít okno večer, když přes den je 35, no a nic. A to tady dělají dva roky.
Klub by měl mít odhlučnění.
A když má, tak slepici dám pár facek a je to.
Ale v Praze to asi nefunguje… taky už tam nebydlím, nechtěla bych skončit v blázinci. Leda v nějakém hezkém.
No to já nevím, esi jsou na přepravkách běžně. Snad. Teď jsem viděla video, kde klasický tříbod pás holka provlékla rukojetí na přepravce a zacvakla mezi sedačkami. Takže tam úchyty nebyly.
Trixie Capri open top má takové výřezy nahoře, tam se dá pás provléct.
Ale říkám, mám malou na kočky, větší nemusí být dost pevná, to chce kouknout do obchodu.
Když jakoukoli přepravku připásáte křížem, dvěma pásy, nehne se.
Tři měsíce štěkanátko… tak za dva měsíce už bude připnuté do postroje. 🙂 Kolie musí koukat, co děláte. 🙂
Dobrá přepravka by mohla mít úchyty pro bezp. pás.
Mám takovou pro kočky, Capri nebo tak něco tam bylo psané. Je hodně zaoblená, pevná, ale malá. Největší je asi 60 cm. Ale když to má taková trapná značka jako Trixie, tak snad už skoro každá?
Takže.
Dítěti bylo 6, když malamutku pořídili, teď je dítěti 14 a včera bylo psovi 8,
ale dnes se ukázalo, že pes byl už trochu starší, když ho pořídili, a dítěti se taky přidal rok.
Pak tam je králík, nečekaně se chová podobně jako malamut, a teď přidáme border kólii. Takový hezký cirkus. 🙂
Orionka:Haló, Pražáci….. prý budete jezdit 30. !!!
Doufám, že u nás ve vsi. 😀
A neměli jste dřív papoušky? A tento králík je taky takový vychovaný, jak malamut, co. Slona doma nemáte? Zvířátka a Petrovští byla taky taková pěkná.
https://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/16075-agresivni-kralicek/
Any_06:Neřekla bych, že by to u mě šlo, na vesnici moc psů není a nikdo hlídat nepotřebuje. Máme psa, ale nemohu s ním chodit ven, ona se totiž nemá ráda s jedním psem kolem kterého bych musela jít. Ani máma jí neudrží když jde kolem….
Bolí ji nohy, nikam nemůže, nebo ji nikdo neudrží kolem psa odvedle, takže chodí?
Chodí nechodí. Nejmenuje se to Královna Koloběžka II.?
Tož… řešení je odvézt malamuta do Sobíku.
Aha, tak díky. Vypadá to, že ji má jeden jediný obchod - pokud ten obchod tedy funguje. https://krmiva-domu.webnode.cz/products/prepravka-clipper-6-93x65x68-cm/
Uznávám, že vypadá o dost lépe.
raven_kix:Pozor, ale nás vidím v přirozeném vyhledávání hned jako desáté pod IF 🙂.
😀 Jo, ale nedávno iF ve všem první, dlouhá léta. Takže skok jako kráva. To maj za to. 🙂
Reklamy… nevidím, adblock… na fb ano, tam vidím. Google mi ukáže sponzorovanou stránku, až když hledám nějaká ta klíčová slova. A za proklik vlastník zaplatí a není to super málo korun. Chudák. Vytunit SEO je taky dobré. Strávíte tři dny vypisováním úryvků a podobných kravin a pak jste mezi prvními. Akorát že loni, nebo kdy to bylo, se Google rozhodl, že si bude sám vybírat… a nikdo neví, podle jakého klíče. 😀
Když teď zadám “diskuze psi”, první je pesweb, druhý chovzvirat.
Inzerce psi = první je zaplacený chovzvirat. iF až devátý. 😀
To je pro Jirku… iF devátý i se svou slavnou inzercí. 😀
A co s tou kolií budou rodiče dělat, když mají svého psa? Na kterého asi tak trochu kašlou, nemohu se zbavit toho dojmu. To je tak vždy, zeptá se dítě, řekne, že ten pes, co je doma, je blbý, po kritice řekne, že je to vlastně jinak…
Je tam pes, který si sedm osm let pamatuje nějakou čivavu, a celou dobu to nikdo neřešil. A teď dostane kolii. Staršího psa se zbaví, nebo rozdělí dům na dvě poloviny? Maminka malamuta pomalu neudrží, a teď, jak bude dítě ve škole, bude venčit dva takové psy.
Znám lidi, co taky pravidelně kupují nějaká taková zvířátka na výkrm - od této “firmy”. A nemají problém.
Jestli náhodou tady není ten zakopaný pes - co se má sníst, to prodávají dobré. Ne furt vše, ale jakžtakž. A tohle je ve hře udrží.
Ale slepice?